Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.pospani gad je napisao/la:Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
BRAVO ZA KOMENT pospanog gada(da BOG da se naspavao...hehehhe)Adriana Lima fan je napisao/la:Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.pospani gad je napisao/la:Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
to je ono što ja stalno govorim,jednostavno ima srce i strast i to uvijek
pokaže i vidi se da mu je stalo...
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ne spava mi se, a moram rano ustati...gadno....edo je napisao/la:BRAVO ZA KOMENT pospanog gada(da BOG da se naspavao...hehehhe)Adriana Lima fan je napisao/la:Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.pospani gad je napisao/la:Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.

Kako nije priznao...Felipe je nešto pričao o VN Malezije, zar ne ljudi?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Nije mi bilo lako posljednjih tjedana. No, to je život, i vjerojatno neće biti ni prvi ni posljednji put da će mi se u karijeri dogoditi dva-tri loša rezultat u kratkom vremenu - rekao je Massa priznavši da je tjekom utrke razmišljao o neuspjesima u Australiji i Maleziji.Adriana Lima fan je napisao/la:Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.pospani gad je napisao/la:Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
Preuzeto s vecernjeg

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
ja samo znam njegove izjave neposretno nakon tih trka.Ako je priznao ok onda povlacim receno.Scuderia je napisao/la:- Nije mi bilo lako posljednjih tjedana. No, to je život, i vjerojatno neće biti ni prvi ni posljednji put da će mi se u karijeri dogoditi dva-tri loša rezultat u kratkom vremenu - rekao je Massa priznavši da je tjekom utrke razmišljao o neuspjesima u Australiji i Maleziji.Adriana Lima fan je napisao/la:Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.pospani gad je napisao/la:Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
Preuzeto s vecernjeg
-
- Rezervni vozač
Svaka čast na tome ali bi trealo imati i malo mozga.edo je napisao/la:BRAVO ZA KOMENT pospanog gada(da BOG da se naspavao...hehehhe)Adriana Lima fan je napisao/la:Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.pospani gad je napisao/la:Kada sam nakon pogibije A. Senne tražio čovjeka u čijim ću vožnjama moći uživati kao u njemu, mislio sam da je to Kimi. Onda je stigao Fernando i najviše se približio mome idealu prave strastvene vožnje. Ali nije kao A. No Felipe sada sve više vuče moje simpatije ( ali samo u odnosu na Kimija, Fernando je zakon ), na svoju stranu, jer kada se samo sjetim njegove presice danas poslije utrke, čovjek je pričao tako otvoreno i nepatvoreno, da osjetiš koliko je on želio biti pobjednik, dok je Kimi samo nešto izmrmljao..... Je, Kimi je klasa iznad, no Felipe je vozač sa srcem. Zato volim svaki put kada nadmaši Ledenog.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
ma svaka čast na komentaru dečko je ratardiran imaš pravo 100% a kimi je Bog i nema boljeg od njega on je savrsen totalnopuba je napisao/la:Svaka čast na tome ali bi trealo imati i malo mozga.edo je napisao/la:BRAVO ZA KOMENT pospanog gada(da BOG da se naspavao...hehehhe)Adriana Lima fan je napisao/la:Je je otvoren je lola zato i nemoze priznat svoju pogresku ko na prosle 2 trke.
divim ti se kako si pametan svaka čast

- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!
Ušel je u seriju
, Barcelona je naša, tu smo najjači, Massa 1, Kimi 2!!
Znate kaj bum vam otkril?????
.............................................
Da bude Brazil dobil četvrtog(4.) svjetskog prvaka u Formuli 1!
GO, FELIPE, GO, GO, GO, GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ušel je u seriju

Anything you can do, I can do better!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!
Ušel je u seriju, Barcelona je naša, tu smo najjači, Massa 1, Kimi 2!!

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
moj čovjek...Pero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
De idi odnesi kristalnu kuglu na popravakPero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
pique sigurnoKenny je napisao/la:De idi odnesi kristalnu kuglu na popravakPero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!
GO, FELIPE, GO, GO, GO, GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jer si za Massu to govorio i prošle sezone, a taj četvrti prvak iz Brazila bi mogao da bude Piquet ili netko tko još nije došao u F1.

- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
mogu ti reć da se slažem s dijelom gdje si reko kako je savršeno vozio. vjerojatno bi bio 2 u maleziji da se nije izvrtio.Pero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!
al nije imo ništa bolji start od recimo kubica i heidfelda .
a da će bit prvak - to ćemo još vidjet.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- muamert
- Test vozač
Pero jesi li ti siguran u ovo, trenutni koeficijent na Massu je 7.5 da ce uzeti prvenstvo. Da stavim 50-ak eura i zaradim 375. Sta mislis? *ebiga do sada nisi fulao.Pero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
...ah... tu sam ti jako subjektivan jer navijam za massu...ali pričekaj još trku, dvije...muamert je napisao/la:Pero jesi li ti siguran u ovo, trenutni koeficijent na Massu je 7.5 da ce uzeti prvenstvo. Da stavim 50-ak eura i zaradim 375. Sta mislis? *ebiga do sada nisi fulao.Pero Perilica je napisao/la:Massa nije vozač, on je vozačina!! Apsolutno dominantan cijeli vikend! Savršeni petak, savršena subota, svršena i savršena nedjelja....u stilu jedinog i najvećeg, M.Schumachera!!! Hladnokrvan tokom cijele trke, Kimiju nije dal ni da prismrdi njegovim ispušnim plinovima, a tek kakav start, i to još na prljavoj strani??...da ne pričam!!!
Pozdrav
Anything you can do, I can do better!
-
- Rezervni vozač
Velika je razlika između njih, recimo Kimi nije forsirao i nije se izvrtio na stazi kao neki, makar je bio pod pritiskom Kubice. Vidjet ćemo kako će se Massa nositi sa istim problemom, nadam se ne kao na VN Malezije gdje je dva puta progutao gxxna. A što se tiće VN Španjolske može Massa pobijediti, zašto ne?Eternal Glory je napisao/la:ma svaka čast na komentaru dečko je ratardiran imaš pravo 100% a kimi je Bog i nema boljeg od njega on je savrsen totalnopuba je napisao/la:Svaka čast na tome ali bi trealo imati i malo mozga.edo je napisao/la: BRAVO ZA KOMENT pospanog gada(da BOG da se naspavao...hehehhe)
divim ti se kako si pametan svaka čast
Mislim da ste malo pretjerali u glorificiranju čovjeka koji nikoga nije pretekao od vozečih vozača ( makar kroz boxove ).
- Schumy.d
- Legenda
- muamert
- Test vozač
Pa molim te koliko je Kimi puta "kosio travu" u Australiji? Pa se okrenuo. Ne navijam ni za jednog, samo Ferrari, ali treba biti realan i reci posteno.puba je napisao/la:Velika je razlika između njih, recimo Kimi nije forsirao i nije se izvrtio na stazi kao neki, makar je bio pod pritiskom Kubice. Vidjet ćemo kako će se Massa nositi sa istim problemom, nadam se ne kao na VN Malezije gdje je dva puta progutao gxxna. A što se tiće VN Španjolske može Massa pobijediti, zašto ne?
Mislim da ste malo pretjerali u glorificiranju čovjeka koji nikoga nije pretekao od vozečih vozača ( makar kroz boxove ).
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
Bas tako, treba mu skinut kapu jer je odvozio vrhunski, bez i jedne greske.Walter je napisao/la:Upravo tako, on ima svojih pehova, ali kad je dobar onda je dobar do kraja.Scuderia je napisao/la:Primjetio sam da se nakon pobjede Masse nastavljaju nekakve bezmislene rasprave.
Massa je bio najbolji cijeli vikend,bio je bolji od Kimija i Hamiltona.
Prihvatite to vise jednom.
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
no, no..da se razmemo, ja sam velki navijač masse, al nebrem reči da je odvozil bez ijedne greške jer to nije istina, jednu grešku jest napravil, kaj smo svi jako dobro vidliferrari-fan je napisao/la:Bas tako, treba mu skinut kapu jer je odvozio vrhunski, bez i jedne greske.

al treba mu skinut kapu jer je cijeli vikend bil jednostavno najbolji..to se iskupil za Australiju, a pobijedit će u Španjolskoj da nam se iskupi za Maleziju

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre