Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la F1NAC »

lol

.

Nego sto sam vise gledao njegov intervju i ako veliki optimista da ce ostat u Ferrariju sad imam filing sve veci da ipak ide put McLarena pojest govno nazalost. Nadam se da sam u krivom
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Exclusive: Ron Dennis denies that McLaren have already signed Fernando Alonso for 2015

http://www1.skysports.com/f1/news/12433 ... ot-publish" onclick="window.open(this.href);return false;
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Zašto bi pojeo govno? Neka dođe i pokaže da su bili u krivu. Mislim da bi mu bilo najslađe kada bi mu Dennis čestitao na naslovu prvaka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ma ja mislim da je to davno zaboravljena priča. Svi su, rekao bih, zaboravili na njhove svađe još tamo 2008, 2009.
Samo neka se trkaju.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

The thing that you need to understand is that from the outside you see one thing but from the inside it's very different. For the last two or three months you should understand already in which direction I'm moving but you didn't get it. When I tell you you will understand
http://www.crash.net/f1/news/209348/1/a ... maker.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

hm, zanmiljiv video.. :) nitko se još nije dosjetio ove moguće varijante: alonso u williams, opet timski kolega s massom, a bottas u mclaren...
ili čak alonso u williams, bottas u mercedes, lewis u mclaren. :)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Cuj Massu:katerham..lol

Alonso definitivno napusta Ferrari,pitanje ostaje kamo se seli...nadam se da je MGP,mada je Lauda to jutros onako ostro odbacio ali hej,do juce je i Vettel govorio kako ne ide iz RBR pa jutros hladan tus...citam da ce se sve znati nakon 13.10 kad onj Marcione ili sta je vec,preuzme uradno sve...izdrzimo jos malo
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Alonso-champ je napisao/la:Cuj Massu:katerham..lol

Alonso definitivno napusta Ferrari,pitanje ostaje kamo se seli...nadam se da je MGP,mada je Lauda to jutros onako ostro odbacio ali hej,do juce je i Vettel govorio kako ne ide iz RBR pa jutros hladan tus...citam da ce se sve znati nakon 13.10 kad onj Marcione ili sta je vec,preuzme uradno sve...izdrzimo jos malo
Lauda je samo Non-Executive Chairman tako da je bi rekel da se njega bas i nebu nekaj previse pitalo. Tu odlucuje toto puno vise
Darkness rises when silence dies
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Ma kakav lauda,tko je taj?bit ce kako alonso kaze,ipak on bira gdje ce vozit, nije upitno da ga svi zele i da su spremni prekinut ugovore samo zbog njega.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

vidc je napisao/la:Ma kakav lauda,tko je taj?bit ce kako alonso kaze,ipak on bira gdje ce vozit, nije upitno da ga svi zele i da su spremni prekinut ugovore samo zbog njega.
A šta to on ima birati? Iz Ferrarija ide - RB je popunjen - Mercedes ima vozače sa čvrstim ugovorima.
Jedino kaj mu ostaje je McLaren. Osim ak se ne želi ponovo vratiti u Renault (Lotus).
Michael is faster than you!!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Ne znam zašto nitko ne spominje williams, što više razmišljam baš mislim da bi to bio dobar potez, odnosno da bi moglo bit izgledno da ode tamo. Ove godine imaju odličan bolid, nema razloga da i druge godine ne bude takav, a i bolji (ipak imaju mercov motor koji ce i sljedece sezone ostat najbolji). A i još jedna stvar: tko je tehnički direktor u williamsu? Pat Symonds ;)
Frank Williams sigurno isto želi top vozača i povratak ove legendarne ekipe na sam vrh. A i alonso ima istu ambiciju, ponovo uzet naslov...
Damn, malo previše sanjam, al ovo bi bilo predobro da se ostvari :)
slika
speedy56
Legenda
Legenda

Bi da, ali ako Williams ima šanse za naslov znači da je Mercedes i dalje najbolji PU, a ako je Mercedes najbolji PU onda je Mercedes najbolji tim (a i ako nije uvijek mogu sebi malo jače tunirati motor ili Williamsu zabraniti overtake button ;) )
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Pa ne mora značit, nebi bilo prvi put da je ekipa koja ima nečiji motor jača od te tvroničke ekipe. Pa i 2007. je williams imao toyotin motor pa su bili bolji od toyote. Ili 2009. kad je renault bio tek 8. u poretku konstruktora, a red bull sa istim tim renaultovim motorom 2.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Igor18 je napisao/la:
vidc je napisao/la:Ma kakav lauda,tko je taj?bit ce kako alonso kaze,ipak on bira gdje ce vozit, nije upitno da ga svi zele i da su spremni prekinut ugovore samo zbog njega.
A šta to on ima birati? Iz Ferrarija ide - RB je popunjen - Mercedes ima vozače sa čvrstim ugovorima.
Jedino kaj mu ostaje je McLaren. Osim ak se ne želi ponovo vratiti u Renault (Lotus).
to pitaj njega,on tvrdi tako.kao i da nijedan vozač neće mijenjat ekipu dok god maestro ne objavi šta će uradit sa svojom veličanstvenom karijerom.
na kraju gdje god da završi, reć će da je to upravo ono što on želio :D
dmarijon
Legenda
Legenda

Mislim da nije bezveze to njegovo "znam šta činim". I da drugačije mi to vidimo nego što je.
Opet - podsjeća me na Hamiltona i Merc. "Šta ide u merc, bolji je mclaren..." A eto. Merc postao klasa za sebe.
Samo neka se trkaju.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

moje mišljenje je da se Alonso malo prezaigrao... odnosno da ga je Vettelov potez potpuno iznenadio i uhvatio nespremnog ako se to tako može reći.. Mislio je da on drži sve konce u svojim rukama a sada je Vettel sve okrenuo naglavačke. Odjednom Alonso ne diktira tržištem.
Onaj njegov zagonetni smješak mogao bi se ispostaviti kiselim.. Osim ako on nema informaciju da ćemo iduće sezone gledati "3 bolida"... inače ne znam zašto bi se zadovoljno smješkao. Jedino mjesto di može otići (osim domaćeg Renault/Lotusa) je McLaren. Ali i oni sa Hondinim motorima neće odmah biti ekipa za naslov prvaka. Trebati će vremena, a Alonso je u godinama i vrijeme mu curi...
Sve u svemu mislim da mu ga je Vettel "uvalio".
Michael is faster than you!!
speedy56
Legenda
Legenda

Meni ta priča s Vettelom ne drži vodu.
Dakle Alonsu je (navodno) poništen ugovor s Ferrarijem u četvrtak, dakle tamo neće biti sigurno i kakve veze onda ima što je Vettel tamo upao (a niti u RB Alonso neće)?
Također, govori se da je ugovor s Mclarenom potpisan tokom vikenda, kaj je logično jer ne vjerujem baš da bi Alonso poništio svoj ugovor bez da ima novi/drugi

A Honda sljedeće godine, ako ima planove za naslov u daljoj budućnosti, mora već sad složiti ne najbolji, ali barem jako dobar PU jer su dozvoljene promjene za 2016- manje nego za 2014.

EDIT:
Fantastičan krug
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JGFwHGo ... e=youtu.be[/youtube]
slika
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Nije vettel iznenadil alonsa sigurno. Ferrari je u nekom trenutku pristupil Vettelu jer imaju jedno mjesto sigurno. Alo na jednu godnu negdi a onda 2016. u Merc. (Williams mozda?).
I like to race, not to do laps alone.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Po meni moguće da je Alonso dobio nogu u Ferrariju jer se uvjek pravio većim od Ferrarija, a ovaj Mattiacci kaže da niko nije veći od Ferrarija. Alonso u Ferrariju? po meni jedino umjesto Masse, a za Merc sumnjam Rosberg ima na par sezona ugovor, a Hamilton nije valjda lud da napusti najbolji tim
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

A tko kaže da se Kimi nije odlučio na odlazak?
Svi ovdje pričate da je Ferrari dao nogu Alonsu što je meni potpuno nelogično. Novci nisu u pitanju s obzirom na uloženo i dobiveno u odnosu Alonso - Kimi gdje Alonso samo kroz vožnju i držanje Ferrarija u vrhu od Bernija dobiva desetke milijuna više. Zamislite da je recimo ove godine netko u rangu Kimija umjesto Alonsa, pa Ferrari bi ostao na kraju godine bez najmanje 20-30 milijuna eura, a razlika u plaći između Alonsa i Kimija je daleko manja. Da o sponzorima i prodaji rekvizita sa imenima vozača ne govorimo. Kimi je dakako malo i stariji od Alonsa što isto treba uzeti u obzir.

Ali uzmimo u obzir da je Alonso ipak odlučio otići, potpuno mi je nelogično da ode u McLaren, ponovo u još veću neizvjesnost nego što je Ferrari, jer bez obzira na budžet Honde trebati će im koja godina da prismrde vrhu poretka, kao što je trebala koja godina i Red Bullu i Mercedesu recimo. Ne vjerujem da je Alonso spreman ponovo čekati.
Jedino logično je odlazak u Mercedes gdje je poznato da Rosberg i Lewis više nisu u idiličnim odnosima, što je bilo vidljivo i nakon današnje utrke, a Mercedes već sada ima bolid za vrh što Alonso traži već dugi niz godina. Novci Mercedesu nisu problem, a Lewis bi se vjerujem rado vratio među svoje dečke u McLaren i pošao stopama svojeg idola Senne da McLaren i Hondu odvede na vrh.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Koga je sad briga za ove gluposti? Mislim da sad sve boli qurac di ce Alonso
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
dmarijon
Legenda
Legenda

Ma dobro sad...
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Kenny je napisao/la:Koga je sad briga za ove gluposti? Mislim da sad sve boli qurac di ce Alonso
Mislim sve ok , najvažnije je da bianchi bude ok, ali sta sad ne bi smjeli pricati ni o čemu
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Ma ne frustracija u tom trenutku
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Gledao sam na cnn-u alonsov posjet u bolnicu.Jako zamišljeno i zabrinuto izgleda
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori