evo jedne teme koju sam otvorio kako bi davali prijedloge za otvaranje novih tema i njihovo usavršavanje a da je bez spamanja.
moj prijedlog je tema koja bi se nazvala KOLUMNE i u njoj bi svi naši članovi mogli pisati i uređivati vlastite kolumne koje bi bile,naravno,subjektivne,ali u tome i je njihova čar. mnogi vrlo rado čitaju mišljenja g.Jergovića,Blažićka i drugih ljudi koji se bave tim sportom,a ja spadam u kategoriju kojeg zanimaju i druga mišljenja. na forumu imamo jako kvalitetnih ljudi među kojima je za primjer kolega neocooler(nadam se da mi ne zamjera jer ga hvalim

) koji redovno piše članke na portalu sportneta, pa zašto nebismo i njih poslušali. ideja je da se piše kolumna u stilu novinskog izdanja a ne samo vlastitog mišljenja(posta kao i svakog drugog),sa navedenim izvorima,citatima drugih članaka,slikama,mišljenjima drugih znalaca i naravno,vlastitim mišljenjem iznad svega. kolumna bi morala imati određen broj redaka tak da ne ispadne da su samo par rečenica navedenih taj cijeli tekst. također bi morala biti realna u granici normalnosti. neki od moderatora bi trebao redovno kontrolirat topic i brisat komentare i neprimjerene kolumne. iznad svega želim reč da bi bilo dobro čut nečije mišljenje pa makar nam se ne sviđalo kao mnogima Dijakovićevo,no i on ima svoju kolumnu pa zakaj i mi nebi imali svako svoju. tu se još dodaju mnoge mogućnosti koje treba razvit,kao npr.da se na kraju mjeseca kao u foto utrci glasaju najbolji,da se možda i najbolje kolumne objave na front pageu itd. pa zato,slušam prijedloge,komentare,mišljenja....