Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Heidfeld stvarno nema sreće zadnjih par utrka. Osvojio bi bodove da ga konfliktni Alonso nije razbio u onom zavoju, pa je morao u boks.
There is no power, like M Power.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Šteta za obojicu i Alonsa i Nicka. Alonso je po meni kriv ondje jer je glavom kroz išao. Od tolike staze on ga je uzeo na laktu. Ma daj.
kakav potpis staviti???
zbhc
Početnik
Početnik
Navijam za: BMW

Post Postao/la zbhc »

Ajde, nije sve tak crno, Kubica je odvozil odličnu utrku! Stvarno je zaslužil 2. mjesto! E sad, Nick stvarno nema sreće, al vjerujem da se bude vratil jači nego prije..Očigledno mu treba samopouzdanja. Ponavljam, nije sve crno, McM bježi jedan bod, Kubica zaostaje 6 bodova za vodećim. Ništ još nije gotovo! Samo naprijed!
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Razlika u klasi ocita danas bila.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Adriana Lima fan je napisao/la:Razlika u klasi ocita danas bila.
Nemoj toliko kritizirati Heidfelda, čovjek je upao u krizu rezultata, ali on je iskusan vozač i znati će se vratiti u formu.
Njegov doprinos, baš kao i Robertov je potreban BMW-u.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

KUBICA the MAN!!!!! samo toliko,dao Bog da dođe u Ferrari,siguran prvak
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

uopće nije razlika u klasi nego u sreći, u ovih 4 utrke Heidfed je stalno imao pehove dok Kubica ne, ako vec govoriš da je razlika u klasi, onda pricekaj da Heidfeld sredi probleme, pa onda usporeduj tko je bolji, jer ovo nije realan pokazatelj.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:KUBICA the MAN!!!!! samo toliko,dao Bog da dođe u Ferrari,siguran prvak
ovo si trebao u fan club napisati.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Theissen: Heidfeld će izići na kraj s problemima

BMW-ov šef Mario Theissen i dalje je uvjeren da će Nick Heidfeld izići na kraj s problemima koji se pojavljuju u letećim kvalifikacijskim krugovima, a vezani su uz temperaturu guma i uvjetovani njegovim nježnim vozačkim stilom.

"Zajedničkim mu naporima moramo pomoći da što prije pronađe rješenje situacije. Ima značajnih poteškoća u zagrijavanju guma na radnu temperaturu za jedan leteći krug." objasnio je Theissen, prenose BMW-ove službene internetske stranice.

"Dok je Robert zabilježio tek naznake ovog problema, Nick je već u velikim poteškoćama. Riječ je o situaciji koju bilježimo od početka sezone. No, čim su mu gume na radnoj temperaturi problem postaje povijest."

"Nick je u potpunosti uronio u more tehnologije i bavi se situacijom. Ovaj će problem analizirati s našim inženjerima. Nadam se da će uskoro uspjeti izolirati uzrok."

"Moramo provjeriti postoji li faktor koji je veća prepreka za Nicka nego za Roberta. Taj će zadatak zahtjevati puno finog podešavanja."

"Robert je 2007. imao sličnih nevolja. Zajedno smo analizirali situaciju i odredili potrebne mjere, uspješno."

"Nick će se vratiti na pravi kurs. U potpunosti smo svjesni njegove istinske kokurentnosti. Često sam ga motrio dok je bio pod pritiskom i upravo u tim trenucima postiže najbolje rezultate. Znam da ima sve što je potrebno da se nosi s pritiskom i analizira tehnologiju. A to su osnovni krucijalni preduvjeti za rješavanje ovog problema."

http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... om=&ucat=2&

Ajmo ajmo, požurite, :D :D
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:
Razlika ali ne u klasi Kubica nije ništa bolji vozač od Heidfelda shvati to, Kubica je pobjedivao Heidfelda ove sezone, samo zato što je Heidfeld u problemima. Sad mi se više neda dalje raspravljati, vidjet cemo dal će biti kako vi govorite ili ja.
A zas je jedan u problemima,a drugi nije?Klasa...
Nije problem u Heidfeldu, nego u bolidu, prošle godine je takvih problema imao Kubica a ove u ovih par utrka Heidfeld. Jel ti to tesko shvatiti, nikakve razlike u klasi nema medu njima, obojica su u istoj klasi.
Nisu nikako u istoj klasi....Heidfeld je dobar vozač....a Kubica je odličan! I jedan i drugi su mi ok....s tim da mi je Kubica ipak malo draži.....ima u njemu ono nešto....."fajterski" !? :D
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Ja sam vjerojatno najveći navijač Roberta Kubice na ovom forumu, ali poslije Roberta najviše cijenim Nicka Heidfelda. Zato mi je žao što nema sreće zadnjih par utrka. Ima peh, kao što je imao peh prošle sezone Robert. Nick je potvrdio svoju klasu prošle sezone, kad je bio bolji od Roberta. Zapravo prošle sezone je Nick izvukao maksimum iz tadašnjeg BMW-ovog bolida, ove sezone to čini Robert.

Nickov stil vožnje je precizan i tečan, ali nedovoljno agresivan i zato ne uspijeva dovoljno brzo zagrijati gume za jedan brzi kvalifikacijkski krug, ali u utrci redovito napreduje za dosta mjesta, što je pokazatelj da ima brzinu i kvalitetu.

Nadam se da će od VN Kanade i Robert i Nick osvajati bodove, jer je to bitno, ne toliko zbog vozačkih bodova, koliko zbog konstruktorskih, da BMW Sauber zadrži priključak s Ferrarijem i McLarenom.
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

uopće nije razlika u klasi nego u sreći, u ovih 4 utrke Heidfed je stalno imao pehove dok Kubica ne, ako vec govoriš da je razlika u klasi, onda pricekaj da Heidfeld sredi probleme, pa onda usporeduj tko je bolji, jer ovo nije realan pokazatelj.
prosle sezone je bolid bio špodesavan po heidfeldovom stilu voznje i heidfeld je bio puno boolji od kubica......ove sezone je po kubici i kubica je puno bolji.....heidfeld namjerno uvijek ide s vise goriva u kvale da bi mozda boljom strategijom pokuso se probit u trci.....da ide lagan ne bi mogo u prvih 5 nikad uc....2 ferraria , mercedesa i kubica bi uvjek bili brzi od njega ;)
slikaslika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mislim da se previše polemizira oko kubice i heidfelda,robi je wunderkid i izniman talent koji ga potvrđuje iz trke u trku,nick je njemački stroj koji je uspio skinut schumija sa trona popularnosti jedne godine i to nije mala stvar,kao što već rekoh meni je kubica osobno puno draži ali da je neka velika razlika među njih dvoje-nije,ove godine kubica je bolji koliko je prošle bio nick. i to je to
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Citati obrisani!

Da NIKAD, misliš da bi bili brzi, to nemos reci dok se nevidi ili nedokaže. Heidfeld nista manje nije sporiji od Mcl, Ferraria i Kubice, ovo je preglupa usporedba, da nije brzi od njih nebi osvojio najbrzi krug, tj nebi bio brzi na prve tri utrke od Kubice, jednog od Ferrarija i McLarena neznam sad tocno..
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:mislim da se previše polemizira oko kubice i heidfelda,robi je wunderkid i izniman talent koji ga potvrđuje iz trke u trku,nick je njemački stroj koji je uspio skinut schumija sa trona popularnosti jedne godine i to nije mala stvar,kao što već rekoh meni je kubica osobno puno draži ali da je neka velika razlika među njih dvoje-nije,ove godine kubica je bolji koliko je prošle bio nick. i to je to
s ovim se slažem, osim sto još nije kraj sezone pa se nemože još znati, dal ce se nastaviti ovako sezona Hei - Kub
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Čovjek je bio peti, a onda je Alonso i njemu i sebi upropastio plasman među osvajače bodova:

http://www.youtube.com/watch?v=JTSHLEuEja4
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.autoportal.hr/200805282434/F ... id-75.html

Alonsu je žao zbog sudara između njega i Nicka.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

M Power je napisao/la:http://www.autoportal.hr/200805282434/F ... id-75.html

Ljepo od njega, sam neznam da sam na Nickovom mjestu dal bi nereagirao na to.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

M Power je napisao/la:http://www.autoportal.hr/200805282434/F ... id-75.html

Ljepo od njega, sam neznam da sam na Nickovom mjestu dal bi nereagirao na to.
ja znam kak bi DC reagirao :badgrin: lijepo ak nick nije zamjerio ali ipak malo preravnodušno
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Čisto s mog laičkog gledanja, imam dojam da bi takvu (ne) rekaciju mogao imati samo onaj kome je to ustvari odgovaralo. Jer da je nešto jako želio završiti utrku ne bi bio tako smiren. Možda se i sam nadao kakvoj ogradi pa mu je ovo bilo ko po loju. ;)
No to je malo vjerojatno, ali što je više vjerojatno je neka igra iza kulisa i stvar taktike za koju mi ne znamo. Potajno nezadovoljan sa momčadi pa bježi ća.
A možda Nick vrati Alonsu jednakom mjerom. :D
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Gdje su BMW-u rogovi? :?
kakav potpis staviti???
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Maestro je napisao/la:Gdje su BMW-u rogovi?
Zapeli na carini... :lol:

slika

Meni ovako izgleda odlično... ;)
slika slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Sad mi je preobičan :( , ali izgleda da daje ono potrebno Heidfeldu i Kubici. :D
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Nick na rave partyu u Montrealu ove godine. Mislim da s obzirom da ima dvoje djece i ženu, da ne bi trebao ići na takva okupljanja. To je za balavce, ne za ozbiljne muškarce. Film je dosta loš, pa možda to i nije on.

http://www.youtube.com/watch?v=wZsNrVVPa7A
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

M Power je napisao/la:Nick na rave partyu u Montrealu ove godine. Mislim da s obzirom da ima dvoje djece i ženu, da ne bi trebao ići na takva okupljanja. To je za balavce, ne za ozbiljne muškarce. Film je dosta loš, pa možda to i nije on.

http://www.youtube.com/watch?v=wZsNrVVPa7A
je on to na partyu, al to je snimka stara hmmm, nekih 3-4 ili više godina.
Odgovori