Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Fernando Alonso
- Navijam za: Nikoga
http://www1.picturepush.com/photo/a/543 ... 543329.gif
Mislim da bi ovo trebali rijesiti sve dileme, ako se pazljivo pogleda vidi se da je Hamilton pogodio Alonsa zbog understeera on je okretao volan ali auto ga nije "poslusao" , a tazlog zasto nije primjetio understeer prije treba traziti u njegovoj uzbudjenosti, adrenalinu i pomalo očajničkom pokušaju ekspresnog nadoknađivanja pozicija.
Mislim da bi ovo trebali rijesiti sve dileme, ako se pazljivo pogleda vidi se da je Hamilton pogodio Alonsa zbog understeera on je okretao volan ali auto ga nije "poslusao" , a tazlog zasto nije primjetio understeer prije treba traziti u njegovoj uzbudjenosti, adrenalinu i pomalo očajničkom pokušaju ekspresnog nadoknađivanja pozicija.
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nisam vidiofilmić jer nemrem al ak je to 2 sek prije,kaj nije onda bio u zavoju?teoretski bi moglo nekak funkcionirat da se izgubilo tek na velikom ubrzanju,no to mi puno više zvuči na pokušaj zanaskiravanja incidentap@rtibrejker je napisao/la:
Dakle, jesmo pogledali filmić? Kad je otpalo krilo? Zašto onda ovakva izjava iz McLarena?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
da u toj kompilaciji zavoja on je za alonsom izgubio downforce i kotači baš nisu hteli poslušati.
al opet to nije trebao radit. jer se lani mogao uvjeriti da ekspresno nadoknađivanje pozicija baš i ne pali.
al opet to nije trebao radit. jer se lani mogao uvjeriti da ekspresno nadoknađivanje pozicija baš i ne pali.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Gornji element prednjeg krila je otpao skoro pa puni krug prije.schuey je napisao/la:nisam vidiofilmić jer nemrem al ak je to 2 sek prije,kaj nije onda bio u zavoju?teoretski bi moglo nekak funkcionirat da se izgubilo tek na velikom ubrzanju,no to mi puno više zvuči na pokušaj zanaskiravanja incidentap@rtibrejker je napisao/la:
Dakle, jesmo pogledali filmić? Kad je otpalo krilo? Zašto onda ovakva izjava iz McLarena?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
wtf što se oni nisu "pukli" u prvom krugup@rtibrejker je napisao/la:Gornji element prednjeg krila je otpao skoro pa puni krug prije.schuey je napisao/la:nisam vidiofilmić jer nemrem al ak je to 2 sek prije,kaj nije onda bio u zavoju?teoretski bi moglo nekak funkcionirat da se izgubilo tek na velikom ubrzanju,no to mi puno više zvuči na pokušaj zanaskiravanja incidentap@rtibrejker je napisao/la:
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Koliko sam vidio po ovom postanom filmiću kojeg nažalost više nema ( a i jos nekim okolo), prvi put je kontakt bio na prvom zavoju nakon starta, na zavoju 2-3 onda Lewisu otpada krilo, i nakon punog kruga opet u zavoju 3 dolazi do sudara. Može biti i da su se prvi put dodrinuli u zavoju br 4, ali se na filmu dovbro vidjelo kako lewis sa polovičnim prednjim krilom kasnije prolazi zavoje 8, 9, 10, itd.Eternal Glory je napisao/la:wtf što se oni nisu "pukli" u prvom krugu
- Oviedon Ihmisohjus -
- M Power
- Početnik
Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
Zna mu se dogoditi i da pritisne krivi gumb, zbog toga je izgubio naslov prošle godine, a ove godine je katastrofalno krenuo na startu VN Bahreina.
Zna mu se dogoditi i da pritisne krivi gumb, zbog toga je izgubio naslov prošle godine, a ove godine je katastrofalno krenuo na startu VN Bahreina.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Meni se nekako čini da je Hamiltonu već prešlo u naviku stiskati krive dugmiće 
Uglavnom, što se tiče sudara. Glupe su mi uopćerasprave tko je kriv. Hamilton je kriv i točka. Ne znači odmah da je katastrofa vozač, dakako da nije, ali forma ove godine mu je daleko od prošlogodišnje, zapravo po meni i očekivani pad forme koji je samo nastavak od prošle sezonekada mu je Alonso počeo uskraćivati podatke. Prošle godine se još nekako i držao do kraja sezone makar se vidio pad, pretpostavljam zato što je bolid bio gotovo isti kao na početku pa je donekle mogao znati kako namjestiti, no sada, ove godine kada je potpuno novi bolid i kad nema alonsa da mu kaže kako i šta sada se vidi da mali šteka pomalo. Čudno je da zapravo i ne zaostaje puno što je možda čak i dobro zaprvenstvo i njegova sreća što prije svih Kimi to ne iskorištava najbolje. Činjenica je da je Hamilton i dalje fantastičan vozač, kaoi većina drugih no isto tako je i činjenica da ne zna najbolje naštimati bolid i to bi ga moglo skupo stajati sljedećih par sezona, možda i više jer danas su neke druge stvari mnogo bitnije za top klasu od vozačkih sposobnosti jer ih ima mnogo koji su po vozačkim sposobnostima top klase, pitanje je jesu li i u drugim stvarima jednako dobri. Alonso, Kimi i Kubica sigurno jesu, je li i Hamilton?
I još nešto. Meni se čini da ga Kovalainen počinje živcirati i priznao on to ili ne smeta mu što Kovalainen vozi smireno i marljivo skuplja bodove a nerijetko je i brži. I ne znam zašto je svima Kovalainenova brzina toliko čudna
Pozdrav

Uglavnom, što se tiče sudara. Glupe su mi uopćerasprave tko je kriv. Hamilton je kriv i točka. Ne znači odmah da je katastrofa vozač, dakako da nije, ali forma ove godine mu je daleko od prošlogodišnje, zapravo po meni i očekivani pad forme koji je samo nastavak od prošle sezonekada mu je Alonso počeo uskraćivati podatke. Prošle godine se još nekako i držao do kraja sezone makar se vidio pad, pretpostavljam zato što je bolid bio gotovo isti kao na početku pa je donekle mogao znati kako namjestiti, no sada, ove godine kada je potpuno novi bolid i kad nema alonsa da mu kaže kako i šta sada se vidi da mali šteka pomalo. Čudno je da zapravo i ne zaostaje puno što je možda čak i dobro zaprvenstvo i njegova sreća što prije svih Kimi to ne iskorištava najbolje. Činjenica je da je Hamilton i dalje fantastičan vozač, kaoi većina drugih no isto tako je i činjenica da ne zna najbolje naštimati bolid i to bi ga moglo skupo stajati sljedećih par sezona, možda i više jer danas su neke druge stvari mnogo bitnije za top klasu od vozačkih sposobnosti jer ih ima mnogo koji su po vozačkim sposobnostima top klase, pitanje je jesu li i u drugim stvarima jednako dobri. Alonso, Kimi i Kubica sigurno jesu, je li i Hamilton?
I još nešto. Meni se čini da ga Kovalainen počinje živcirati i priznao on to ili ne smeta mu što Kovalainen vozi smireno i marljivo skuplja bodove a nerijetko je i brži. I ne znam zašto je svima Kovalainenova brzina toliko čudna
Pozdrav
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.M Power je napisao/la:Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Puno rasprave, a Španjolska može sve okrenuti naglavačke. Lewis je pogriješio, no na VN Španjolske može briljirati. Sve u svemu, Lewis se usprkos prošlogodišnjim bravurama, mora dosta, dosta dokazati. Uostalom , bolje je ovako, neizvjesnost oko naslova prvaka je veća kada se za nju bore čak trojica ili četvorica od početka prvenstva. A tako je bolje, zašto da vozači, općenito budu ultra savršeni, pa da cijelu sezonu dominira jedan te isti vozač?!Sanel je napisao/la:Meni se nekako čini da je Hamiltonu već prešlo u naviku stiskati krive dugmiće
Pozdrav
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- SLR mclaren
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Lauda: Hamilton je sam kriv za lošu formu
Utorak, 8. april 2008. 16:00
Austrijanac Niki Lauda, nekadašnji svetski prvak u Formuli 1, kritikovao je mladog vozača Meklarena Luisa Hamiltona zbog veoma lošeg nastupa na trci za Veliku nagradu Bahreina.
Britanac je trijumfovao na prvoj trci sezone u Melburnu, ali je potom u Singapuru i Bahreinu serijom grešaka prepustio rivalima vodeću poziciju u generalnom plasmanu.
"U ovom trenutku me Luis baš ničim ne impresionira. Mislio sam da će biti bolji ove sezone, ali on je ustvari postao lošiji. Hamilton je u veoma lošoj formi", rekao je Lauda za Eurosport.
Legendarni vozač smatra da je Hamilton u krizi zbog velikog pritiska koji je stvorio samom sebi.
"Prvo je imao sudar sa Fernandom Alonsom, potom je na drugom treningu imao udes, što je bilo potpuno nepotrebno. Nije pokazao ništa u Bahreinu. Mislim da je sam sebe stavio pod pritisak i da je zato vozio veoma loše", dodao je Lauda.
Prvo mesto u generalnom plasmanu zauzima Kimi Raikonen iz Ferarija sa 19 bodova, tri manje ima Nik Hajdfeld iz ekipe BMW Zauber, dok je Hamilton na trećoj poziciji sa 14 poena.
Sledeća trka zakazana je za 27. april na stazi Katalunja, blizu Barselone.
Utorak, 8. april 2008. 16:00
Austrijanac Niki Lauda, nekadašnji svetski prvak u Formuli 1, kritikovao je mladog vozača Meklarena Luisa Hamiltona zbog veoma lošeg nastupa na trci za Veliku nagradu Bahreina.
Britanac je trijumfovao na prvoj trci sezone u Melburnu, ali je potom u Singapuru i Bahreinu serijom grešaka prepustio rivalima vodeću poziciju u generalnom plasmanu.
"U ovom trenutku me Luis baš ničim ne impresionira. Mislio sam da će biti bolji ove sezone, ali on je ustvari postao lošiji. Hamilton je u veoma lošoj formi", rekao je Lauda za Eurosport.
Legendarni vozač smatra da je Hamilton u krizi zbog velikog pritiska koji je stvorio samom sebi.
"Prvo je imao sudar sa Fernandom Alonsom, potom je na drugom treningu imao udes, što je bilo potpuno nepotrebno. Nije pokazao ništa u Bahreinu. Mislim da je sam sebe stavio pod pritisak i da je zato vozio veoma loše", dodao je Lauda.
Prvo mesto u generalnom plasmanu zauzima Kimi Raikonen iz Ferarija sa 19 bodova, tri manje ima Nik Hajdfeld iz ekipe BMW Zauber, dok je Hamilton na trećoj poziciji sa 14 poena.
Sledeća trka zakazana je za 27. april na stazi Katalunja, blizu Barselone.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....Dani je napisao/la:Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.M Power je napisao/la:Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojavasunseeker je napisao/la:čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....Dani je napisao/la:Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.M Power je napisao/la:Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Ejjj o čemu ti pričaš!schuey je napisao/la: imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava

Nije ista stvar da ti se neko vuče na cesti isprid tebe i utrka.Stvarno ne shvaćam.
bukreka i jogurta
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
govorim o isfrustriranosti kad je netko sporiji od tebezborzic@htnet-dsl je napisao/la:Ejjj o čemu ti pričaš!schuey je napisao/la: imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava![]()
Nije ista stvar da ti se neko vuče na cesti isprid tebe i utrka.Stvarno ne shvaćam.

- nina
a baš.. mislin nije baš da se radi o relaciji između zaostroga i omiša pa se lewisu malo žuri stić doma na mali balun... momče bi moglo imat malo čvršće živce..schuey je napisao/la:
imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava
zborzic@htnet-dsl je napisao/la:
Ejjj o čemu ti pričaš! Šok
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
s obzirom na start i sve njemu se malo puno više žurilo a to je i bit utrka,da požuriš prvi do cilja. ja sam dao primjer iz stvarnog života di se osobi dignu živci a ne žuri im s e ni približno koliko se njemu žurilo. klak on nebi poludio kad ima toliko moćniji bolid a nemože ništa,a što se tiče živaca ima puno,puno gorih od njeganina je napisao/la:a baš.. mislin nije baš da se radi o relaciji između zaostroga i omiša pa se lewisu malo žuri stić doma na mali balun... momče bi moglo imat malo čvršće živce..schuey je napisao/la:
imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
A nakon sto postane prvak smije mlatarat?sunseeker je napisao/la:čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....Dani je napisao/la:Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.M Power je napisao/la:Ne mogu cijeniti vozača, koji bahato maše rukama drugim vozačima, jer ga nisu odmah pustili naprijed (VN Bahreina), a to je bila borba za pozicije, a ne zaobilaženje za cijeli krug.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
nemoj sve bukvalno shvaćat.....Adriana Lima fan je napisao/la:A nakon sto postane prvak smije mlatarat?sunseeker je napisao/la:čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....Dani je napisao/la: Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.Talenta....... Glupo je postupio sto je mlataro bez veze i to nitko ne smije radit.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
oni su se borili za pozicije, čemu mahanje, mogao je sebe lupnut po glavi ili po volanu ( dobro, ok, to se bojao da mu bolid ne eksplodiraschuey je napisao/la:imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojavasunseeker je napisao/la:čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....Dani je napisao/la: Zato ima nas drugih koji ga cijenimo. U prošlosti je bilo puno vozača koji su mahali, pa i sadašnji. A što se tiče gumba na volanu, tu postoji tendencija nove konstrukcije volana što je priznao Withmarsh. Jer ne stišće samo Lewis već i Heikki.

- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
sunseeker je napisao/la:oni su se borili za pozicije, čemu mahanje, mogao je sebe lupnut po glavi ili po volanu ( dobro, ok, to se bojao da mu bolid ne eksplodiraschuey je napisao/la:imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojavasunseeker je napisao/la: čovjek je odvezao 20 utrka i to mu je bilo dovoljno da sebe shvati adekvatnim da okolo maše? ttt.... neka maše kad postane prvak, može i šamarat okolo satoa, nakajimu, sutila i slične al tek kad nešto napravi. dotle je samo jedan od mladih nadobudnih....) to samo pokazuje njegovu narav i karakter, mali je previše nestrpljiv, nestrpljiv da popravi stvar kad zakenja, nestrpljiv da postane prvak, to nikako nije dobro
daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja, što je trebao čekati zadnja dva kruga pa onda krenuti u akciju, njemu je u genima zapisano da mora ići što brže...
nestrpljiv da postane prvak?? nije li svaki, apsolutno svaki od njih(vozača), nestrpljiv i željan postati prvak što je prije moguće?

-
- Test vozač
schuey je napisao/la:s obzirom na start i sve njemu se malo puno više žurilo a to je i bit utrka,da požuriš prvi do cilja. ja sam dao primjer iz stvarnog života di se osobi dignu živci a ne žuri im s e ni približno koliko se njemu žurilo. klak on nebi poludio kad ima toliko moćniji bolid a nemože ništa,a što se tiče živaca ima puno,puno gorih od njeganina je napisao/la:a baš.. mislin nije baš da se radi o relaciji između zaostroga i omiša pa se lewisu malo žuri stić doma na mali balun... momče bi moglo imat malo čvršće živce..schuey je napisao/la:
u ovom slučaju, kada se bore za poziciju i ne radi se o obilaženju za puni krug, neka malo maše sam sebi. nije svaki bezobrazluk nužno antipatičan, ali ovaj, imho, definitivno je. tu se radi o profesionalnim vozačima kojima o plasmanu u utrci ovisi i zarada, između ostalog
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!Hamilton je napisao/la:daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja
i samo primjera radi..sjeti se Kimija na samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne!

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nemoj da počnemo o Kimiju. Imao je on situacija kada je mogao usporiti bolid, ali nije i na kraju je odustao. To je po meni normalno. Vozači su tu da pobjeđuju, a ne da samo sudjeluju, inače se mogu prijaviti u 1 protiv 100 .icegirl_no1 je napisao/la:ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!Hamilton je napisao/la:daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja
i samo primjera radi..sjeti se Kimija na samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne!
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.