Prijenos utrka[Stream,kritike na prijenos]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- GT-R
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher i Massa
Re: NOVOSTI - ožujak 2010.
Neznam jeli se igdje govorkalo po forumu, ako je oprostite nisam malo duže vrijeme bio ovdje, ali HRT će prenosit utrke!
Link: http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2010-03-14" onclick="window.open(this.href);return false;
Raspored za iduću nedjelju, HTV2:
13:25 Studio F1
13:50 Bahrain: F1 za Veliku nagradu Bahraina
15:40 Studio F1
Link: http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2010-03-14" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Navijam za: Ferrari
GT-R je napisao/la:Neznam jeli se igdje govorkalo po forumu, ako je oprostite nisam malo duže vrijeme bio ovdje, ali HRT će prenosit utrke!
Ovo zvuči toliko predivno i nestvarno
Nakon više od 150 dana nova sezona .... ahhh
!!!Let the games begin!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Malo nelogično jer bi trka trebala početi u 13:00 po našem vremenu?! I hvala HRT-u što prve kvalifikacije sezone neće dati uživo, nego snimku!GT-R je napisao/la:Neznam jeli se igdje govorkalo po forumu, ako je oprostite nisam malo duže vrijeme bio ovdje, ali HRT će prenosit utrke!
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
A gle, bolje i to nego da nema uopće.. A snaći ćemo se nekako da gledamo kvalifikacije uživo preko interneta..gringo73 je napisao/la:Malo nelogično jer bi trka trebala početi u 13:00 po našem vremenu?! I hvala HRT-u što prve kvalifikacije sezone neće dati uživo, nego snimku!GT-R je napisao/la:Neznam jeli se igdje govorkalo po forumu, ako je oprostite nisam malo duže vrijeme bio ovdje, ali HRT će prenosit utrke!
3. mjesec je, nekužim, još uvjek traje skijanje?? I zbog skijanja neće biti kvale uživo?? Bezveze..
Još tjedan danaa Jooj samo kad se sjetim kad je bilo 130 dana uffff
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Nikako mi nije jasan taj raspored, je li moguće da je netko na HRT promašio vrijeme? Ili misle prenositi sve sa sat zakašnjenja...
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Možda ću bubnuti veliku glupost no kad se kod nas mijenja sat? Prelazaka na "ljetno računanje vremena? Unaprijed isprike ako je to u 4 5 ili 6 mjesecu.Piquet stari je napisao/la:Nikako mi nije jasan taj raspored, je li moguće da je netko na HRT promašio vrijeme? Ili misle prenositi sve sa sat zakašnjenja...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
GT-R je napisao/la:A gle, bolje i to nego da nema uopće.. A snaći ćemo se nekako da gledamo kvalifikacije uživo preko interneta..gringo73 je napisao/la:Malo nelogično jer bi trka trebala početi u 13:00 po našem vremenu?! I hvala HRT-u što prve kvalifikacije sezone neće dati uživo, nego snimku!GT-R je napisao/la:Neznam jeli se igdje govorkalo po forumu, ako je oprostite nisam malo duže vrijeme bio ovdje, ali HRT će prenosit utrke!
3. mjesec je, nekužim, još uvjek traje skijanje?? I zbog skijanja neće biti kvale uživo?? Bezveze..
Još tjedan danaa Jooj samo kad se sjetim kad je bilo 130 dana uffff
Pa vise vaznost za hrvatsku ima skijanje nego f1 stoga me to uopce necudi Kao sto je klima rekao rtl prenasa kavlifikacije,a dsf treninge i stoga mirna Bosna
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Ja inace gledam slobodne treninge uzivo preko satelitske na nova sport (češki i engleski audio) kanalu!
TV program za snalazljive ;P
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Na ljetno se prelazi 28. ožujka.Toon Army je napisao/la:Možda ću bubnuti veliku glupost no kad se kod nas mijenja sat? Prelazaka na "ljetno računanje vremena? Unaprijed isprike ako je to u 4 5 ili 6 mjesecu.Piquet stari je napisao/la:Nikako mi nije jasan taj raspored, je li moguće da je netko na HRT promašio vrijeme? Ili misle prenositi sve sa sat zakašnjenja...
- ice_man
- Početnik
Ajde, preživjet ce se i to ako se kvalifikacije pogledaju sat kasnije ,
nemam ništa protiv skijanja ali ga je malo vec pun qrac ove zime.
nemam ništa protiv skijanja ali ga je malo vec pun qrac ove zime.
- Igor18
- Veteran
A da, sat vremena više manje... preživjet ćemo nekak
pogledat skijanje, spremit kokice, udobno namjestit krevet/fotelju.. i napokon će počet sezona
pogledat skijanje, spremit kokice, udobno namjestit krevet/fotelju.. i napokon će počet sezona
Michael is faster than you!!
- Barry
- Test vozač
apsolutno xD ccak i ne zvucci losse heheh xD uz to dsf poccne vazda pola sata ranije prije svega xD jest da je njemaccki al hajd xD usput u BiH Hayat tv vazda kvalifikacije prenosio sa satom zakasnjenja.. nekad i dvaMansell je napisao/la:Ja inace gledam slobodne treninge uzivo preko satelitske na nova sport (češki i engleski audio) kanalu!
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ma na DSF je najbolje sto se tice treninga.A utrke RTL(njemacki)
Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Barry
- Test vozač
ma znass kako se tu ljudi vode.. komentator jel.. hajd moRe.. inacce po profesiji agronom ili nessto ovako xDklima je napisao/la:Barry je napisao/la:apsolutno xD ccak i ne zvucci losse heheh xD uz to dsf poccne vazda pola sata ranije prije svega xD jest da je njemaccki al hajd xD usput u BiH Hayat tv vazda kvalifikacije prenosio sa satom zakasnjenja.. nekad i dvaMansell je napisao/la:Ja inace gledam slobodne treninge uzivo preko satelitske na nova sport (češki i engleski audio) kanalu!
Da su u minut nebih slusao one neznalice na HAYAT-u... Radije njemacki DSF.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
Ništa čudno za HRT. Njima je sve uvijek bilo važnije nego formula1. Ove godine smo se nagledali vražijeg skijanja,pun ga je kruac više.
Nebi me čudilo da stvarno utrku počnu prenositi sa sat vremena zakašnjenja pa da Novak onak u čudu stane gledati i vrištat kako im je tamo u Bahreinu pao sustav sa vremenima i krugovima i da je nevjerojatno što to nitko ne kuži !
Nebi me čudilo da stvarno utrku počnu prenositi sa sat vremena zakašnjenja pa da Novak onak u čudu stane gledati i vrištat kako im je tamo u Bahreinu pao sustav sa vremenima i krugovima i da je nevjerojatno što to nitko ne kuži !
- Igor18
- Veteran
Ma dobro, ovo je završnica sezone u skijanju. A sigurno da neće odjebat skijanje radi treninga F1 koji mogu pustit sat vremena kasnije i nikom ništa.
I to je potpuno razumljivo, u skijanju imamo predstavnika(e) koji se bore za sam vrh poredka, a u F1 nema niti će bit iko od naših
I to je potpuno razumljivo, u skijanju imamo predstavnika(e) koji se bore za sam vrh poredka, a u F1 nema niti će bit iko od naših
Michael is faster than you!!
-
Igor18 je napisao/la:Ma dobro, ovo je završnica sezone u skijanju. A sigurno da neće odjebat skijanje radi treninga F1 koji mogu pustit sat vremena kasnije i nikom ništa.
Stvar je u tome što je HRT u stanju pustiti snimku zadnje utrke F1 recimo Brazil 2007. god. radi izravnog prijenosa trećerazrednog HNL-a,koj sveukupno sa gledateljima na stadionu,onima u studiu na televiziji i gledateljima iste prati tisuću ljudi.
Završnica bilo čega je uvijek važnija od formul1,makar formula imala zandju utrku epskih razmjera
Off nemamo mi nikog da se bori za sam vrh u skijanju ,Ivica neće osvojiti 3 mjesto kako god neki htjeli i mislili,a o našim uber uspješnim curama netreba toršiti riječi.
Uvijek mogu pustiti snimku skijanja poslje F1.
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Bolje da kasnije bude F1 snimka, ipak nebum stigo do 13h/14h doma, netko i radi subotama
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Lol,koji komentar mogu se samo nasmijatOff nemamo mi nikog da se bori za sam vrh u skijanju ,Ivica neće osvojiti 3 mjesto kako god neki htjeli i mislili,a o našim uber uspješnim curama netreba toršiti riječi.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ja se nadam da neće napraviti toliki GAF pa pustiti SNIMKU??? I to prve utrke sezone...tolika očekivanja...toliko napetosti...Svi gladni F1 a oni puste snimku...koja bi to bruka bila...haha...
1982 UCV 1919
-
Ljudi ja ne znam sta da radim,ako mi budu skrembovali hrt na kablovskoj za vrjeme F1 nemam gdje da gledam.Ukinili su rtl a ako bude na atv moracu izvrsiti suicid.Bolje i to nego da slusam one kretene.KATASTROFA
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
net će onda biti jedino rješenje......Srebrena strjela je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta da radim,ako mi budu skrembovali hrt na kablovskoj za vrjeme F1 nemam gdje da gledam.Ukinili su rtl a ako bude na atv moracu izvrsiti suicid.Bolje i to nego da slusam one kretene.KATASTROFA
jel ima tko dobar link, pod dobar mislim da je kvaliteta videa barem solidna, za pratit f1 na netu?
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Navijam za: V8
kako su ukinuli rtl?njemacki rtl il neki tamo...
-
Ma njemacki, skinuli ga sa kablovske,idioti.A svabe su bogovi,kod njih prenos pocinje dva sata ranije.Jos sad kad imaju i Sumahera i Vetela ,bice im f1 glavna tema.