Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Toon »

McLewis je napisao/la: Ja nisam bas siguran, perez je brz vozac, dobar ali mislim da je jos jako daleko od lewisa.....
...da ali možeš li "staviti ruku u vatru" da neće dostići i prestići Lewisova "postignuća" i trofeje? Perez je trenutno sigurno "slabiji" vozač, o tome nema diskusije - ovdje je riječ o budućnosti...o tome tko je u stanju "napraviti" bolji i pouzdaniji bolid...ja tipujem na Mclaren, Ferrari, RB ili Lotus...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Toon je napisao/la:
McLewis je napisao/la: Ja nisam bas siguran, perez je brz vozac, dobar ali mislim da je jos jako daleko od lewisa.....
...da ali možeš li "staviti ruku u vatru" da neće dostići i prestići Lewisova "postignuća" i trofeje? Perez je trenutno sigurno "slabiji" vozač, o tome nema diskusije - ovdje je riječ o budućnosti...o tome tko je u stanju "napraviti" bolji i pouzdaniji bolid...ja tipujem na Mclaren, Ferrari, RB ili Lotus...
E vidiš to razmišljanje je u biti stajalo Mclaren dosta toga u proteklih par godina. Da se brinu o sadašnjosti i da pružaju svojim vozačima status no 1. imali bi puno više od 1 naslova prvaka u posljednjih 10 godina. I sa Hamiltonom izlika je bila "gledanje u buducnost" pa na kraju buducnost i nije tako lijepa.
Da su 2007. stali uz Alonsa ili da su 2012 stali uz Hamiltona...
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Nikad mi nije bio drag, a sad mi je još manje..
Kao prava primadona, otišao je za parama. Napustio ekipu koja mu je sve u životu pružila, zbog koje je postao milijunaš i prvak u F1 zbog još kojeg milijuna više..

Priča da mu ne pružaju neku podršku ili konkurentan bolid? Pa zahvaljujuči isključivo svojim glupostima prošle sezone nije uzeo naslov prvaka.
A sad bome ide u ekipu koja ima jebeno konkurentan bolid...

Ili možda on ima neke informacije da su Brown i Schumi nakon 3 godine uspjeli pripremit podlogu za brutalan bolid iduće sezone pa brže bolje ide tamo
Michael is faster than you!!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

šteta, nadam se da će mu Mercedes ponudit dobar bolid jer ovakav kalibar vozača (temperamentan) će s sporijim bolidom (iz sredine poredka) još više griješiti u želji za boljim rezultatom (..nešto ala Schumaher ovih sezona). Ako ne bude dobrih rezultata gnjev će rast, bit će sve manje značajan a cijena mu je velika. Imat će problema ko i Kimi s pregovaranjem dalnjih promjena ugovora.

Nek mu Mercedes ponudi dobar bolid pa da rješi budućnost momčadi i ode po još koji naslov, zvijezda ponovo sja i svi zadovoljni :)
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Heh, vidim sve puno duhovnih vođa na ovom forumu koji su mu se našli ''sudit''.

Na pressici u Monzi ga je Croft pitao: ''In the end, is it all about the money?'', LH: ''No, it's all about winning.''

2011. nitko nije imao šanse za naslov osim Vettela.
2012. je McLaren konstatno pucajući sam sebi u noge bacio naslov Alonsu u naručje.

I da, vrijeme je da iz Brawnove radionice napokon neš brzo izađe.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Meni će trebati neko vrijeme da se s tim pomirim. Ipak, Lewis je tu 6 godina i Mclaren mu je dao priliku da od prvog dana sjedi u pobjedničkom bolidu, pobjeđivao je svake sezone, imao prilike boriti se za titule i na kraju krajeva on je što je zbog Mclarena. NJegovo ime se asocira sa ovom momčadi i sad će tek tako otići u tamo neki Mercedes koji nije apsolutno ništa napravio u 3 godine F1??
Teško je, ipak smo ga svi mi Mclarenovci obožavali i podržavali.
Sad nam samo preostaje nadati se da će Perez biti barem upola brz kao Hamilton jer u suprotnom ćemo doživjeti jedan veliki period "suše" šta se rezultata tiče... :(
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Iako se pisalo po portalima da će Hamilton preći u Mercedes bio sam uvjeren da će Mclaren naći neko rješenje da ostane sa njima.

Vrijeme će pokazati ko je tu profitirao.
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Mislim da je glupo ovo gledati kao Hamiltonovu izdaju mclarena ili suprotno. jbg, svakog vozača je neki tim/kompanija/sponzor... gurala i podržavala, lewis je definitivno opravdao očekivanja a očekivati da doživotno ostane u mclarenu nije realno. Ja odliku smatram pogrešnom iako je teško znati što će nagodinu biti i gdje će biti mclaren a gde mercedes, a pogotovo 2014. kad dođu turbo motori.
Nadamo se da će Checo opravdati potencijal i uz pomoć mclarenovog auta dokazati da ovi rezultati imaju pokriće i idemo dalje.
slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

hm,danas sam na poslu imao dosta šokova i taman da se malo primirim uz meni najomiljeniji sport te prolistam današnja događanja kad ono :shock: LEWIS U MERCEDESU GP.....čitam dalje jeli neka greška u stilu mclaren-mercedes kad ono ide iz mclarena.
ok valjda je tako za njega najbolje.žalostan jesam i pomalo ljut na njega ali se moram pomiriti sa tom činjenicom.oduvijek sam navijao za mclaren i oduvijek ću navijati.kad su tamo dvojica vozača kao što je sada bio slučaj, da biram birao sam hamiltona. sad se moram opredijeliti ili za buttona ili pereza.mislim da će mexikanac prevladati u navijačkom smislu ali će moje oko se ponekad baciti na srebrnu odoru gdje će viriti jedna agresivna,brza i crna glava.
sretno lewis možda se nekad i vratiš.

da sad sam vidio moram mijenjati avatar :(
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

senamozart je napisao/la:hm,danas sam na poslu imao dosta šokova i taman da se malo primirim uz meni najomiljeniji sport te prolistam današnja događanja kad ono :shock: LEWIS U MERCEDESU GP.....čitam dalje jeli neka greška u stilu mclaren-mercedes kad ono ide iz mclarena.
ok valjda je tako za njega najbolje.žalostan jesam i pomalo ljut na njega ali se moram pomiriti sa tom činjenicom.oduvijek sam navijao za mclaren i oduvijek ću navijati.kad su tamo dvojica vozača kao što je sada bio slučaj, da biram birao sam hamiltona. sad se moram opredijeliti ili za buttona ili pereza.mislim da će mexikanac prevladati u navijačkom smislu ali će moje oko se ponekad baciti na srebrnu odoru gdje će viriti jedna agresivna,brza i crna glava.
sretno lewis možda se nekad i vratiš.

da sad sam vidio moram mijenjati avatar :(
avatar????? ja od imena preko avatara do potpisa hahahahaah
McLaren u <3
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ovo je meni ono:s neba pa u rebra...ok,kakvu posluku porati,sve najbolje u Mercedesu i sto vise gledanja Alonsov difuzor :biggrin: sala mala...
Alonsista hasta la muerte..
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

1. Da je Ferrari htio Pereza, imao bi ga. Dečko ima 22 godine. Iduće dvije ( u mclarenu pokraj buttona ćemo tek vidjeti koliko stvarno vrijedi.
2. Mi ćemo uglavnom profitirati. F1 će dobiti na živosti. Vidjet će se koliko Rosberg vrijedi. Pokraj Hamija. Perez-kao što sam rekao. Koliko Hami može pomoći Mercedesu.
3. Sve u singapuru je išlo na ruku ovoj odluci. Schumacherov kiks (za koji još uvijek vjerujem da nije njegova krivica). Hamiltonovo odustajanje. Rosberg je došao do dobrog mjesta. Gdje bi bio Hami u Singapuru u Merc-u?
4. Nije istina da je Jergović ovaj put pogodio. Nagađao je i pretpostavljao, kao i cijeli F1 svijet.
5. Koliko god pare ili status number 1. prevagnuli u ovoj odluci, sigurno ima istine u tome da bi tvornički timovi trebali uskoro biti u prednosti (2014.)
6. A ostatak sezone za Hamija (preuzeto zna se odkuda): Martin Brundle
Lewis will now have to be excommunicated from any McLaren developments and new knowledge for the next six races.The enemy within. Happy days
Samo neka se trkaju.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

MJ
Osobno, mislim da je Hamilton bio praktički prisiljen otići iz McLarena nakon tehničkih i menadžerskih gafova ove sezone (a i prošle). U posljednje tri utrke dva puta nije poštivana njegova odluka (ili mišljenje) i dva puta je izgubio skoro sigurne pobjede. Pisat ću o ovome više, ali moje je mišljenje da je dvojac Martin Whitmarsh – Sam Michael vrlo nedobitna kombinacija za McLaren. S druge strane, što ima izgubiti? Ako bude pobjeđivao u Mercedesu, svi će reći da je preporodio ekipu. Ako bude gubio, svi će reći da je to zbog lošeg bolida u kojem niti Schumacher nije mogao ništa. Na kraju, uvijek želite sebi i svijetu dokazati da možete nešto postići i bez onih koji su vam dali sve. To nije izdaja. To je normalni razvojni proces.
Ovo bih potpisao od riječi do riječi!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Istina. Njegova je prednost što u njegovu brzinu nitko ne sumnja. To je jaaako rijetko.
Samo neka se trkaju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Slash je napisao/la:MJ
Osobno, mislim da je Hamilton bio praktički prisiljen otići iz McLarena nakon tehničkih i menadžerskih gafova ove sezone (a i prošle). U posljednje tri utrke dva puta nije poštivana njegova odluka (ili mišljenje) i dva puta je izgubio skoro sigurne pobjede. Pisat ću o ovome više, ali moje je mišljenje da je dvojac Martin Whitmarsh – Sam Michael vrlo nedobitna kombinacija za McLaren. S druge strane, što ima izgubiti? Ako bude pobjeđivao u Mercedesu, svi će reći da je preporodio ekipu. Ako bude gubio, svi će reći da je to zbog lošeg bolida u kojem niti Schumacher nije mogao ništa. Na kraju, uvijek želite sebi i svijetu dokazati da možete nešto postići i bez onih koji su vam dali sve. To nije izdaja. To je normalni razvojni proces.
Ovo bih potpisao od riječi do riječi!
Normalno da bi potpisao kad si to sam i napisao :p :biggrin:

Volio bih da Mercedes dogodine bude loš bolid pa da vidimo ga u lošijem bolidu kako reagira jer bito za njega bila nova situacija(osim 2009 i to početka)a poslije toga mu želim jaki bolid i borbu sa Alonsom za naslove prvaka i želim mu puno titula viceprvaka :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Huh, dok pročitam da je Hami već 6 godina u McLarenu pitam se kud je već tolko prošlo :shock:

Mislim da ne bi došlo do transfera da mu je ćale još uvijek mendžer.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Znam da se neće puno ljudi složiti samnom ali ja ovo smatram klasičnom izdajom kao i sa Raikkonenom 2006. i nakon završetka ove sezone lewis nam postaje,na žalost, veliki protivnik.
Ja sam emotivna osoba i takav potez me jako pogodio ali Mclaren je moja momčad ja nastavljam uz njih.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Tako se i navija, vozači su prolazni, momčadi zauvijek ;)
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Vuksa_KC je napisao/la:Tako se i navija, vozači su prolazni, momčadi zauvijek ;)
Da ali ja sam na primjer preko Lewisa zavolio McLaren...Prije njega sam više bio za vozače nego za timove i odlaskom Montoye (prije njega sam u formuli znao tek za Schumaschera i Hakkinena jer sam 2001. kad je došao Montoya imao tek 10 godina, a tek negdje 2002. sam polako krenuo češće i ozbiljnije pratit formulu) nisam više znao za koga da navijam, a onda tek krajem 2007. počeo sve više simpatizirati Lewisa, a onda i McLaren....tako sam u ovih 5 ili 6 godina postao McLarenovac do te mjere da ću sada ostati uz tim, a ne uz vozača koji je postao sinonim za McLaren...Sigurno ću i dalje pratiti Hamiltona jer je sjajan vozač i zaslužan je u velikoj mjeri što sam ja danas jedan opasno zagriženi fan formule1, ali mislim da će mi u 2013. biti draže vidjeti Pereza i Buttona kao 1. i 2. na postolju, a onda 3. Lewis...teško je ali život ide dalje
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

King iCool je napisao/la:Znam da se neće puno ljudi složiti samnom ali ja ovo smatram klasičnom izdajom kao i sa Raikkonenom 2006. i nakon završetka ove sezone lewis nam postaje,na žalost, veliki protivnik.
Ja sam emotivna osoba i takav potez me jako pogodio ali Mclaren je moja momčad ja nastavljam uz njih.
isprika na off topicu ali kolega s tobom se moram u potpunosti složiti.isto tako sam emotivna osoba koja reagira jako negativno na ovaj lewisov potez i važnija mi je momčad nego eto on kojeg sam zaista zavolio gledajući ga i kako se pati i kako se raduje u tom mclarenovom bolidu isto kao da sam ja tamo.jako sam nesretan i idem na bolovanje do VN japana toliko me je to pogodilo.
i da ne mogu u ovom trenutku zamisliti borbu između pereza i hamiltona u albert parku iduće sezone.ako budu jedan do drugoga i borili se za pozicije bojim se da ću ugasiti TV,srce će mi puknuti i jednostavno ako perez bude prestigao hamiltona samo ću uzdahnuti i reći bravo dečko sa velikom gorčinom u ustima.tako je kako.
isprika svima na emotivnom postu.
idem promijeniti avatar.
slika
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

@senamozart: izgleda da smo u sličnom emotivnom stanju...ja sam na prvu vijest bio oduševljen Perezom kao idealnim rješenjem, ali kako dalje razmišljam sve sam više svjestan koliko će biti teško, kako si napisao, gledati u australiji Lewisa protiv McLarena....... :?
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Igor18 je napisao/la:Nikad mi nije bio drag, a sad mi je još manje..
Kao prava primadona, otišao je za parama. Napustio ekipu koja mu je sve u životu pružila, zbog koje je postao milijunaš i prvak u F1 zbog još kojeg milijuna više..

Priča da mu ne pružaju neku podršku ili konkurentan bolid? Pa zahvaljujuči isključivo svojim glupostima prošle sezone nije uzeo naslov prvaka.
A sad bome ide u ekipu koja ima jebeno konkurentan bolid...

Ili možda on ima neke informacije da su Brown i Schumi nakon 3 godine uspjeli pripremit podlogu za brutalan bolid iduće sezone pa brže bolje ide tamo
I Schumacher je napustio Benneton i prešao u kantu od Ferrarija, a naslov prošlu sezonu nije nikako mogao da uzme. Ja sam nekako uvjeren da su mu oni menadžeri rekli da mora voziti za Mercedes, sumnjam da je on i malo tu utjecao
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ross Brawn:
“I am delighted to welcome Lewis Hamilton,” said team principal Ross Brawn. “The arrival of a driver of Lewis’ calibre is a testament to the standing of Mercedes-Benz in Formula One and I am proud that Lewis shares our vision and ambition for the success of the Silver Arrows. I believe that the combination of Lewis and Nico will be the most dynamic and exciting pairing on the grid next year, and I am looking forward to what we can achieve together.

“Over the past three years, we have been putting in place the foundations and building blocks that are needed to compete regularly for the world championship. Behind the scenes, we have assembled a team that is technically stronger, more experienced and better resourced, thanks to the support of Petronas and all of our loyal team partners. The potential is now there to match any other team on the grid, which is the minimum standard for a Mercedes-Benz works team. Our task is now to translate that potential into on-track performance for next season and beyond.”

Ja vam velim da će im Bernie dati slobodu kod razvoja bolida. Stari očito želi više jakih ekipa sposobnih za naslove. Kako je mercedes prijetio napuštanjem f1 tko zna kakav deal ispod stola imaju. A ja ću se potrgati od smijeha ako se ispostavi da je nešto nalik brawn gp-u ili rb-u iz 2011.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Kaj mislite oće se morat navikavat na auto nakon 6 godina u McLarenu?
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pa ono što slušam i čitam...jedina veća razlika između McLarena i ostalih je to što McLaren ima dosta tvrđe podešen bolid (na ovjes mislim). Ako se ne varam, to je Buttonu bilo na početku malo problem dok se nije priviknuo kad je u McLaren došao. Ostalo...sve je to više-manje isto...drukčiji zvuk, drukčije složeni gumbi na volanu i varijacije u količini downforce-a
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Odgovori