ja ne mogu vjerovat da postoje još ljudi koji ovako misle. Pa zar stvarno ima još ljudi koji ovo misle?ostoja je napisao/la: I moje je mišljenje da su naši u Hamiltonovoj prvoj sezoni iskoristili Alonsa samo da bi od Hamija napravili najveću senzaciju u F1,kao on kao ruku uništava svjetskog prvaka u istom bolidu-što je po meni kod Alonsa i izazvalo sve one naknadne reakcije i onolike greške.A vjerujem da su u toj sezoni imali ravnopravan položaj,da bi mi te godine imali prvaka i McM,naravno Alonsa.To je kažem moje mišljenje,većina se ne slađe samnom,mahom Hamiltonovi navijači.Ali činjenica je da kad smo imali najbrži bolid nismo uzeli prvensto a Hamilton je tada bio u ekipi.A i kada je uzeo to je pomućeno mnogim kontroverzama.Jednostavno nevolim ljude koji se razmeću,cijenim radnike koji su svaki svoj uspijeh vrijedno zaradili.
Meni nije jasno da netko može to reć, pogotovo to da su doveli jednog rookie-a koji nije odvezo ni pošteno zimska testiranja prije svoje prve sezone u F1 da bi bio doveden da umanji dvostrukog svj prvaka. F1 je prije prve trke vozio samo na playstationu a neke staze u sezoni nije nikad vidio ni u nižim serijama.
McLaren je takva momčad gdje je dozvoljeno da se vozači međusobno žderu i kome se to ne sviđa neka si izbriše "navijam za: McL"!
Hamilton je veliki vozački talent, ali do te mjere da je mogao uzet naslov već u prvoj sezoni nitko nije pretpostavljao.
Istina tim je zajebao obojicu ne samo Alonsa. Trebali su pustit filozofiju McLarena do kraja. Počeli su krotit Hamiltona i branit mu ono u čemu je najjači, umjesto da ga puste da luduje po stazi i vozi odriješenih ruku. Prerano su mu u glavu usadili pritisak, da je vozio bez kljukanja mozga i slušanja naredbi ne bi pucao. Uvjek je teže vozit za određenu poziciju nego na sve ili ništa. Da su pustili da ide svojim tokom naslov bi bio u rukama Alonsa ili Lewisa za trećeg ne bi bilo šanse, na kraju pred nosom im je otišlo u rukama Kimi-a.
ostoja imaš rasprave o ovome u temama Alonsa i Hamiltona tako da ne moraš se trudit. Ovo je prožvakano 100inama puta.
po tvome ispada da je Hamilton satrao Alonsa a nakon toga su doveli opet svj prvaka Buttona kojeg trenutno dere a do kraja sezone će vjerojatno bit i on satran.
Tko sljedi nakon Buttona, Vettel ili možda Scumaher? ....ti svojom raspravom samo veličaš Lewisa kraj kojeg prolaze svjetski prvaci popišanih gaća.
Vjerojatno biš bio sretan da vidiš Hamiltona u Ferrariu koji je postavljen za drugog vozača dok je Button br. 1, taj film nećeš gledat