Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la luka_kimi »

... i to pred slalom u Schladmingu za dva dana... ;) Bravo maestro!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ma loše igramo... :doubt:
Od ovog ništa, golmani opet slabo, vanjski ništa, a najbolja mi je činjenica da Kopljar opet igra cijelo poluvrijeme.

Pa dobro Goluža, šta ti vidiš u njemu?
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ma gotovo je. S ovakvom igrom nemamo šta u polufinalu raditi i barem se više neću nervirat...još 10min pa sam miran.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Brijem da Kopljar prije tekme baci pljugicu Goluži.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ovo je katastrofa apsolutni kontrast na proslogodisnju repku ... katastrofa .. ovo nije Hrvatska to je sigurno ..
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

vrlo jednostavno - kopljar na terenu = izgubljena utakmica..

ma necu se previse nervirati i previse fantazirati..

mirko rupetina, njihov golman poobranio nemoguce puno - mi u napadu zadnja katastrofa..

najgore od svega sto nam je danas sve islo pod ruku, toliko smo imali puno situacija u nasu korist, nikad toliko..

vidi se da nema vodstva u ekipi, da nema discipline i mozga..

mozda je stvarno u tome bila odlika cokolina..
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

ma izgledalo je na mirku ko da nema volje za branit ..
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Hvala Bogu pa je ova muka gotova, a sad doviđenja goluža!!Mrššš s te hebene klupe i uzmi si toga kopljara sa sobom!
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma najgore u svemu tome je sto je goluzin prioritet obrana i da je trenirao prakticki samo obranu, a busi nas svatko tko se sjeti..
i sola odvratni antipaticni seljak bez dve zdrave u glavi trenirao golmane, i naravno specijalnost obrana sa krilnih pozicija - ma da se useres od svega toga..
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Nikad nismo imali lakše protivnike u prve dvije faze nekog velikog natjecanja i sad mi ispadnemo,šta bi tek bilo da smo bili u skupini A...ovo nije za vjerovat! Sram nek bude toga golužu!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Loše,loše ali ova reprezentacija nas je mnogo zadužila pa im možemo oprostiti i jedno loše natjecanje i ne treba ih pljuvat,ali probleme pod hitno riješiti a dva najbitnija problema su Goluža i Kopljar.
Prerazočaran sam za neku ozbiljniju analizu ali cijelo prvenstvo jednostavno ne igramo dobro,neki igrači su totalno van forme,je li problem u pripremama ili nečem drugom zaista ne znam.Šteta pali smo bez ispaljenog metka od reprezentacije koja nije sami vrh rukometa,poraz od Danske je jedna stvar jer je to ipak možda trenutno i najbolja reprezentacija ali od Švedske nam se poraz nije trebao dogoditi.Nadam se samo da nam se sad neće reprezentacija raspasti i da se ovi stariji igrači nakon ovoga(prvenstveno mislim na Balića) neće oprostiti od reprezentacije
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ah šta reći... Ja sam prestao gledati nakon 5 minuta 2. poluvremena kad smo imali igrača više i 2 puta nismo ni puknuli po golu, a čak smo dobili 1 gol - to sve sa igračem VIŠE
Znao sam da je to gotovo, Balić je pukao, ispadaju lopte, ne zna se tko pije, tko plaća...
Vori se stalno počeo buniti na suce, Mirko na golu spava, u obrani se isključenja dobivaju za k*rac, Štrlek ne može zabiti kontru i šta dodat još??
Jedino bih htio pohvaliti Zrnića. Svaka mu čast, uvijek je bio hladne glave, zabijao je šta je trebao i za mene jedino on zaslužuje dobru ocjenu sa ovog prvenstva, ajd još i Vori.

Ipak nije bio samo slab dan protiv Danske/Srbije, ova reprezentacija nema želju, nema rješenja u igri i to je najveće razočaranje. Naša reprezentacija je bila puna kreativnosti, lepršavosti, u drami smo uvijek znali naći bolji kraj i pobijediti, a danas je realno stanje da nas Danci dobiju sa 5,6 razlike.

Volio bih da sutra izgubimo i od Poljske pa možda dođe tim ljudima nešto iz guzice u glavu.

Današnje utakmice mi je još više žao jer Šveđani nisu ništa posebno napravili, nisu odigrali neku ekstra utakmicu, bilo je tu šanse da ih se pobijedi i sa lošijom igrom, ali mi nismo ni to u stanju.
Bojim se da će ovo biti zadnja utakmica Ivana za reprezentaciju, nakon prvenstva bih se zahvalio Goluži, Kopljaru, Musi, sigurno i jednom golmanu (Pešić recimo). Barem dok ne uhvate kakvu formu za povratak u repku.

Dovesti Smajlagića na klupu, dati više prilike mladom Mariću, vratio bih Peru Metličića, sigurno bih vratio Dominikovića ili Špoljarića i pozvao mladog golmana iz Nexea Matu Šunjića (čovjek je RK Zagrebu obranio u prvenstvu 21 loptu, a nije u kadru repke).

P.S.
Ova repka kao da je u rangu recimo Mađarske, ništa jače. Mi smo u stanju promašiti 3,4 napada za redom, a to velike ekipe si ne dopuštaju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

nazalost al jel moguce da nasa repka mora ispast za od kvala za olimpijske igre da bi se nesto konacno poduzelo ?? zasto balica non stop drzi na klupi koja je to logika ? to ni izbornik iz Tonguzije nebi radio ... :s
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma ja ne bi rekao da su nam igraci van forme.. bas dapace.. osim golmana svi su nam bili na razini..

problem je u tome sto je nas uvijek krasila lijepa igra, srcanost, borbenost, htijenje, a onda je sve lakse i onda lopte umjesto u stativu ulaze u gol, dok smo sada u rasulu..

a kako i nece tome bit tako kada jedan balic posalje izbornika u pm, znas kolko je sati, kako i nece kada jedan duvnjak nakon zabijenog gola i sjedanja na klupu baca bocu u pod ljutit i lud u razgovoru sa kim drugim nego goluzom..

goluza se ponasa kao da je ova sveta repka njegova prcija, u svojim izjavama sve pocinje sa ja i ja.. kakav ja kad si fkng izbornik ekipe govno jedno..

kada komentator vec iznerviran forsiranjem kopljara otvoreno kaze tijekom prijenosa da je vrijeme da ga se makne onda znas koliko je sati..

buntic na klupi, vukovic na klupi, davanje maximalnog kredita strleku u vaznim trenutcima kada igra 2/6, a drzanje balica u dvije presudne utakmice vise na klupi nego u igri..

ma.. kako ce decki i igrat kad je takva atmosfera..

a ako tko zna sto se i zasto dogadja to su onda oni..

maloumni sola prije prvenstva kaze za golmane - branit ce mirko koji ima jako losu sezonu, zvat cu i segu koji je bio na izlazu iz zgba, al ja sam ga vratio u zivot i pesic koji je mlad i perspektivan.. ono wtf..
najjaci adut soline skole obrane sa krilnih pozicija - a nasi golmani pojma nemaju gdje stajat, golovi iz mrtvog kuta, ne postave se ni na jedan napad..

lista bi mogla do prekosutra, al nazalost je gotovo i steta sto smo uz najlaksu mogucu skupinu osramotili nas rukomet..
predugacak je popis
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Možda bi Kljaić bio bolje riješenje. Ne znam, ali ovako loše dugo nismo igrali. Ali najgore je to kaj ni drugi nisu ništa bolji.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Možda bi Kljaić bio bolje riješenje. Ne znam, ali ovako loše dugo nismo igrali. Ali najgore je to kaj ni drugi nisu ništa bolji.
Stari bi bio da je živ, ali mladi mislim da još nije spreman... :|

Ja sam za Smajlagića, on je bio desna ruka Lini, poznaje igrače, ima iskustvo vođenja reprezentacije...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ma moš'ga jbt, tak se najde neko...golman sa preko 20 obrana i neki protivnički igrač kojem ama baš sve ulazi. Imaju svoj dan, jbga, to je ta sportska sreća/nesreća.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Vuksa_KC je napisao/la:Ma moš'ga jbt, tak se najde neko...golman sa preko 20 obrana i neki protivnički igrač kojem ama baš sve ulazi. Imaju svoj dan, jbga, to je ta sportska sreća/nesreća.
A zašto mi nemamo jednog golmana sa 20 obrana pa da i mi pobjedimo nekoga?
Zašto naš lijevi vanjski ne zabije Dancima 8,9 golova?

Nije to sportska sreća...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Dok pogledaš, uglavnom dok izgubimo, kod protivnika je jedan igrač koji skoro da polovicu golova za svoju repku. Naravno da se raspadne igra i takve stvari jer postane očito da mu se nemre ništ. A to je zato jer mu je lijepo sjeo dan kak se to kaže, a na nekoj slijedećoj tekmi bude neprepoznatljiv.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Ma meni nije jasna jedna stvar nasi pomladivaju vec fala bogu 4 god a francuzi su stalno jaki (i ostali) pa sta nije logicnije imati u ekipi recimo džombu i jednog mladog da se uci
pa recimo metlicica i buntica da se uci ITD.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Vuksa_KC je napisao/la:Dok pogledaš, uglavnom dok izgubimo, kod protivnika je jedan igrač koji skoro da polovicu golova za svoju repku. Naravno da se raspadne igra i takve stvari jer postane očito da mu se nemre ništ. A to je zato jer mu je lijepo sjeo dan kak se to kaže, a na nekoj slijedećoj tekmi bude neprepoznatljiv.
Baš i nije... pogledaj učinak naših golmana (koji su predzadnji na prvenstvu po postotku) i onda to usporedi sa Švedskom čiji golmani imaju preko 40% obrana. ;)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

rukometni neuspjeh = izuzetno loš trener + loša forma igrača
...matematika je uvijek bila egzaktna...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

V3GI je napisao/la:Ma meni nije jasna jedna stvar nasi pomladivaju vec fala bogu 4 god a francuzi su stalno jaki (i ostali) pa sta nije logicnije imati u ekipi recimo džombu i jednog mladog da se uci
pa recimo metlicica i buntica da se uci ITD.

ma bas to.. treba igrat uvijek najjaca ekipa i najjaci igraci, bez obzira na godiste.. imamo (imali) smo igraca koji bi mogli potegnut jos podosta godina, al ta "linova" ideja pomladjivanja reprezentacije je bez smisla..

svakako, treba mlade igrace imat uz sebe, al ne na nacin da se pozivaju kojekakvi hrvatini..

al nije to slucajno.. nije slucajno ni sto se taj crni kopljar toliko forsira..

princip rada kod nas je uzet nekog igraca, gurnut ga u top reprezentaciju svijeta da ga se pokaze, stavit ga u zagreb i cekat na prodaju..

hrvatin, horvat, kopljar etc..

a mladi koji su vec rjeseni i koji su u stranim dobrim klubovima i koji su tamo glavni akteri napada nama sjede na klupi..

a u isto vrijeme toliko previse nasih dobrih starih igraca koji imaju znanje i iskustvo prvenstva gledaju na tvu.. i tako vec nekoliko godina, a cini se da ce se tako i nastavit..

ne znam cemu izmisljaju toplu vodu i mazu nam oci (a zato jer mogu) pa nije reprezentacija mjesto gdje se treniraju igraci lol..

i btw ja i dalje ne vidim po cemu su nam to igraci bili u losoj formi (izuzev golmana) - svi su imali odlicne sezone u klubovima.. taj grc koji je bio na terenu rezultat je odnosa smrada goluze..

pokazali su se sa argentinom gdje su bili neoptereceni i gdje nije bilo retardacija goluze u kakvoj su formi..
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Zoran Gobac okrivio balica http://www.jutarnji.hr/gobac-pronasao-k ... --/919982/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ja nevjerujem.....
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

to je debli šupak i on isto treba poc ca nije mu mjesto tam di je fuj takvi ljudi
slika
Odgovori