Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Lewis Hamilton
Malo vožnje fanova u mečki:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF5v1O5T ... rn-1f-3-HM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dF5v1O5T ... rn-1f-3-HM[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ovo na 1:13 je hebački kako usput zatvori vrata.Dani je napisao/la:Malo vožnje fanova u mečki:
http://www.youtube.com/watch?v=dF5v1O5T ... rn-1f-3-HM" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
Mislim da je Lewis predložio Buttona jer zna da je bolji od njega iako je ovaj svjetski prvak, ali svjetski prvak u sezoni di Brawn praktički nije imao neku veliku konkurenciju...
- themacor
- Navijam za: Montoya
Ma to je cista prica za malu decu, tj za novinare kako ne bi spekulisali slucajno kako se ne slazu poslednja 2 prvaka u jednom timu tj da ne bi povezivali taj odnos sa odnosom Hamilton - Alonso itd. Zato je on izasao sa tom izjavom kako ga je on predlozio i kako mu odgovara u ekipi. Bilo da ga jeste ili nije predlozio to nema nikakve veze sada dok se ne budu videli rezultati. 

I am whatever U say I am
-
- Početnik
- Navijam za: Mclaren-Mercedes
themacor je napisao/la:Ma to je cista prica za malu decu, tj za novinare kako ne bi spekulisali slucajno kako se ne slazu poslednja 2 prvaka u jednom timu tj da ne bi povezivali taj odnos sa odnosom Hamilton - Alonso itd. Zato je on izasao sa tom izjavom kako ga je on predlozio i kako mu odgovara u ekipi. Bilo da ga jeste ili nije predlozio to nema nikakve veze sada dok se ne budu videli rezultati.
Dobro ipak je Alonso po mojem mišljenju klasa više od Buttona, a Hamilton je tu negdje u klasi sa Alosom osim što ovaj drugi ima veće iskustvo, ali treba uzeti u obzir da je Button prošlu sezonu proveo u Brawn-GP koji je imao najbolji bolid, a Mclarenu je u razvoju bolida za 2010 potrebno svako saznanje...No ipak nesmijemo podcijenit Buttona jer on je aktualni prvak
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Malo duži intervju s Lewisom. Objavio je da (tata) Anthony više neće biti njegov menadžer. Nadam se da to neće završiti kao kod naših tenisačica nakon što se posvađaju s tatama... Link

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
To sad znači da Lewis treba novog managera.gringo73 je napisao/la:Malo duži intervju s Lewisom. Objavio je da (tata) Anthony više neće biti njegov menadžer. Nadam se da to neće završiti kao kod naših tenisačica nakon što se posvađaju s tatama... Link

Lojzek dobro buš prošel ako bum ti ja manager zato požuri i ponudi mi koji milijun prije nego potpišem ugovor s nekim drugim.

- darky
- Profesionalni vozač
jel ono flavio slobodan ?King iCool je napisao/la:To sad znači da Lewis treba novog managera.gringo73 je napisao/la:Malo duži intervju s Lewisom. Objavio je da (tata) Anthony više neće biti njegov menadžer. Nadam se da to neće završiti kao kod naših tenisačica nakon što se posvađaju s tatama... LinkMislim da mi je ovo prilika koju moram iskoristiti!
![]()
Lojzek dobro buš prošel ako bum ti ja manager zato požuri i ponudi mi koji milijun prije nego potpišem ugovor s nekim drugim.

- gringo73
Traži li Lewis opravdanje za sutrašnje mljevenje guma: "I don't think people perhaps understand how tough it is to look after them in these conditions – it's unbelievable how quickly they drop off.". Baš me zanima koliko dugo će mu trajati ove mekše, s punim bolidom...15 krugova?

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Hm, 5-6 krugova?gringo73 je napisao/la:Traži li Lewis opravdanje za sutrašnje mljevenje guma: "I don't think people perhaps understand how tough it is to look after them in these conditions – it's unbelievable how quickly they drop off.". Baš me zanima koliko dugo će mu trajati ove mekše, s punim bolidom...15 krugova?
Ni sam ne znam što očekivati od ovih koji su startali na mekšoj komponenti. Još ako bude velike borbe i ne budu čuvali gume, mislim da je max 10 krugova realan odgovor.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
svima im je cilj stvoriti dovoljnu razliku da nakon promjene izađu ispred ovih iza i to će onda biti dovoljno, 10 krugova ipak neće biti dosta da se napravi 20-ak sekundi prednosti....gume će morati izdržati duže i ja mislim da hoćep@rtibrejker je napisao/la:
Hm, 5-6 krugova?
Ni sam ne znam što očekivati od ovih koji su startali na mekšoj komponenti. Još ako bude velike borbe i ne budu čuvali gume, mislim da je max 10 krugova realan odgovor.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Mislim da će mekše gume otić nakon par krugova. I onda je sve na vozaču da procjeni i "riskira" ostanak na stazi na potrošenim gumama.
Tim više što će doći do ruljenja guma i gubit će vrijeme. Znaći oko 7-8 kruga bi mogli lagano u boks po trvde gume.
Tim više što će doći do ruljenja guma i gubit će vrijeme. Znaći oko 7-8 kruga bi mogli lagano u boks po trvde gume.
Michael is faster than you!!
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Dobra utrka za Lewisa i McLaren, velika ce se borba tu voditi s Red Bullom i Mercedesom.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šteta da Lewis na startu nije uspio uhvatit Massu bio je već pokraj njega ali mu Massa nije ostavio prostora pa je došao na pijesak i zatim još izgubil poziciju protiv Rosberga. That's racing!
EDIT:Evo o ovome pričam.
EDIT:Evo o ovome pričam.
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
http://www.24sata.hr/sport/nisi-u-bolid ... nu/165822/" onclick="window.open(this.href);return false;
Očito mu fali kaj nemre divljati s bolidom, pa mora s autom...
Očito mu fali kaj nemre divljati s bolidom, pa mora s autom...

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Svaki vozač je bar jednom uhvaćen kako vozi divljački. Znate kako kažu. Zakoni se prave zbog 95% ljudi, ali i oni koju s van tih 95% moraju ih poštovati. Jer kad ne bi bilo tako svak bi za sebe mislio da je u onih 5%.
Sa zakonske strane kriv je. Sa svake druge strane - i ja bi da mogu

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
One and only je napisao/la:Svaki vozač je bar jednom uhvaćen kako vozi divljački. Znate kako kažu. Zakoni se prave zbog 95% ljudi, ali i oni koju s van tih 95% moraju ih poštovati. Jer kad ne bi bilo tako svak bi za sebe mislio da je u onih 5%.
Yep, al mi je smijesno tak neke procitati, isto ko kad je Šumi zel onom taksistu kombi i prepaljal ga do aerodroma, taksist je rekel da mu je bila najbolja voznja zivota... Ili Žil Vilnev, on je valjda najgore divljal od svih...

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jel on možda na setupu za kišu :S ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim da nije. Veli da nije imao gripa prreko guma.
Lewis Hamilton (11th, Q2 - 1m 25.184s)
“Today was a surprise - I wasn’t expecting to be out in Q2. I felt I got as much as I could out of the car, but I just couldn’t get the grip from the tyres. On my first run in Q2, I was held up by traffic, so I wasn’t able to do a quick lap. I pitted early, got a clear lap, but still struggled to find time in the final sector - even with new tyres. I don’t know what the reason for that was. So I didn’t have a great day, but it’s encouraging to see Jenson doing such a good job. Hopefully, we’ll both have a good race tomorrow.”
Lewis Hamilton (11th, Q2 - 1m 25.184s)
“Today was a surprise - I wasn’t expecting to be out in Q2. I felt I got as much as I could out of the car, but I just couldn’t get the grip from the tyres. On my first run in Q2, I was held up by traffic, so I wasn’t able to do a quick lap. I pitted early, got a clear lap, but still struggled to find time in the final sector - even with new tyres. I don’t know what the reason for that was. So I didn’t have a great day, but it’s encouraging to see Jenson doing such a good job. Hopefully, we’ll both have a good race tomorrow.”
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: Nikoga
E to mi je najgorje kada kaže da nezna što je razlog sporom bolidu. Ali pretpostavljam i nadam se da je u gumama.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Vrlo moguće da je mali tulumario.hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:E to mi je najgorje kada kaže da nezna što je razlog sporom bolidu. Ali pretpostavljam i nadam se da je u gumama.

Poznato je Lewis dosta emotivno proživljava neke stvari, pa kad se zbroji dva i dva... I on je samo čovijek.
-
- Navijam za: Nikoga
Ah sve je moguće, ali baš zato jedva čekam sutrašnju utrku!!! A kaj je bilo s autom? Niš to neznam kaj ga je razbio??
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- gringo73
Mali je danas potpuno podbacio. Mislim da je sinoćnji događaj s policijom imao utjecaja na to, iako on tvrdi da nije. Jon Noble u intervjuu s njim je rekao: Martin Whitmarsh said on the radio that you were 'fragile' and 'distracted' because of what happened last night. Bolid je puno bliži Ferrariju i RBR, a on je vozio kao da je Toro Rosso. Uz dobru vožnju i malo sreće, mislim da se može ugurat među prvih 6.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Možda, ALI...gringo73 je napisao/la:Uz dobru vožnju i malo sreće, mislim da se može ugurat među prvih 6.

Mislim da će Hamilton morati uložiti poprilično truda da dođe do recimo 6. mjesta. Morat će stisnuti gas jače nego ostali, a tada gume pate. A kad se uzme u obzir činjenica da je jedan od vozača koji poprilično brzo troši gume, s druge strane moglo bi ga to možda i koštati boljeg plasmana. Zato bih možda sutra očekivao i od njega 1 ulazak u boks više od ostalih.

A uz to, momci oko njega su željni borbe za bod-2 tako da ga ni oni neće štediti.
Po meni, Lewisu je sutra start jako važan. Ako starta dobro, onda bi mogao možda do tog 6. mjesta, ali ako ne, onda sumnjam.