Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
GP3 2011 UPDATE 1.1 RELEASED!!!
What's new:
*New physics
*Fuel Consumption fixed
*MultiplayerCar bug fixed
*Steering wheel bug fixed
http://www.mediafire.com/download/4cjle ... ate1_1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
F1 1978 (našao ga danas objavljenog na Virtual Classics forumu)
https://mega.co.nz/#!DY8S0CzI!Cvb_dyzuU ... Phqe3UQb84" onclick="window.open(this.href);return false;
What's new:
*New physics
*Fuel Consumption fixed
*MultiplayerCar bug fixed
*Steering wheel bug fixed
http://www.mediafire.com/download/4cjle ... ate1_1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
F1 1978 (našao ga danas objavljenog na Virtual Classics forumu)
https://mega.co.nz/#!DY8S0CzI!Cvb_dyzuU ... Phqe3UQb84" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
evo skinuo sad gp3 i probao 20-ak krugova na silveru...
Dobar je mod, baš mi se sviđa. Dosta težak za vozit... U onim brzim zavojima gdje megane ide flat, nema šanse tako s ovim, pa je trebalo malo da se priviknem.
Isto iz izlazaka iz sporijih zavoja, treba bit jako pažljiv sa gasom. Očekivao bi od modernih ow-a da ce imat vise downforca... Čak sam i gume dosta ispumpao i krila stavio na max, onda je malo bolje al opet puno muke treba za dobar krug odvozit.. A dok ne zagrijes gume prva 2 kruga je ko po jajima, a onda kad zagrijes na negdje 90 mozes polako pocet stiskat i guštat.
Jedino mi se bas ne svidja sto se prelako blokaju kotaci, čak stavim kočnice na 80% al opet isto, vec kad stisnem pedalu kocnice na pola pocnu lockat. Al vjerujem da se to može u setupu doradit, malo se poigrat sa balansom kočnica pa bi trebalo bit bolje...
Uglavno, jako dobar mod, barem ovako za sam ganjat, nzm kakav ce bit za rejsanje, s obzirom da su auti prilično tricky.
Možemo probat večeras, ako ste za...
Dobar je mod, baš mi se sviđa. Dosta težak za vozit... U onim brzim zavojima gdje megane ide flat, nema šanse tako s ovim, pa je trebalo malo da se priviknem.

Uglavno, jako dobar mod, barem ovako za sam ganjat, nzm kakav ce bit za rejsanje, s obzirom da su auti prilično tricky.

Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 08 srp 2013, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

- Armanini
- Svjetski prvak
Cuky je napisao/la:ahaa...a ja ću ipak sa C grupom pričekati dok VLM objavi mod
grupa c od vlma nece izac.. za rf1 sigurno ne..
zadnji oni renderi koji su stavljeni (cisto zbog utrke tada) su renderi stari pun k vremena.. nis novo.. na modu se uopce ni ne radi..
gp3..
dignut cu update pa ce bit mod spreman..
bas me zanima dal je razlika od one prve verzije..
- harrahotto
to je bila priča, međutim ima taj neki junior vlc team, i oni su valjda uzeli završit, ali samo ovu najraniju fazu, to je mislim '81,'82.. i to za rF1..Armanini je napisao/la:grupa c od vlma nece izac.. za rf1 sigurno ne..Cuky je napisao/la:ahaa...a ja ću ipak sa C grupom pričekati dok VLM objavi mod
zadnji oni renderi koji su stavljeni (cisto zbog utrke tada) su renderi stari pun k vremena.. nis novo.. na modu se uopce ni ne radi..
- Armanini
- Svjetski prvak
mod na serveru, defolt brianza je, silver je gore taj od what21 pa mozemo probat.. il nurb..
- Cuky
- Moderator
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Cuky
- Moderator
došao sam sad doma, bio na poslu i na šišanju...pa kad se otuširam stižem (cca. oko 21.30)

- K1M1
- HNL kladionica majstor
ok, valjda ce arma promjenit stazu do tad, ja nzm šifru za taj novi silver...
ajd da je još neku stazu stavio na kojoj se može vozit nego brianza oval..
ajd da je još neku stazu stavio na kojoj se može vozit nego brianza oval..

- Armanini
- Svjetski prvak
nisam to ja stavio nego su to defolt staze i stalno vraca nazad na njih..
idem vidjet ako je sad ok..
idem vidjet ako je sad ok..
- Armanini
- Svjetski prvak
- K1M1
- HNL kladionica majstor
nemam stazu.
koji je taj silver sad odjednom? šta nismo rekli onaj silver koji smo s meganima vozili?

koji je taj silver sad odjednom? šta nismo rekli onaj silver koji smo s meganima vozili?

- Armanini
- Svjetski prvak
3 puta sam spomenuo da je ovaj.. samo taj je na serveru..
- Armanini
- Svjetski prvak
http://www.mediafire.com/download/bcjum ... ircuit.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
- K1M1
- HNL kladionica majstor
ok, mislio sam da je taj onaj koji smo s meganima vozili...Armanini je napisao/la:3 puta sam spomenuo da je ovaj.. samo taj je na serveru..
onda sam se vratio 8 stranica unatrag pa skuzio da ima taj jos jedan...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
cuky, sad sam malo gledao onboard sa silvera i ipak je ovaj silver od what21 najbolji. Mislio sam da je onaj rft tocniji što se tiče nekih zavoja, al ipak nije...
evo jedan gp3 onboard sa silvera:
nzm, meni se čini baš super pogođeno sve, i staza i mod... ponašanje auta i zvuk mi se čine prilično dobro pogođeni u modu. Kad gledam ovaj video skoro kao da gledam armu ili fioreta onboard u igri.
btw. brži je od fioretovog najbržeg kruga negdje 1 sec ako se ne varam.

evo jedan gp3 onboard sa silvera:
nzm, meni se čini baš super pogođeno sve, i staza i mod... ponašanje auta i zvuk mi se čine prilično dobro pogođeni u modu. Kad gledam ovaj video skoro kao da gledam armu ili fioreta onboard u igri.

btw. brži je od fioretovog najbržeg kruga negdje 1 sec ako se ne varam.

- Armanini
- Svjetski prvak
jel to mali od martina? 
bome je odvozio taj krug..
malo mu je getriba bolje postelana cini mi se
ma mod je super odlican.. na prvu odmah sjeo..
kocenje je ludilo.. malo previse stisnes tamo u 4. i cudis se zas ne skrece, a ono blokan kotac.. mozda je mrvicu too much..
ugl.. ne micemo neko vrijeme mod sa servera
kazes, sekundu je brzi mali od martina od fioreta,. da.. to je taman to - do vozaca

bome je odvozio taj krug..
malo mu je getriba bolje postelana cini mi se

ma mod je super odlican.. na prvu odmah sjeo..
kocenje je ludilo.. malo previse stisnes tamo u 4. i cudis se zas ne skrece, a ono blokan kotac.. mozda je mrvicu too much..
ugl.. ne micemo neko vrijeme mod sa servera

kazes, sekundu je brzi mali od martina od fioreta,. da.. to je taman to - do vozaca

- Cuky
- Moderator
s time da je mali od martina odvozio u vlažnim uvijetima, fiore u idealnim 
samo se nadam da će biti uslišana moja molba na f1classic forumu da se stavi mogućnost uklanjanja ruku sa volana kroz upgrade jer mi smeta kad mi uleti u kadar....
Kažu za nekih mjesec dana puna verzija sa ispravljenim bugovima i još 2 sezone, 2010 i 2012.
PS: Kad bude OW liga opet glasam za ovaj mod

samo se nadam da će biti uslišana moja molba na f1classic forumu da se stavi mogućnost uklanjanja ruku sa volana kroz upgrade jer mi smeta kad mi uleti u kadar....
Kažu za nekih mjesec dana puna verzija sa ispravljenim bugovima i još 2 sezone, 2010 i 2012.
PS: Kad bude OW liga opet glasam za ovaj mod

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Da, mali od Martina je to, bio je solidan al ništa posebno, ni blizu kao tata.
Sad je prešao na aute, mislim da WEC vozi...
I da, dobro je cuky primijetio da je staza vlažna malo, sad malo gledam 2011. je bilo suho i sunčano, pole: 1:51.190 ...eh, to nećemo stić tako lako, možda mans jedino.
Još smo se mi malo zabavljali jučer nakon što si ti otišao, prelude utrke su bile.
Jedini je prob što još uvijek malo grijesimo previse, al iz utrke u utrku sve manje, uz još malo prakse bit ce super.

I da, dobro je cuky primijetio da je staza vlažna malo, sad malo gledam 2011. je bilo suho i sunčano, pole: 1:51.190 ...eh, to nećemo stić tako lako, možda mans jedino.

heh, ja baš volim kad su ruke, puno bolje mi izgleda i u svakom modu gdje se može stavit ih stavim.Cuky je napisao/la:samo se nadam da će biti uslišana moja molba na f1classic forumu da se stavi mogućnost uklanjanja ruku sa volana kroz upgrade jer mi smeta kad mi uleti u kadar....

definitivno, mod je odličan.Cuky je napisao/la:PS: Kad bude OW liga opet glasam za ovaj mod
Još smo se mi malo zabavljali jučer nakon što si ti otišao, prelude utrke su bile.

- Armanini
- Svjetski prvak
kad jednom maknes volan iz auta, vise ga ne stavljas nazad, gotovo sigurno.. a ruke koje su ti bile prije pozeljne (jer ih rjetko koji mod ima) pocnu smetat..heh, ja baš volim kad su ruke, puno bolje mi izgleda i u svakom modu gdje se može stavit ih stavim.![]()
meni je ovdje problem jer imam niski fov i "nisko sam" u bolidu pa mi te ruke prekriju pol ekrana kad skoro prekrizim ruke..
al na sve se mora priviknut, pa sam taj "problem" ja rjesio tako da sam poceo mjenjat nacin voznje, sto manje motanja (tako se nekako zapravo i vozi jel

ima jedan dobar hint koji vazi za brzu voznju, kaze nekako - "the point is in zerosteer"
hintevi kad se loada staza u simracewayu :=
https://www.simraceway.com" onclick="window.open(this.href);return false;
neki dan sam isao vidjet sto je i kakav taj sim, i ugodno se iznenadio pa predlazem svima da skinu i isprobaju malo..
igra je open beta, free sa par auta..
ostali auti, kojih ima stvarno nenormalno puno se placaju, a cijena im je omjer stvarne cijene..
tako da su najskuplji naravno f1 bolidi (do 30$) i prastari oldtimeri su skupi naravno..
evo ga kimi, a ti mislio da je sprd

https://www.simraceway.com/cars/bentley ... ?locale=en" onclick="window.open(this.href);return false;
ja se sjecam tog auta jer nam se predavac na tecaju poceo hvalit kako je bio u tom muzeju u nizozemskoj gdje imaju stvarno puno svakakvih auta, pa smo 2 sata gledali na stranici aute i cudili se ovakvih primjercimaA supercharged version of the Bentley 4 1/2 Litre racer that had seen success in the 1928 24 Hours of Le Mans

bilo ih je i 4x4, takodjer tamo iz 20ih lol..
sportski auti su takodjer malo skuplji, tipa bmw gtr, corveta.. po 6, 7$.. naravno ferrariji, znnde, prototipovi su jasno takodjer skupi..
al sve ostalo, ono sto vecina nas voli je jefitnjara.. pol dolara, dolar.. auti se mogu kupovat novcima il kreditima, a kredite zaradjujes vozeci utrke i hotlapiranjem.. tako da za neki jefitniji autic u jednu vecer mozes skupit dosta bodova..
jucer sam skuzio tek da se na stranici mjenjaju postavke oko tezine (begginer, advanced i expert) i ovisno o tome imas razlicite evente, i naravno sto tezi eventi to su vece nagrade..
recimo ovako nes
Advanced McLaren MP4/4 at Silverstone
PRIZES $23, $19, $16, $14, $11, $10, $8, $7, $6, $5
event traje jos 8 dana, i ima svega 28 prijavljenih, prvih 10 vremena dobije nagradu.. dakle skoro polovica..
ja sam sinoc isao probat malo formula reno na punom silveru, expert, dakle bez helpova i sa otvorenim setupom i zajebano je..
btw kimi - formulica skoro potpuno jednaka kao i gp3, po pitanju brzine.. ono na istim djelovima staze isto brzo vozi..
najbrzi voze 1:48..
nije bas za uporedit jer je staza malo uza i nemoze se bas pun gas izlazit na novu i staru ravnicu recimo..
quick raceovi funkcioniraju super, samo nema bas puno vozaca, al se skoro uvijek moze nes vozit.. utrka za utrkom..
samo je tu pak stvar sto ima dosta bedaka..
recimo imas lobi za svaki race (par razlicitih utrka je samo) i sad ti udjes u onaj sto zelis vozit i unutra ima recimo 25 vozaca..
na toj utrci moze vozit maximalno 18 vozaca i umjesto da svi voze na jednom i ovaj ostatak il ceka il odu vozit drugu, otvore se po 3 servera i na svakom je par vozaca.. jer normalno da ima kretena kao i uvijek koji se izbace do prvog zavoja i onda odu odmah ca i joinaju se cim netko otvori..
il primjerice bila utrka f3 na laguni.. jedva 10 zainteresiranih za to.. i 3 utrke lol.. i onda se nikako uspuglasit i pogodit da svi budu u jednoj utrci..
no majmuna mora bit..
imas skill lvl koji raste ili pada obzirom na rezultate naravno i vidis kako drugi imaju, a ima dobrih i solidnih vozaca pa budu i utkre super..
onaj tko ima najveci skill starta prvi, tako da sam ja svaku utrku do sad startao prvi il drugi

sve u svemu.. sasvim je ok..
malo je cudno za postelat ffb, i ima nametljivi download manager koji se pali kad upalis igru i pocne skidat.. auto po auto -. sve! i nemozes izbrisat (il ja neznam) listu.. tako da ga moras rucno ugasit.. al svo zlo s tim.. ako zaboravis je drek jer ce skinut dosta toga pa poslije moras brisat (struktura foldera je jednaka rf obzirom da je to gmotor2)
al kad oces neki auto koji nemas, jednim klikom ga kupis, kreditima il parama, drugim klikom ga instaliras (u idealnom svijetu, medjutim obzirom da ugasis taj download manager, moras ga upalit, pa pocne skidat to sto zelis nakon sto dovrsi ono sto je zapoceo prije).. al opet.. vrlo dobro..
pa vidite.. nis vas ne kosta probat..
btw, trebamo dignut par staza, pa recite gdje vam se vozi..
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Brands Hatch, Oulton, Seven^^, Nurburgring, Barcelona...
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- K1M1
- HNL kladionica majstor
zvuči zanimljivo arma, definitivno trebamo probat...
samo treba i vremena za to, a s obzirom da skoro svaku večer vozimo rf...
btw, taj novac što zaradiš u tim eventima, to samo možeš u igri trošit na aute?
mans, jesi probao gp3?
a staze hm...spa, birmingham (oba), estoril, zandvoort, zolder...
večeras na megane?
samo treba i vremena za to, a s obzirom da skoro svaku večer vozimo rf...

btw, taj novac što zaradiš u tim eventima, to samo možeš u igri trošit na aute?

uf, koja pila jbt, moj seat nebi mogao parirati ovome...Armanini je napisao/la: evo ga kimi, a ti mislio da je sprd
https://www.simraceway.com/cars/bentley ... ?locale=en" onclick="window.open(this.href);return false;

mans, jesi probao gp3?
a staze hm...spa, birmingham (oba), estoril, zandvoort, zolder...
večeras na megane?

- Armanini
- Svjetski prvak
nisam siguran.. al mislim da mozes uzet te pare.. inace ne bi imao bas puno smisla i bilo bi zapravo samo game money..
uvijek je neki auto i free za test.. recimo danas je mcm m23
https://www.simraceway.com/cars/mclaren ... ?locale=en" onclick="window.open(this.href);return false;
2 su hotlapa - na laguni ja mislim i na silveru.. ja evo u 20 min 8 od 156
na silveru jasno 
ma stvar je tu sto mozes uvijek race odvozit kad god te volja..
da imam vasu brzinu, pogotovo od mansa, trgao bi to hotlapiranje sigurno.. 25$ nije za bacit..
a vidim na forumu imaju i neke tjedne utrke.. po 2 valjda.. sa f1 i lancerom.. pa budu pre qualy 2 x po 16 i oni voze utrku..
i pise da je prvih 14 mjesta ja mislim u nagradama.. sad dal je to for real il ne, neznam..
uvijek je neki auto i free za test.. recimo danas je mcm m23
https://www.simraceway.com/cars/mclaren ... ?locale=en" onclick="window.open(this.href);return false;
2 su hotlapa - na laguni ja mislim i na silveru.. ja evo u 20 min 8 od 156

ma stvar je tu sto mozes uvijek race odvozit kad god te volja..
da imam vasu brzinu, pogotovo od mansa, trgao bi to hotlapiranje sigurno.. 25$ nije za bacit..
a vidim na forumu imaju i neke tjedne utrke.. po 2 valjda.. sa f1 i lancerom.. pa budu pre qualy 2 x po 16 i oni voze utrku..
i pise da je prvih 14 mjesta ja mislim u nagradama.. sad dal je to for real il ne, neznam..
- Armanini
- Svjetski prvak
mozemo na megane da, a ako nas ima, mogli bi do kvala i gp3.. zabavnije s tim djirat nego putovat po bathu sam s meganima do 9 i pol..
- Cuky
- Moderator
čekaj malo, utrka na bathu je danas ili sutra?
Što se tiče OW modova, ja već jako dugo imam jedan pomalo čudan način vožnje, pogotovo kroz brže zavoje...možda nije najbrži, ali tako najmanje griješim. Dakle onaj prvi turn-in mi je oštar, skoro do kraja i onda kad se bolid usmjeri gdje ga želim vidjeti skoro skroz ispravim volan i lagano njime i gasom kontroliram putanju. U spore, oštre zavoje skrenem lagano, blizu apexa zaokrenem jače da bolid krene u smjeru kamo želim na izlazu i onda opet samo laganim pokretima volana i gasa kontroliram putanju
Što se tiče OW modova, ja već jako dugo imam jedan pomalo čudan način vožnje, pogotovo kroz brže zavoje...možda nije najbrži, ali tako najmanje griješim. Dakle onaj prvi turn-in mi je oštar, skoro do kraja i onda kad se bolid usmjeri gdje ga želim vidjeti skoro skroz ispravim volan i lagano njime i gasom kontroliram putanju. U spore, oštre zavoje skrenem lagano, blizu apexa zaokrenem jače da bolid krene u smjeru kamo želim na izlazu i onda opet samo laganim pokretima volana i gasa kontroliram putanju