Mozes nakon 14. bez pratnje roditelja i tih papira sam preko graniceEternal Glory je napisao/la: neznam ja sam isao preko granice prije par godina(maloljetan) bez roditelja i tih potvrda sve je bilo ok

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mislim da jedino ako avionom ideš maloljetan, onda te mora stjuardesa vodit za rukicuMagic Alonso je napisao/la:Mozes nakon 14. bez pratnje roditelja i tih papira sam preko graniceEternal Glory je napisao/la: neznam ja sam isao preko granice prije par godina(maloljetan) bez roditelja i tih potvrda sve je bilo ok.
Pa šta? I ja ću sa starim ići ((on je lud za F1) kakav otac takav jazborzic@htnet-dsl je napisao/la:Hebote niko od moje ekipe ne prati formulu,a oni koji prate sumnjam da bi išli.Izgleda da ću morat nagovarat starog da idemo skupa.
Zavisi koliko godina imaš?Randall Flagg je napisao/la:Idem i ja izgleda ove godine do Mađarske na svoju prvu utrku nakon. Toliko godina pratim preko TV-a , pa ove ću skupit ekipu i idemo na formulu...![]()
Ali mislio sam da će u Mađarskoj biti jeftinijih karata, kad ono 110 € najeftinija...
jel crvena,ak je mislim da nema problemaCool Finn je napisao/la:Kod mene je ove godine u planu također Mađarska, pa ako neko bude bio tam ja ću na majci imat svoj nick pa se javite!
Ma bit će roza sa nickom u obliku leda!!schuey je napisao/la:jel crvena,ak je mislim da nema problemaCool Finn je napisao/la:Kod mene je ove godine u planu također Mađarska, pa ako neko bude bio tam ja ću na majci imat svoj nick pa se javite!među par sto hiljada sigurno bumo te našli
treba dogovorit neko mjesto negdi di bi se svi našli il na cugi prije il poslje trke il nekaj tak
je kad se zaderem cool fin ili schumy,sigurno se neće bar 300 ljudi okrenut. još buju me zaštitari izbacili jel misle da uhodim raikkonenaCool Finn je napisao/la:Ma bit će roza sa nickom u obliku leda!!schuey je napisao/la:jel crvena,ak je mislim da nema problemaCool Finn je napisao/la:Kod mene je ove godine u planu također Mađarska, pa ako neko bude bio tam ja ću na majci imat svoj nick pa se javite!među par sto hiljada sigurno bumo te našli
treba dogovorit neko mjesto negdi di bi se svi našli il na cugi prije il poslje trke il nekaj tak
![]()
![]()
![]()
Ma naravno da bi se trebali dogovorit gdje bi se mogli naći...budemo se popeli na neko drvo i dozivali da vidimo tko je sve s foruma došao!!
Ja i vulshok ove godine idemo u Monzu. Bit cemo oko 3. startnog reda, tribina 26A. Cijena do 400€ sve skupa. Ja sam bio u Monzi 2006. i 2007., stvarno to treba ic pogledat, svaki pravi F1 fan, a posebno svi navijaci ferraria, to je ludilo.ALONSO RENAULT je napisao/la:Tko sve ide u Monzu? Ja ove godine idem na Monzu( bio sam 2005. i 2006). Bit ću negdje na prvom zavoju još neznam točno gdje, do 350 eura za cijeli vikend.