prijedlozi za poboljšanje foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Zamolio bih ako vec mjenajte imena da ih promjenite u stilu eternala koji je promjenio ime u Ante sexy. To samo on moze takvu glupost napravit pa je svima jasno tko je taj korisnik :lol:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

imam prijedlog za otvaranje teme koja je bila dosta aktualna ovih dana? dakle,predlažem da pero (petar) perilica ll. otvori kladionicu pod nazivom kada će icegirl-no1 biti sljedeći put bannana? :smijeh: kaj kažete,može? koeficijente i sve određuje pero :lol:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Čini se da ti tražiš svojih par dana bannane.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Zweki je napisao/la:Čini se da ti tražiš svojih par dana bannane.
čini se da se ti ne znaš našalit kak treba :D :D :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Spamaš, otvaraš teme u inat kako bi isprobao prag tolerancije, a sve zajedno postavljaš se kao da si protiv svega toga. E pa mislim da bi mogao znati razliku gdje i kada se možeš šaliti a gdje ne. Znaš za šta je ova tema i toga se drži bez glupih šala jer ti je dosadno a po svemu sudeći je jer te ima u svakoj temi.
Ništa osobno, proteklih dana ste plakali za diktaturom, sad ste je dobili. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Zweki je napisao/la:Spamaš, otvaraš teme u inat kako bi isprobao prag tolerancije, a sve zajedno postavljaš se kao da si protiv svega toga. E pa mislim da bi mogao znati razliku gdje i kada se možeš šaliti a gdje ne. Znaš za šta je ova tema i toga se drži bez glupih šala jer ti je dosadno a po svemu sudeći je jer te ima u svakoj temi.
Ništa osobno, proteklih dana ste plakali za diktaturom, sad ste je dobili. ;)
znači da je uspjelo :D kako ti kažeš šefe,nema više šala,sad imamo pravi forum ;)

nhf
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Previše se spama na ovom forumu i za to podržavam moderatore da to sankcionišu, ne mogu otvoriti nijednu temu, a da ne vidim Adriana Lima fana kako je svaki treći post njegov, reda više svojih postova zaredom, citira itd.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Walter je napisao/la:Previše se spama na ovom forumu i za to podržavam moderatore da to sankcionišu, ne mogu otvoriti nijednu temu, a da ne vidim Adriana Lima fana kako je svaki treći post njegov, reda više svojih postova zaredom, citira itd.
Sta ti mos protiv ovoga nis! Osim ako se nest ne ogrijesim. Predlazem da sale malo pogleda pitanja Mladenu jel neki jednostavno ne kuze........
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Imam ja jedno pitanje/prijedlog, nisam znao gdje da stavim.
Dotični ljudi su napali Mladena u njegovom podforumu zbog njegove posljednje kolumne što mislim da apsolutno nije u redu, čovjeku koji sigurno ima najveće znanje o F-1 u Hrvatskoj te čovjeku koji je bio i dio tok cirkusa dobrih 12 godina, reći da piše gluposti i slično je apsurdno... :roll:

Zašto bi trebao objašnjavati svoju kolumnu kad je već u njoj sve sadržano/objašnjeno? :idea:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Slash je napisao/la:Imam ja jedno pitanje/prijedlog, nisam znao gdje da stavim.
Dotični ljudi su napali Mladena u njegovom podforumu zbog njegove posljednje kolumne što mislim da apsolutno nije u redu, čovjeku koji sigurno ima najveće znanje o F-1 u Hrvatskoj te čovjeku koji je bio i dio tok cirkusa dobrih 12 godina, reći da piše gluposti i slično je apsurdno... :roll:

Zašto bi trebao objašnjavati svoju kolumnu kad je već u njoj sve sadržano/objašnjeno? :idea:

Slazem se (djelomicno) - ljudi cesto zaboravljaju jednu vaznu stvar (citirat cu clana naseg foruma):
zvjerko je napisao/la: kolumne bi trebale biti osobna viđenja događanja!
No, s druge strane, s obzirom da MJ ima svoj prostor na forumu, ne vidim zasto nebi mogao/trebao odgovarati i na pitanja ili kritike u vezi svoje kolumne. Ali naravno, i pitanja i kritike trebaju biti u granicama pristojnosti.
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

tex je napisao/la:samo da se nadovežem, takve bi postove trebalo brisati, pogotovo ako su se dali pod njegovim podforumom. tamo se postavljaju pitanja dotičnom gospodinu, a ne kritiziraju ono što je rekao
Pa to i jesu pitanja i ne vidim ništa lošeg u njima. Ako se Mladenu ne sviđaju neka ih obriše. Ja ne vidim da ga itko vrijeđa slika
.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

red_devil je napisao/la: Pa to i jesu pitanja i ne vidim ništa lošeg u njima. Ako se Mladenu ne sviđaju neka ih obriše. Ja ne vidim da ga itko vrijeđa slika
zašto pušiš u zatvorenome prostoru? :lol: :lol: :lol: to ti nije zdravo :D

mislim da će to sale sve riješit kad dođe online i procijenit dali je ili nije post uredu,meni se recimo ne sviđa duljina jednog pitanja,pa to je kobasica od pola metra a mladen iovak nema vremena sad još dog to pročita,pa odgovori pa ovo pa ono...ak me kužite :D
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

schuey je napisao/la:
mislim da će to sale sve riješit kad dođe online i procijenit dali je ili nije post uredu,meni se recimo ne sviđa duljina jednog pitanja,pa to je kobasica od pola metra a mladen iovak nema vremena sad još dog to pročita,pa odgovori pa ovo pa ono...ak me kužite :D
Ono što mene smeta je ton, pa tko su oni da jednom Mladenu sole pamet, neznam, meni je to skroz glupo, čovjek se trudi, piše kolumne za site, odgovara na pitanja nama laicima, i onda još treba trpiti soljenje pameti od dotičnih osoba...mislim da to uopće nije fer prema njemu...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Slash je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Ono što mene smeta je ton, pa tko su oni da jednom Mladenu sole pamet, neznam, meni je to skroz glupo, čovjek se trudi, piše kolumne za site, odgovara na pitanja nama laicima, i onda još treba trpiti soljenje pameti od dotičnih osoba...mislim da to uopće nije fer prema njemu...
tu si u pravu,i ima pitanja koja su totalno bezvezna,kao dali mislite da je kubica dobar vozač i dali je kimi stvarno pijanac? umjesto da ga se pita nekaj konstruktivno kak bi šef sale rekao,ovo su gluposti,kao pitanje dali je schumi ikad pobjedio 5 puta za redom,pa nek izgoogla i vidjet će
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Mislim da se takve postove treba brisat jel bolje ni ne riskirat da Mladenu dođe na vrh glave i napusti forum........
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

Adriana Lima fan je napisao/la:Mislim da se takve postove treba brisat jel bolje ni ne riskirat da Mladenu dođe na vrh glave i napusti forum........
Smatram da se moraju brisati samo oni postovi koji na bilo koji način vrijeđaju gospodina Mladena ili bez ikakvih argumenata osporavaju njegovo znanje ili mišljenje, no ako je kritika normalno napisana i potkrepljena argumentima treba je ostaviti (naravno ta kritika mora biti normalna, a ne neko naklapanje gluposti).
I složio bih se sa schuyem da treba brisati glupa pitanja.
slikaslika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

legolas je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Mislim da se takve postove treba brisat jel bolje ni ne riskirat da Mladenu dođe na vrh glave i napusti forum........
Smatram da se moraju brisati samo oni postovi koji na bilo koji način vrijeđaju gospodina Mladena ili bez ikakvih argumenata osporavaju njegovo znanje ili mišljenje, no ako je kritika normalno napisana i potkrepljena argumentima treba je ostaviti (naravno ta kritika mora biti normalna, a ne neko naklapanje gluposti).
I složio bih se sa schuyem da treba brisati glupa pitanja.
A ovo danas upravo spada u tu kategoriju.
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Postovi kojima se "pljuje" po bilo kojem članu/ici foruma (uključujući, Mladena) nisu dopušteni, stoga su obrisani. Međutim, post a.novaka je, IMHO, argumentirano napisan, stoga sam ga ostavio među pitanjima za MJ-a.
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

hm.
ima jedna stvar u podforumu prognoze koja me muči.
prvenstveno , to je jedan najlošiji podforum za pregledat.
same kladionice , dnf , pa rezultati kladionica i dnf.
tamo uopće nema reda.
pa predlažem da se proba to nekak u red stavit.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

A da stavite poseban forum za kladioničarske teme?
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

rnrboi je napisao/la:A da stavite poseban forum za kladioničarske teme?
Moj je prijedlog je da se napravi samo jedan podforum "Kladionica" u "Prognoze" podforumu. Znam da je to moguće na phpBB 3 verziji foruma, ali za ovu nisam siguran...
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ne kužim kaj vas smeta pa isti je podforum kao i foto finishmkaj bi sad odvajaliu još više još nepreglednije a da u prognozama imamo dva topica,ko bu bil prvak i ko će pobjedit u sljedećoj utrci,a onda iste te prognoze selit u drugi podforum gdje glasamo za iste te ljudi,po meni bezveze
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

tex je napisao/la:ja sam da se brišu sve kladionice, jer po meni su nekorisne

ali ja nisam tu da odlučujem, pa zoto samo komentiram
tak sam ja da se obriše auto-moto podforum jer dvoje ljudi posta tamo,najmanje je posjećen itd :roll: kladionice i prognoze su najposjećeniji dio foruma i ova izjava nikako nema smisla
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Ja smatram da bi se mogo podforum Kladionice otvorit , a prognoze da budu samo prognoze.

Moderi , gdje ste?
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

polako vi sa otvaranjem i zatvaranjem topica. Dok se dogovorimo, sve ćemo vam javiti! ;)
slika
Odgovori