istina,nema kaj,čista njegova greška kao kaj se dole vidi,ja nebih povlačio paralelu onda sa massom koji nije završio 3/5 utrka u monacu nego bih dao primjer kako se i najboljima događa ali istina rijetko,i to na sstazama koje im najbolje pašu. dolje ti je senna i njegovi poljupci ogradama u monacuDani je napisao/la:schuey je napisao/la:ako massa završi na podiju a bude kišna utrka pod smislom da kiša bude padala više od dva kruga,ja nikad neću reć više kriovu stvar protiv njegove nesposobnosti da odveze kvalitetno,ali ako ne mislim da je onda očito da će otići,mislim,ja se nadam da ostaje i da će napravit dobar rezultat ali nekak nemam taj feeling,mislim da će se tu rastat od ferrarija,nemora ni ispast ali iskreno ne vidim ga u tom slučaju u prvih 6.edo je napisao/la:Neka felipe bude na podijumu i ja zadovoljan,kontinuitet dobrih rezultata je najbitniji...
Pljuješ po Massi da bi mogao loše odvoziti po kiši u Monaku, a sjeti se kako je Šumi 1996 udario u ogradu u prvome krugu.![]()
http://www.formula1.com/results/season/1996/136/
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ne razumijem?Dani je napisao/la:Zaboravljaš da je Senna imao jednakopravnog kolegu u timu.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
svi znamo sto se desilo jednom vozacu Ferrarija u Spanjolskoj prosle godine, i na VN Australije kada ga je Schumacher nazvao a on poklopio slusalicu.schuey je napisao/la:ne razumijem?Dani je napisao/la:Zaboravljaš da je Senna imao jednakopravnog kolegu u timu.massa jednostavno nije vozač na visini zadatka,3od 5 utrka je odustao što je zanimljiv podatak...stojim kod svojih riječi,ako osvoji ja
ako ne,onda vi
i to je to.
Toliko o tome.
Stvarno ne znam cemu ove " rasprave"

-
- Rezervni vozač
Stvarno, ćemu ovakve rasprave i ograničeni komentari?Scuderia je napisao/la:svi znamo sto se desilo jednom vozacu Ferrarija u Spanjolskoj prosle godine, i na VN Australije kada ga je Schumacher nazvao a on poklopio slusalicu.schuey je napisao/la:ne razumijem?Dani je napisao/la:Zaboravljaš da je Senna imao jednakopravnog kolegu u timu.massa jednostavno nije vozač na visini zadatka,3od 5 utrka je odustao što je zanimljiv podatak...stojim kod svojih riječi,ako osvoji ja
ako ne,onda vi
i to je to.
Toliko o tome.
Stvarno ne znam cemu ove " rasprave"
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- muamert
- Test vozač
Maestralno, svaka mu cast, svakim danom je sve bolji i bolji, mozda i nece biti tako lagodno Alonsu ako dodje 2010. Maestralno.
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Primjeti da sam napisao "u zadnje vrijeme", a ne da je dobar kao Kimi ili Hamilton.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Do jučer ga je većina pljuvala,a sad ga dižeteu nebesa(s razlogom)ali ipak malo previše.
Sutra javljaju kišu i šta ako ispadne bit će opet kralj trakcje itd.
hm kako vitar puše
P.S.svaka mu čast na pp.
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
nisan mislio samo na tebe pogle peru8) ima i onih koji bi govorili kad bi izletija nešto tipa kralj trakcija i sl.SRV je napisao/la:Primjeti da sam napisao "u zadnje vrijeme", a ne da je dobar kao Kimi ili Hamilton.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Do jučer ga je većina pljuvala,a sad ga dižeteu nebesa(s razlogom)ali ipak malo previše.
Sutra javljaju kišu i šta ako ispadne bit će opet kralj trakcje itd.
hm kako vitar puše
P.S.svaka mu čast na pp.
bukreka i jogurta
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
-
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
kakve to veze ima to ni jednom nije bilo presudno ove sezone...kiby je napisao/la:Polako, sutra ce se u utrci vidjeti sve, koliko ko goriva ima, strategije, sve.Pero Perilica je napisao/la:.. a najbolje je bilo kad je massa u prvom postavljanju vremena u Q3 bil 0.3 sec(ono kad je malo proklizal) sporiji od kimija, pa je jerga rekel da je to realno stanje između njih....
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- muamert
- Test vozač
Nemoj govoriti svi, ali vecina sigurno jeste.edo je napisao/la:svi ste mislili da je ološ i da je nezasluženo u ferrariju...SRV je napisao/la:Massa je toliko dobar u zadnje vrijeme, da bi mogao cak i titulu uzeti, sto je potpuno u suprotnosti s onim sto sam mislio na pocetku sezone...
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari