Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Jenson Button
drago mi je kaj je on danas pobjedio a ne onaj kržljavi žutokljunac
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Evo sad je bil razgovor sa Buttonom i rekel je da mu je bilo rečeno da uđe u box na promjenu guma na inter, ali je to zanemaril i usel je Hamilton i stavili su mu inter. Tako da je Buttonova odluka bila da ne uđe u box. A buduci je bil prvi na stazi u tom vremenu on je prvi biral.
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Čestitke na pobjedi..u 200. utrci pobijedia na stazi gdje je i 1.put pobijedia
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Da, i to u jedine dvije kisne utrke u povijesti Hungaroringa. 

- Barry
- Test vozač
button je vozac sa najvise osjecaja za okruzenje.. situaciju na stazi.. dok ostali su daleko vise agresivni mozda atraktivniji vozaci za gledanje ovaj covjek koristi mozak i rjesava problem.. jos jednom po ko zna koji put fenomenalno odrađena taktika od starta do cilja.. well done jenson..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Odličan danas, potpuno zasluženo je pobijedio.
Najbolji vozač za ove haotične trke, taktičar kao nekad Prost.
Najbolji vozač za ove haotične trke, taktičar kao nekad Prost.
- Mc Dietz
- Navijam za: Hamilton
Savaka čast majstore........
Zasluženo, ko kaže da nije laže sebe i sve ostale !!!!!!!!!!!!
Zasluženo, ko kaže da nije laže sebe i sve ostale !!!!!!!!!!!!
- mcLuke
- Početnik
Buttonu je važan solidan bolid, kiša/promijenjivi uvijeti i 99.99% vjerojatnosti je da je na postolju, samo malo manja je da će pobijediti.
Svaka čast na čuvanju guma, taktici i pametnoj i strpljivoj vožnji.
Svaka čast na čuvanju guma, taktici i pametnoj i strpljivoj vožnji.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- ostoja
Čestitam velikom majstoru i zasluženo bivsem a nadam se i buducem svijetskom sampionu.Da nije stalno bio u drugom planu kod nasih bio bi sigurno tik uz Vetela,a ovako puno srece u buduce.

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Svaka čast , čestitke ... samo radi te njegove smirenosti i sposobnosti da se u kaotičnim utrkama probije naprijed , donese prave odluke , svakako od 2 Mcl vozača on mi je draži i kompletniji .
... Forza Massa ...
- ostoja
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
+tome,najbolji je stedisa guma od svih vozaca na gridu.On je jedan od onih vozaca koji najbolje funkcionira u iznimno dinamicnim utrkama(dobar dio utrka u kojima je pobijedija su bile iznimno uzbudljive i pune preticanja i dogadjanja),puno je bolji preticac nego kontrolor.To je pokaza i ovaj put,polako se probija u prvim krugovima do 2. mista,i onda ceka pogresku Hamiltona,ovaj mu uzvratija udarac,pa je on opet iskoristija Hamiltonov cliff guma,i posli vise nije bilo sanse da izgubi pobjedu.kowalski je napisao/la:Ovi komentari (u drugoj temi) o 'poklanjanju' pobjede Buttonu su dno dna.
Button potpuno zasluženo, rutinirano.
Klasa za sebe, kao i uvijek u ovim uvjetima.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- ostoja
Extra opis,potpisujem.Spretni Pajkan je napisao/la:+tome,najbolji je stedisa guma od svih vozaca na gridu.On je jedan od onih vozaca koji najbolje funkcionira u iznimno dinamicnim utrkama(dobar dio utrka u kojima je pobijedija su bile iznimno uzbudljive i pune preticanja i dogadjanja),puno je bolji preticac nego kontrolor.To je pokaza i ovaj put,polako se probija u prvim krugovima do 2. mista,i onda ceka pogresku Hamiltona,ovaj mu uzvratija udarac,pa je on opet iskoristija Hamiltonov cliff guma,i posli vise nije bilo sanse da izgubi pobjedu.kowalski je napisao/la:Ovi komentari (u drugoj temi) o 'poklanjanju' pobjede Buttonu su dno dna.
Button potpuno zasluženo, rutinirano.
Klasa za sebe, kao i uvijek u ovim uvjetima.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- Ferrari4ever
- Test vozač
- McRambo
Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
objektivnost u prvom planu 
Buttonu svaka čast, nakon niza teških godina pokazuje svu raskoš svog talenta zbog kojeg je i bio zapažen na početku svoje karijere

Buttonu svaka čast, nakon niza teških godina pokazuje svu raskoš svog talenta zbog kojeg je i bio zapažen na početku svoje karijere

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- mcLuke
- Početnik
A čuvanje guma, slaganje taktike po svojoj volji, procjena staze? Nije sve samo u čistoj brzini na stazi.McRambo je napisao/la:Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- Ferrari4ever
- Test vozač
objektivan si za poludit , ali ne drži mi vodu tvoja priča da razvijaju bolid po njemu , da je dobio bolje inžinjere i sl ipak Hami je već godinama tu , a prije Buttona u timu je bio Kovalainen i sl...ne drži ti teorija vodu. Moj savjet navijaj za svog vozača svakako , ali uz dozu objektivnostiMcRambo je napisao/la:Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.

... Forza Massa ...
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Upravo to,mislin da je prije obrnuto,da je bolid u startu prilagodjavan Hamiltonu,sto je i logicno jer je ovaj duze u timu.Ferrari4ever je napisao/la:objektivan si za poludit , ali ne drži mi vodu tvoja priča da razvijaju bolid po njemu , da je dobio bolje inžinjere i sl ipak Hami je već godinama tu , a prije Buttona u timu je bio Kovalainen i sl...ne drži ti teorija vodu. Moj savjet navijaj za svog vozača svakako , ali uz dozu objektivnostiMcRambo je napisao/la:Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma to su gluposti prema kome je rađen bolid, oba dvojica su radili s ekipom na razvoju bolida. Tako da niti prema jednom niti prema drugom nije prilagođen bolid, nek je za oboje podjednako. A uspoređivati hamiltona i buttona je bezveze jer je svaki u nečemu dobar hamilton je klasični borac, a button je dobar vozac sa jako dobrim osjecajem za strategijuSpretni Pajkan je napisao/la:Upravo to,mislin da je prije obrnuto,da je bolid u startu prilagodjavan Hamiltonu,sto je i logicno jer je ovaj duze u timu.Ferrari4ever je napisao/la:objektivan si za poludit , ali ne drži mi vodu tvoja priča da razvijaju bolid po njemu , da je dobio bolje inžinjere i sl ipak Hami je već godinama tu , a prije Buttona u timu je bio Kovalainen i sl...ne drži ti teorija vodu. Moj savjet navijaj za svog vozača svakako , ali uz dozu objektivnostiMcRambo je napisao/la:Ma kakav Botun, dobar je ali ima oko 15% vozackog talenta Hamiltona. Bolid je razvijan vise po njemu nego Lewisu (Pedro potvrdio na tv) , dobio bolje inzinjere i jos mu nije dosta. Neka bude sretan da vozi za McLaren i to je to.
Darkness rises when silence dies
- ostoja
Pa i nisu to gluposti.Nije ovaj bolid napravljen za godinu dana iz nule nego je on evolucija svih prethodnih MPa.I normalno da nijedan vozač nema isti stil vožnje,i kada dođe u neki bolid koji ne odgovara njegovom stilu može imati lošije rezultate nego u slabijem bolidu ali koji mu "leži".A znamo da MP od dolaska Hamiltona leži mu "kao" da je konstruisan baš prema njegovom stilu vožnje.Agresivno,međutim Buton je drugačiji vozač,ali je dosta i kompletan pa se dosta prilagodio ovom bolidu.A što se vidi i iz rezultata.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ma daj...Ma to su gluposti prema kome je rađen bolid, oba dvojica su radili s ekipom na razvoju bolida. Tako da niti prema jednom niti prema drugom nije prilagođen bolid, nek je za oboje podjednako. A uspoređivati hamiltona i buttona je bezveze jer je svaki u nečemu dobar hamilton je klasični borac, a button je dobar vozac sa jako dobrim osjecajem za strategiju
To je više sreća nego osjećaj. Nema tu osjećaja kakvi će biti uvjeti... Button ubere pobjedu kada svi drugi ne uspiju.
Avanti FER, Avanti!!!