Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Već malo davi s tim forama. Bolid je nenormalno loš i spor, ali ja vozim čudesno božanstveno genijalno i izvlačim čuda iz njega.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
Svi oni dave..ovi iz SF pricaju kako je MGP jos uvijek najbolji ali Vettel svojom majstorskom voznjom dovede SF do prvog mjesta,sa druge strane isto samo da je Hamilton taj majstor koji dovodi Mercedes do prvog mjesta...dmarijon je napisao/la:Već malo davi s tim forama. Bolid je nenormalno loš i spor, ali ja vozim čudesno božanstveno genijalno i izvlačim čuda iz njega.
-
- Legenda
Eto ga. Odradio je još jednu "najbolju trku u životu". Valjda njegov način da se utješi.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Al je bottas danes prosibo kraj njega, kao da prestize sigurnosni auto. Bilo mi ga je zao, tako se brzo ne prelazi ni auto koji je pod plavom zastavom pa ti abgasa da ga predjes.
Inace dobro se drzao do kvara, bio je u bodovima. Jedno vrijeme je bio sedmi dok je Bottas bio iza njega.
Honda se nece ove sezone izvuc iz dreka. Jedina svjetla tocka, nada, spas, ukazanje i neznam sta sve, je to sto imaju Alonsa. Da nije Alonsa pobjegao bi i posljednji sponzor a Mclaren nebi nitko ni pogledao.
Bilo bi dobro da nesto uspiju sredit ili jos bolje kad bi se negdje pojavila rupa i da nekako u sred sezone predje u drugi tim. Jedini prob u tome je da jedino ferr merc i rb imaju pare da ni mogli isplatit njegov ugovor, ostali ocekuju da jos vozac donese pare sa sobom. Mislim da Alonso nije takav siromah da bi si i sam mogao zatvorit ugovor.
Inace dobro se drzao do kvara, bio je u bodovima. Jedno vrijeme je bio sedmi dok je Bottas bio iza njega.
Honda se nece ove sezone izvuc iz dreka. Jedina svjetla tocka, nada, spas, ukazanje i neznam sta sve, je to sto imaju Alonsa. Da nije Alonsa pobjegao bi i posljednji sponzor a Mclaren nebi nitko ni pogledao.
Bilo bi dobro da nesto uspiju sredit ili jos bolje kad bi se negdje pojavila rupa i da nekako u sred sezone predje u drugi tim. Jedini prob u tome je da jedino ferr merc i rb imaju pare da ni mogli isplatit njegov ugovor, ostali ocekuju da jos vozac donese pare sa sobom. Mislim da Alonso nije takav siromah da bi si i sam mogao zatvorit ugovor.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Pa nije bezveze ovaj lik, umišljeni novi k'o fol biznis-superstar Zak Brown javno izjavio da FA može i 5 godina biti još u McL:Ćale od Lewisa je napisao/la:........ Jedina svjetla tocka, nada, spas, ukazanje i neznam sta sve, je to sto imaju Alonsa. Da nije Alonsa pobjegao bi i posljednji sponzor a Mclaren nebi nitko ni pogledao.
http://www.grandprix247.com/2017/03/28/ ... ive-years/
I malo kasnim. Nešto za 1. april:
http://www.grandprix247.com/2017/04/01/ ... des-drive/
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
-
- Veteran
Pa zar nije?sa traktorom biti na 7.mjestu nije nimalo lakodmarijon je napisao/la:Eto ga. Odradio je još jednu "najbolju trku u životu". Valjda njegov način da se utješi.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Svaka čast Alonsu , nevjerovatno je šta on radi sa ovim "bolidom" McLaren Honde, po meni je on najbolji vozač u ove dvije prve utrke sezone.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Bilo bi dobro da sljedece godine predje u mercedes ili ferrari na mjesto Bottasa ili Kimija. Nisam njegov navijac ali bi to iskreno zelio. U koju god momcad bi dosao sigurno bi je pogurao.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Jedina šansa je da Hamilton kada na kraju godine osvoji naslov ode u mirovinu kao Rosberg pa da u tom slučaju Alonso dođe u Mercedes, mada izgleda da se Hamiltonu sviđaju novi bolidi a možda bude i želio napasti Schumacherove rekorde broj naslova i broj pobjeda.
Mislim da nema nikakve šanse da Alonso opet vozi za Ferrari.
Mislim da nema nikakve šanse da Alonso opet vozi za Ferrari.
- F1NAC
- Moderator
Dok god je Hamilton u Mercedesu neće tamo doć, bar tako veli on sam (može se vidjeti na Skyu). Za Ferrari sumnjam da će se vratiti. Ostaje od kompetentnih RB, ali oni se više oslanjaju na inhouse vozače. Sve mi se više čini da će druge godine bit penzija na rasporedu. U nekom najnevjerovatnijem slučaju koji se može desit je da Kimi ne dobije novi ugovor te da uzmu Alonsa. Ali nekako sam filinga da bi u Ferrariju mogli unaprijedit nekog iz Haasa (ako se Grosjean probudi rezultatski) da stave Leclerca (ako osvoji GP2) ili Giovinazzija. Sad sam vec malo OT
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Ako su uzeli kimija nazad neznam zasto nebi alonsa. I ako je bilo kakvih nesuglasica to je vec proslo, bilo je i u mcl pa opet tamo vozi. Promjenila su se vodstva itd...i kad dodjes u isti tim ne znaci da je opet sve isto. Zamislite si samo da je trenutno on u mercedesu ili ferrariu. To bi lako znacili za prvi scenarij, da vettel starta u obje utrke iz drugog startnog reda i nema sansi vise nego drugo mjesto. Drugi scenarij, bottas razdvojen na svakoj utrci za dva mjesta i tu se lomi iz utrke u utrku mercedes, zvjezda sve manje sija. Sad vidite kolike gubitke imaju obje momcadi ako se finci ne poprave.
- F1NAC
- Moderator
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
I like to race, not to do laps alone.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Pokaz koliko mu se vozi hahahhaa da je on u igri negdje naprijed bas bi on preskakao utrke i vozao se po indy-u
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Najbolji, vjerojatno i jedini poticaj da gledam Indy500 ove god
Zezam se, neću ništa komentirati, ne znam baš puno o Indycaru, mogu samo reći da dobro da mu godina neće propasti
Možda bi ovak nečega bilo i prije da je ranije došlo do odlaska Dennisa i dolaska Browna
Zezam se, neću ništa komentirati, ne znam baš puno o Indycaru, mogu samo reći da dobro da mu godina neće propasti
Možda bi ovak nečega bilo i prije da je ranije došlo do odlaska Dennisa i dolaska Browna
-
- Veteran
Uopste me ne cudi,mozda malo,sto propusta bas Monaco,ali kad se sjetim kako Monaco izgleda zadnjih godina ni to me ne cudi...
EDIT:
Al znaju ameri to sve uvelicati,napraviti bum,show..
https://youtu.be/EZmeHcDJ37Q
EDIT:
Al znaju ameri to sve uvelicati,napraviti bum,show..
https://youtu.be/EZmeHcDJ37Q
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Tko će voziti umjesto njega? Turvey?
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- F1NAC
- Moderator
Button ima ulogu rezervnog vozača. Po ulicama Monaka pustit rookie-a, malo nelogično. PLus to je jedina šansa da McLaren napravi značajni rezultat
-
- Legenda
upravo je to i meni palo na pamet. zbog toga još tragičnijeF1NAC je napisao/la:Button ima ulogu rezervnog vozača. Po ulicama Monaka pustit rookie-a, malo nelogično. PLus to je jedina šansa da McLaren napravi značajni rezultat
miriše mi na početak kraja
Samo neka se trkaju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ovo je čisti pesimizam. Znam da smo svi razočarani sa situacijom u McLarenu, ali ajmo pronaći još malo realnosti. I nade.dmarijon je napisao/la:upravo je to i meni palo na pamet. zbog toga još tragičnijeF1NAC je napisao/la:Button ima ulogu rezervnog vozača. Po ulicama Monaka pustit rookie-a, malo nelogično. PLus to je jedina šansa da McLaren napravi značajni rezultat
miriše mi na početak kraja
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
-
- Legenda
- F1NAC
- Moderator
-
- Veteran
Ovako na prvu,nije lose,razumljivo,Renault moze na stare puteve slave...