Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Fernando Alonso
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Fernando Alonso »

http://www1.picturepush.com/photo/a/543 ... 543329.gif
Mislim da bi ovo trebali rijesiti sve dileme, ako se pazljivo pogleda vidi se da je Hamilton pogodio Alonsa zbog understeera on je okretao volan ali auto ga nije "poslusao" , a tazlog zasto nije primjetio understeer prije treba traziti u njegovoj uzbudjenosti, adrenalinu i pomalo očajničkom pokušaju ekspresnog nadoknađivanja pozicija.
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

p@rtibrejker je napisao/la:
Dakle, jesmo pogledali filmić? Kad je otpalo krilo? Zašto onda ovakva izjava iz McLarena?
nisam vidiofilmić jer nemrem al ak je to 2 sek prije,kaj nije onda bio u zavoju?teoretski bi moglo nekak funkcionirat da se izgubilo tek na velikom ubrzanju,no to mi puno više zvuči na pokušaj zanaskiravanja incidenta
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

da u toj kompilaciji zavoja on je za alonsom izgubio downforce i kotači baš nisu hteli poslušati.
al opet to nije trebao radit. jer se lani mogao uvjeriti da ekspresno nadoknađivanje pozicija baš i ne pali.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

schuey je napisao/la:
Dakle, jesmo pogledali filmić? Kad je otpalo krilo? Zašto onda ovakva izjava iz McLarena?
nisam vidiofilmić jer nemrem al ak je to 2 sek prije,kaj nije onda bio u zavoju?teoretski bi moglo nekak funkcionirat da se izgubilo tek na velikom ubrzanju,no to mi puno više zvuči na pokušaj zanaskiravanja incidenta
Gornji element prednjeg krila je otpao skoro pa puni krug prije.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

schuey je napisao/la:
Gornji element prednjeg krila je otpao skoro pa puni krug prije.
wtf što se oni nisu "pukli" u prvom krugu
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Eternal Glory je napisao/la:wtf što se oni nisu "pukli" u prvom krugu
Koliko sam vidio po ovom postanom filmiću kojeg nažalost više nema ( a i jos nekim okolo), prvi put je kontakt bio na prvom zavoju nakon starta, na zavoju 2-3 onda Lewisu otpada krilo, i nakon punog kruga opet u zavoju 3 dolazi do sudara. Može biti i da su se prvi put dodrinuli u zavoju br 4, ali se na filmu dovbro vidjelo kako lewis sa polovičnim prednjim krilom kasnije prolazi zavoje 8, 9, 10, itd.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
Zna mu se dogoditi i da pritisne krivi gumb, zbog toga je izgubio naslov prošle godine, a ove godine je katastrofalno krenuo na startu VN Bahreina.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Meni se nekako čini da je Hamiltonu već prešlo u naviku stiskati krive dugmiće :D

Uglavnom, što se tiče sudara. Glupe su mi uopćerasprave tko je kriv. Hamilton je kriv i točka. Ne znači odmah da je katastrofa vozač, dakako da nije, ali forma ove godine mu je daleko od prošlogodišnje, zapravo po meni i očekivani pad forme koji je samo nastavak od prošle sezonekada mu je Alonso počeo uskraćivati podatke. Prošle godine se još nekako i držao do kraja sezone makar se vidio pad, pretpostavljam zato što je bolid bio gotovo isti kao na početku pa je donekle mogao znati kako namjestiti, no sada, ove godine kada je potpuno novi bolid i kad nema alonsa da mu kaže kako i šta sada se vidi da mali šteka pomalo. Čudno je da zapravo i ne zaostaje puno što je možda čak i dobro zaprvenstvo i njegova sreća što prije svih Kimi to ne iskorištava najbolje. Činjenica je da je Hamilton i dalje fantastičan vozač, kaoi većina drugih no isto tako je i činjenica da ne zna najbolje naštimati bolid i to bi ga moglo skupo stajati sljedećih par sezona, možda i više jer danas su neke druge stvari mnogo bitnije za top klasu od vozačkih sposobnosti jer ih ima mnogo koji su po vozačkim sposobnostima top klase, pitanje je jesu li i u drugim stvarima jednako dobri. Alonso, Kimi i Kubica sigurno jesu, je li i Hamilton?

I još nešto. Meni se čini da ga Kovalainen počinje živcirati i priznao on to ili ne smeta mu što Kovalainen vozi smireno i marljivo skuplja bodove a nerijetko je i brži. I ne znam zašto je svima Kovalainenova brzina toliko čudna

Pozdrav
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

M Power je napisao/la:Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
Zna mu se dogoditi i da pritisne krivi gumb, zbog toga je izgubio naslov prošle godine, a ove godine je katastrofalno krenuo na startu VN Bahreina.
Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Sanel je napisao/la:Meni se nekako čini da je Hamiltonu već prešlo u naviku stiskati krive dugmiće :D

Uglavnom, što se tiče sudara. Glupe su mi uopćerasprave tko je kriv. Hamilton je kriv i točka. Ne znači odmah da je katastrofa vozač, dakako da nije, ali forma ove godine mu je daleko od prošlogodišnje, zapravo po meni i očekivani pad forme koji je samo nastavak od prošle sezonekada mu je Alonso počeo uskraćivati podatke. Prošle godine se još nekako i držao do kraja sezone makar se vidio pad, pretpostavljam zato što je bolid bio gotovo isti kao na početku pa je donekle mogao znati kako namjestiti, no sada, ove godine kada je potpuno novi bolid i kad nema alonsa da mu kaže kako i šta sada se vidi da mali šteka pomalo. Čudno je da zapravo i ne zaostaje puno što je možda čak i dobro zaprvenstvo i njegova sreća što prije svih Kimi to ne iskorištava najbolje. Činjenica je da je Hamilton i dalje fantastičan vozač, kaoi većina drugih no isto tako je i činjenica da ne zna najbolje naštimati bolid i to bi ga moglo skupo stajati sljedećih par sezona, možda i više jer danas su neke druge stvari mnogo bitnije za top klasu od vozačkih sposobnosti jer ih ima mnogo koji su po vozačkim sposobnostima top klase, pitanje je jesu li i u drugim stvarima jednako dobri. Alonso, Kimi i Kubica sigurno jesu, je li i Hamilton?

I još nešto. Meni se čini da ga Kovalainen počinje živcirati i priznao on to ili ne smeta mu što Kovalainen vozi smireno i marljivo skuplja bodove a nerijetko je i brži. I ne znam zašto je svima Kovalainenova brzina toliko čudna

Pozdrav
Puno rasprave, a Španjolska može sve okrenuti naglavačke. Lewis je pogriješio, no na VN Španjolske može briljirati. Sve u svemu, Lewis se usprkos prošlogodišnjim bravurama, mora dosta, dosta dokazati. Uostalom , bolje je ovako, neizvjesnost oko naslova prvaka je veća kada se za nju bore čak trojica ili četvorica od početka prvenstva. A tako je bolje, zašto da vozači, općenito budu ultra savršeni, pa da cijelu sezonu dominira jedan te isti vozač?!
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
SLR mclaren

Post Postao/la SLR mclaren »

Pozdrav[/quote]

Zašto da vozači, općenito budu ultra savršeni, pa da cijelu sezonu dominira jedan te isti vozač?![/quote]
u pravu si onda će sezona biti dosadna
vamos rafa
jedan jedinstven nadal

slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Lauda: Hamilton je sam kriv za lošu formu
Utorak, 8. april 2008. 16:00

Austrijanac Niki Lauda, nekadašnji svetski prvak u Formuli 1, kritikovao je mladog vozača Meklarena Luisa Hamiltona zbog veoma lošeg nastupa na trci za Veliku nagradu Bahreina.

Britanac je trijumfovao na prvoj trci sezone u Melburnu, ali je potom u Singapuru i Bahreinu serijom grešaka prepustio rivalima vodeću poziciju u generalnom plasmanu.

"U ovom trenutku me Luis baš ničim ne impresionira. Mislio sam da će biti bolji ove sezone, ali on je ustvari postao lošiji. Hamilton je u veoma lošoj formi", rekao je Lauda za Eurosport.

Legendarni vozač smatra da je Hamilton u krizi zbog velikog pritiska koji je stvorio samom sebi.

"Prvo je imao sudar sa Fernandom Alonsom, potom je na drugom treningu imao udes, što je bilo potpuno nepotrebno. Nije pokazao ništa u Bahreinu. Mislim da je sam sebe stavio pod pritisak i da je zato vozio veoma loše", dodao je Lauda.

Prvo mesto u generalnom plasmanu zauzima Kimi Raikonen iz Ferarija sa 19 bodova, tri manje ima Nik Hajdfeld iz ekipe BMW Zauber, dok je Hamilton na trećoj poziciji sa 14 poena.

Sledeća trka zakazana je za 27. april na stazi Katalunja, blizu Barselone.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la:
M Power je napisao/la:Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.
čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sunseeker je napisao/la:
Dani je napisao/la:
čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....
imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

schuey je napisao/la: imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava
Ejjj o čemu ti pričaš! :schock:
Nije ista stvar da ti se neko vuče na cesti isprid tebe i utrka.Stvarno ne shvaćam.
bukreka i jogurta
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:
schuey je napisao/la: imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava
Ejjj o čemu ti pričaš! :schock:
Nije ista stvar da ti se neko vuče na cesti isprid tebe i utrka.Stvarno ne shvaćam.
govorim o isfrustriranosti kad je netko sporiji od tebe ;)
nina

Post Postao/la nina »

schuey je napisao/la:

imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava

Ejjj o čemu ti pričaš! Šok
a baš.. mislin nije baš da se radi o relaciji između zaostroga i omiša pa se lewisu malo žuri stić doma na mali balun... momče bi moglo imat malo čvršće živce..
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

nina je napisao/la:
schuey je napisao/la:

a baš.. mislin nije baš da se radi o relaciji između zaostroga i omiša pa se lewisu malo žuri stić doma na mali balun... momče bi moglo imat malo čvršće živce..
s obzirom na start i sve njemu se malo puno više žurilo a to je i bit utrka,da požuriš prvi do cilja. ja sam dao primjer iz stvarnog života di se osobi dignu živci a ne žuri im s e ni približno koliko se njemu žurilo. klak on nebi poludio kad ima toliko moćniji bolid a nemože ništa,a što se tiče živaca ima puno,puno gorih od njega ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

sunseeker je napisao/la:
Dani je napisao/la:
A nakon sto postane prvak smije mlatarat? :roll: Talenta....... Glupo je postupio sto je mlataro bez veze i to nitko ne smije radit.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Adriana Lima fan je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
Dani je napisao/la: Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.
A nakon sto postane prvak smije mlatarat? :roll: Talenta....... Glupo je postupio sto je mlataro bez veze i to nitko ne smije radit.
nemoj sve bukvalno shvaćat.....
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
Dani je napisao/la: Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.
oni su se borili za pozicije, čemu mahanje, mogao je sebe lupnut po glavi ili po volanu ( dobro, ok, to se bojao da mu bolid ne eksplodira :D ) to samo pokazuje njegovu narav i karakter, mali je previše nestrpljiv, nestrpljiv da popravi stvar kad zakenja, nestrpljiv da postane prvak, to nikako nije dobro
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

sunseeker je napisao/la:
schuey je napisao/la:
sunseeker je napisao/la: čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....
oni su se borili za pozicije, čemu mahanje, mogao je sebe lupnut po glavi ili po volanu ( dobro, ok, to se bojao da mu bolid ne eksplodira :D ) to samo pokazuje njegovu narav i karakter, mali je previše nestrpljiv, nestrpljiv da popravi stvar kad zakenja, nestrpljiv da postane prvak, to nikako nije dobro

daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja, što je trebao čekati zadnja dva kruga pa onda krenuti u akciju, njemu je u genima zapisano da mora ići što brže...
nestrpljiv da postane prvak?? nije li svaki, apsolutno svaki od njih(vozača), nestrpljiv i željan postati prvak što je prije moguće?
slika
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

schuey je napisao/la:
nina je napisao/la:
schuey je napisao/la:

s obzirom na start i sve njemu se malo puno više žurilo a to je i bit utrka,da požuriš prvi do cilja. ja sam dao primjer iz stvarnog života di se osobi dignu živci a ne žuri im s e ni približno koliko se njemu žurilo. klak on nebi poludio kad ima toliko moćniji bolid a nemože ništa,a što se tiče živaca ima puno,puno gorih od njega ;)

u ovom slučaju, kada se bore za poziciju i ne radi se o obilaženju za puni krug, neka malo maše sam sebi. nije svaki bezobrazluk nužno antipatičan, ali ovaj, imho, definitivno je. tu se radi o profesionalnim vozačima kojima o plasmanu u utrci ovisi i zarada, između ostalog
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Hamilton je napisao/la:daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja
ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!
i samo primjera radi..sjeti se Kimija na samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne! ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

icegirl_no1 je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja
ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!
i samo primjera radi..sjeti se Kimija na
samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne! ;)
Nemoj da počnemo o Kimiju. Imao je on situacija kada je mogao usporiti bolid, ali nije i na kraju je odustao. To je po meni normalno. Vozači su tu da pobjeđuju, a ne da samo sudjeluju, inače se mogu prijaviti u 1 protiv 100 .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori