Vicevi!!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Kako se plavuša kune? - Nevina sam, djece mi!
Kako se Bračanin tušira? - Zapali šumu i čeka kanader.
Došla bakica doktoru i kaže: - Doktore, imam problem s učestalim vjetrovima. Zapravo, to i nije neki problem. Naime, oni su potpuno bez mirisa i ispuštam ih gotovo bez ikakva zvuka, samo što su jako učestali. Evo vidite, i sada dok sam vam ovo pričala pustila sam vjetar barem dvadesetak puta. Vi niste ništa primijetili jer su, kako sam vam već rekla, bez ikakva mirisa i gotovo bešumni. - Hm... dobro, - kaže doktor - uzmite ove tablete i dođite sljedećeg tjedna na kontrolu. Eto bakice sljedećeg tjedna, ali sad jako uzrujana: - Doktore, nešto se dogodilo s mojim vjetrovima otkad sam počela piti one tablete! Još uvijek su onako tihi i učestali kao prije, ali sad su počeli UŽASNO zaudarati! - Dobro, - kaže doktor - sinuse smo pročistili, a sad da vidimo što možemo napraviti da popravimo i vaš sluh.

Kako se Bračanin tušira? - Zapali šumu i čeka kanader.
Došla bakica doktoru i kaže: - Doktore, imam problem s učestalim vjetrovima. Zapravo, to i nije neki problem. Naime, oni su potpuno bez mirisa i ispuštam ih gotovo bez ikakva zvuka, samo što su jako učestali. Evo vidite, i sada dok sam vam ovo pričala pustila sam vjetar barem dvadesetak puta. Vi niste ništa primijetili jer su, kako sam vam već rekla, bez ikakva mirisa i gotovo bešumni. - Hm... dobro, - kaže doktor - uzmite ove tablete i dođite sljedećeg tjedna na kontrolu. Eto bakice sljedećeg tjedna, ali sad jako uzrujana: - Doktore, nešto se dogodilo s mojim vjetrovima otkad sam počela piti one tablete! Još uvijek su onako tihi i učestali kao prije, ali sad su počeli UŽASNO zaudarati! - Dobro, - kaže doktor - sinuse smo pročistili, a sad da vidimo što možemo napraviti da popravimo i vaš sluh.

- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
evo neke izjave Ala Bundya!!!
• Let's Rock!
• Ja sam jedini muškarac na svijetu koji se treba probuditi da doživi noćnu moru.
• Muškarčev dom je njegov lijes.
• Žene - ne možeš živjeti s njima, ne možeš ih poslati u Kanadu.
• Peg, pretpostavljam da tvoj mozak, poput Atlantide, više ne postoji.
• Tako sam gladan da bi mogao pojesti povrće.
• Tako se dobro osjećam, da sam gotovo sretan.
• Vozio sam se kući. Samo Bog zna zašto...
• Opera nije gotova sve dok zadnji heteroseksualac ne zaspi.
• Posljednja stvar koju muškarac želi vidjeti na kraju dana je žena.
• Mrzim svoj život. Ne mogu jesti, ne mogu spavati, ne mogu zakopati ženu u dvorištu.
• Varanje je samo kad te uhvate.
• Ali Peg, vjenčani smo 17 godina - zar ne možemo biti samo prijatelji?
• Let's Rock!
• Ja sam jedini muškarac na svijetu koji se treba probuditi da doživi noćnu moru.
• Muškarčev dom je njegov lijes.
• Žene - ne možeš živjeti s njima, ne možeš ih poslati u Kanadu.
• Peg, pretpostavljam da tvoj mozak, poput Atlantide, više ne postoji.
• Tako sam gladan da bi mogao pojesti povrće.
• Tako se dobro osjećam, da sam gotovo sretan.
• Vozio sam se kući. Samo Bog zna zašto...
• Opera nije gotova sve dok zadnji heteroseksualac ne zaspi.
• Posljednja stvar koju muškarac želi vidjeti na kraju dana je žena.
• Mrzim svoj život. Ne mogu jesti, ne mogu spavati, ne mogu zakopati ženu u dvorištu.
• Varanje je samo kad te uhvate.
• Ali Peg, vjenčani smo 17 godina - zar ne možemo biti samo prijatelji?
Vettel pobjednik Monze 2008.!

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Dobio Ivica u školi zadaću da smisli rimu. Sljedeći dan dođe u školu i prozove ga profesorica da pročita što je napisao. Kaže Ivica: ''Vidi gnjurca, voda mu do k****!'' Zgrožena profesorica pošalje ga na mjesto, i kaže da za kaznu sutra mora napisati novu rimu. Sutradan ga profesorica prozove da pročita nove stihove, a on kaže: ''Vidi gnjurca, voda mu do koljena!'' Pita profesorica Ivicu gdi je tu rima, a on će: ''Bit će rima kad dođe plima!''

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
Super vic!!!icegirl_no1 je napisao/la:Dobio Ivica u školi zadaću da smisli rimu. Sljedeći dan dođe u školu i prozove ga profesorica da pročita što je napisao. Kaže Ivica: ''Vidi gnjurca, voda mu do k****!'' Zgrožena profesorica pošalje ga na mjesto, i kaže da za kaznu sutra mora napisati novu rimu. Sutradan ga profesorica prozove da pročita nove stihove, a on kaže: ''Vidi gnjurca, voda mu do koljena!'' Pita profesorica Ivicu gdi je tu rima, a on će: ''Bit će rima kad dođe plima!''
![]()
![]()
Vettel pobjednik Monze 2008.!

-
Vic ti je prežestokicegirl_no1 je napisao/la:Dobio Ivica u školi zadaću da smisli rimu. Sljedeći dan dođe u školu i prozove ga profesorica da pročita što je napisao. Kaže Ivica: ''Vidi gnjurca, voda mu do k****!'' Zgrožena profesorica pošalje ga na mjesto, i kaže da za kaznu sutra mora napisati novu rimu. Sutradan ga profesorica prozove da pročita nove stihove, a on kaže: ''Vidi gnjurca, voda mu do koljena!'' Pita profesorica Ivicu gdi je tu rima, a on će: ''Bit će rima kad dođe plima!''
![]()
![]()
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
dobar je vic, samo je star jakoicegirl_no1 je napisao/la:Dobio Ivica u školi zadaću da smisli rimu. Sljedeći dan dođe u školu i prozove ga profesorica da pročita što je napisao. Kaže Ivica: ''Vidi gnjurca, voda mu do k****!'' Zgrožena profesorica pošalje ga na mjesto, i kaže da za kaznu sutra mora napisati novu rimu. Sutradan ga profesorica prozove da pročita nove stihove, a on kaže: ''Vidi gnjurca, voda mu do koljena!'' Pita profesorica Ivicu gdi je tu rima, a on će: ''Bit će rima kad dođe plima!''
![]()
![]()

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
- bugatti1001
- Test vozač
- Navijam za: Safety Car
Učiteljica piše lijevom rukom po ploči a Ivica začuđeno glasno viknu:
"Učiteljice, pa vi nemate dlaka ispod lijevog pazuha!"
Učiteljica reče:"Ivice, spakiraj stvari i idi doma za danas!"
Sutra opet na predavanju učiteljica piše desnom rukom i opet Ivica glasno prokomentira kako učiteljica nema dlaka ni na pazuhu desne ruke.
Tu je učiteljici prekipio njegov bezobrazluk, te mu reče da se spakira i da ne dolazi cijeli tjedan dana u školu.
Kad se Ivica pojavio na predavanju učiteljica ispusti kredu, te se sagne da je podigne, a Ivica se sagnu da vidi gdje se otkotrljala kreda i onda ustane i počne pakirati svoje stvari.
Učiteljica ga upita: "A gdje se ti pakiraš"?
A Ivica odgovori: "Za mene je ova školska godina završena!!"
Sutra opet na predavanju učiteljica piše desnom rukom i opet Ivica glasno prokomentira kako učiteljica nema dlaka ni na pazuhu desne ruke.
Tu je učiteljici prekipio njegov bezobrazluk, te mu reče da se spakira i da ne dolazi cijeli tjedan dana u školu.
Kad se Ivica pojavio na predavanju učiteljica ispusti kredu, te se sagne da je podigne, a Ivica se sagnu da vidi gdje se otkotrljala kreda i onda ustane i počne pakirati svoje stvari.

-
Dobar vic, ali sam ga već čuobugatti1001 je napisao/la:Učiteljica piše lijevom rukom po ploči a Ivica začuđeno glasno viknu:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
- bugatti1001
- Test vozač