Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zonelsk
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: FA

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la zonelsk »

Polako polako, sezona jos nije pocela.
I like to race, not to do laps alone.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

a tješite se vi jednako kao što se i mi tješimo da bi svaka godina mogla biti baš ta kad će Ferrari natrag na vrh...pa već oko VN Španjolske čekamo najavu da se prebacuju na slijedeću sezonu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

zonelsk je napisao/la:Polako polako, sezona jos nije pocela.
Tako je, evo danas Alonso već 18 krugova, izvanredan napredak :D :D.

Mislim da će Fernando i prije kraja sezone reć: hvala, doviđenja; budući da je rekao da čak i postolja ga ''vjerojatno neće zadovoljit'', a sve mi se čini da će opet bit daleko od postolja, a kamoli nečeg više...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

zonelsk je napisao/la:Polako polako, sezona jos nije pocela.
Heh, koji put ovo cujemo #-o
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ma čak i da honda proradi i bez ijednog kvara odradi cijelu sezonu, po sad viđenom rekao bi da bi čudo bilo da dođu do 4. mjesta. realno 6.
Samo neka se trkaju.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Ćale od Lewisa je napisao/la:McL ima problem isti kao RB i Williams, to je tuđi motor. Honda nema svoju momčad da bi isporučivala "slabiju" PU ostalima, ali imaju filozofiju i mentalitet sa onog kontinenta koji u Europi ne prolazi. Nije to partnerstvo lako održavati, pogotovo ne u momčadi koja mora biti u vrhu. Da su krenuli sa Sauberom ili nekim iz sredine, niko im nebi zamjerio.....možda bi jedino u tom slučaju kroz tri sezone manja momčad neka propala zbog gubitka sponzora i rezultata, dok McL to zasad izdržava.
Ljepo je zvučalo McLaren-Honda i prisjećat se ranih 90tih, samo na staroj slavi se ne živi.
Trebali su ostati na Mercedesovom agregatu i s vremenom pritiskat da dobiju identičan.

Nadam se da sam u krivu i da će Honda proradit.
Nadam se i ja pozitivnim stvarima iz Honde. Ali kako sada stvari stoje, kako je počelo - ne bi se čudio da dođe do harakiri poteza na Dalekom Istoku.

I još nešto: ne volem ovog Zak Brown čovjeka....... nisam hater, ali McLaren će s tim bussines likom zaglibiti gore nego Williams sredinom prvog desetljeća 21. stoljeća..... kada je spušio prvo sa Cosworthom, pa sa Toyotom i na kraju sa Renaultom dok nisu dobili Susie i Mercedes......

McLaren ovo ne zaslužuje..... ona budala koja je smijenila Ron Dennisa trebala je naći dostojnu zamjenu!! :<> :<> :gori: :gori:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

MCL32 je opet bubani
The #MCL32 has developed a miss-fire #F1Testing
A ovako to zvuči:
https://twitter.com/publogic/status/836887591966420994
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

upalio sam na poslu zvučnike samo da ovo čujem. vrijedi
Samo neka se trkaju.
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Prema Hasegawi imali su dva problema sa motorom do sad.
1. Spremnik za ulje - primjetili su jos na filming dayu po padu pritisika ulja. Problem je do unutarnjeg dizajna spreminka (pregrade). Kod većih G sila ulje ne dolazi (zbog tih pregrada) do dna spremnika dovoljno brzo te naravno dođe do pada pritiska ulja. Potrebno je redizajnirati unutrašnost, no same dimenzije spremnika ostaju te po tome netreba nista dodatno na motoru mijenjati. Potrajat ce malo da to fixaju ali da za sada mogu zivjeti sa time.

2. Zbog prvog problema je stavljena 1.dan testiranja druga PU. (tu imaju dodatni problem jer kaze da im inace traba oko 2h da zamjene PU, zbog nove specke motora, šasije itd im je trebalo nešto više). Na toj pu se dogodio "mehanički problem" za koji neznaju uzrok. Ta PU je izvađena van i poslana u japan na inspekciju te je vracena PU broj 1 (filming day i pocetak testiranja).

Nije htio reci koliko imaju motora na testiranju ali kaze da dosta za testiranje. I da svaka promjena motora donese nešto "novo" (ne kao bolje nego drugacije jer je to dio testiranja).

Navodno da bi sljedeci tjedan trebali testirati specku za australiju -> jer kao moraju race engine testirati. Mada sumnjam da ce to biti bas specka za australiju.

Isprike unaprijed na tipfelerima, natipako sam na brzinu.

EDIT
f1talks.pl @f1talks
Next week Honda will bring new, improved engine - no vibrations and more power. #F1
1:16 PM - 1 Mar 2017
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Ja sad citao na drugom forumu da se suska da je mclaren vec kontaktirao drugog dobavljaca motora i da cak postoji sansa da bi mogli promijenit dobavljaca cak i za OVU sezonu.... izvor nepoznat...
McLaren u <3
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Ovo sto si napisao je izvor AS (španjolska verzija naših 24 sata) i to je bulšit.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Ma ja bi i volio da ga na brzinu prekroje na mercedes sa honde... zadnji puta kad je jedna ekipa prekrojila svoj bolid sa honde na mercedesov motor u zadnji cas, ta ekipa je uzela naslov hahahhahaha
McLaren u <3
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Ma poprilicno sam uvjeren da to u ovoj fazi sezone nemogu napraviti a da šasija nakon toga liči na nešto.

Dodatno, Honda koja je za k... ili oslabljeni Mercedes...dođe ti gotovo na isto. Jedno je sigurno da sa ovim drugim nikad neces biti prvak.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

zonelsk je napisao/la:Ma poprilicno sam uvjeren da to u ovoj fazi sezone nemogu napraviti a da šasija nakon toga liči na nešto.

Dodatno, Honda koja je za k... ili oslabljeni Mercedes...dođe ti gotovo na isto. Jedno je sigurno da sa ovim drugim nikad neces biti prvak.
A brate nece ni sa hondom bit prvaci, s mercedesom bi bar vozili ak nis drugo.... izmedju oslabljenog mercedesa i nekretnine zvane honda birao bi uvijek ovo prvo... bar bi vozilo....
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:
zonelsk je napisao/la:Ma poprilicno sam uvjeren da to u ovoj fazi sezone nemogu napraviti a da šasija nakon toga liči na nešto.

A brate nece ni sa hondom bit prvaci, s mercedesom bi bar vozili ak nis drugo.... izmedju oslabljenog mercedesa i nekretnine zvane honda birao bi uvijek ovo prvo... bar bi vozilo....
i nebi nikad imao prilike borit se za naslov
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:
McLewis je napisao/la:

i nebi nikad imao prilike borit se za naslov
A vidim sada je imaju.... razumijem taj potez opravdan je ali ovo vise nema smisla.... neznam koji je k.... ovim japanerosima al ocigledno je da su nesposobni slozit motor ove generacije.... a na prici su sjajni...
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

s hondom imaju 1% šanse za naslov, s mercedesom bi imali 0%.
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

dmarijon je napisao/la:s hondom imaju 1% šanse za naslov, s mercedesom bi imali 0%.
Ja vidim da su s hondom sanse -25% jer nije u stanju zavrsit utrku....
McLaren u <3
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Probili su magičnu brojku 29, sad su na konju. :biggrin:
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Da stavio sam to gore.

Opisao je to jedino ko mehanicki kvar i da je motor poslan na inspekciju u Japan.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Ovaj video i slika dosta govore...

slika
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Mene su toliko razocarali da vi pojma nemate..ja sam bio ubedjen, al bas ubedjen, da ce se ove godine boriti par za postolje...

I necu ih vise komentirati jer sam stvarno razocaran i nakon ovog sranja za ova tri dana testiranja siguran sam da od njih nece biti nista..neko je postavio video kako Alonso ne moze preci Sauber..pih
Alonsista hasta la muerte..
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Ja sam očekivao da će samo napokon pošteno izgledati, a ne ko sprdnja... Nisam očekivao neke fantastične rezultate niti ništa posebno
Hebote cijelu 2016. japaneri pričaju kako imaju poseban tim koji radi na 2017. PU, kako im puno znači kaj se ukidaju tokeni...i kaj oni naprave? Dodju na prvi test i skuže da motor ne vuče ulje #-o #-o #-o I kaj je najjače, još se hvale kak su oni firma koja radi najviše motora na svijetu, od kosilica do brodova
Ovo je fakat već ono...ponižavanje i sramoćenje
2015. useru motku s minijaturnim motorom, 2016. taj minijaturni "poprave" tako da mu povise težište do ubera i sad slože motor koji u nakon prvih par vožnji odmah mijenjaju jer je vuče ulje i jer ima kvar za koji ni oni sami ne znaju kaj točno je #-o

Ne kažem da je sama šasija dobra, vjerojatno još niti oni sami ne znaju kakva je jer nisu mogli odvoziti neke poštene krugove. I ovo danas kaj su vozili je valjda neki safe mode PU... Ali mislim da bi ti ljudi u MTC-u mogli složiti čist solidnu pilu, ali ih ovi *ebu u zdrav mozak. Dosta govori ova slika Prodromoua i onaj video gdje su on, Stella i Morris u debati...

Meni je samo žal Fernanda... Da mu je bar neko tamo negde, krajem 2014. mogao reći na kaj će to ličiti pa da je odmah otišao u Porsche (ili Audi)
slika
zonelsk
Veteran
Veteran

Post Postao/la zonelsk »

Pa s obzirom da su najavljivali da im je cilj dostici zadnji verziju Mercedesove PU za proslu godinu, ne kuzim kak je neko ocekival da ce pobjedit dva Ferarija sa jacim motorom, dva Mercedesa sa jacim Motorom i, dva RB-a sa istim (vjerojatno) motorom ali boljom šasijom?.
dmarijon
Legenda
Legenda

Ma ne znam baš. Minimum minimuma je bio da imaju motor na razini najboljih prošlogodišnjih a KOJI SE NE KVARI.
Samo neka se trkaju.
Odgovori