pa ima ruma u torti, ne?LeoZGB je napisao/la:Mozda i torti ali prije kakvom alkoholu pošto se ipak slavi!Walter je napisao/la:Raduje se torti!edo je napisao/la:i kimi mi je nekako sav happy....

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la:Kako misli impresionirat michaela?ivana.zagreb je napisao/la:evo čini se da massa radi malo na sebi
ili želi impresionirati michaela
nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la:pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la:Kako misli impresionirat michaela?ivana.zagreb je napisao/la:evo čini se da massa radi malo na sebi
ili želi impresionirati michaela
nemam pojma za bahrein ali znam da je michael izjavio prije bahreina da massa treba počet vozitiScuderia je napisao/la:nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la:pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la: Kako misli impresionirat michaela?
Nisam ni ja znao da je michael bio u bahreinu, a i ne čini mi se da se massa danas pretrgao da impresionira nekoga. Ovo je bila rutinska utrka za njegaScuderia je napisao/la:nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la:pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazitomi_ferrari je napisao/la: Kako misli impresionirat michaela?
cini mi se da nije bio....ivana.zagreb je napisao/la:nemam pojma za bahrein ali znam da je michael izjavio prije bahreina da massa treba počet vozitiScuderia je napisao/la:nisam znao da je Schumacher bio u Bahreinu....ivana.zagreb je napisao/la: pa kad nema michaela na utrkama massi ne ide i radi sranja po stazi
Ne znam dal se sjecas kad sam se kladio da ce mclaren biti ispred ferrarija pa si me pitao dal boli dat takvu okladu.Adriana Lima fan je napisao/la:Massa mi smrdi na pobjednika u Turskoj.........
Uf, s obzirom da je jako mali broj, i upitnost je originala, makar se dućan predstavlja kao takav - 369 milih nam zvjerčica. A toliko su male da sam ih ustvari mislio kupiti da ih okačim o retrovizorschuey je napisao/la:je,marketinški dobara koliko su to skupe ak se smije znat? baš me zanima,ja velim prek 4-5 glavi