Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ako mi je nešto ostalo iz srednje, mislim da ti to znači " Ljudski je griješiti".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

Gdje su sad ovdje postovi, Hamilton je papak, ne zna voziti, nije dovoljno dobar za McLaren...bilo bi fer prema navijacima Masse da bude barem jedan takav post.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

muamert je napisao/la:Gdje su sad ovdje postovi, Hamilton je papak, ne zna voziti, nije dovoljno dobar za McLaren...bilo bi fer prema navijacima Masse da bude barem jedan takav post.

Pozdrav
Ne spuštamo se na tu razinu. slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

muamert je napisao/la:Gdje su sad ovdje postovi, Hamilton je papak, ne zna voziti, nije dovoljno dobar za McLaren...bilo bi fer prema navijacima Masse da bude barem jedan takav post.

Pozdrav
To ne smiš pisat jer bi ti uleatija ban.
bukreka i jogurta
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

FICHO je napisao/la: Ne spuštamo se na tu razinu. slika
:thumbup:
Dobro rečeno!! ;) :D
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ma tko se ne spušta? Muamert, apsolutno si u pravu!
da je Massa odvozio onakvu utrku, razapeli bi ga. Pljuje se po njemu za najmanju grešku, gospodin savršeni kad napravi nekoliko velikih grešaka, da ne spominjem zalijetanje u Alonsa, svi mudro šute!

I ono mahanje! WTF! ja bi mu lijepo dignuo srednjaka, pa makar i ogromnu kaznu dobio!
Lijepo se razvija taj Hamilton... :roll:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

47 je napisao/la:ma tko se ne spušta? Muamert, apsolutno si u pravu!
da je Massa odvozio onakvu utrku, razapeli bi ga. Pljuje se po njemu za najmanju grešku, gospodin savršeni kad napravi nekoliko velikih grešaka, da ne spominjem zalijetanje u Alonsa, svi mudro šute!

I ono mahanje! WTF! ja bi mu lijepo dignuo srednjaka, pa makar i ogromnu kaznu dobio!
pa baš i nije skroz istina! pljuje se i po hamiltonu i kad treba i kad ne treba,jedina razlika što je ovo jedina greška hamiltona ove sezone a massina jedina dobra stvar koju je napravio. ne branim sad hamija,već sam reko da je imo strašno lošu utrku,išo je iz greške u grešku ko na zadnjoj utrci prošle godine no nebih se ni ja kladio da 100% hami kriv za sudar,mislim je on kriv al je i alonso malo prljavo to odigro.... a za mahanje,top mi nije jasno,fakat ne znam
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Mislim da nije bio svestan pozicije tih vozaca kojima je mahao.
Kimi je najbolji
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

:smijeh: =D> \:D/ apsolutnoo se slazem sa svime recenim u ovom postu!
da je kojim slucajem massa zanas opet zaj :cenzura: svi bi dosli u temu o massi i poceli pljuvat po njemu( prvenstveno hamiltonovi navijaci) danas je u utrci massa bio PROFESOR DOKTOR za hamiltona pa vi mclarenovci razmislite prije no sto ce te omalovazavat massu iduci put jel svakom se moze dogodit da pogrijesi..... i to ne samo jednom hamilton je imo 3 ogromne pocetnicke pogrese ovaj vikend :amen:
slikaslika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

F1-Champ je napisao/la: apsolutnoo se slazem sa svime recenim u ovom postu!
da je kojim slucajem massa zanas opet zaj :cenzura: svi bi dosli u temu o massi i poceli pljuvat po njemu( prvenstveno hamiltonovi navijaci) danas je u utrci massa bio PROFESOR DOKTOR za hamiltona pa vi mclarenovci razmislite prije no sto ce te omalovazavat massu iduci put jel svakom se moze dogodit da pogrijesi..... i to ne samo jednom hamilton je imo 3 ogromne pocetnicke pogrese ovaj vikend :amen:
prvenstveno FERRARI navijači i ja među njima :evil: :evil: :evil:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Jako sam iznenađena njegvom vožnjom danas .
Mislim da je njegova pogreška bila start . A kao što i Lucky kaže svakome se može dogodit da se zaleti nekom naprijed. I Montoya je to napravio.

Možda je Alonsu zapuhao jači vjetar po boku a Hamilton je bio brži i nije stigao više reagirati. A tvrdnje da je radio greške tokom cijele utrke padaju u vodu jer je on u 3. krugu zaostajao preko minute , a na kraju završio 13.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

jese još kom čini il samo meni da je hami na startu fulo brzinu i da ga je to koštalo 6 mjesta?
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Schumy.d je napisao/la:
FICHO je napisao/la: Ne spuštamo se na tu razinu. slika
:thumbup:
Dobro rečeno!! ;) :D
slažem se...ali ipak on ima problema sa dugmićima na volanu...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

F1-Champ je napisao/la:

:smijeh: =D> \:D/ apsolutnoo se slazem sa svime recenim u ovom postu!
i da postavim jedno pitanje;ko je ustvari taj hamilton,da se o njemu
govori kao o JEDNOM HAMILTONU,pa nije prvak,nego neko ko se još mnogo puta mora dokazati...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Ova pobjeda Masse ga ne cini boljim vozacem od Hamiltona, ma sta vi mislili.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ja bum još samo jednu stvar napisao pa možda neki shvate zašto se pljuje po massi a po hamiltonu(kao) ne. massa je danas sustigao hamiltona po broju pobjeda u karijeri!!!!!!!!! molim lijepo ovo je čovjekova 7. sezona, 3. u Ferrariju,dal se tu još šta treba dodat?mislim da to sve govori!!!!(i nemojte sad o tome kako je hami odmah uletio u dobru formulu,massa je već 2i po godine u dobroj formuli). točka
ramonche

Post Postao/la ramonche »

Hamilton još mora puno mlijeka popit da bi se o njemu govorilo kao ''pravom'' vozaču formule 1. dobar je on, ali ne toliko dobar. još je on zelen.( a to je pokazao danas...zelenko)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

ramonche je napisao/la:Hamilton još mora puno mlijeka popit da bi se o njemu govorilo kao ''pravom'' vozaču formule 1. dobar je on, ali ne toliko dobar. još je on zelen.( a to je pokazao danas...zelenko)
o tome ja govorim,niko nije rekao da je bolji od hamia,ali šta bezveze govorite,pa mislite da je hami vozio sauber da bi pobjeđivao...hamijevci
budite ponizni do GP ESPANA... :lol:
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:ja bum još samo jednu stvar napisao pa možda neki shvate zašto se pljuje po massi a po hamiltonu(kao) ne. massa je danas sustigao hamiltona po broju pobjeda u karijeri!!!!!!!!! molim lijepo ovo je čovjekova 7. sezona, 3. u Ferrariju,dal se tu još šta treba dodat?mislim da to sve govori!!!!(i nemojte sad o tome kako je hami odmah uletio u dobru formulu,massa je već 2i po godine u dobroj formuli). točka
nije ga sustigao,već pretekao za jednu pobijedu,tako da ubuduće prvo provjeri pa onda iznosi činjenice...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:
nije ga sustigao,već pretekao za jednu pobijedu,tako da ubuduće prvo provjeri pa onda iznosi činjenice...
oprosti,krivo sam se izrazio,mmassa 7.sezona 6 pobjeda,lewis 2.sezona 5.pobjeda,stvarno je ovaj lewis loš!!! il hočeš ovak. massa je u 2 sezone u Ferrariju imao 5 pobjeda,lewis na početku druge ima 5. još nekaj nije jasno???meni je to kristalno čisto i ne kužim toliko branjenje masse,svaka čast danas na utrci al to je daleko od onog kaj on mopra još napravit.
nina

Post Postao/la nina »

Joj, malo je Hami razočaran, jer je ka zeznija tim...al ovo mi je dobro "Then I had the incident with Fernando. I was behind him, and I moved to the right, and he moved to the right and that was it - a racing incident I guess."
E šta je teško priznat grešku..a braco imamo mi kamere, vidi se znaš...
Točno, triba još tu vrimena, al ne sviđa mi se his way...

Zadnja izmjena: nina, dana/u 06 tra 2008, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
ramonche

Post Postao/la ramonche »

a šta je bilo s onim njegovim mahanjima? jel to objasnio..
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Bravo schuey!

Ovak: ja nisam pljuval po Massi nakon njegovih pogrešaka u prve dvije utrke, a molim lijepo vi koji kažete da se po Hamiltonu ne pljuje samo pogledajte broj stranica Massine teme i Hamiltonove teme!
Ne da se ne pljuje po njemu, nego se pljuje i kad netreba.
A šta si tiče ovog s Alonsom, da to je točno to kaj je Hamilton reko, nebi se ja kladio da je on 100% kriv za to, a o tome kako on (kao) nezna priznat grešku dovoljno govori njegova izjava poslije 2. slobodnog treninga!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

schuey je napisao/la:ja bum još samo jednu stvar napisao pa možda neki shvate zašto se pljuje po massi a po hamiltonu(kao) ne. massa je danas sustigao hamiltona po broju pobjeda u karijeri!!!!!!!!! molim lijepo ovo je čovjekova 7. sezona, 3. u Ferrariju,dal se tu još šta treba dodat?mislim da to sve govori!!!!(i nemojte sad o tome kako je hami odmah uletio u dobru formulu,massa je već 2i po godine u dobroj formuli). točka
Je to je istina, samo je i istina da Massa nije mogao pobjeđivati do lani. Zna se zašto. Znači otkada su konkurentni imaju jednako pobjeda. S tim da je ona Kimijeva pobjeda lani na Interlagosu trebala Biti Massina. Iako sam ja uvijek za Kimija...
nina

Post Postao/la nina »

[quote="ramonche"]a šta je bilo s onim njegovim mahanjima? jel to objasnio..[/quote]

Nije, samo eto da je razočaran zbog tima i to.. i da će dalje uzdignute glave u nove pobjede i sve kako već inače ide, optimistično..

A smišna su mi sad ova teoretiziranja - massa - hamilton.. Niko ne kaže da je hami loš vozač, uostalom zar bi bio u F1, samo da nije savršen - što je realno, i da se možda od njega očekuje too much - too soon.
Kimiju je isto tako faliva i divlja, i sad je naučija... i isto je jednom nekad tamo bio perspektivan - a sad je prvak. So, triba vrimena, i to je to
Odgovori