To mi je bilo najjače..........red_devil je napisao/la:I te 2001. je i nakon odustajanja ostao pored staze i na radio slušao prijenos nogometne utakmice![]()
Nadam se da nisam falio
MICHAEL SCHUMACHER
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Tifosina
- Početnik

- Navijam za: Nikoga
- schuey
- Počasni član

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
imaš možda neke njegove statistike,kakav je točno jer ne pratim gp2sepulctor je napisao/la:"Onaj" Pavlović čini mi se ima prilično dobar lobi iza sebe. Eno ga u GP2 i ne ističe se baš pretjerano...Walter je napisao/la:Tako je bila priča i za onog Pavlovića iz Srbije što je čak razgovarao i sa Bernijem, pa od toga još ništa, potrebni su jaki sponzori koji na Balkanu nisu voljni za takvo nešto.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sepulctor
- Rezervni vozač

Isprike Pavloviću. Ovo do sad je bila GP2 Asia. 5 utrka samo po Aziji, ali su vozili i standardni vozači i momčadi. Nemam baš neke statistike, ne pratim niti ja, samo ono što sam skinuo s neta sam "luknuo", nije ga bilo među vodećima. Osim na zadnjoj utrci u Dubaiu, vodio je utrku s Polea, pa je odustao zbog kvara. Tako da, zapravo i nije tako loš...no pogled na tablicu je otužan.
http://www.gp2series.com/en//website/20 ... cleid=1821
1. Romain Grosjean 61
2. Sébastien Buemi 37
3. Vitaly Petrov 33
4. Fairuz Fauzy 24
5. Bruno Senna 23
6. Kamui Kobayashi 22
7. AdrianValles 19
8. Davide Valsecchi 17
9. Yelmer Buurman 13
9. Hiroki Yoshimoto 13
11. Jérôme d’Ambrosio 12
12. Marco Bonanomi 9
13. Karun Chandhok 7
14. Andy Soucek 6
14. Ben Hanley 6
14. Milos Pavlovic 6
17. Luca Filippi 4
18. Harald Schleghelmilch 3
19. Alberto Valerio 2
19. Diego Nunes 2
21. Ho Pin Tung 1
Ovaj vikend je prva utrka "prave" serije GP2.
http://www.gp2series.com/en//website/20 ... cleid=1821
1. Romain Grosjean 61
2. Sébastien Buemi 37
3. Vitaly Petrov 33
4. Fairuz Fauzy 24
5. Bruno Senna 23
6. Kamui Kobayashi 22
7. AdrianValles 19
8. Davide Valsecchi 17
9. Yelmer Buurman 13
9. Hiroki Yoshimoto 13
11. Jérôme d’Ambrosio 12
12. Marco Bonanomi 9
13. Karun Chandhok 7
14. Andy Soucek 6
14. Ben Hanley 6
14. Milos Pavlovic 6
17. Luca Filippi 4
18. Harald Schleghelmilch 3
19. Alberto Valerio 2
19. Diego Nunes 2
21. Ho Pin Tung 1
Ovaj vikend je prva utrka "prave" serije GP2.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
-
Vleki
- Test vozač

- Navijam za: Michaela Schumachera
Ljudi molim Vas imajte malo strpljenja, pa čovjek sigurno ne vozi najbrži bolid na gridu. Pogledajte mu samo momčadskog kolegu (on je bio samo u bahrainu brži od pavlovića, inače između njih dvoje je odnos kao raikkonen i massa !!!!!!!)
Ako je slučajno u blizini moderator neka obriše ove postove ili ih preseli na neku drugu temu, hvala!
Ako je slučajno u blizini moderator neka obriše ove postove ili ih preseli na neku drugu temu, hvala!
Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 25 tra 2008, 18:36, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
Re: MICHAEL SCHUMACHER
ne da ne raspravljate o Schumacheru nego raspravljate o nekom srbinu koji oće u F1red_devil je napisao/la: Zamolio bih Vas da u ovoj temi stavljate najbolje njegove slike, video clipove, a posebno Vas molim da ne razvijate nikakvu raspravu koja će završiti kao OT. Ako imate nekakve stvari za raspravljat o njemu (kontroverze osobito), otvorite neku drugu temu i tamo se prepucavajte.
- -Briatore-
- Svjetski prvak

- -Briatore-
- Svjetski prvak

- Icy
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Schumi se upisao pod lažnim imenom "Marcel Niederhausen" za sudjelovanje na utrci idućeg vikenda u Međunarodnom prvenstvu Njemačke u motociklizmu na stazi Oschersleben...vozit će za momčad Holzhauer Racing.
Go Schumy
Go Schumy
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- red_devil
- Veteran

- Navijam za: Schumacher - Ferrari
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
evo nekoliko povjesnih sličica

koliko je sati?

i legendarni obilazak mike oko zonte i prestizanje schumija

koliko je sati?

i legendarni obilazak mike oko zonte i prestizanje schumija

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- A.Senna
- Početnik

Sumi je legenda,nevijerujem da ce neko ikada oboriti njegove rekorde,mocno mi je ovo sto je sina na nedavnoj carting utrci nazvao Mika,po svom najvecem suparniku,tog velikana automobilizma stvarno fascinira Mika Hakinen,to dovoljno govori i o Hakinenu
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač

- Navijam za: Toyotu
Bio je u Monaku . Živo me zanima dal je on preporućio Kimiju da se riješi protivnika ispred.
Hehe , šalu na stranu , smatram da je dobar posao napravio i Massu podučio da ipak massa ne izgleda ko neki jadnik u ferrariju.
Hehe , šalu na stranu , smatram da je dobar posao napravio i Massu podučio da ipak massa ne izgleda ko neki jadnik u ferrariju.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- red_devil
- Veteran

Jesi ti možda bila Marina?Toyota fan-girl je napisao/la:Bio je u Monaku . Živo me zanima dal je on preporućio Kimiju da se riješi protivnika ispred.![]()
Daj ljudi kad promjenite nick onda barem napravite ko Keith pa to fino napišite u potpis!
.
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
dobar klip,nisam ga vidio. i kaj je uitrka trajala dok nije pobjedio
ma ja bih na njih sve pustio francesinu cimericu pa nek vide 
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
ma i jedno drugo je čisti offside,pogotovo ovo drugo
- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač

- Navijam za: Toyotu
jesam . pa sve sam ostavila isto , i potpis i avatar tako da ne vidim u čemu je frkared_devil je napisao/la:
Jesi ti možda bila Marina?
Daj ljudi kad promjenite nick onda barem napravite ko Keith pa to fino napišite u potpis!
Timo Glock
ten o clock!
ten o clock!
- red_devil
- Veteran

Ja nisam bio 100% siguran pa sam pitaoToyota fan-girl je napisao/la:jesam . pa sve sam ostavila isto , i potpis i avatar tako da ne vidim u čemu je frkared_devil je napisao/la:
Jesi ti možda bila Marina?
.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Povukao sam se jer nisam htio da moj prijatelj Massa ostane bez vozačkog mjesta - izjava Michaela Schumachera za Blick. Znam da će ova izjava izazvati dosta reakcije, ali ako dijareja potraje duže od 3 dana obratiti se doktoru opće prakse 
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
Žalosno što mu je Luca di Montezemolo složio taj scenari al etogringo73 je napisao/la:Povukao sam se jer nisam htio da moj prijatelj Massa ostane bez vozačkog mjesta - izjava Michaela Schumachera za Blick. Znam da će ova izjava izazvati dosta reakcije, ali ako dijareja potraje duže od 3 dana obratiti se doktoru opće prakse