svo,za jedan specijalni meet u Puli,meni daleko najbolji,najbolji smijeh,i BIO SAM TREZAN!!! majke mi

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
coooooooooool ja sam zaZweki je napisao/la:Idući meet je u Rijeci i uopće neću da sudjelujem u raspravi u vezi Pule. A iz starih vremena ne vidim ništa dobro.
sad sam se sjetio, šta ak mene nebude?!Zweki je napisao/la:Idući meet je u Rijeci i uopće neću da sudjelujem u raspravi u vezi Pule. A iz starih vremena ne vidim ništa dobro.
a nije ni iz BIH daleko Rijeka hahahahhaha(šalim se,ne znam kamo opće ideš,al morao sam)47 je napisao/la:sad sam se sjetio, šta ak mene nebude?!Zweki je napisao/la:Idući meet je u Rijeci i uopće neću da sudjelujem u raspravi u vezi Pule. A iz starih vremena ne vidim ništa dobro.![]()
Ko će vam organizovat sve, morat ću ja na daljinu*![]()
*još nije sigurno ali možda ću izbivati iz drage nam Rvacke na neko vrijeme.
Kaj odozdola? Odkuda, tavu ti žarenu?schuey je napisao/la:kaj ko,pa keexx i Piquet20,plus zweki,pak su oni odozdola,tj blizu
pa neću ga govoriti javno od kud su,nek se sami izjasne ako žele, a gle,moji mehaničari gume slabo naprave,imam problema sa zagrijavanjem,tj pregrijem ih jer mi je grip prejak,sjećaš se slike one,sve ti jasno zakaj sam spor hahhahahahha,ah dobra stara vremenaZweki je napisao/la:Kaj odozdola? Odkuda, tavu ti žarenu?schuey je napisao/la:kaj ko,pa keexx i Piquet20,plus zweki,pak su oni odozdola,tj blizu
Ja dodem prije u ZG nego ti s jednog kraja na drugi kraj. I još da se utrkujemo do određene lokacije opet dođem prije.
pa neću ga govoriti javno od kud su,nek se sami izjasne ako žele, a gle,moji mehaničari gume slabo naprave,imam problema sa zagrijavanjem,tj pregrijem ih jer mi je grip prejak,sjećaš se slike one,sve ti jasno zakaj sam spor hahhahahahha,ah dobra stara vremenaschuey je napisao/la:ja na drugi kraj. I još da se utrkujemo do određene lokacije opet dođem prije.
u izdanju superteške kategorije daKenny je napisao/la:
Nije tako davno nastala ta slika, jel to tvoja prva vožnja bila?
ne bih znao,jedino je Scorp bio na svim,ja sam drugi,hmmm to smo rekli sabotirati47 je napisao/la:e, vremena su tolko stara, da sam baš danas razmišljao o prvom skupu, i nemogu se sjetit kak je boli
aha da, puno ljudi, makljaža na stazi, krš i lom kartova, da,da...
e, mislit će ljudi da je ovo tema za moderatoreA i ne znam kog bi ti da ti priča o starim vremenima kad najstarijih više nema, hahaha
šta nema, Preluk, nova staza!Sanel je napisao/la:U rijeci nema kartinga, ajmo poreč ili pulu
Izumiremo...Kenny je napisao/la:Da vratim temu u život![]()
Jel većina starih forumaša dobila banove, ili su samo nestali sa foruma?
tko je bio glavni akter u tom kršu i lomu???47 je napisao/la:e, vremena su tolko stara, da sam baš danas razmišljao o prvom skupu, i nemogu se sjetit kak je boli
aha da, puno ljudi, makljaža na stazi, krš i lom kartova, da,da...
e, mislit će ljudi da je ovo tema za moderatoreA i ne znam kog bi ti da ti priča o starim vremenima kad najstarijih više nema, hahaha
Svaka čast. Rijetko ko je ostao ovoliko dugo na ovom forumu. Pogotovo nakon što se pojavio GP1.hrSchumy.d je napisao/la:Good old times...
Godine idu, pa sam skužio da mi je jučer bila obljetnica: punih 11 godina prošlo otkad sam se ulogirao na ovaj forum.
U to ime, svim forumašima virtualna piva na moj račun!
Pa nisu sigurno svi otišli tamo nego su ljudi ostarili imaju neke obaveze...F1NAC je napisao/la:Svaka čast. Rijetko ko je ostao ovoliko dugo na ovom forumu. Pogotovo nakon što se pojavio GP1.hrSchumy.d je napisao/la:Good old times...
Godine idu, pa sam skužio da mi je jučer bila obljetnica: punih 11 godina prošlo otkad sam se ulogirao na ovaj forum.
Baš mi fali ona naslovna stranica sa vijestima i retrovizorom
Retrovizor je bio fenomenalan! Sjećam se togaF1NAC je napisao/la: Baš mi fali ona naslovna stranica sa vijestima i retrovizorom
Ma i meni fali stara ekipa i stare stranice, ali ni ja nisam kao prije... Niti stignem toliko pratiti više, niti sam aktivan toliko. Ali uvijek volim pogledati tu i tamo ovaj forum i pročitati nešto zanimljivoga.F1NAC je napisao/la:Svaka čast. Rijetko ko je ostao ovoliko dugo na ovom forumu. Pogotovo nakon što se pojavio GP1.hrSchumy.d je napisao/la:Good old times...
Baš mi fali ona naslovna stranica sa vijestima i retrovizorom
Ferrari-BiH je napisao/la: Sjecam se prije kada udjem na forum treba mi preko sat vremena da prelistam nove postove a sada komotno mogu uci svakih 7 dana i procitam sve za 5 minuta![]()