Zelim vam samo skrenuti paznju da je Mladenovo prisustvo na ovom forumu jedan,ako ne i jedini,razlog zbog koga je on poseban i to u sirim okvirima od onih u kojima se koriste jezici koje svi,ocigledno,razumemo i na kojima se sporazumevamo.
Postoji mnogo foruma koji se bave F1 tematikom,ali samo je na ovome Mladen i on ondgovara na sva nasa pitanja.Neka su pametna,neka manje pametna,ali na temi P&O-kolovoz 2007. se pocinju desavati stvari koje nikako nisu korektne prema Mladenu.
Ne zelim nikoga da uvredim,niti da prozivam,ali mislim da bi,za pocetak, trebalo prekinuti polemiku da li je Hamilton najbolji koji se pojavio nakon Senne.Mladen je i sam rekao da je taj zakljucak doneo na osnovu svog bogatog iskustva i razmene misljenja sa svojim frendovima iz F1.Ne kazem da svi koji misle suprotno nisu u pravu,ali nije u redu polemisati i gnjaviti Mladena da po peti put objasnjava svoj stav i to ne samo po ovom pitanju.I,jos jednom,neka mi svi koji se u ovom prepoznaju ne zamere-nije nista licno.
Treba imati u vidu cinjenicu na kakva sve nasa pitanja Mladen odgovara i koliko mu to vremena oduzme,a da nikoga nije uskratio za odgovor.
Vecini je poznat njegov stav da nakon izvesnog vremena treba promeniti zanimanje.Znaci,jednom ce on otici i sa ovog foruma,ali se plasim da mu mi ne ubrzamo tu odluku ovakvim ponasanjem.Mi cemo izgubiti,ne on.
Nadam se da ce ovaj moj apel naici na odobravanje vecine na ovom forumu,jer,kao sto rekoh,ovo pisem iz najbolje namere.
Veliki pozdrav svima.