Bernie nam je glavni sponzor koji će nam omogućiti financijsku stabilnost za razvoj bolida tijekom sezone.ivan mesar je napisao/la:ma odlicno ime kolega e sada smo u igri hehe

Samo kaj su nas već prekrstili u Berine u temi s pravilima.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bernie nam je glavni sponzor koji će nam omogućiti financijsku stabilnost za razvoj bolida tijekom sezone.ivan mesar je napisao/la:ma odlicno ime kolega e sada smo u igri hehe
I dioba prvog mjesta u konstruktorskom poretkuScuderia je napisao/la:Za ekipu " ScuderiaFerrari" nije moglo poceti bolje natjecanje. Ja na trecem mjestu, a kolega mi na cetvrtom.![]()
Svaka cast.![]()
Ako se ne varam do sada se u ovakvim slucajevima nisu ponovo zbrajali bodovi...King iCool je napisao/la:Hoće li se bodovi ponovno zbrajati pošto su oba Saubera DSQ?
Scuderia je napisao/la:Obavijest
Prva kazna u ovoj sezoni. Totalni DSQ. M&M teamu.
Razlog
Clanovi koji vise nemaju pravo nastupa u ovoj kladionici zbog varanja. Radi se o ekipi Amateri GP.Jedan covjek moze pogrijesiti u procijeni, mogu i dvojica, ali 6-7 ...tja....ne bih rekao. Kada im je izrecena kazna, napravili su novi profil, te su se pod ovim sadasnjim, isli prijaviti za ovo natjecanje.
Logo nikad nije bio potreban -
" Novi " su na forumu, i odmah "udaraju" po F1 kladionici.
Zalba ne postoji.
Pa i nije to MAXY.Chuck Norris je napisao/la:Ma nisi ti to Maxy ma kakvi
Daj molim te, niste uopće uočljivi. Ti i tvoj kompanjon se logirate u isto vrijeme na forum (baš interesantno), a prvi post je bio prijava ekipe!?Rockyyyy je napisao/la: Alo, kakve su ovo gluposti. Ok, vidjeli smo da su timovi imali logo prošle godine (tamo u tablici), pa smo ga zato stavili i mi. Ali ne kužim da nam je zbog toga trebala biti izrečena kazna. I koja je sad posljedica te kazne???
Čekajte malo, vi sad mislite da smo mi bivša ekipa Amateri GP, ili? Stvarno ne kužim?
Neće ga biti.ice_man je napisao/la:Ponovno prebrojavanje bodova zbog Saubera?
Schumy.d je napisao/la:Daj molim te, niste uopće uočljivi. Ti i tvoj kompanjon se logirate u isto vrijeme na forum (baš interesantno), a prvi post je bio prijava ekipe!?Rockyyyy je napisao/la: Alo, kakve su ovo gluposti. Ok, vidjeli smo da su timovi imali logo prošle godine (tamo u tablici), pa smo ga zato stavili i mi. Ali ne kužim da nam je zbog toga trebala biti izrečena kazna. I koja je sad posljedica te kazne???
Čekajte malo, vi sad mislite da smo mi bivša ekipa Amateri GP, ili? Stvarno ne kužim?
Ja stvarno ne kužim da vas 2 mislite da smo mi ostali valjda najveće budale pa da vas nitko neće skužiti...
Mogli ste barem biti malo kreativniji, ovo je toliko prozirno da je to strašno.
P.S.
Modovi daj riješite to sa Saletom pa da bannate ovu dvojicu trajno.
Rockyyyy je napisao/la:Schumy.d je napisao/la:Daj molim te, niste uopće uočljivi. Ti i tvoj kompanjon se logirate u isto vrijeme na forum (baš interesantno), a prvi post je bio prijava ekipe!?Rockyyyy je napisao/la: Alo, kakve su ovo gluposti. Ok, vidjeli smo da su timovi imali logo prošle godine (tamo u tablici), pa smo ga zato stavili i mi. Ali ne kužim da nam je zbog toga trebala biti izrečena kazna. I koja je sad posljedica te kazne???
Ja stvarno ne kužim da vas 2 mislite da smo mi ostali valjda najveće budale pa da vas nitko neće skužiti...
Mogli ste barem biti malo kreativniji, ovo je toliko prozirno da je to strašno.
P.S.
Modovi daj riješite to sa Saletom pa da bannate ovu dvojicu trajno.
Evo ovo je zadnji moj post: dečki nađite si pravi život, a ne ovaj virtualni. Jer vidim da ovaj forum nekima znači sve u život. A meni je uopće žao što sam se išao prijavljivat na ovaj forum, žali bože vremena.
P.S. Sad sam pročitao malo bolje što je bilo sa onim zabranjenim timom. I moram reći da sam da strani tog kažnjenog tima. Jer mislim da nigdje ne piše da se ne smije kopirati tuđi listić. Po takvim vašim pravilima, ako ja na kladionici čekam zadnji par za dobitak onda ne bi smio ići uplatiti kontru pošto vidim da bi tako u oba slučaja dobio. Eto isto to su napravili i oni dečki, i apsolutno su bili u pravu. Ako ste već to htjeli spriječiti, trebali ste nekako drugačije regulirati. Uostalom što se opće ja zamaram s time kad neki od vas nemaju ni 15 godina.
Dečko dragi, ako itko treba nać sebi pravi život, to si upravo ti. Samo ću ti to reć.Rockyyyy je napisao/la:Evo ovo je zadnji moj post: dečki nađite si pravi život, a ne ovaj virtualni. Jer vidim da ovaj forum nekima znači sve u život. A meni je uopće žao što sam se išao prijavljivat na ovaj forum, žali bože vremena.
P.S. Sad sam pročitao malo bolje što je bilo sa onim zabranjenim timom. I moram reći da sam da strani tog kažnjenog tima. Jer mislim da nigdje ne piše da se ne smije kopirati tuđi listić. Po takvim vašim pravilima, ako ja na kladionici čekam zadnji par za dobitak onda ne bi smio ići uplatiti kontru pošto vidim da bi tako u oba slučaja dobio. Eto isto to su napravili i oni dečki, i apsolutno su bili u pravu. Ako ste već to htjeli spriječiti, trebali ste nekako drugačije regulirati. Uostalom što se opće ja zamaram s time kad neki od vas nemaju ni 15 godina.
Pa mislim kako ti se dalo sve istraživati o tom slučaju ako tebi ovaj virtualni život nije važanRockyyyy je napisao/la: Evo ovo je zadnji moj post: dečki nađite si pravi život, a ne ovaj virtualni. Jer vidim da ovaj forum nekima znači sve u život. A meni je uopće žao što sam se išao prijavljivat na ovaj forum, žali bože vremena.
Joj Chuck, blamiraš se bezveze. Nije ovo MAXY, nego vanzemaljac.Chuck Norris je napisao/la:Pa mislim kako ti se dalo sve istraživati o tom slučaju ako tebi ovaj virtualni život nije važanRockyyyy je napisao/la: Evo ovo je zadnji moj post: dečki nađite si pravi život, a ne ovaj virtualni. Jer vidim da ovaj forum nekima znači sve u život. A meni je uopće žao što sam se išao prijavljivat na ovaj forum, žali bože vremena.
Daj Maxy budi muško i reci da to sam ja a ne skrivaj se iza drugog nicka,jer ispadaš sve smiješniji![]()
I vjeruj mi da ti nisi taj ne bi reagirao tako već na drugi način
Šta ti radiš ovdje onda?Rockyyyy je napisao/la:Evo ovo je zadnji moj post: dečki nađite si pravi život, a ne ovaj virtualni.
Divnog li čuda...Rockyyyy je napisao/la:P.S. Sad sam pročitao malo bolje što je bilo sa onim zabranjenim timom. I moram reći da sam da strani tog kažnjenog tima.
Ajd barem ti imaš...Rockyyyy je napisao/la:Uostalom što se opće ja zamaram s time kad neki od vas nemaju ni 15 godina.