Glasovao sam za Ayrtona Sennu. Nisam tada gledao F1, ali sam pogledao mnoštvo snimaka i isječaka od svih navedenih vozača. Alain Prost mi je u Ayrtonovom rangu, ali ipak ću reći da mi je Senna draži. Čak sam imao priliku gledati jedan intervju sa Ayrtonom (snimka) i čovjek samom pojavom, pričom i pokazivanjem emocija me oduševio. A Prosta pratim u Trophee Andros utrkama i tu mi je drag pravo baš kao i Olivier Panis, pa mi je to još jedan glas za prosta, ali eto AYRTON SENNA.
moj glas ide senni jer sta san gleda na snimkama, to je mozda i najveci vozac ikad.
Ali posto ga nikad nisan gleda uzivo( jer san nazalost premlad), mislim da moje misljenje nije dovoljno objektivno, dok mislim da bi misljenja starijih pripadnika foruma trebalo npr. dvostruko vrednovati jer su tada pratili f1, dok pripadnici mlade generacije vecinom (ne nuzno) glasuju za sennu,dakako postoje iznimke, jer kako kaze tex senna je za zivota postao legenda i zivi u nasim srcima.
Ne zelim da se ovdje pripadnici mlade generaciju uvrijede jer i ja spadam medu njih, ali mislim da nitko sa 4,5 ili 6 godina (ako je itko tada i pratio f1) nije bio u stanju realno procijeniti tko je najbolji. Snimke puno toga otkrivaju, ali ne bas sve. Na ovom forumu ima odlicnih poznavatelja f1, tako da ne zelim da se itko nade uvrijeden ovim mojim rijecima, to je samo moje misljenje.
Pod ovim stariji pripadnici mislim na godinama starije ljude koji su u to vrijeme pratili f1, a ne tko se ranije prijavo na forum(da ne bi bilo zabune).Sta se tice bodovanja, mislim da bi anketa bila objektivnija ako bi se njihovi glasovi uzeli kao dvostruki.
Circus Maximus je napisao/la:Naravno ... Ayrton Senna da Silva
Bože, definitivno si uzeo krivog Sennu!
to je za onog igrača villareala(bar mislim)
Taj transparent su mu navijači stavili ili tako nešto
cijenjeni gospodin na kojega se to odnosi zove se senad galijašević a.k.a. senad od bosne a.k.a. senna m.
ovdje možeš provjeriti stil i kvalitet jednog glazbenog uratka pogrešnog senne
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
f1 sam počeo pratiti '89 senna me zadivno, a suzuka od mene učinila velikog navijača, tada sam se definitivno zarazio ovim sportom. to je bila prekretnica. senna je bio poseban vozač i čovjek, prilično prgav i jako samouvjeren, ali za razliku od michaela niti približno toliko plošan i jednodimenzionalan, imao je karizmu i to se osjećalo.....nikada neću zaboraviti imolu i kako sam saznao za smrt (tu utrku nažalost ili kako je završilo, nasreću) nikada nisam gledao. senna je imao ono nešto, niti jedan vozač nakon njega nije mu se približio, niti približio....
uf, antologijski snimak! mislim da je tu senna hondi izvadio dušu.....ali nije išlo protiv moćnog renaulta...
mansell je svakako bio vozač za takve stvari, nikad nije prezao za preticanjem, osjećao je brzinu, no bio je pomalo nestrpljiv i neumjeren zato su mu se događale ovakve stvari:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=6bes1tCIzPY&feature=related[/youtube]
sunseeker je napisao/la:senna je bio poseban vozač i čovjek, prilično prgav i jako samouvjeren, ali za razliku od michaela niti približno toliko plošan i jednodimenzionalan, imao je karizmu i to se osjećalo
Odlicna usporedba Senninog i Schumacherovog karaktera. Potpisujem svako slovo.
senna i mansell su kroz karijere imali mnogo dvoboja....evo jednog od možda najlegendarnijih ikad: jerez 1986, senna u lotusu pobjeđuje za 0.014s, čisto usporedbe radi najbrži krug u utrci imao je mansell, senna +1,625 zaostatka..........legendarno, evo i video (nažalost loša kvaliteta)