On se uopće ne pojavljuje na topicu u kojem se komentira o njegovom pulenu...on visi ovdje. "Ne navijam toliko za Alonsa koliko mrzim Hamiltona" - to bi bio njegov moto.Dani je napisao/la:A jesi padobranac čovječe. Ne zna razviti bolid? Pa danas mi nije toliko loše izgledao. Pogledaj vremena danas do nesreće Kovalainena pa češ vidjeti tko je bio brži. Bolje bi ti bilo da se brineš za svoga miljenika koji ne zna čuvati motor.Alonso Fernando je napisao/la:Afera s vozacima u McM prosle godine je podijelila ljubitelje formule u dva tabora.Istina je nekad spora ali dostizna.McM je Hamiltonov tim a on ne zna razviti bolid.Tata Ron i ne spominje Heikija(koji je isto bolji od Hamiltona) kad
daje intervjue poslije utrke vec opravdava zasto mu sinak nije bio dobar.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren

- M Power
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
-
- Test vozač
Lucky je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la: Kao prvo, nije ga dobio ,imali su isti broj bodova,kao drugo Ron Denis je rekao da se ne bore protiv Raikonena vec protiv Fernanda i kao trece i najvaznije Hamilton je imao brz bolid zahvaljujuci Fernandu Alonsu.
To se pocelo pokazivati vec u drugoj polovici prosle sezone po zabrani ulaska Alonsu u tvornicu(poslije Madjarske) ,a ako vi mislite da je sve to samo koincidencija.....dream on.
Nek on i tata mu i jedan i drugi(Ron Dennis) uhvate Ferrari ove godine.
Ne želim se svađati,ali mislim da se gleda poredak na tablici na kraju sezone.Koliko znam Hamilton je završio sezonu na drugom mjestu ispred Alonsa.
Interesanti su mi ljudi koji nakon tri utrke sezone(tada nisu postali) i jednog dobrog rezultata u kvalifikacijama odjednom iznose svoje mišljenje koje se svodi na napadanje Hamiltona i omalovažavanje njegovih vozačkih sposobnosti.Razumijem takve ljude,jer su ogorčeni s onim što se događalo s njihovim pulenom prošle godine kad su već slavili nakon par utrka treći naslov, a na kraju ništa.
Ne opravdavam Hamiltona i McLaren,ali vjerovatno ih je koštalo to što su na testiranjima radili na postavkama bolida za Tursku i Monte Carlo,pa sad imaju problema naći pravu brzinu u Barceloni(u Q3,jer su u prve dvije bili uz bok Ferrariju).McLaren još nije za razliku od ostalih timova na svoje bolide postavio novi aerodinamički paket(samo sitni detalji) i taj novi aeropeket trebao bi se pojaviti u Monaco.
u q2 skoro isti. u q1 vremena kao massina, ali je kimi odvezao dosta brže. to mi je vrijrme čudno.
Pos No Driver Team Q1 Q2 Q3 Laps
1 1 Kimi Räikkönen Ferrari 1:20.701 1:20.784 1:21.813 17
2 5 Fernando Alonso Renault 1:21.347 1:20.804 1:21.904 18
3 2 Felipe Massa Ferrari 1:21.528 1:20.584 1:22.058 16
4 4 Robert Kubica BMW Sauber 1:21.423 1:20.597 1:22.065 13
5 22 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:21.366 1:20.825 1:22.096 14
6 23 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:21.430 1:20.817 1:22.231 15
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Jedna Lewisova izjava o njegovom uplovljavanju u glumačke vode:
Dude, it`s so uncool what you did 
Lewis Cool HamiltonLewis Hamilton has admitted that a publicity stunt prior to the Turkish Grand Prix was a threat to his 'cool' image.
The McLaren driver left onlookers baffled on Thursday when, wearing his full F1 drivers' gear, he was swung from a trapeze wire in the role of the god 'Apollo' on the set of a local theatre show.
After photos of the bizarre event were published by international newspapers to unflattering headlines, however, 23-year-old Hamilton now appears to regret agreeing to team sponsor Vodafone's demands.
"Let's forget about that," he told reporters at Istanbul Park on Friday. "Afterwards I thought, 'That really was not cool'.
"I just turned up and got on with what I'd been told to do. Now I've seen the footage and it's one of the worst things I've seen.
"I have a cool image and things like that don't help," Hamilton said.

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Na službenoj stranici je nešto drugačija priča, odnosno drugi razlog(pogledaj pod McLaren)
http://www.formula1.com/news/features/2008/5/7773.html
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Piquet20
- Svjetski prvak
Ne vidim razliku. Na tom linku pise da je razlog Bridgestonovog prijedloga promjene strategije previsoka temperatura guma, a na onom prije preveliko trosenje gume - sto je uzrocno posljedicno povezano. A uzrok je Lewisov stil voznje (koji mi se btw dosta svidja jer je vrlo agresivan).Dani je napisao/la:Na službenoj stranici je nešto drugačija priča, odnosno drugi razlog(pogledaj pod McLaren)
A sad obrati pozornost na ovu izjavu Bridgestonove glasnogovornice:
"Nobody else has had a repetition of any of those problems this year, with the exception of Lewis,"

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- monza
- Početnik
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Da bio 2 u kvalama i imao taj zadatakmonza je napisao/la:Odličn utrka za Hamiltona, izvukao maksimum, nije mogao više...
Izvrstan start, iako se ne mogu oteti dojmu da je pri tom Heikiev jedini zadatak bio blokirati Raikkonena i Kubicu a zaštititi momčadskog kolegu...

Samo sto je u Turskoj start na desnoj strani jos pouspjesen brzim lijevim zavojem gdje moras ici skroz desno.
- Dani
- Legenda
Slažem se, jer sa Hamiltonovom taktikom to je i bilo vrlo vjerojatno.monza je napisao/la:Odličn utrka za Hamiltona, izvukao maksimum, nije mogao više...
Izvrstan start, iako se ne mogu oteti dojmu da je pri tom Heikiev jedini zadatak bio blokirati Raikkonena i Kubicu a zaštititi momčadskog kolegu...

- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
sada ću reći nešto i molim sve fanove hamiltona da ne skoče isti tren na zadnje noge
nisam vidio, čuo hamiltona kako se na presici ili poslje novinarima zahvalio heikiu (pa makar i na neki suptilan neposredan način) što mu je tako svesrdno pomogao pri startu, jer prošle godine je mali isto to morao napraviti alonsu u monacu pa je poslje bio bijesan ko ris jer mu je eto momčadska odredba otela pobijedu, jučer je dakle šutio kad je heiki isto napravio za njega tj. to mu je valjda bilo normalno, biti će zanimljivo kako će se odigrati start u monacu.....
nisam vidio, čuo hamiltona kako se na presici ili poslje novinarima zahvalio heikiu (pa makar i na neki suptilan neposredan način) što mu je tako svesrdno pomogao pri startu, jer prošle godine je mali isto to morao napraviti alonsu u monacu pa je poslje bio bijesan ko ris jer mu je eto momčadska odredba otela pobijedu, jučer je dakle šutio kad je heiki isto napravio za njega tj. to mu je valjda bilo normalno, biti će zanimljivo kako će se odigrati start u monacu.....
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pa mislim da ia ko je to bilo određeno, da je bio njihov dogovor, a na tome mu sigurno neće zahvalit na presici da se zna ko je određen kao broj 1, možda mu se zahvalio osobno. Pa kak bi to zvučalo da je rekel na presici: I da, hvala Heikkiju, baš mi je odlično blokiro Kimija na startu, stvarno super...sunseeker je napisao/la:sada ću reći nešto i molim sve fanove hamiltona da ne skoče isti tren na zadnje noge

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
mislim da se nema kaj zahvaljivat,heikki je išao svoju poziciju branit bilo bi to drugo da je riskiro gubitak vremena u trci pa ga štopao par krugova umjesto da radi prednost
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Kao prvo nebi mu rekao javno,a kao drugo McLaren nije Ferrari da jedan vozac cuva 2. leđa u smislu kakvom ti navodis. A prosle sezone Monako Hamilton se ipak nije s pravom ljutio jel je bio na losijoj strategiji i nije imao prilike da ga pređe osim ako nebi kompromitirali obje strategije.sunseeker je napisao/la:sada ću reći nešto i molim sve fanove hamiltona da ne skoče isti tren na zadnje noge
- Dani
- Legenda
Evo opet tebe. Opet ti Hamilton smeta. Ako su imali različite tektike, odnosno Heikki bi imao jedno zaustavljanje manje( da nije bilo te proklete gume), samim time je znao da bi ga Hamilton za dva tri kruga prošao, a kao što su Ferrariji blokirali Hamiltona u Brazilu, tako je i Heikki blokirao Kimija.sunseeker je napisao/la:sada ću reći nešto i molim sve fanove hamiltona da ne skoče isti tren na zadnje noge

- p@rtibrejker
- Veteran
Pa da, mislim malo glupo je da sad čovjek ide javno govoriti "hvala Heikkiju što mi je otvorio put na startu"; ako je bio takav dogovor radi Lewisove taktike sigurno mu se zahvalio u 4 oka što se kažeDani je napisao/la:Evo opet tebe. Opet ti Hamilton smeta. Ako su imali različite tektike, odnosno Heikki bi imao jedno zaustavljanje manje( da nije bilo te proklete gume), samim time je znao da bi ga Hamilton za dva tri kruga prošao, a kao što su Ferrariji blokirali Hamiltona u Brazilu, tako je i Heikki blokirao Kimija.sunseeker je napisao/la:sada ću reći nešto i molim sve fanove hamiltona da ne skoče isti tren na zadnje noge
Uostalom, ja da sam na Heikkijevom mjestu i da mi je poznata Lewisova taktika, išao bih na blokiranje ostalih na startu - posebno Kimija; teži si, na prljavoj strani staze, kolega ima "brzu" taktiku... logično zar ne?
- Oviedon Ihmisohjus -
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
ZnačI ipak Alonso nije imao jednake uvjete ko Hamilton!Lucky je napisao/la:Hamilton ne želi da se ponovi ista situacija u Monacu kao između Alonsa i njega prošle godine, te da Heikki ima jednake uvijete u utrci kao i on.
KLIK
Vettel pobjednik Monze 2008.!

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lewis je to vjerojatno mislio opcenito da tijekom cijele sezone imaju iste uvjete,da Heikki smije pobjediti ako dođu u situaciju da bude u utrci redosljed Kovalainen pa Hamilton,osim naravno ako nije neka odlucujuca utrka pa da Hamilton mora pobjediti.brz i zestok je napisao/la:ZnačI ipak Alonso nije imao jednake uvjete ko Hamilton!Lucky je napisao/la:Hamilton ne želi da se ponovi ista situacija u Monacu kao između Alonsa i njega prošle godine, te da Heikki ima jednake uvijete u utrci kao i on.
KLIK
- monza
- Početnik
Je, je imaće sigurno iste uvjete, ko Schumacher i Barrichelo.King iCool je napisao/la:Lewis je to vjerojatno mislio opcenito da tijekom cijele sezone imaju iste uvjete,da Heikki smije pobjediti ako dođu u situaciju da bude u utrci redosljed Kovalainen pa Hamilton,osim naravno ako nije neka odlucujuca utrka pa da Hamilton mora pobjediti.brz i zestok je napisao/la:ZnačI ipak Alonso nije imao jednake uvjete ko Hamilton!Lucky je napisao/la:Hamilton ne želi da se ponovi ista situacija u Monacu kao između Alonsa i njega prošle godine, te da Heikki ima jednake uvijete u utrci kao i on.
KLIK
Samo im neće preko radija javljati : Heikki, sada će te Lewis prestići

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne al će reći :"lewis,brži si od heikkia,pretekni ga" i odjednom lewisov mclaren dobije 100 konja više...monza je napisao/la:Je, je imaće sigurno iste uvjete, ko Schumacher i Barrichelo.King iCool je napisao/la:Lewis je to vjerojatno mislio opcenito da tijekom cijele sezone imaju iste uvjete,da Heikki smije pobjediti ako dođu u situaciju da bude u utrci redosljed Kovalainen pa Hamilton,osim naravno ako nije neka odlucujuca utrka pa da Hamilton mora pobjediti.brz i zestok je napisao/la: ZnačI ipak Alonso nije imao jednake uvjete ko Hamilton!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
A zakaj nebi imali?Ove sezone je Lewis broj 1 posto je Heikki tek stigao u momcad, imao jedino u Maleziji vikend bez problema ako se kazna ne racuna i nakon 5 utrka ima duplo manje bodova od Lewisa...Ali u buduce me nebi iznenadilo ako Heikki bude na Lewisovoj razini,ako to vec i nije...monza je napisao/la:Je, je imaće sigurno iste uvjete, ko Schumacher i Barrichelo.King iCool je napisao/la:Lewis je to vjerojatno mislio opcenito da tijekom cijele sezone imaju iste uvjete,da Heikki smije pobjediti ako dođu u situaciju da bude u utrci redosljed Kovalainen pa Hamilton,osim naravno ako nije neka odlucujuca utrka pa da Hamilton mora pobjediti.brz i zestok je napisao/la: ZnačI ipak Alonso nije imao jednake uvjete ko Hamilton!
- p@rtibrejker
- Veteran
Hm, onda se pomalo nameće pitanje zašto prošle sezone Alonso nije bio br.1 jer je Lewis tek ušao u F1?...King iCool je napisao/la:A zakaj nebi imali?Ove sezone je Lewis broj 1 posto je Heikki tek stigao u momcad, imao jedino u Maleziji vikend bez problema ako se kazna ne racuna i nakon 5 utrka ima duplo manje bodova od Lewisa...Ali u buduce me nebi iznenadilo ako Heikki bude na Lewisovoj razini,ako to vec i nije...

Za razliku od prošle sezone Lewis je u ovu krenuo prilično nesigurnije (tj s manje sreće ako je bolji izraz?). S druge strane Heikki po meni definitivno nije imao sreće, a da se dogodilo da mu svaka utrka osim Malezije nije bila u problemima i da završavao na 3 mjestu recimo, uz ovakav Lewisov rezultat Heikki bi bio ispred. Zasad je po meni Lewis bolji, ne samo rezultatski već i umjetnički dojam, ali opet sve to nije previše opipljivo kada je Heikki većinom vozio u problemima...
Praktički njih dvojica u isto vrijeme nisu odvazli jednu "natjecateljsku" utrku osim Malezije gdje je Heikki završio ispred Lewisa.
Dosad:
Kvale 3:2 za Lewisa
NajKrugovi: 3:2 za Lewisa
Problemi: 3:1 za Heikkija
Po meni su tu negdje, (nesretni) Lewis ispred (nesretnijeg) Heikkija.
- Oviedon Ihmisohjus -