Bahrain.Dani je napisao/la:Daj mi malo to pojasni. Koje su to staze ?Walter je napisao/la:Teško da će ostvariti svoj plan da toliko trka završi na postolju.U borbu se uključio i BMW koji na nekim stazama može biti boji i od Mclarena.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Evo nešto za Danija,Lucky-ja i ostale.
Morate mi obavezno reć zašto navijate za hamiltona.
jel možda zbog ovog...
http://www.index.hr/sport/clanak/homose ... 83286.aspx
ovo je samo šala
Pa ocito je da si ti 1. otvorio tu vijest pa se nasao u njoj.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Evo nešto za Danija,Lucky-ja i ostale.
jel možda zbog ovog...
ovo je samo šala
Jel netko ko navija za Liverpool može biti peder?zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Evo nešto za Danija,Lucky-ja i ostale.
jel možda zbog ovog...
ovo je samo šala
Normalno da ne može.Dani je napisao/la:Jel netko ko navija za Liverpool može biti peder?zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Evo nešto za Danija,Lucky-ja i ostale.
jel možda zbog ovog...
ovo je samo šala
Veselim se tvojim postovima...........sp33d je napisao/la:hamilton je ok vozač, ali me razočarao u bahreinu kada je dok se vozio na kraju poretka mahao vozačima ispred sebe dok ih je prestizao...stvarno ne znam šta si je lik umislio..pa bili su u istom krugu tako da nije bilo nikakvog razloga da ga propuste...
..i da, jadan mi je i taj silni hype dignut oko hamiltona...mislim, tolko se govori o hamiltonu ko da je on neki mesija formule 1, a dečko je imao sreću u svojoj debitantskoj sezoni odma sjest u najbolji bolid. ima još odličnih mladih vozača poput kubice ili rosberga recimo, pa i onaj bourdais..a njih se spominje 15 puta manje neg hamiltona. moje mišljenje je da su alonso i raikkonen danas definitivno najkvalitetniji vozači u f1 i bok.
ovo šta alonso radi u ovogodišnjem slabom renault-u...e, to je vožnja i skidam mu kapu do poda.
Vidiš kako provociraš.Adriana Lima fan je napisao/la:Veselim se tvojim postovima...........sp33d je napisao/la:hamilton je ok vozač, ali me razočarao u bahreinu kada je dok se vozio na kraju poretka mahao vozačima ispred sebe dok ih je prestizao...stvarno ne znam šta si je lik umislio..pa bili su u istom krugu tako da nije bilo nikakvog razloga da ga propuste...
..i da, jadan mi je i taj silni hype dignut oko hamiltona...mislim, tolko se govori o hamiltonu ko da je on neki mesija formule 1, a dečko je imao sreću u svojoj debitantskoj sezoni odma sjest u najbolji bolid. ima još odličnih mladih vozača poput kubice ili rosberga recimo, pa i onaj bourdais..a njih se spominje 15 puta manje neg hamiltona. moje mišljenje je da su alonso i raikkonen danas definitivno najkvalitetniji vozači u f1 i bok.
ovo šta alonso radi u ovogodišnjem slabom renault-u...e, to je vožnja i skidam mu kapu do poda.
njega sam spomenuo sam zato jer je novi vozač u f1..zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Vidiš kako provociraš.Adriana Lima fan je napisao/la:Veselim se tvojim postovima...........sp33d je napisao/la:hamilton je ok vozač, ali me razočarao u bahreinu kada je dok se vozio na kraju poretka mahao vozačima ispred sebe dok ih je prestizao...stvarno ne znam šta si je lik umislio..pa bili su u istom krugu tako da nije bilo nikakvog razloga da ga propuste...
ovo šta alonso radi u ovogodišnjem slabom renault-u...e, to je vožnja i skidam mu kapu do poda.Rugaš se čo`eku nebi da je budala.
Bourdais ima,mislim, 28g.
baš sam malo gledo postove ostale i vidim da ALF izgleda nema pametnijeg posla pa onda sam podyebava..i uopće nisam vidio da je on negdje nešt pametno napisao...zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Svakom se desi lapsus,ali ovaj ALF samo vreba da bi se naruga nekome.
Uvijek me oduševe ovakva lupetanja!super aguri je napisao/la:hamilton-bilo je dobro dok je trajalo.Čarolije više nema.
hamilton je prosjećan vozač,ali ima bolid.
Sutil je u karting dobu i u raznim formulama imao puno bolje rezultate.a i prošla sezona nije za baciti,ali adrian nema sreće uletiti u mclaren mercedes,dok je Sutil ostao u force india.
Ma pravi se našao javiti. Ti ili si gledao neki drugi sport ili ti noge smrde.super aguri je napisao/la:hamilton-bilo je dobro dok je trajalo.Čarolije više nema.
Sutil je u karting dobu i u raznim formulama imao puno bolje rezultate.a i prošla sezona nije za baciti,ali adrian nema sreće uletiti u mclaren mercedes,dok je Sutil ostao u force india.
joj što obožavam ove RL opaske nakon što se neko nasere u raspravisp33d je napisao/la:baš sam malo gledo postove ostale i vidim da ALF izgleda nema pametnijeg posla pa onda sam podyebava..i uopće nisam vidio da je on negdje nešt pametno napisao...zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Svakom se desi lapsus,ali ovaj ALF samo vreba da bi se naruga nekome.
dečko prati f1 možd 3-4 sezone i sad je pun pameti...
...već si mogu zamislit ALF-a kao malog prištavog pubertetliju koji sam sere okolo...
Puberetlija samo nemam nikakvih problema sa aknama i pristevimasp33d je napisao/la:baš sam malo gledo postove ostale i vidim da ALF izgleda nema pametnijeg posla pa onda sam podyebava..i uopće nisam vidio da je on negdje nešt pametno napisao...zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Svakom se desi lapsus,ali ovaj ALF samo vreba da bi se naruga nekome.
dečko prati f1 možd 3-4 sezone i sad je pun pameti...
...već si mogu zamislit ALF-a kao malog prištavog pubertetliju koji sam sere okolo...
sp33d je napisao/la: baš sam malo gledo postove ostale i vidim da ALF izgleda nema pametnijeg posla pa onda sam podyebava..i uopće nisam vidio da je on negdje nešt pametno napisao...
A ti si drukčiji asu?sp33d je napisao/la:...već si mogu zamislit ALF-a kao malog prištavog pubertetliju koji sam sere okolo...
valjda na ovom forumu svaki član ima pravo na svoje osobno mišljenje,nemaš pravo meni nametati svoje mišljenjeDani je napisao/la:Ma pravi se našao javiti. Ti ili si gledao neki drugi sport ili ti noge smrde.super aguri je napisao/la:hamilton-bilo je dobro dok je trajalo.Čarolije više nema.