Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
O.K,znaci drugi i treci.....0,2 odnosno 0.3 sec zaostatka,Lewis oba pokusaja na prime(meksim) gumama.Mislim da ce start biti opet odlucujuci jedino ako Massa nije malo laksi,nikad se ne zna. Sve u svemu ja sam zadovoljan imamo sanse sutra.
A bila je i ona situacija na kraju s Kimijem i Alonsom samo da li je to bilo u Kimijevom brzom krugu ili ne,treba pocekat...

A bila je i ona situacija na kraju s Kimijem i Alonsom samo da li je to bilo u Kimijevom brzom krugu ili ne,treba pocekat...
- LeoZGB
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
Mislim da si se prevario jer Lewis je oba pokusaja imao na tvrđim gumama (bez bijele crte)King iCool je napisao/la:O.K,znaci drugi i treci.....0,2 odnosno 0.3 sec zaostatka,Lewis oba pokusaja na prime(meksim) gumama.Mislim da ce start biti opet odlucujuci jedino ako Massa nije malo laksi,nikad se ne zna. Sve u svemu ja sam zadovoljan imamo sanse sutra.![]()
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Ima pravo LeoZGB, i ja msa to htel napisati, ali nisam bio siguran pa blej da šutim nego krivo velim. Heikki je isao na mekim, ili?LeoZGB je napisao/la:Mislim da si se prevario jer Lewis je oba pokusaja imao na tvrđim gumama (bez bijele crte)King iCool je napisao/la:O.K,znaci drugi i treci.....0,2 odnosno 0.3 sec zaostatka,Lewis oba pokusaja na prime(meksim) gumama.Mislim da ce start biti opet odlucujuci jedino ako Massa nije malo laksi,nikad se ne zna. Sve u svemu ja sam zadovoljan imamo sanse sutra.![]()
btw 150 post. jeeej
- LeoZGB
- Rezervni vozač
Kovalainen je prvi krug išao na tvrdim a drugi na mekim.Lewis_rulz je napisao/la:Ima pravo LeoZGB, i ja msa to htel napisati, ali nisam bio siguran pa blej da šutim nego krivo velim. Heikki je isao na mekim, ili?LeoZGB je napisao/la:Mislim da si se prevario jer Lewis je oba pokusaja imao na tvrđim gumama (bez bijele crte)King iCool je napisao/la:O.K,znaci drugi i treci.....0,2 odnosno 0.3 sec zaostatka,Lewis oba pokusaja na prime(meksim) gumama.Mislim da ce start biti opet odlucujuci jedino ako Massa nije malo laksi,nikad se ne zna. Sve u svemu ja sam zadovoljan imamo sanse sutra.![]()
btw 150 post. jeeej
p.s. čestitke na 150-om postu
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
U pravu si,pola je tocno a pola krivo. "Prime" su naravno tvrđe gume,hvala na ispravku.LeoZGB je napisao/la:Mislim da si se prevario jer Lewis je oba pokusaja imao na tvrđim gumama (bez bijele crte)King iCool je napisao/la:O.K,znaci drugi i treci.....0,2 odnosno 0.3 sec zaostatka,Lewis oba pokusaja na prime(meksim) gumama.Mislim da ce start biti opet odlucujuci jedino ako Massa nije malo laksi,nikad se ne zna. Sve u svemu ja sam zadovoljan imamo sanse sutra.![]()
Moja greska.....
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim da je moglo i bolje. Ali dobro je i ovako. Meni najzanimljiviji trenutak je bila reli vožnja Lewisa u zavoju 8. Još da dodam , opet Novak sere po Hamiltonu( kao McLaren je brži na tvrdim gumama ). Pa zašto onda Heikki nije išo na tvrđe. Skidam kapu majstoru( Hamiltonu).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Randall Flagg
- Navijam za: Mclaren
Novak obožava Kimija, a nevoli Lewisa. Teško se kontrolira i ne može baš obuzdati svoje navijačke emocije.Dani je napisao/la:Mislim da je moglo i bolje. Ali dobro je i ovako. Meni najzanimljiviji trenutak je bila reli vožnja Lewisa u zavoju 8. Još da dodam , opet Novak sere po Hamiltonu( kao McLaren je brži na tvrdim gumama ). Pa zašto onda Heikki nije išo na tvrđe. Skidam kapu majstoru( Hamiltonu).
Isto kao što Blaž voli sliniti po Alonsu.
I Mladen po Hamiltonu

- Dani
- Legenda
McLaren ima novost na prednjem dijelu bolida. Navodno efekt je isti kao kod ferrarijeve rupe na nosu,
http://www.formula1.com/news/technical/ ... 1/533.html
te izum koji bi trebao spriječiti da se dogodi nesreća slična Heikkievoj.
http://www.formula1.com/news/technical/ ... 1/532.html
http://www.formula1.com/news/technical/ ... 1/533.html
te izum koji bi trebao spriječiti da se dogodi nesreća slična Heikkievoj.
http://www.formula1.com/news/technical/ ... 1/532.html
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- McLaren Mercedes
- Početnik
ako se ja ne varam oni su najavljivali novi aerodinamički paket još za španjolsku ali se on nije najjace uklapa pa se predpostavlja tek za monaco, ali tamo to vjerojatno nece bit toliko ocito zbog specificnosti stazeAdriana Lima fan je napisao/la:Novi aerodinamicki paket sta s njim?
Jedan jedini i neponovljivi Vodafone McLaren Mercedes MP4-22
- Caldor
- Profesionalni vozač
Ako nekoga zanima - http://www.mininova.org/tor/1399730 . To vam je turska cijela utrka sa komentatorima James Allen i Martin Brundle. Nisam znal kam da drugam stavim pa evo ovdje. AKo moderatori imate bolje mjesto, preselite.
- Caldor
- Profesionalni vozač
McLarenova službena stranica dobila je novi izgled. Evo tu vam je LINK. Zanimljiv izgled, definitivno bolji od prijašnjeg. I McLarenovci što očekujete od Monaca? Ja dvostruku pobjedu... 

- Caldor
- Profesionalni vozač
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Dobro zgleda nova stranica.A utrku moramo zavrsiti ispred Ferrarija kaj nebu pre veliki razmak nastal bodovno...znaci 1,2 pobjedu i ja ocekujemLewis_rulz je napisao/la:McLarenova službena stranica dobila je novi izgled. Evo tu vam je LINK. Zanimljiv izgled, definitivno bolji od prijašnjeg. I McLarenovci što očekujete od Monaca? Ja dvostruku pobjedu...

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Piquet20
- Svjetski prvak
Vidim da se ova tema posvuda pojavljuje pa da razbijem jedan od mitova na ovom forumu - svaka ozbiljna momcad ima novitete na svakom GP-u, dakle moglo bi se reci da se na svakom GP-u momcad pojavljuje sa novim aero paketom.Adriana Lima fan je napisao/la:I sta bi jel bio taj novi aero paket ili mozemo ocekivat nove pomake u McLarenu.
E sad je samo pitanje koliko ce pojedina momcad dobiti sa svojim novitetima. Naravno, tu se radi maksimalno o desetinkama.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ma naravno da stalno neke gluposti dodaju al novi aero paket podrazumjeva da je to cijeloukupno aerodinamicko pooljsanje bolida i znam da ne moze donjet vise od 0.1 do 0.2 navrh glave sek. po krugu al dosad su u 2 trke tolke i bile razlike između Hamiltona i pole positiona kuzis i 2 polea vise puno znace tako da nije to nebitna stvar.Piquet20 je napisao/la:Vidim da se ova tema posvuda pojavljuje pa da razbijem jedan od mitova na ovom forumu - svaka ozbiljna momcad ima novitete na svakom GP-u, dakle moglo bi se reci da se na svakom GP-u momcad pojavljuje sa novim aero paketom.Adriana Lima fan je napisao/la:I sta bi jel bio taj novi aero paket ili mozemo ocekivat nove pomake u McLarenu.
E sad je samo pitanje koliko ce pojedina momcad dobiti sa svojim novitetima. Naravno, tu se radi maksimalno o desetinkama.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Ako se ja dobrom sjećam Lucky je rekao da novi aero paket treba donijeti oko 0.5 sec, i da će doći u Monacu, ali je Monaco specifična staza pa se to na njoj neće primjećivati. To je ono što nam je Lucky rekao(čini mi se).E a sad treba čekati Montreal da vidimo koliko nam je stvarno donio.Adriana Lima fan je napisao/la:Ma naravno da stalno neke gluposti dodaju al novi aero paket podrazumjeva da je to cijeloukupno aerodinamicko pooljsanje bolida i znam da ne moze donjet vise od 0.1 do 0.2 navrh glave sek. po krugu al dosad su u 2 trke tolke i bile razlike između Hamiltona i pole positiona kuzis i 2 polea vise puno znace tako da nije to nebitna stvar.Piquet20 je napisao/la:Vidim da se ova tema posvuda pojavljuje pa da razbijem jedan od mitova na ovom forumu - svaka ozbiljna momcad ima novitete na svakom GP-u, dakle moglo bi se reci da se na svakom GP-u momcad pojavljuje sa novim aero paketom.Adriana Lima fan je napisao/la:I sta bi jel bio taj novi aero paket ili mozemo ocekivat nove pomake u McLarenu.
- Dani
- Legenda
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
njihov aero paket je trebao doć još na prvoj euro utrci,ali stalno se odgađa i ne rade se kompletne promjene paketa nego one uobičajene minimalne kao što je to piquet20 već rekaoCaldor je napisao/la:
Ako se ja dobrom sjećam Lucky je rekao da novi aero paket treba donijeti oko 0.5 sec, i da će doći u Monacu, ali je Monaco specifična staza pa se to na njoj neće primjećivati. To je ono što nam je Lucky rekao(čini mi se).E a sad treba čekati Montreal da vidimo koliko nam je stvarno donio.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!