Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
vidim, samo cekam nekakvo objasnjenje.Walter je napisao/la:Zar ne vidiš da cvjeta nad neuspijehom Ferrarija i trijumfom Hamiltona!Scuderia je napisao/la:ne znam bas sta mislis pod tim "pregazen"Adriana Lima fan je napisao/la:A ovako je bio pregazen.....
Ako njemu znaci "pregazen" to da je covjek zavrsio na postolju onda ne znam...

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
A pustite mi ovaj vikend da se veselim. Imat ce te vi dovoljno svojih momenataWalter je napisao/la:Zar ne vidiš da cvjeta nad neuspijehom Ferrarija i trijumfom Hamiltona!Scuderia je napisao/la:ne znam bas sta mislis pod tim "pregazen"Adriana Lima fan je napisao/la:A ovako je bio pregazen.....

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan,massa je imao odličan start nije pogriješio i završio
u ogradama monaca kako su mu mnogi predviđali,kimi gubi poziciju na startu...zatim sc i sva prednost felipea se istopila...što se tiče mog favorita
masse ja stvari gledam ovako nakon prve dvije utrke 0 bodova,u zadnje
4 utrke osvojio je od mogučih 40 bodova 34 boda,i četvrta utrka za redom
na postolju...niko mu nikakve šanse nije davao u monacu kao i
ferrariju,s toga smatram da je izvukao maksimum iz date situacije(sem pogreške)...s toga čestitam mu na konstantnošču i izgleda da je sada
psihički jači...
Čestitke lewisu i webberu,ali kimijeva forma stagnira...
u ogradama monaca kako su mu mnogi predviđali,kimi gubi poziciju na startu...zatim sc i sva prednost felipea se istopila...što se tiče mog favorita
masse ja stvari gledam ovako nakon prve dvije utrke 0 bodova,u zadnje
4 utrke osvojio je od mogučih 40 bodova 34 boda,i četvrta utrka za redom
na postolju...niko mu nikakve šanse nije davao u monacu kao i
ferrariju,s toga smatram da je izvukao maksimum iz date situacije(sem pogreške)...s toga čestitam mu na konstantnošču i izgleda da je sada
psihički jači...
Čestitke lewisu i webberu,ali kimijeva forma stagnira...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
zadnje 4 utrke,4 postolja,od mogučih 40 osvojio 34 boda...kako su ga mnogi danas vidjeli u zidu smatram da je napravio odličan posao u datim okolnostima...moglo je bolje,ali i gore...SRV je napisao/la:Massa je bio sasvim ok, ne mogu nesto prigovorit, bio je zrtva lose taktike, iako pomalo spor u drugom dijelu utrke.
Kao sto sam i rekao, bitna je konzistentnost, na dobrom je putu.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
MASsa opet griješi,iako je vozio iznimno dobro po teškoj stazi u teškim uvijetima,nije ostao dovoljno jak i opet isto,ali ovaj put i Kimi katasrofa
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
neznam koju si utrku gleda al Massa i Kubica su najmanje griješili od vodećih imao je samo onaj produzetak u prvom zavoju sto ga je stajalo 5-6 sekschuey je napisao/la:MASsa opet griješi,iako je vozio iznimno dobro po teškoj stazi u teškim uvijetima,nije ostao dovoljno jak i opet isto,ali ovaj put i Kimi katasrofa
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
upravo tu,upravo to sigurno prvo mjesto koje je izgubio,izgubio je previše i trebo je pobjedit,monaco pole je 70% pobjede,a njemu jedino tako i paše pa je trebo to i iskoristit. Kubicu nisam ni spomenuoAnte sexy je napisao/la:neznam koju si utrku gleda al Massa i Kubica su najmanje griješili od vodećih imao je samo onaj produzetak u prvom zavoju sto ga je stajalo 5-6 sekschuey je napisao/la:MASsa opet griješi,iako je vozio iznimno dobro po teškoj stazi u teškim uvijetima,nije ostao dovoljno jak i opet isto,ali ovaj put i Kimi katasrofa
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Navijam za: Nikoga
Jedini koji nisu uopce grijesili su Kubica, Suttil i WeberAnte sexy je napisao/la:neznam koju si utrku gleda al Massa i Kubica su najmanje griješili od vodećih imao je samo onaj produzetak u prvom zavoju sto ga je stajalo 5-6 sekschuey je napisao/la:MASsa opet griješi,iako je vozio iznimno dobro po teškoj stazi u teškim uvijetima,nije ostao dovoljno jak i opet isto,ali ovaj put i Kimi katasrofa
McM fun
- Schumy.d
- Legenda
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
dobro to je krivo zazvučalo,mislio sam da je massa dobro vozio ali opet griješi što je šteta,ne mogu reč da nije dobro vozioAdriana Lima fan je napisao/la:Ovo I podrazumjeva da je i Massa bio katastrofa sto nije bio! Samo je Kimi bio katastrofa danas od 2 vozaca Ferrarija.schuey je napisao/la:MASsa opet griješi,iako je vozio iznimno dobro po teškoj stazi u teškim uvijetima,nije ostao dovoljno jak i opet isto,ali ovaj put i Kimi katasrofa

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
imali su nekih problema zbog kojih nisu mogli na vrijeme stavit gume,al ja držim da su tre probleme trebali prije provjerit a ne ovakpuba je napisao/la:Meni su baš fora ovi iz Ferrarija, prvo zaborave staviti gume onda kriva strategija, stvarno su šlampavi do boli.
- Schumy.d
- Legenda
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Imao je jos gresku jedno. Na izlasku na stazu i boksa u 1. promjeni je izgubio bolid i morao je dosta usporit da nebi nagazio na zutu traku i da nije toga bilo moguce je da bi preuzeo vodstvo.Ante sexy je napisao/la:neznam koju si utrku gleda al Massa i Kubica su najmanje griješili od vodećih imao je samo onaj produzetak u prvom zavoju sto ga je stajalo 5-6 sekschuey je napisao/la:MASsa opet griješi,iako je vozio iznimno dobro po teškoj stazi u teškim uvijetima,nije ostao dovoljno jak i opet isto,ali ovaj put i Kimi katasrofa
-
- Rezervni vozač
Mogao bi, zašto ne? Ja kao navijač Kimija priznajem da je Massa u ovom trenutku u kvalama brži od njega. Dali se radi o nemogučnošču zagrijavanja guma neznam, ali znam da je Massa u kvalifikacijama trenutno brži od Kimija.Scuderia je napisao/la:Kanada je iduca utrka.
2006. Massa je zavrsio na 5. mjestu
2005. 4
Ove godine mislim da bi mogao biti 1.
Eto, treba biti malo i objektivan.