Kritike na rad moderatora

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Biba
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

jedno pitanjce dotičnom 47... ako se ja ne varam ti si zadužen za čišćenje teme slike članova foruma.... pa onak..... tema je prepuna razgovora i komentara a šta nismo rekli da nema postova osim onih u kojima su slike.... 47 prihvati se posla....
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Molly je napisao/la:Zašto je zaključana tema Prijedlozi za poboljšanje foruma?
ja ne vidim ništa zaključano... :?
slika
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Nije kritika na moderatore nego bi samo molio da moderatori malo bace oko u aktualnostima na temu kimi raikkonen svjetski prvak jer je u zadnjih par stranica podijeljeno brdo debila, jedenja govana kretena i sličnih stvari među forumašima pa ako je moguće to malo počistit i upozorit ljude.

Ne smetaju meni psovke niti uvrede ali ako je cijeli forum čist i onda se nađu 2 ili 3 bisera koji se međusobno časte onda mi se neda više čitat takve teme.

Hvala
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

LeoZGB je napisao/la:Nije kritika na moderatore nego bi samo molio da moderatori malo bace oko u aktualnostima na temu kimi raikkonen svjetski prvak jer je u zadnjih par stranica podijeljeno brdo debila, jedenja govana kretena i sličnih stvari među forumašima pa ako je moguće to malo počistit i upozorit ljude.

Ne smetaju meni psovke niti uvrede ali ako je cijeli forum čist i onda se nađu 2 ili 3 bisera koji se međusobno časte onda mi se neda više čitat takve teme.

Hvala

slažem se...
i ja sam napisao par postova, koji nažalost jesu OT, ali sam išao u OT u nadi da ću malo smirit strasti, ali nažalost bezuspješno, pa bi bilo poželjno da se sve to pobriše, jer ima par zbilja neukusnih postova...
slika
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

dečki hvala na informaciji, riješit ćemo to ;)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

47 je napisao/la:dečki hvala na informaciji, riješit ćemo to ;)
stvarno se vratio :lol: joj sad kad počne sa svojim famoznim opomenama pred brisanje :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

schuey je napisao/la:
47 je napisao/la:dečki hvala na informaciji, riješit ćemo to ;)
stvarno se vratio :lol: joj sad kad počne sa svojim famoznim opomenama pred brisanje :D
Ovaj put sam lud, sad sam malo pročitao temu o Kimiju...Katastrofa!!

Ne da neću opomenuti, nego ću brisati sve što ima i malo veze sa spamom! Nema milosti :evil:

Također i postove gdje se quota 167 drugih postova!!

Stvarno mi nije jasno, jel to tako teško?! izdvojiti samo post koji želiš kvotat!!
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

tex je napisao/la:
47 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno, jel to tako teško?! izdvojiti samo post koji želiš kvotat!!
ma ljudima se neda to raditi ili nemaju vremena, ali prije ono neda im se
e onda stavite npr: @tex
da se zna kome se govori i netriba nista quotat
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Neznam od kud bi počela pa da odmah krenemo u srž problema.
U utorak navečer ste me bannali BEZ RAZLOGA!!! U temi Kimi Raikkonen u kojoj su pojedini članovi pisali sve i svašta dobila sam bann zato jer sam napisala 1 (riječima JEDAN) post u kojem sam jednom forumašu htjela dokazati da je on započel totalno besmislenu raspravu. Nakon tog posta taj član me čak i IZVRIJEĐAL, a ja nisam odreagirala da me određeni moderatori/administratori (koji me očito obožavaju) nebi bannali, ali izgleda da su jedva čekali i jednu polupriliku da mi daju bann.
Saleta sam tražila objašnjenje zakaj me bannal na kaj mi je on odgovoril da sam spamala i offtopičarila :lol: dobra fora :lol:. Ako želi, mogu mu skoro od riječi do riječi ponoviti kak je izgledal moj post! A ako smetam nekome na forumu neka mi lijepo otvoreno kaže…ustvari nitko ga ne tjera da čita moje postove. ;-)

p.s. razmišljala sam o tome da se više ne vratim na ovaj forum, ali sam skužila da to neću jer tu ipak ima previše ljudi s kojima se jako dobro slažem…a moram reći da nije ni mali broj onih koji dijele moje mišljenje da sam totalno nepravedno bannana! :amen:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

e ovak,pošto sam pratio situaciju,moram pružiti podršku kolegici jer ako je bannana ona zbog te situacije onda bi kriterij trebao biti jednako strog za sve, kažem strog jer ako je ona prekršila koje pravilo onda to rade doslovno svi ljudi iliti članovi ovog foruma,tu bih još rekao da je ona stala u obranu svih onih kojima idu neke nove i nezrele osobe sa svojim provociranjem,ponašanjem i sveopćim odnosom iznimno na živce. jednom mi je jedan moderator na jednu opomenu rekao da se ne ljutim ali tako je,sad ja velim voditeljima ovog foruma i onima koji održavaju red,da se NE ljute,ali izniman je broj puno većih prekršaja od dotičnog,a kompletan forum se opustio u zadnjih nekoliko mjeseci,počevši sa onom stankom kada je sve bilo samo da se chata s nekim. dakle,nemam nikakve ovlasti ali onda predlažem da ili da se za sve ima jednak kriterij ili da nemamo nikakav.ako ćemo ić točno po pravilima i spamanju i citiranju i svemu,ima previše nepravilnosto,među onima koji se toga ne drže u potpunosti sam i ja,nekad stavim više smailića,nekad nisam potpuno u temi,nekad imam jezik koji nije primjeren za ovaj forum,(iako puno manje od nekih),nekad jednostavno pretjeram,ali to prolazi. znam da će se određeni ljudi sad naljutit na mene i vjerovatno me imat na piku,ali ne volim nepravdu i ovo velim iskreno,nadam se da ćete moć uzet ovu kritiku bez predrasuda i da ovo ne ispadne napad na vas nego kao kritika koja bi trebala nama svima olakšat svakodnevni boravak na forumu. hvala lijepo!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

icegirl_no1 je napisao/la:Neznam od kud bi počela pa da odmah krenemo u srž problema.
U utorak navečer ste me bannali BEZ RAZLOGA!!! U temi Kimi Raikkonen u kojoj su pojedini članovi pisali sve i svašta dobila sam bann zato jer sam napisala 1 (riječima JEDAN) post u kojem sam jednom forumašu htjela dokazati da je on započel totalno besmislenu raspravu. Nakon tog posta taj član me čak i IZVRIJEĐAL, a ja nisam odreagirala da me određeni moderatori/administratori (koji me očito obožavaju) nebi bannali, ali izgleda da su jedva čekali i jednu polupriliku da mi daju bann.
Saleta sam tražila objašnjenje zakaj me bannal na kaj mi je on odgovoril da sam spamala i offtopičarila :lol: dobra fora :lol:. Ako želi, mogu mu skoro od riječi do riječi ponoviti kak je izgledal moj post! A ako smetam nekome na forumu neka mi lijepo otvoreno kaže…ustvari nitko ga ne tjera da čita moje postove. ;-)

p.s. razmišljala sam o tome da se više ne vratim na ovaj forum, ali sam skužila da to neću jer tu ipak ima previše ljudi s kojima se jako dobro slažem…a moram reći da nije ni mali broj onih koji dijele moje mišljenje da sam totalno nepravedno bannana! :amen:

i ja sam banovan na 3 dana a ne znam da sam ikoga uvrijedio,molio bih admine da obrazlože zašto sam popušio bananaru???
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

icegirl_no1 je napisao/la:…a moram reći da nije ni mali broj onih koji dijele moje mišljenje da sam totalno nepravedno bannana! :amen:

ako si ti zbog tog jednog posta dobila ban, ja onda zbilja ne kužim kakve su kazne trebale biti za određene ljude(neću ih imenovati, znaju oni sami tko su) koji su tamo pisali zbilja sve i svašta, i prije svega vrijeđali kad god se netko nije sa njima slagao...
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Molly je napisao/la:Koliko sam ja vidjela, moderatori su u toj temi nekoliko puta brisali postove i upozoravali da se ne spama.
U tome i je problem - moderatori su se aktivirali tek nakon vise upozorenja na forumu i preko pp-a. Btw: cini mi se da jedino 47 reagira pravovremeno (opcenito mislim), i zato sve pohvale njemu. Bez uvrede drugima, ali takav dojam sam stekao odkad sam na forumu.

Molly je napisao/la:Neki su se oglušili na to i dalje spamali, zato ste valjda i dobili bananka. Pa makar i zbog jednog posta ;)
Tako smo mogli svi napraviti, zaspamati temu i svađati se s drugima.
Bilo je nas 5-6 koji smo s jednim-dva posta pokusavali smiriti temu i upozoriti odredene clanove na nedolicno ponasanje pa nismo dobili bann. Uostalom, tko je pratio zna o cemu govorim.

Molly je napisao/la:Mislim da je posao moderatora da upozorava druge članove kad započinju besmislene rasprave, a ne posao nas članova foruma.
Evo, napokon da se i slozim s tobom.
Zato ovo i spada pod kritiku moderatorima jer je ocito da smo MI obicni clanovi morali upozoravat moderatore sto se dogada u toj temi - kako moderatori nisu odmah reagirali poceli smo upozoravati i druge clanove jer su postovi bili stvarno katastrofa. I to je trajalo danima, a ne jedno poslijepodne. ;-)
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Lucky je napisao/la:Pošto sam pratio temu gotovo stalno znam dobro što se događalo.
E pa onda znaš da sam ja napisala samo jedan (velikim slovima JEDAN) OT post.

Lucky je napisao/la:Uostalom svoje objašnjenje će Vam sigurno napisati i administratori!
Evo objašnjenja:
sale je napisao/la:...ban na nekoliko dana zbog OT-a (i oštrijeg rječnika)...
A ja nisam offtopičarila, a još sam manje vrijeđala. Dakle, još uvijek čekam konkretan odgovor.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

U toj temi se dosta spamalo i citiralo do iznemoglosti, ali izgleda da su pale i neke kolateralne žrtve.
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

icegirl_no1 je napisao/la:...a ja nisam odreagirala da me određeni moderatori/administratori (koji me očito obožavaju) nebi bannali...
Mrzim rečenice u kojima se spominje administrator zajedno s "ne vole me" i sl. Ne volim ih zato jer je to u potpunosti netočno i zato što nemam apsolutno ništa protiv nijednog člana/ice na ovom forumu!
icegirl_no1 je napisao/la:Evo objašnjenja:
sale je napisao/la:...ban na nekoliko dana zbog OT-a (i oštrijeg rječnika)...
A ja nisam offtopičarila, a još sam manje vrijeđala. Dakle, još uvijek čekam konkretan odgovor.
Nije se radilo o tom postu nego o tvojem postu (ili par postova, nisam siguran više) par stranica prije i da, bio je OT. Nažalost, zbog "proljetnog čišćenja" ga više ne mogu vratiti ;)
edo je napisao/la:i ja sam banovan na 3 dana a ne znam da sam ikoga uvrijedio,molio bih admine da obrazlože zašto sam popušio bananaru???
Ti nisi banan zbog vrijeđanja već, kao što si i mogao pročitati kod pokušaja logina, zbog off-topica :idea:
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Oh vidim da je tu nastala hajka oko podjele bannana. Pa moram reći da i dalje sam za to da se stvari postave tako da kada vrh odluči što kome i zašto, nema više pitanja i prigovaranja. Sada ste vidjeli taj primjer, odmah prozivanje (indirektno), napravio se red, podjelile se kazne i odmah negodujete. Negodujete ako se nešto ne napravi, negodujete ako se nešto napravi. Pa daj se više odlučite što želite.
Sve mi se čini kako Sale još uvijek ne želi krenuti tim stopama da se članovima smanji ta sloboda jer ne želi tu kvazi diktaturu ili barem se ne želi osjećat kao "diktator" (slikovito rečeno). Ali da bi trebalo napraviti neke promjene bi, a to su bez daljnjega one koje će biti usmjerene u strogoći prema članovima. :roll:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Zweki je napisao/la:Oh vidim da je tu nastala hajka oko podjele bannana. Pa moram reći da i dalje sam za to da se stvari postave tako da kada vrh odluči što kome i zašto, nema više pitanja i prigovaranja. Sada ste vidjeli taj primjer, odmah prozivanje (indirektno), napravio se red, podjelile se kazne i odmah negodujete. Negodujete ako se nešto ne napravi, negodujete ako se nešto napravi. Pa daj se više odlučite što želite.
Sve mi se čini kako Sale još uvijek ne želi krenuti tim stopama da se članovima smanji ta sloboda jer ne želi tu kvazi diktaturu ili barem se ne želi osjećat kao "diktator" (slikovito rečeno). Ali da bi trebalo napraviti neke promjene bi, a to su bez daljnjega one koje će biti usmjerene u strogoći prema članovima. :roll:
ajde bar da se pokrenemo pa vratimo na staro stanje,samo nisam skužio jednu stvar dali vi reagirate samo na prijavljene postove ili i ovak,jer ako je samo na prijave,mislim da onda bi moglo bit jako jako puno posla jer ima jako puno nepravilnosti. i pitanje za saleta-dali će se počet kažnjavat psovanje na forumu,pod tim ne mislim da neko napiuše zahebancija,nego neke druge,po meni neprimjerene riječi
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la: Naravno da reagiramo i ovako bez obzira da li je netko prijavio post ili nije.
Prate se sve teme i brišu se postovi koji sadrže samo smajliće ili kratke komentare.Uostalom to je i u pravilima foruma pod rednim brojem 12.
Ono što je još jedan od problema da pojedini članovi citiraju po pet,šest postova.Nemojte me krivo shvatiti ali zar je tako teško citirati jedan post na kojeg želite odgovoriti.Umjesto da u prosjeku na jednoj stranici bude 25-et postova ,ima ih 17,a nekad i manje.
@schuey....odgovorio sam ti na na prvi dio tvog posta,a što se tiče pitanja saletu mogu ti odgovoriti da se to već i radi.No,gazdina neka bude zadnja pa nek ti on da konkretan odgovor.

kaj nije 20 na stranici bez obzira na dužinu post?ma nije ni važno,citiranje više postova je nepregledno i ružno,drugo ako se citira i odvaja na koji se kad i šta komentira,to je onda ok,no evo već koji mjesec imamo borbu za postovima u nizu, zar nije to onda nabijanje postova i direktno kršenje pravila? neki članovi to rade i ne žele drugačije iako tvrde da su u pravu,ja tvrdim da niklako nisu,to je meni ozbiljniji problem od onog ako netko ide prekinut dosadnu svađu na foumu. zanima me odg. na to ako može netko još odg.

ovo za saletov odg.moram priznat da nisam primjetio i kako sale kaže prevelik je broj bannanja pa nemre sivu lčistu nadopisivat5,ak mu je teško,da me krivo ne shvati,nek netko drugi to radi jer i to pokazuje određen stav i utjeruje strah u kosti,bar ja tak smatram a ovak mi ne vidimo da se ikaj radi,vi možete reč i ja vjerujem da se puno napravi,zamjetim da nema postova ali to je jedva primjetno i dam se kladit da neke to opće n ezamara nit ih dira a kako je zadnji po listi bannan u 9.mjesecu misle si da se ni to ne radi i to je to. KUD KOJI MILI MOJI!!!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Zweki je napisao/la:Negodujete ako se nešto ne napravi, negodujete ako se nešto napravi. Pa daj se više odlučite što želite.
Nije problem u tome. Problem je u nedosljednosti i u ocitom primjenjivanju dvostrukih mjerila. A to je sve posljedica onoga sto i ti kazes - da ste preblagi. ;-)
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Nama je problem što ni sami ne znate što želite.
Opet, što nam vrijedi nekoga upozoravati kada taj isti ponovo štanca smajliće i lupa hrpu citata. Upozorenje ne pomaže, bann na par dana bi izazvao još jedno prozivanje i tražili bi objašnjenje. Kad bi se stvari ponovo nastavile i kada bi trebali donest adekvatnu odluku, ne bi bili u stanju jer bann doživotni bi bio preoštar, a sve ostale kazne ne djelotvorne i onda ponovo tko je na tapeti? Pa admini i moderatori.
Kada se i jesam trudio nešto učiniti uvijek je tu bila određena ekipa koja je uvijek imala prigovor. Lucky se trudi neprestano i on je taj koji uvijek reagira i sve obavlja i za to mu svaka čast. I on je taj kojem bi trebali reći hvala i dati mu prizananje. (Ovo sam morao jer sam vidio da se plavuša spominje no u možda ipak malo pogrešnom kontekstu. Plavuša ne ljuti se i sam znaš da je tako. :D )
Dvostruka mjerila ne postoje i to bez daljnjeg. Prvi put kad je Icegril dobila bann zajedno sa briatoreom je bilo zasluženo i tu se nema šta raspravljati no naravno bilo je rasprave. Sada drugi put... . šta da ti kažem? Kako je meni jednom pandur rekao: "na krivom mjestu u krivo vrijeme", tako i ovaj slučaj.
Mislim da daljnja rasprava neće baš nište promjeniti.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Dragi schuey... :D

pokušat ću biti kratak:

- forum prate svi moderatori (i naravno ja) i kad naiđemo na nešto što krši pravila, odmah pokuzimamo adekvatne mjere (bisanje, premještanje, zaključavanje, otključavanje, opominjanje, obaviještavanje i ponekad bananje). Naravno, uvijek skrećemo pozornost na prijavljene postove i ovim putem još jednom pozivam članove da prijavljuju sve postove za koje smatraju da ne spadaju u određenu temu ili sadrže stvari koje krše pravila foruma

- jako proste riječi u principu ne dopuštamo jer smatramo da njima na ovom forumu nije mjesto. Ponekad post obrišemo i opomenemo autora, a ponekad (recimo ako se radi o samo jednoj riječi) post cenzuriramo.

- sva važnija pitanja (bananje, podjela reputacije, zaključavanje ili brisanje nekih spornih tema) riješavam ja (u suradnji sa moderatorima) i može se reći da je moja zadnja jer samo ja imam potrebne ovlasti.

Primjetio sam da Piquet20 spominje dvostruka mjerila. Još jednom ću objasniti da nemam dvostruka mjerila kod administriranja foruma. Ja sam jedan od onih koji čita sadržaj posta i tek onda gleda tko je što napisao. Nisam zlopamtilo i nastojim biti što je moguće više tolerantan (zato na ovom forumu postoji privremeni ban, a ne samo trajni kao na nekih drugim websiteovima) ;)

Možda će se ponekad nekome učiniti da imam nešto protiv njega/nje (bilo je i još uvijek ima takvih), ali ja stvarno želim da se na ovom forumu svi osjećaju dobrodošlima dokle se god pridržavaju pravila i ne stvaraju nered.

Na kraju krajeva, na nijednom forumu ne postoje precizno definirana pravila kao zakoni neke države, stoga je normalno da kod donošenja nekih odluka moderatori i administratori ponekad moraju zauzeti subjektivan stav.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

dragi sale,
već sam mislio da ćeš mi napisat da pišeš polako jer sporo čitam,al nisi ;)
ja se osječam dobro došao ali na moja pitanja nisi odg,znam da sam dosadan al da sad riješimo kad smo već otpočeli,dakle crna lista?mjere oko postova u nizu! odg si samo za psovanje. zahvaljujem ;)

p.s.ti znači sebe smatraš našim predsjenikom :D
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:p.s.ti znači sebe smatraš našim predsjenikom :D
Apsolutno NE! Iako volim svoj posao, ponekad bih više volio da sam "redovni" član na forumu i da na forumu nema nikakvih moderatora i administratora i da svi članovi poštuju nepisana pravila... uglavnom, volio bih vidjeti "raj na forumu" (nažalost, bojim se da to nikada neću doživjeti) :( )

Sorry zbog preskočenih pitanja (napomena: nisi dosadan!). Stižu odgovori:

crna lista - s obzirom da samo ja mogu banati članove, mislim da prepuštanje dužnosti ažuriranja crne liste ne bi imalo smisla jer bi ja zaduženom članu trebao napisati kojeg sam člana banao, zbog čega i do kada. Ako već sve to pišem zaduženoj osobi, onda mogu i sam sve to objaviti na crnoj listi ;)

višestruko citiranje - mislim da, iako smo se oko toga već dogovorili, od sada možemo (zapravo trebamo!) sve postove koji imaju cijeli niz nepotrebnih citata brisati bez pardona ili obavijesti.
Stvarno ne shvaćam zašto je nekima teško dvaput kliknuti i obrisati nepotrebne citate ako žele odgovoriti na samo jedan post :-k
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

sale je napisao/la:
schuey je napisao/la:p.s.ti znači sebe smatraš našim predsjenikom :D
Apsolutno NE! Iako volim svoj posao, ponekad bih više volio da sam "redovni" član na forumu i da na forumu nema nikakvih moderatora i administratora i da svi članovi poštuju nepisana pravila... uglavnom, volio bih vidjeti "raj na forumu" (nažalost, bojim se da to nikada neću doživjeti) :( )

Sorry zbog preskočenih pitanja (napomena: nisi dosadan!). Stižu odgovori:

crna lista - s obzirom da samo ja mogu banati članove, mislim da prepuštanje dužnosti ažuriranja crne liste ne bi imalo smisla jer bi ja zaduženom članu trebao napisati kojeg sam člana banao, zbog čega i do kada. Ako već sve to pišem zaduženoj osobi, onda mogu i sam sve to objaviti na crnoj listi ;)

višestruko citiranje - mislim da, iako smo se oko toga već dogovorili, od sada možemo (zapravo trebamo!) sve postove koji imaju cijeli niz nepotrebnih citata brisati bez pardona ili obavijesti.
Stvarno ne shvaćam zašto je nekima teško dvaput kliknuti i obrisati nepotrebne citate ako žele odgovoriti na samo jedan post
:-k
Ovo visestruko citiranje se odnosi i na postove u nizu sto nije jedna te ista stvar?!
Odgovori