Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dani »

Malo vožnje fanova u mečki:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF5v1O5T ... rn-1f-3-HM[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Dani je napisao/la:Malo vožnje fanova u mečki:
http://www.youtube.com/watch?v=dF5v1O5T ... rn-1f-3-HM" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo na 1:13 je hebački kako usput zatvori vrata. 8)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

slika
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

Mislim da je Lewis predložio Buttona jer zna da je bolji od njega iako je ovaj svjetski prvak, ali svjetski prvak u sezoni di Brawn praktički nije imao neku veliku konkurenciju...
themacor
Navijam za: Montoya

Post Postao/la themacor »

Ma to je cista prica za malu decu, tj za novinare kako ne bi spekulisali slucajno kako se ne slazu poslednja 2 prvaka u jednom timu tj da ne bi povezivali taj odnos sa odnosom Hamilton - Alonso itd. Zato je on izasao sa tom izjavom kako ga je on predlozio i kako mu odgovara u ekipi. Bilo da ga jeste ili nije predlozio to nema nikakve veze sada dok se ne budu videli rezultati. ;)
I am whatever U say I am
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

themacor je napisao/la:Ma to je cista prica za malu decu, tj za novinare kako ne bi spekulisali slucajno kako se ne slazu poslednja 2 prvaka u jednom timu tj da ne bi povezivali taj odnos sa odnosom Hamilton - Alonso itd. Zato je on izasao sa tom izjavom kako ga je on predlozio i kako mu odgovara u ekipi. Bilo da ga jeste ili nije predlozio to nema nikakve veze sada dok se ne budu videli rezultati. ;)

Dobro ipak je Alonso po mojem mišljenju klasa više od Buttona, a Hamilton je tu negdje u klasi sa Alosom osim što ovaj drugi ima veće iskustvo, ali treba uzeti u obzir da je Button prošlu sezonu proveo u Brawn-GP koji je imao najbolji bolid, a Mclarenu je u razvoju bolida za 2010 potrebno svako saznanje...No ipak nesmijemo podcijenit Buttona jer on je aktualni prvak
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Malo duži intervju s Lewisom. Objavio je da (tata) Anthony više neće biti njegov menadžer. Nadam se da to neće završiti kao kod naših tenisačica nakon što se posvađaju s tatama... Link
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

gringo73 je napisao/la:Malo duži intervju s Lewisom. Objavio je da (tata) Anthony više neće biti njegov menadžer. Nadam se da to neće završiti kao kod naših tenisačica nakon što se posvađaju s tatama... Link
To sad znači da Lewis treba novog managera. :-k Mislim da mi je ovo prilika koju moram iskoristiti! :biggrin:
Lojzek dobro buš prošel ako bum ti ja manager zato požuri i ponudi mi koji milijun prije nego potpišem ugovor s nekim drugim. :biggrin:
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

King iCool je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Malo duži intervju s Lewisom. Objavio je da (tata) Anthony više neće biti njegov menadžer. Nadam se da to neće završiti kao kod naših tenisačica nakon što se posvađaju s tatama... Link
To sad znači da Lewis treba novog managera. :-k Mislim da mi je ovo prilika koju moram iskoristiti! :biggrin:
Lojzek dobro buš prošel ako bum ti ja manager zato požuri i ponudi mi koji milijun prije nego potpišem ugovor s nekim drugim. :biggrin:
jel ono flavio slobodan ? :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Traži li Lewis opravdanje za sutrašnje mljevenje guma: "I don't think people perhaps understand how tough it is to look after them in these conditions – it's unbelievable how quickly they drop off.". Baš me zanima koliko dugo će mu trajati ove mekše, s punim bolidom...15 krugova?
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

gringo73 je napisao/la:Traži li Lewis opravdanje za sutrašnje mljevenje guma: "I don't think people perhaps understand how tough it is to look after them in these conditions – it's unbelievable how quickly they drop off.". Baš me zanima koliko dugo će mu trajati ove mekše, s punim bolidom...15 krugova?
Hm, 5-6 krugova?
Ni sam ne znam što očekivati od ovih koji su startali na mekšoj komponenti. Još ako bude velike borbe i ne budu čuvali gume, mislim da je max 10 krugova realan odgovor.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

p@rtibrejker je napisao/la:
Hm, 5-6 krugova?
Ni sam ne znam što očekivati od ovih koji su startali na mekšoj komponenti. Još ako bude velike borbe i ne budu čuvali gume, mislim da je max 10 krugova realan odgovor.
svima im je cilj stvoriti dovoljnu razliku da nakon promjene izađu ispred ovih iza i to će onda biti dovoljno, 10 krugova ipak neće biti dosta da se napravi 20-ak sekundi prednosti....gume će morati izdržati duže i ja mislim da hoće
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Mislim da će mekše gume otić nakon par krugova. I onda je sve na vozaču da procjeni i "riskira" ostanak na stazi na potrošenim gumama.
Tim više što će doći do ruljenja guma i gubit će vrijeme. Znaći oko 7-8 kruga bi mogli lagano u boks po trvde gume.
Michael is faster than you!!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Dobra utrka za Lewisa i McLaren, velika ce se borba tu voditi s Red Bullom i Mercedesom.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Šteta da Lewis na startu nije uspio uhvatit Massu bio je već pokraj njega ali mu Massa nije ostavio prostora pa je došao na pijesak i zatim još izgubil poziciju protiv Rosberga. That's racing!

EDIT:Evo o ovome pričam.
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

http://www.24sata.hr/sport/nisi-u-bolid ... nu/165822/" onclick="window.open(this.href);return false;

Očito mu fali kaj nemre divljati s bolidom, pa mora s autom... :biggrin:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Svaki vozač je bar jednom uhvaćen kako vozi divljački. Znate kako kažu. Zakoni se prave zbog 95% ljudi, ali i oni koju s van tih 95% moraju ih poštovati. Jer kad ne bi bilo tako svak bi za sebe mislio da je u onih 5%.
Sa zakonske strane kriv je. Sa svake druge strane - i ja bi da mogu :mrgreen:
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

One and only je napisao/la:Svaki vozač je bar jednom uhvaćen kako vozi divljački. Znate kako kažu. Zakoni se prave zbog 95% ljudi, ali i oni koju s van tih 95% moraju ih poštovati. Jer kad ne bi bilo tako svak bi za sebe mislio da je u onih 5%.
Sa zakonske strane kriv je. Sa svake druge strane - i ja bi da mogu :mrgreen:

Yep, al mi je smijesno tak neke procitati, isto ko kad je Šumi zel onom taksistu kombi i prepaljal ga do aerodroma, taksist je rekel da mu je bila najbolja voznja zivota... Ili Žil Vilnev, on je valjda najgore divljal od svih... :biggrin:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Jel on možda na setupu za kišu :S ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da nije. Veli da nije imao gripa prreko guma.
Lewis Hamilton (11th, Q2 - 1m 25.184s)
“Today was a surprise - I wasn’t expecting to be out in Q2. I felt I got as much as I could out of the car, but I just couldn’t get the grip from the tyres. On my first run in Q2, I was held up by traffic, so I wasn’t able to do a quick lap. I pitted early, got a clear lap, but still struggled to find time in the final sector - even with new tyres. I don’t know what the reason for that was. So I didn’t have a great day, but it’s encouraging to see Jenson doing such a good job. Hopefully, we’ll both have a good race tomorrow.”
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

E to mi je najgorje kada kaže da nezna što je razlog sporom bolidu. Ali pretpostavljam i nadam se da je u gumama.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:E to mi je najgorje kada kaže da nezna što je razlog sporom bolidu. Ali pretpostavljam i nadam se da je u gumama.
Vrlo moguće da je mali tulumario. :biggrin: Internet je pun kojekakvih komentara o njegovom čudnom ponašanju ovaj vikend (evo jedan dobar: http://www.planetf1.com/news/18227/6056 ... -question-). Prvo je kasno došao u Australiju (većina vozaća u Australiju dođe dan ranije zbog jet-laga) zato jer je na putu skrenuo do Los Angelesa i sastao se (opet) sa Nicole, pa onda ta epizoda sa autom nevećer...
Poznato je Lewis dosta emotivno proživljava neke stvari, pa kad se zbroji dva i dva... I on je samo čovijek.
hrcfaca (Lewis Hamilton)
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la hrcfaca (Lewis Hamilton) »

Ah sve je moguće, ali baš zato jedva čekam sutrašnju utrku!!! A kaj je bilo s autom? Niš to neznam kaj ga je razbio??
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Mali je danas potpuno podbacio. Mislim da je sinoćnji događaj s policijom imao utjecaja na to, iako on tvrdi da nije. Jon Noble u intervjuu s njim je rekao: Martin Whitmarsh said on the radio that you were 'fragile' and 'distracted' because of what happened last night. Bolid je puno bliži Ferrariju i RBR, a on je vozio kao da je Toro Rosso. Uz dobru vožnju i malo sreće, mislim da se može ugurat među prvih 6.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

gringo73 je napisao/la:Uz dobru vožnju i malo sreće, mislim da se može ugurat među prvih 6.
Možda, ALI... :D
Mislim da će Hamilton morati uložiti poprilično truda da dođe do recimo 6. mjesta. Morat će stisnuti gas jače nego ostali, a tada gume pate. A kad se uzme u obzir činjenica da je jedan od vozača koji poprilično brzo troši gume, s druge strane moglo bi ga to možda i koštati boljeg plasmana. Zato bih možda sutra očekivao i od njega 1 ulazak u boks više od ostalih. :?
A uz to, momci oko njega su željni borbe za bod-2 tako da ga ni oni neće štediti.

Po meni, Lewisu je sutra start jako važan. Ako starta dobro, onda bi mogao možda do tog 6. mjesta, ali ako ne, onda sumnjam.
Odgovori