Njegova mati i moja ujna dvije rođene sestre
VJEROVALI ILI NE!!!???
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ajde,važno da njoj nije ništa,fučkaš autoMaestro je napisao/la:Vjerovali ili ne, majka mi je razbila Passata jučer. Kiša padala i onda je zapucala u neki zid i znak i šta ja znam. Nije joj ništa srećom bilo.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
he,scrollam po početnoj stranici i kak sam išo vidjet kaj ima do kraja zbrejko(engl.brake) mi se komp i ostane mi Adriana Lima Fan u žutoj boji
možete zamislit čuda kad me herc umalo opalio jer su žute boje administratori,nakon minute kad se odledio komp shvatio sam da je greška,uh koje olakšanje

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
schuey je napisao/la:he,scrollam po početnoj stranici i kak sam išo vidjet kaj ima do kraja zbrejko(engl.brake) mi se komp i ostane mi Adriana Lima Fan u žutoj bojimožete zamislit čuda kad me herc umalo opalio jer su žute boje administratori,nakon minute kad se odledio komp shvatio sam da je greška,uh koje olakšanje
![]()
![]()
Samo da mi čuješ smijeh sada manijače jedan. Ne mogu vjerovati
kakav potpis staviti???
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
schuey je napisao/la:he,scrollam po početnoj stranici i kak sam išo vidjet kaj ima do kraja zbrejko(engl.brake) mi se komp i ostane mi Adriana Lima Fan u žutoj bojimožete zamislit čuda kad me herc umalo opalio jer su žute boje administratori,nakon minute kad se odledio komp shvatio sam da je greška,uh koje olakšanje
![]()
![]()
Odma ti šećer skočio pa morao jedan Badelić riješit stvar!!
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
čuj,sad malo pivce za živce i dolazim, sebi nakon pretrpljenog šokaMaestro je napisao/la: Samo da mi čuješ smijeh sada manijače jedan. Ne mogu vjerovatiAli sad je herc u redu??? Jedna žuja liječi sve!!!
vjeruj da to nikom ne bih poželio da prođe
konjačić je ujutro,fino s nogu,da isperem onaj odvratan okus paste za zubeSchumy.d je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Odma ti šećer skočio pa morao jedan Badelić riješit stvar!!
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- Navijam za: McLaren
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat
šala
šala
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
hehehe.schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
Možda je dobio lošu ocjenu.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
Nije.
kakav potpis staviti???
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
nego što tako triba kad im je teško dat 2 i bezveze pisat neopravdaneMaestro je napisao/la:schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
Nije.A još ti je toga bilo kod moje ekipe. Uglavnom, jedan je šakom u glavu udario profesoricu tjelesnog, drugi joj je pak opalio šamar. A jedan je ubio boga u jednom profesoru. I sve to kod nas
(koje budale
)
jos je i na bolovanje otišla a nije joj ništa
- Hamilton
- Test vozač

- Kontakt:
Maestro je napisao/la:schuey je napisao/la:Učenik ošamario učiteljicu,pošto je naš koleha Maestro gađo svoju stolicom realno je zapitati se dali mu je ovo brat![]()
![]()
![]()
šala
Nije.A još ti je toga bilo kod moje ekipe. Uglavnom, jedan je šakom u glavu udario profesoricu tjelesnog, drugi joj je pak opalio šamar. A jedan je ubio boga u jednom profesoru. I sve to kod nas
(koje budale
)
kad smo već kod toga...
prošle godine je nas 23 podiglo Yuga profesora iz matematike, odnijeli smo ga do školskog igrališta i stavili na stol za stolni tenis, a nakon toga mu je ekipa iz jednog drugog razreda zacementirla auspuh...
P.S. nemojte ovo pokušavati kod kuće

- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!Hamilton je napisao/la:kad smo već kod toga...
prošle godine je nas 23 podiglo Yuga profesora iz matematike, odnijeli smo ga do školskog igrališta i stavili na stol za stolni tenis, a nakon toga mu je ekipa iz jednog drugog razreda zacementirla auspuh...
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Schumy.d je napisao/la:To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!Hamilton je napisao/la:kad smo već kod toga...
Isto tako mora da ste neki žgoljavi jadnici kada vas 23 treba da dignete yugo
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
stol može biti betonski barem ih kod nas ima takviSanel je napisao/la:Schumy.d je napisao/la:To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!Hamilton je napisao/la:kad smo već kod toga...
Isto tako mora da ste neki žgoljavi jadnici kada vas 23 treba da dignete yugo
- Hamilton
- Test vozač

- Kontakt:
Schumy.d je napisao/la:To mora biti neki jaki stol za stolni dok je Yuga izdržao!!
najobičniji betonski stol za tenis(taman po mjerama Yuga
Sanel je napisao/la:Isto tako mora da ste neki žgoljavi jadnici kada vas 23 treba da dignete yugo
a nije baš tako lako podići jedan auto na visinu od cca 1m
Eternal Glory je napisao/la: a njih 23 neznam di su uopce stali
ima dovoljno mjesta, samo je kretanje bilo malo otežano, jer su dečki gazili jedan drugome po nogama...

-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Vjerovali ili ne.... Postoji "čovjek-drvo"...
Dede je 35-godišnji muškarac čije tijelo nalikuje drvetu, a na rukama i nogama ima izrasline koje nalikuju korijenju drveća.
Osim na koži, izrasline ima na rukama i nogama koje mogu narasti do pet centimetara godišnje. Prvotno se mislilo da Dede ima sidu, ali nalazi su pokazali da se radi misterioznoj bolesti koju uzrokuje HPV.
Dede je 35-godišnji muškarac čije tijelo nalikuje drvetu, a na rukama i nogama ima izrasline koje nalikuju korijenju drveća.
Osim na koži, izrasline ima na rukama i nogama koje mogu narasti do pet centimetara godišnje. Prvotno se mislilo da Dede ima sidu, ali nalazi su pokazali da se radi misterioznoj bolesti koju uzrokuje HPV.

-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
- bugatti1001
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car