Utrke 2018 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: VN Monaka - Circuit de Monaco, 24.-27. Svibanj 2018.
Higijena mu nije jaca strana - jos uvijek
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
ovaj problem koji je Ricciardo imao je nešto najgore što se moglo dogoditi današnjoj utrci. Da mu je bolid skroz otkazao, kao npr. Alonsu, onda bismo imali naganjanje Hamiltona i Vettela i možda još jedan ulazak u boks. Da Ricciardo nije imao nikakve probleme onda bismo gledali jurnjavu njega, Vettela i Hamiltona i opet možda kakvu akciju kroz različite strategije.
Ovako smo dobili Ricciarda koji je bio ograničen koliko brzo može ići, iza njega Vettela koji nikako nije mogao proći i iza njega Hamiltona koji također nije mogao proći pa su samo svo troje držali pozicije i čuvali gume i bolide do cilja
Ovako smo dobili Ricciarda koji je bio ograničen koliko brzo može ići, iza njega Vettela koji nikako nije mogao proći i iza njega Hamiltona koji također nije mogao proći pa su samo svo troje držali pozicije i čuvali gume i bolide do cilja
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Pa sta je onda startovo sa 25-ogCuky je napisao/la: ↑27 svi 2018, 08:57 ne samo da će morati startati zadnji, Verstappen je još dobio i 5 mjesta kazne zbog promjene mjenjača
https://www.racefans.net/2018/05/26/ver ... aco-crash/
Max vozac trke jedini je preticao kako je samo Sainca ubo sa vanjske strane MAESTRALNO
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ubio SainZa zato jer je bio 5 6 sekundi brzi. Wow kako maestralno. Mogao je imat 25 bodova a izasao je sa 2.popeye je napisao/la: ↑27 svi 2018, 17:29Pa sta je onda startovo sa 25-ogCuky je napisao/la: ↑27 svi 2018, 08:57 ne samo da će morati startati zadnji, Verstappen je još dobio i 5 mjesta kazne zbog promjene mjenjača
https://www.racefans.net/2018/05/26/ver ... aco-crash/
Max vozac trke jedini je preticao kako je samo Sainca ubo sa vanjske strane MAESTRALNO
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Kranči
- Test vozač
- Navijam za: Charles Leclerc
Situacija s Ricciardom me podsjeća na Brazil 2012. RB oštećen, svi se čude kako još vozi, Ferrariju treba pobjeda (ili što bolji rezultat), a ovaj nikako da odustane.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Uh,...... utrka za zaborav.....
PLUS: Max me "razočarao"......
Ah, hebi ga.... imao sam velika očekivanja........
PLUS: Max me "razočarao"......
Ah, hebi ga.... imao sam velika očekivanja........
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Cuky
- Moderator
utrci sam dao ocjenu 1... da ima u minus dao bih i to, al mi se nije dalo editirati anketu jer je već bilo glasova
- F1NAC
- Moderator
Si je mogao napravit onda
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ja sam joj dao dvojku samo zato jer je to Monaco...da je bilo koja druga staza u pitanju ovo bi bilo čista jedinica...to je ujedno i odgovor zašto ipak treba ovu utrku ostaviti u kalendaru....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
dao -1, utrka za zaborav, dobro ovo novo bodovanje
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nisam znao da onaj prdonja Lauda ima jahtu
- F1NAC
- Moderator
Zato ti to zelis
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Dao ocjenu 3, to je Monako. Nema problema da u kalendaru bude 1 Monako.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...a dobro F!NČE ovakve slike sigurno pomažu kod odluka ZA - vidi se da trka ima dobru pozadinu....ali nije to razlog...ipak je Monaco onako "svjetski događaj" puno više nego neke druge trke...recimo ko 500 milja Indianapolisa, ili Laguna Seca za moto...u nekakvu klasiku iz F1 staza koje ne bi smjele nikad nestati stavljam i Spa, Monzu, Nurburgring ii Silverstone...
edit: nema kazne za Leclerca
Both drivers were summoned to the stewards after the race, but with the incident clearly being caused by a car failure, no punishments were handed out.
“The stewards reviewed video evidence and heard from the driver of car 16, Charles Leclerc, the driver of car 28, Brendon Hartley and team representatives and noted that the collision was caused by the failure of the left brake disc of car 16 and not through the fault of either driver,” said the statement from the officials.
edit: nema kazne za Leclerca
Both drivers were summoned to the stewards after the race, but with the incident clearly being caused by a car failure, no punishments were handed out.
“The stewards reviewed video evidence and heard from the driver of car 16, Charles Leclerc, the driver of car 28, Brendon Hartley and team representatives and noted that the collision was caused by the failure of the left brake disc of car 16 and not through the fault of either driver,” said the statement from the officials.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
Kolko si dao za Spaniju? Po meni je ova trka bila bolja od Spanije.
Kiselo grozdje
Da se nije za*ebo i da sad sedi u Ferariju borio bi se za pobedu ovako kuka i place u McL...
mmm... nice
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- Cuky
- Moderator
Bilo je borbi dolje niže tada oko Leclerca, Alonsa i te ekipe, u prijenosu su ih čak i dosta pokazivali, tako da je bilo zanimljivo.
Danas je jedino Max prošao nekoliko bolida koji su bili 4-6 sekundi sporiji po krugu od njega u tom trenutku i to je to. Nedovoljno za prolaznu ocjenu
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nadam se da će se Kanada iskupiti za ovo
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Cuky
- Moderator
na VN Monaka, nakon nekoliko utrka pauze i bez previše medijske prašine, novi nastup su upisala braća Lastname
- F1NAC
- Moderator
Nemogu vjerovat kako je situacija Ocon-Hamilton prošla ispod radara... Ovako bi sigurno pao iza Kimija, ali zbog ugovora s Mercedesom Ocon se fino maknuo samo s puta i uklonio se iz jednadžbe...
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ali da je to napravio Ferrari, jaooo pa tu bi svega bilo...
I like to race, not to do laps alone.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nije, nego ga je Lewis svojim nadjljudskim sposobnostima obišo na svježim gumama. Tko kaže da se u Monaku ne može pretjecat?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Dao sam ocjenu 2 jer je to ipak Monaco. Toliko su sporo vozili da se nitko nije "spucao" u zid. Kada nema tog čimbenika onda sve i završi ovako dosadno.
Mercedes - pa koji kreten je odlučio Lewisu staviti stari US u 12. krugu, a imali su novi SS??? Ne bi se ništa promijenilo - vjerojatno su računali na SC koji nije došao. Osim toga u sezoni se pokazalo da im SS puno bolje odgovara od US, odnosno "što tvrđe to bolje" - bit će i dalje diva
Red Bull - standardni problem sa pouzdanosti bolida. I sada ću biti malo "hrabar" i reći kako bi utrka bila zanimljivija da je sve radilo kako treba. Ricciardo bi odjurio na barem 30 sekundi prednosti do kraja utrke, ali bi onda borba između Lewisa i Vettela možda i bila. Borba. Vjerojatno bi suočeni sa izgubljenim 1. mjestom išli dva puta u boks i dobili bi malo pravog jurcanja. Maxa mi uopće nije žao.
Ono što je zastrašujuće je brzina Red Bulla ovaj vikend. Ovakvo šamaranje konkurencije smo rijetko viđali i u najbolje vrijeme Mercedesove dominacije od 2014 do 2016. Strašno. Pola sekunde na krugu od 70s...pa to je....tražim riječ težu od zastrašujuće.
Neobična sezona. U Australiji Mercedes pola sekunde brži. U Kini Ferrari isto tako. U Španjolskoj Lewis rasturio. U Monacu Ricciardo. Kanada je Lewisovo igralište tako da očekujem "advantage Hamilton" u Montrealu. Dobro je što napokon Red Bull uzima ozbiljnije (ali ne dovoljno ozbiljne) bodove.
Mercedes - pa koji kreten je odlučio Lewisu staviti stari US u 12. krugu, a imali su novi SS??? Ne bi se ništa promijenilo - vjerojatno su računali na SC koji nije došao. Osim toga u sezoni se pokazalo da im SS puno bolje odgovara od US, odnosno "što tvrđe to bolje" - bit će i dalje diva
Red Bull - standardni problem sa pouzdanosti bolida. I sada ću biti malo "hrabar" i reći kako bi utrka bila zanimljivija da je sve radilo kako treba. Ricciardo bi odjurio na barem 30 sekundi prednosti do kraja utrke, ali bi onda borba između Lewisa i Vettela možda i bila. Borba. Vjerojatno bi suočeni sa izgubljenim 1. mjestom išli dva puta u boks i dobili bi malo pravog jurcanja. Maxa mi uopće nije žao.
Ono što je zastrašujuće je brzina Red Bulla ovaj vikend. Ovakvo šamaranje konkurencije smo rijetko viđali i u najbolje vrijeme Mercedesove dominacije od 2014 do 2016. Strašno. Pola sekunde na krugu od 70s...pa to je....tražim riječ težu od zastrašujuće.
Neobična sezona. U Australiji Mercedes pola sekunde brži. U Kini Ferrari isto tako. U Španjolskoj Lewis rasturio. U Monacu Ricciardo. Kanada je Lewisovo igralište tako da očekujem "advantage Hamilton" u Montrealu. Dobro je što napokon Red Bull uzima ozbiljnije (ali ne dovoljno ozbiljne) bodove.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- F1NAC
- Moderator
A ne uopce. Prvo bi Lauda u medije poceo kmecat, kasnije bi Red Bull trazio FIA-u da provedu istragu itd.
- Cuky
- Moderator
jedan član na F1Technical forumu primjetio je zanimljivu stvar. Prošle i ove sezone u zavoju Portier (prije ulaza u tunel) nemamo pogled na more nego je veliki plakat sa fotografijom mora.
Stvar je u tome da su počeli radovi na ovome i to zaklanjaju iz prijenosa kako bi sve izgledalo ljepše
Stvar je u tome da su počeli radovi na ovome i to zaklanjaju iz prijenosa kako bi sve izgledalo ljepše