F1NAC je napisao/la: 21 stu 2018, 21:38
Sve u svemu 7 godina kasnije
Ham ih za*ebao. Ron Denis je osvojio samo jednu titulu, ostao bez Alonsa, posle ga i Ham napustio, pa i Mercedes, dobio nikakvu Hondu, opet ostao bez Alonsa, i ostao bez Honde. I on bez tima.
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
Kaciga za zadnju utrku u karijeri. Pola strane zauzima uzorak koje koristio tokom svoje prve godinu u Minardiju, drugi dio je današnji dizajn. Na sredini su ispisane sve pobjede u F1
Idemo još jedno gas do poda i izvući kaj se da iz te kante!
Mala suzica je u oko jer je ovo zadnja F1 utrka, ali nema veze, kraj ovog poglavlja je početak novog poglavlja.
Malo je lakše progutati ovo nakon ovakvih zadnjih 5 godina.
F1NAC je napisao/la: 07 sij 2019, 11:16
U 4. Mjesecu bi navodno trebao sudjelovat u testiranju s Toyotom kao priprema za ni manje ni vise nego Dakar 2020.
Imaš link? Ili si to iskopao na jednom od foruma na drugim F1 portalima?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
U 4. Mjesecu bi navodno trebao sudjelovat u testiranju s Toyotom kao priprema za ni manje ni vise nego Dakar 2020.
Navodno je Al-Attiyaah izjavio kako će Alonso testirat za Toyotu u Kataru nakon tamošnjeg rallyja
Navodno je Al-Attiyaah izjavio kako će Alonso testirat za Toyotu u Kataru nakon tamošnjeg rallyja
Alonso pukao kao kokica. Što će mu rally Dakar?
Mislim, zvuči kao fora, zajebancija..... na jedan način, kada razmislim..... nije ni' loše,.... ali zar mu to treba?
Ipak, to je još jedan pokazatelj, da je u njemu pravi racer.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.
Ja mislim da bi mu to baš pasalo. Uvijek mi se činio ko da mu više leže utrke na duge ture, nego neke kratke. Mislim da mu zato i leži ovaj endurance.
Snašao bi se on na Dakru, u odličnoj formi je kao i svi F1 vozači (i sudeći prema Sainzu još dobrih 15 godina može biti dovoljno fit da odradi Dakar). Druga stvar je sama tehnika vožnje i koliko bi bio brz na tim terenima. Jedno je iz F1 bolida sjesti u neki prototip (ili čak neki GTLM ili GT3) i voziti na stazama, a drugo sjesti u ove grdosije i voziti po dinama, blatu, snijegu...
Hm,..... u konačnici, ne znam koliko mu je to pametno.
Na neki način podržavam ako se na to odluči, a s druge strane ne podržavam. Jer se uvijek sjetim izjave Michaela Schumachera vezano za rally utrke, koju je rekao jednom prilikom.
Ovako je, otprilike to rekao: "Ne pada mi na pamet da se utrkujem kroz uske šumske puteve, kroz šume i slično sa 180km/h."
Vjerovatno je generalno mislio na rally, pa to pretpostavlja i pustinjske te slične rally utrke.
Alonso je izjavio da nema namjere niti pomišljat na rally u smislu WRC sezone i to jer da jednostavno ga to ne privlači. Doduše Dakar ga možda povlači zbog izdržljivosti, plus prijateljstvo sa Sainzom mu daje dobar pogled na to kako izgleda taj cirkus
McLarenov bolid kojeg će Alonso voziti u Indy 500 nositi će broj 66, a to je bio broj kojeg je nosio bolid sa prvom McLarenovom šasijom koja je pobjedila u Indiju. Doduše to je bilo za momčad Penske.
Također, boje bi trebale biti identične kao na F1 bolidima ove sezone
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”