Pitanje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sale
- Site Admin
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Slike možete samo povezivati ako su već na netu. Kada pišete post imate tipku "IMG". Kliknite na nju i u nastavku upišite URL slike. Na kraju URL-a opet kliknute tipku IMG kako biste zatvorili tagove.trol je napisao/la:Možda nije mislio na avatar već na sliku koju šalješ kao post(mene ovo zanima)
Za detaljnije upute pročitajte FAQ (link je na vrhu foruma, iznad profila)
$@Ł€: Tražite prije postanja
-
- Site Admin
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Re: Pitanje
Opera i mozzila imaju problema sa prikazom layera koji ti plutaju na stranici. Na novom dizajnu je sve u tablicama i tu nema problema pošto ih svi browseri prikazuju bez problemazagorec je napisao/la:Zbog čega linkovi od vijesti na prvoj stranici weba ne rade u Operi ili Mozilli Firefox, nego samo u IE-u?
The only difference between men and boys is the cost of their toys!
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Pitanje
Veselica za sveadmin je napisao/la:Opera i mozzila imaju problema sa prikazom layera koji ti plutaju na stranici. Na novom dizajnu je sve u tablicama i tu nema problema pošto ih svi browseri prikazuju bez problemazagorec je napisao/la:Zbog čega linkovi od vijesti na prvoj stranici weba ne rade u Operi ili Mozilli Firefox, nego samo u IE-u?
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
- Frane
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
htpp://imageshack.us -odeš na stranicu,tamo di ti piše browise klikneš,ono ti otvori prozor s tvojim dokumentima,ti izabereš sliku klikneš dva puta na nju i ideš na host it.Onda ti se pojavi prozor na kojemu imaš par različitih prozorčiča na kojima ti piše Documents/...... tamo di ti piše forum 1 ,zacrniš tekst ispred toga livi klik paste,vratiš se ovdi na forum i samo pejstaš i to ti je totrol je napisao/la:Možda nije mislio na avatar već na sliku koju šalješ kao post(mene ovo zanima)
ex ALONSO
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ma kaj se zamaraš, to svi znaju.ALONSO je napisao/la:htpp://imageshack.us -odeš na stranicu,tamo di ti piše browise klikneš,ono ti otvori prozor s tvojim dokumentima,ti izabereš sliku klikneš dva puta na nju i ideš na host it.Onda ti se pojavi prozor na kojemu imaš par različitih prozorčiča na kojima ti piše Documents/...... tamo di ti piše forum 1 ,zacrniš tekst ispred toga livi klik paste,vratiš se ovdi na forum i samo pejstaš i to ti je totrol je napisao/la:Možda nije mislio na avatar već na sliku koju šalješ kao post(mene ovo zanima)
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Frane
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Veteran
Zašto je izbrisana tema o terorizmu (iako su pravi teroristi Bush i Blair) u Londonu i njegovon eventualnon utjecaju na sljedeću utrku Formule 1? Ako van i ne paše pod "aktualnosti" (a mislin da paše, iako je 99.99% nemoguće da se utrka ne održi), onda ste je mogli pribacit pod "chat", a ne je brisat.
- Ron_Dennis
- Test vozač
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Tema je obrisana jer je sadržala mnogo neugodnih komentara u svezi s terorističkim napadima. Pritom ne mislim na nekakvo političko kritiziranje već hvaljenje Hitlera i njegovih nedjela nad drugim narodimagogy je napisao/la:Zašto je izbrisana tema o terorizmu (iako su pravi teroristi Bush i Blair) u Londonu i njegovon eventualnon utjecaju na sljedeću utrku Formule 1? Ako van i ne paše pod "aktualnosti" (a mislin da paše, iako je 99.99% nemoguće da se utrka ne održi), onda ste je mogli pribacit pod "chat", a ne je brisat.
I ponavljan, takav sadržaj će u i ubuduće biti uklonjen jer takvi komentari nisu namjenjeni ovom forumu