danas su me nešto krenule poslovice znaš onu vuk dlaku mijenja, al ćud nikadaMaestro je napisao/la:A ti si siguran da će se to ponoviti? Pa čovječe mislim da je naučio lekciju. I pogotovo kad bi bio s Kimijem ne bi to dopustio da uradi(jer bi ga Kimi razbioEternal Glory je napisao/la:nezajebavam ja nikoga al je cinjanica da je alonso bio ljubomoran na hamijića i da je podjelio momcad
nadam se da kuzis na koji nacin alonso moze odmoci svakoj momcadi u kojoj nije bog i batinašala). To bio bio savršena momčad sa savršenim vozačima i nitko im ništa ne bi mogao (osobno mišljenje, NHF).
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: M.Schumachera
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Obožajem sarkazam. Pogledaj mi potpis i boju majiceEternal Glory je napisao/la:danas su me nešto krenule poslovice znaš onu vuk dlaku mijenja, al ćud nikadaMaestro je napisao/la:A ti si siguran da će se to ponoviti? Pa čovječe mislim da je naučio lekciju. I pogotovo kad bi bio s Kimijem ne bi to dopustio da uradi(jer bi ga Kimi razbioEternal Glory je napisao/la:nezajebavam ja nikoga al je cinjanica da je alonso bio ljubomoran na hamijića i da je podjelio momcad
nadam se da kuzis na koji nacin alonso moze odmoci svakoj momcadi u kojoj nije bog i batinašala). To bio bio savršena momčad sa savršenim vozačima i nitko im ništa ne bi mogao (osobno mišljenje, NHF).

Suđeno mu je da bude u Ferrariju. (I znam da je ovo Xabi Alonso, da netko slučajno pogrešno ne protumači).
kakav potpis staviti???
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Pa ja i ne vidim da im treba neki napredak šta se tiče brzine bolida!Adriana Lima fan je napisao/la:Mclaren bi to trebao iskoristit pogotovo ako je novi aerodinamicki paket tako dobar kao sto govore mada sumnjam. Ovo ce sigurno sprijecit Ferrari da napravi pomak za Bahrein neki znacajni.

Jedino možda malo za pouzdanost. Ili su to već riješili?!

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
A sta sam ja napisao? Ako je ovaj McLArenov aerodinamicki paket i u pola dobar kako najavlju onda ocekujem 1-2 u BahreinuSchumy.d je napisao/la:Pa ja i ne vidim da im treba neki napredak šta se tiče brzine bolida!Adriana Lima fan je napisao/la:Mclaren bi to trebao iskoristit pogotovo ako je novi aerodinamicki paket tako dobar kao sto govore mada sumnjam. Ovo ce sigurno sprijecit Ferrari da napravi pomak za Bahrein neki znacajni.![]()
- Schumy.d
- Legenda
Na ovo sam mislio:Adriana Lima fan je napisao/la: A sta sam ja napisao? Ako je ovaj McLArenov aerodinamicki paket i u pola dobar kako najavlju onda ocekujem 1-2 u Bahreinu

Ferrariju ni ne treba po meni napredak šta se tiče brzine, jer brzinu imaju!Adriana Lima fan je napisao/la:Ovo ce sigurno sprijecit Ferrari da napravi pomak za Bahrein neki znacajni.

-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
nacekat ces se ti onda.....Adriana Lima fan je napisao/la:A sta sam ja napisao? Ako je ovaj McLArenov aerodinamicki paket i u pola dobar kako najavlju onda ocekujem 1-2 u BahreinuSchumy.d je napisao/la:Pa ja i ne vidim da im treba neki napredak šta se tiče brzine bolida!Adriana Lima fan je napisao/la:Mclaren bi to trebao iskoristit pogotovo ako je novi aerodinamicki paket tako dobar kao sto govore mada sumnjam. Ovo ce sigurno sprijecit Ferrari da napravi pomak za Bahrein neki znacajni.![]()

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Pa automatksi ce McLaren pretec Ferrari ako i oni ne donesu neke nove elemente u bolid za Bahrein.Schumy.d je napisao/la:Na ovo sam mislio:Adriana Lima fan je napisao/la: A sta sam ja napisao? Ako je ovaj McLArenov aerodinamicki paket i u pola dobar kako najavlju onda ocekujem 1-2 u Bahreinu
Ferrariju ni ne treba po meni napredak šta se tiče brzine, jer brzinu imaju!Adriana Lima fan je napisao/la:Ovo ce sigurno sprijecit Ferrari da napravi pomak za Bahrein neki znacajni.![]()
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
joj pa pustite to već,jedan drugog budu tak prestizali svaku trku,svaki dan izmisle nekaj novo,tak da....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Paket će bit spreman za Barcelonu, ne Bahrein.Adriana Lima fan je napisao/la:A sta sam ja napisao? Ako je ovaj McLArenov aerodinamicki paket i u pola dobar kako najavlju onda ocekujem 1-2 u BahreinuSchumy.d je napisao/la:Pa ja i ne vidim da im treba neki napredak šta se tiče brzine bolida!Adriana Lima fan je napisao/la:Mclaren bi to trebao iskoristit pogotovo ako je novi aerodinamicki paket tako dobar kao sto govore mada sumnjam. Ovo ce sigurno sprijecit Ferrari da napravi pomak za Bahrein neki znacajni.![]()

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ferrari shelve radical nose plan
Eurosport - Wed, 02 Apr 11:47:00 2008
Ferrari have reportedly called off their plan to debut a radical innovation at the Bahrain Grand Prix this weekend.
FORMULA 1 2008 - Ferrari F2008 nosecone - 0
More Stories
* Ferrari president backs Massa
* Ferrari to debut new parts
The Italian team are to carve an opening in the upper front of the F2008's nose, in an attempt to improve aerodynamics.
It was expected that they would debut this for the first time in either Bahrain or the subsequent Spanish Grand Prix, later in April.
The nose, apparently with the hole cutting through where the Bridgestone 'B' logo is currently located (see picture above), was tested by Marc Gene at the Vairano circuit last week, Motorsport Aktuell reported.
However the Swiss publication has now said that team boss Stefano Domenicali ultimately decided ensuring better reliability and other aerodynamic updates were higher priorities.
These other improvements with debut in Bahrain.
Eurosport - Wed, 02 Apr 11:47:00 2008
Ferrari have reportedly called off their plan to debut a radical innovation at the Bahrain Grand Prix this weekend.
FORMULA 1 2008 - Ferrari F2008 nosecone - 0
More Stories
* Ferrari president backs Massa
* Ferrari to debut new parts
The Italian team are to carve an opening in the upper front of the F2008's nose, in an attempt to improve aerodynamics.
It was expected that they would debut this for the first time in either Bahrain or the subsequent Spanish Grand Prix, later in April.
The nose, apparently with the hole cutting through where the Bridgestone 'B' logo is currently located (see picture above), was tested by Marc Gene at the Vairano circuit last week, Motorsport Aktuell reported.
However the Swiss publication has now said that team boss Stefano Domenicali ultimately decided ensuring better reliability and other aerodynamic updates were higher priorities.
These other improvements with debut in Bahrain.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- natural
Za one koji žele više...FICHO je napisao/la:Hi-res slike iz Bahraina.

>>>>>> DOWNLOAD 2 - prikaz sa kolaža br. 4, i 5 <<<<<<

- M Power
- Početnik
Moram pohvaliti Kimija i Domenicalija, koji su obojica nahvalili momčad BMW Saubera, što cijenim, jer su pokazali da su pravi sportaši. Za razliku od predstavnika McLarena koji smatraju da će BMW Sauber popustiti u formi. U McLarenu se uzalud nadaju, jer BMW Sauber je nova snaga formule 1 i bit će najveći konkurent Ferrariju u nastavku sezone, iako je ove sezone još uvijek Ferrari najbrži.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Schumi ponovo u Ferrariju
Schumacher će sljedećeg tjedna testirati za Ferrari
Sedmerotruki prvak svijeta Michael Schumacher sljedećeg će tjedna u Španjolskoj testirati za Ferrari.
Prema pisanju talijanskog tiska, tridesetdevetogodišnji Schumacher će raditi na simulaciji novih razina downforcea koje će vrijediti od sljedeće godine, a vozit će na dorađenim Bridgestoneovim slick gumama.
Ferrarijevi redovni vozači Kimi Raikkonen i Felipe Massa također će testirati u Barceloni.
Massa će u akciji biti tijekom prva dva dana, a dužnosti će od njega zatim preuzeti Raikkonen.
Schumacher će sljedećeg tjedna testirati za Ferrari
Sedmerotruki prvak svijeta Michael Schumacher sljedećeg će tjedna u Španjolskoj testirati za Ferrari.
Prema pisanju talijanskog tiska, tridesetdevetogodišnji Schumacher će raditi na simulaciji novih razina downforcea koje će vrijediti od sljedeće godine, a vozit će na dorađenim Bridgestoneovim slick gumama.
Ferrarijevi redovni vozači Kimi Raikkonen i Felipe Massa također će testirati u Barceloni.
Massa će u akciji biti tijekom prva dva dana, a dužnosti će od njega zatim preuzeti Raikkonen.
- M Power
- Početnik
Raikkonena sve više cijenim, jer kao pravi sportaš je priznao Massi , da je brži na VN Bahreina. Nije se izvlačio na upalu uha, koja ga je sigurno smetala u vožnji. Vibracije i buka koje bolid F1 proizvodi za vrijeme vožnje sigurno jako smetaju slušnom kanalu i s upaljenim uhom , je jako teško završiti utrku. Raikkonen je usprkos tome završio utrku i to na postolju. Svaka čast.
http://www.autoportal.hr/200804111966/F ... id-75.html
http://www.autoportal.hr/200804111966/F ... id-75.html
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
-
Ferrari je jedna od najboljih momčadi današnje formule 1, ako ne i najbolja, a sve to zahvaljujući michaelu schumacheru i rosu brownu(bar ih ja smatram najzaslužnijima). Otkad su njih dvojica otišli ferrari nije pokleknuo nego je postao još jači i to mi je izuzetno drago je su skoro svi govorili da će ferrari propasti kada schumi ode. Mislim da je kimi jedan ogromni dobitak za ferrari, iako ni massa ne vrijedi manje, ali je stalno nekako u sjenu sada kimija, a prije schumija, a to mi se ne sviđa. Mislim da oni ne favoriziraju niti jednog od svojih vozača, ali se unutra zna red.