Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
zato je tu gdje je i nije svjetski prvak..... i postoji velika razlika između želje da se postane prvak i nestrpljivosti........ lewis djeluje malo lakomo, a to baš i nije najbolja ljudska kvaliteta......tako je i prošle godine laprdao kako "osjeća da pobjeda dolazi" (na svakoj presici prije prve pobjede) jel vidiš možda kubicu na presicama kak svršava na podije i kak nemre izgorit od želje da stane na najveću stepenicu? ne. zato što je čovjek normalan, čeka svoju priliku i kad dođe onda će slaviti. to sve ukazuje na njegov karakter i ustalom zaleđe koje uživa.Hamilton je napisao/la:sunseeker je napisao/la:oni su se borili za pozicije, čemu mahanje, mogao je sebe lupnut po glavi ili po volanu ( dobro, ok, to se bojao da mu bolid ne eksplodiraschuey je napisao/la: imam pitanje na ovu temu za vozače,jeste li se ikad našli u autu a netko ispred vas se vuče po cesti i tako kilometrima,napokon dođe prilika da ga zaobiđete,ludi i živčani psujete mu sve po spisku i taman u psovki di mu spominjete majku dižete ruke u zrak od bjesa gestikulirajući mu da ste bjesni? ja jesam i razumijem ga,sasvim normalna pojava) to samo pokazuje njegovu narav i karakter, mali je previše nestrpljiv, nestrpljiv da popravi stvar kad zakenja, nestrpljiv da postane prvak, to nikako nije dobro
daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja, što je trebao čekati zadnja dva kruga pa onda krenuti u akciju, njemu je u genima zapisano da mora ići što brže...
nestrpljiv da postane prvak?? nije li svaki, apsolutno svaki od njih(vozača), nestrpljiv i željan postati prvak što je prije moguće?
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
sunseeker je napisao/la: zato je tu gdje je i nije svjetski prvak..... i postoji velika razlika između želje da se postane prvak i nestrpljivosti........ lewis djeluje malo lakomo, a to baš i nije najbolja ljudska kvaliteta......tako je i prošle godine laprdao kako "osjeća da pobjeda dolazi" (na svakoj presici prije prve pobjede) jel vidiš možda kubicu na presicama kak svršava na podije i kak nemre izgorit od želje da stane na najveću stepenicu? ne. zato što je čovjek normalan, čeka svoju priliku i kad dođe onda će slaviti. to sve ukazuje na njegov karakter i ustalom zaleđe koje uživa.
jedan od najvećih, Schumacher, je isto tako, kako ti kažeš, "laprdao" o tome kako osjeća da pobjeda dolazi i mnogo puta bio upravu, i uvijek je vrlo emotivno doživljavao najvišu stepenicu podija i nije mogao dočekati da se tamo popne(kao što to uostalom, osjeća svaki vozač), a taj isti Schumacher je danas sedmerostruki svjetski prvak...

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
najveća snaga schumachera je bila u jednom malom indijcu s kojim je čovjek meditirao,vježbao i održavao svoju psihu na razini kakvu imaju valjda samo dalaj lame. moć koncentracije je vrlina koja najviše razlikuje prvake od ostalih vozača,a kad je takav schumi znao gubit živce na trkama,naganjat ljude po boksevima,mahat u utrkama,lupat po pit lanu i rabijat,pa kako nebi jedan lewis hamilton koji je u prvoj sezoni sigurno izgubio više živaca nego ostatak grida u karijeriicegirl_no1 je napisao/la:ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!Hamilton je napisao/la:daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja
i samo primjera radi..sjeti se Kimija na samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
icegirl_no1 je napisao/la: i samo primjera radi..sjeti se Kimija na samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne!
a sjeti se ti onda prve utrke u Australiji, da Kimi nije išao na sam nož, i da je možda bio malo strpljiviji nebi se dva puta izvrtio.

- Marlboro
- Početnik
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
A sad si ga zasro naveliko naveliko naveliko.schuey je napisao/la:najveća snaga schumachera je bila u jednom malom indijcu s kojim je čovjek meditirao,vježbao i održavao svoju psihu na razini kakvu imaju valjda samo dalaj lame. moć koncentracije je vrlina koja najviše razlikuje prvake od ostalih vozača,a kad je takav schumi znao gubit živce na trkama,naganjat ljude po boksevima,mahat u utrkama,lupat po pit lanu i rabijat,pa kako nebi jedan lewis hamilton koji je u prvoj sezoni sigurno izgubio više živaca nego ostatak grida u karijeriicegirl_no1 je napisao/la:ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!Hamilton je napisao/la:daj molim te, nestrpljiv da popravi stvari koje zakenja
i samo primjera radi..sjeti se Kimija na samom staru brazila prošle ili malezije ove sezone...bil je bok uz bok Massi na prvom zavoju, pa ipak nije išel riskirat i pokušat ga preteć...misliš da bi Hamilton isto postupio? ja mislim da ne!
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
to je bilo metaforički govorečiAdriana Lima fan je napisao/la:A sad si ga zasro naveliko naveliko naveliko.schuey je napisao/la:najveća snaga schumachera je bila u jednom malom indijcu s kojim je čovjek meditirao,vježbao i održavao svoju psihu na razini kakvu imaju valjda samo dalaj lame. moć koncentracije je vrlina koja najviše razlikuje prvake od ostalih vozača,a kad je takav schumi znao gubit živce na trkama,naganjat ljude po boksevima,mahat u utrkama,lupat po pit lanu i rabijat,pa kako nebi jedan lewis hamilton koji je u prvoj sezoni sigurno izgubio više živaca nego ostatak grida u karijeriicegirl_no1 je napisao/la: ak se samo sjetiš Brazila prošle godine, po meni je zbog svoje nestrpljivosti izgubil naslov (izuzevši situaciju s tipkama), da nije išel ODMAH vratit poziciju koju je na startu izgubil i napast Alonsa, nebi izgubil sljedećih par pozicija, a kaj je još važnije, dragocjeno vrijeme..i možda mu se ni nebi dogodila situacija s tipkama...no, previše je tu možda, samo ti hoću naglasit da Hamilton JEST jako nestrpljiv i nervozan kad mu stvari loše krene..i tu se potpuno slažem sa sunseekerom!

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
zato je tu gdje je i nije svjetski prvak..... i postoji velika razlika između želje da se postane prvak i nestrpljivosti........ lewis djeluje malo lakomo, a to baš i nije najbolja ljudska kvaliteta......tako je i prošle godine laprdao kako "osjeća da pobjeda dolazi" (na svakoj presici prije prve pobjede) jel vidiš možda kubicu na presicama kak svršava na podije i kak nemre izgorit od želje da stane na najveću stepenicu? ne. zato što je čovjek normalan, čeka svoju priliku i kad dođe onda će slaviti. to sve ukazuje na njegov karakter i ustalom zaleđe koje uživa.[/quote]
Veću glupost nisam čuo. Uostalo ne mogu svi vozači biti babe poput Alonsa i čekati da svi ispred njih odapnu prirodnom selekcijom. Ovo je sport i najvažnija je pobjeda, a sve ostalo su priče za malu djecu.
Veću glupost nisam čuo. Uostalo ne mogu svi vozači biti babe poput Alonsa i čekati da svi ispred njih odapnu prirodnom selekcijom. Ovo je sport i najvažnija je pobjeda, a sve ostalo su priče za malu djecu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Hamilton je prošle sezone imao šansu da postane prvak kakva se ne ponavlja.
Ove sezone će mu biti teže.
A kako kažu na muci se poznaju junaci, ove sezone ćemo vidjeti od kojeg je materijala napravljen Hamilton.
A kako kažu na muci se poznaju junaci, ove sezone ćemo vidjeti od kojeg je materijala napravljen Hamilton.
Zadnja izmjena: Walter, dana/u 10 tra 2008, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
sunseeker je napisao/la:zato je tu gdje je i nije svjetski prvak..... i postoji velika razlika između želje da se postane prvak i nestrpljivosti........ lewis djeluje malo lakomo, a to baš i nije najbolja ljudska kvaliteta......tako je i prošle godine laprdao kako "osjeća da pobjeda dolazi" (na svakoj presici prije prve pobjede) jel vidiš možda kubicu na presicama kak svršava na podije i kak nemre izgorit od želje da stane na najveću stepenicu? ne. zato što je čovjek normalan, čeka svoju priliku i kad dođe onda će slaviti. to sve ukazuje na njegov karakter i ustalom zaleđe koje uživa.
kažeš da veću glupost nisi čuo, i onda napišeš ovo?!Dani je napisao/la:Veću glupost nisam čuo. Uostalo ne mogu svi vozači biti babe poput Alonsa i čekati da svi ispred njih odapnu prirodnom selekcijom. Ovo je sport i najvažnija je pobjeda, a sve ostalo su priče za malu djecu.
sam sebi skočiš (da ne kažem nešto nepristojnije) u usta, pošto vidim da ti memorija blijedi, mali refresh - baba alonso je dvostruki svjetski prvak, oba naslova je osvojio na stazi protiv m.s. i u obe sezone nije imao najbrži bolid na gridu, tko je tu odapeo prirodnom selekcijom?
i naravno da je najvažnija pobjeda....tko je rekao da nije? i kakve priče za malu djecu? daj malo razmisli prije nego nešto napišeš....
- M Power
- Početnik
Vezano uz Hamiltona:
VN Europe 2007.
- U trećem dijelu kvalifikacija izletio je jer mehaničari nisu dobro pričvrstili kotač. U utrci koja je vožena po tropskom pljusku odsklizao je sa staze.
VN Kine 2007.
- Pogreška koja ga je vjerojatno stajala naslova prvaka. S već istrošenim gumama izletio je na pijesak na samom ulasku u boks.
VN Brazila 2007.
- Pritisnuo je gumb za limitator brzine i pao na 18. mjesto.
VN Bahreina 2008.
- Izletio je sa staze na slobodnom treningu. Na startu utrke navodno je pritisnuo krivi gumb na volanu, a zatim se u drugom krugu zaletio u Fernanda Alonsa.
Zanima me hoće li dobiti ovaj autić na kraju sezone:
http://www.autoportal.hr/200803281816/F ... id-75.html
U MCLarenu su i dalje jako samouvjereni:
http://www.autoportal.hr/200804081932/F ... id-75.html
VN Europe 2007.
- U trećem dijelu kvalifikacija izletio je jer mehaničari nisu dobro pričvrstili kotač. U utrci koja je vožena po tropskom pljusku odsklizao je sa staze.
VN Kine 2007.
- Pogreška koja ga je vjerojatno stajala naslova prvaka. S već istrošenim gumama izletio je na pijesak na samom ulasku u boks.
VN Brazila 2007.
VN Bahreina 2008.
- Izletio je sa staze na slobodnom treningu. Na startu utrke navodno je pritisnuo krivi gumb na volanu, a zatim se u drugom krugu zaletio u Fernanda Alonsa.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
zaboravio si na bager-dizalicuM Power je napisao/la:Vezano uz Hamiltona:
VN Europe 2007.
VN Kine 2007.
VN Brazila 2007.
VN Bahreina 2008.

apsolutno se slažem, ovo je pravi test za hamiltona, veliko je pitanje kako će se nositi ako mclaren ne vrati izgubljeni priključak, ali to mu je također i velika prilika...Walter je napisao/la:Hamilton je prošle sezone imao šansu da postane prvak kakva se ponavlja.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
kažeš da veću glupost nisi čuo, i onda napišeš ovo?!
sam sebi skočiš (da ne kažem nešto nepristojnije) u usta, pošto vidim da ti memorija blijedi, mali refresh - baba alonso je dvostruki svjetski prvak, oba naslova je osvojio na stazi protiv m.s. i u obe sezone nije imao najbrži bolid na gridu, tko je tu odapeo prirodnom selekcijom?
i naravno da je najvažnija pobjeda....tko je rekao da nije? i kakve priče za malu djecu? daj malo razmisli prije nego nešto napišeš....[/quote]
Bravo! Pogotovo se borio protiv Schumachera 2005.
A 2006. je u prvom djelu sezone imao daleko najbolji bolid. To što dalje nisu razvijali to je njihov problem. I još za 2005. , možda je McLaren bio brži , ali svakako nije bio bolji bolid jer svaku drugu utrku kvario. I da, alonso je vozio ko baba. Ove godine to nije slučaj.
i naravno da je najvažnija pobjeda....tko je rekao da nije? i kakve priče za malu djecu? daj malo razmisli prije nego nešto napišeš....[/quote]
Bravo! Pogotovo se borio protiv Schumachera 2005.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Stvarno su jadni ovi u McM-u.Nadam se da će ih bemweji pomest ka i ferrari.Volio bi vidit bmw kao prve u poretku konstruktora,ali to neće bit lako/skoro nemoguće.Al dok je mcm ovako sjajan imaju se pravo nadat.M Power je napisao/la: U MCLarenu su i dalje jako samouvjereni:
Idemo!!!Prva pobjeda BMW-a!
- monza
- Početnik
Iz tvojih usta u Božje uši...zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Stvarno su jadni ovi u McM-u.Nadam se da će ih bemweji pomest ka i ferrari.Volio bi vidit bmw kao prve u poretku konstruktora,ali to neće bit lako/skoro nemoguće.Al dok je mcm ovako sjajan imaju se pravo nadat.M Power je napisao/la: U MCLarenu su i dalje jako samouvjereni:
Idemo!!!Prva pobjeda BMW-a!
Samo ne mislim da će MCM pasti, već se dignuti...
- nina
Ja razumin da moraš nekad pričat piz...je da bi diga moral ekipi, al ode mi se čini da nije u tome stvar, nego ono tipično potcjenjivanje, ali..zna se to vrlo često i obit o glavu.
i samo pinka od Laude
'Do ovog trenutka Lewis me uopće nije impresionirao… Štoviše, mislio sam da će ove sezone biti samo bolji, a on je gori. Doista je u vrlo lošoj formi, a da stvar bude još lošija, za sve probleme mora kriviti isključivo sebe. Pogledamo li samo posljednju utrku, vidjet ćemo da je imao dva potpuno nepotrebna sudara. U Bahreinu doista nije pokazao ništa, no, mislim da je to zato što si je na leđa stavio preveliki pritisak', izjavio je legendarni Austrijanac.
i samo pinka od Laude
'Do ovog trenutka Lewis me uopće nije impresionirao… Štoviše, mislio sam da će ove sezone biti samo bolji, a on je gori. Doista je u vrlo lošoj formi, a da stvar bude još lošija, za sve probleme mora kriviti isključivo sebe. Pogledamo li samo posljednju utrku, vidjet ćemo da je imao dva potpuno nepotrebna sudara. U Bahreinu doista nije pokazao ništa, no, mislim da je to zato što si je na leđa stavio preveliki pritisak', izjavio je legendarni Austrijanac.
-
- Test vozač
gringo73 je napisao/la:Hamiltonov sudar u petak je bio pri brzini od 238 km/h, a izmjerena sila prilikom udara je iznosila 22 G! Nije baš za šalu?
dobro u cijeloj priči je to što je udario u sami kraj zida od guma. nekoliko metara dalje i prošao bi gume i udario u, koliko se sjećam, metalnu ogradu. to pogotovo ne bi bilo za šalu
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- M Power
- Početnik
Evo što Mike Gascoyne misli o Hamiltonovom ponašanju:
http://www.autoportal.hr/200804101954/F ... id-75.html
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
pa jel moras tako link stavljat kvragu jel more bit u ovakvom obliku LINKM Power je napisao/la:Evo što Mike Gascoyne misli o Hamiltonovom ponašanju:
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Ako ne zna nemoj pametovat nego mu objasni.Eternal Glory je napisao/la: pa jel moras tako link stavljat kvragu jel more bit u ovakvom obliku LINK
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
ooooo božezborzic@htnet-dsl je napisao/la:Ako ne zna nemoj pametovat nego mu objasni.Eternal Glory je napisao/la: pa jel moras tako link stavljat kvragu jel more bit u ovakvom obliku LINK
ima bilo koje
ko shvatio, shvatio

- M Power
- Početnik
Kao trinaestogodišnjak uistinu je fantastično vozio karting, sa začelja se probio do prvog mjesta:
http://www.youtube.com/watch?v=xDgpS4kx88s
A pogledajte sad:
http://www.youtube.com/watch?v=l55ENjwB ... re=related
A pogledajte sad:
- Randall Flagg
- Navijam za: Mclaren
E jesi dao poantuM Power je napisao/la:Kao trinaestogodišnjak uistinu je fantastično vozio karting, sa začelja se probio do prvog mjesta:
A pogledajte sad:

Želiš reči da je zaboravio voziti , iako je do kraja prošle sezone vodio