A šta je bilo 2007.?! Nije vozio?Scuderia je napisao/la:Kanada je iduca utrka.
2006. Massa je zavrsio na 5. mjestu
2005. 4
Ove godine mislim da bi mogao biti 1.

S nizom koji si ti počeo, 2008. bi mogao odvozit nekiiiih....23 kruga

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
gringo73 je napisao/la:A šta je bilo 2007.?! Nije vozio?Scuderia je napisao/la:Kanada je iduca utrka.
2005. 4
Ove godine mislim da bi mogao biti 1.![]()
Ja očekujem dvostruku pobjedu ferrarija, iako bi mi bilo draže da je filipe prvi a kimi 2.Scuderia je napisao/la:gringo73 je napisao/la:A šta je bilo 2007.?! Nije vozio?Scuderia je napisao/la:Kanada je iduca utrka.
2005. 4
Ove godine mislim da bi mogao biti 1.![]()
Namjerno nisam napisao 2007.
Svi znamo sto se dogodilo.
Ocekujem pobjedu Masse u Kanadi.
Kako je krenulo, vjerujem da jedinom vozaču kojem se možete nadati na postolju je Massa, i to drugi il treći, A ostala dva mejsta su rezervirana za McLaren. Kimi se opustio, nije bio koncentriran, ako ovako anstavi, loše se piše i njemu i Ferrariju.Ne4c je napisao/la:to svi očekujemo....![]()
![]()
neznam baš za P1 jer mi je massa uvijek bio nekako drugi... prvo Schumy a sad Kimi..
...šta bude bit će...
a prvi nikako?Caldor je napisao/la:Kako je krenulo, vjerujem da jedinom vozaču kojem se možete nadati na postolju je Massa, i to drugi il treći, A ostala dva mejsta su rezervirana za McLaren. Kimi se opustio, nije bio koncentriran, ako ovako anstavi, loše se piše i njemu i Ferrariju.Ne4c je napisao/la:to svi očekujemo....![]()
![]()
neznam baš za P1 jer mi je massa uvijek bio nekako drugi... prvo Schumy a sad Kimi..
...šta bude bit će...
Jel mi gledamo isti sport???Blesava_ KoKoš^ je napisao/la: A što se Kimija tiče.....pa kad je on bio dobar u Monte Carlu?? Pa oduvijek je mrzio tu stazu,kaj ne??
Sad ne znam jesi li se zahebavao dok si ovo pisao ili šta?Caldor je napisao/la:Kako je krenulo, vjerujem da jedinom vozaču kojem se možete nadati na postolju je Massa, i to drugi il treći, A ostala dva mejsta su rezervirana za McLaren. Kimi se opustio, nije bio koncentriran, ako ovako anstavi, loše se piše i njemu i Ferrariju.Ne4c je napisao/la:to svi očekujemo....![]()
![]()
...šta bude bit će...
....je ...istina.....al tada nije bilo kiše!sepulctor je napisao/la:Jel mi gledamo isti sport???Blesava_ KoKoš^ je napisao/la: A što se Kimija tiče.....pa kad je on bio dobar u Monte Carlu?? Pa oduvijek je mrzio tu stazu,kaj ne??
2001. je izjavio da Monaco nema teških zavoja, ergo nije teška staza.
Usput je nadkvalificirao Heidfelda.
2002. da ga Hakkinen nema više čemu naučiti.
2003. kvalificirao se drugi i završio drugi s manje od sekunde zaostatka za Montoyom, te odvozio najbrži krug.
2004. nadkvalificirao Coultharda.
2005. pole, pobjeda i drugi najbrži krug utrke.
2006. realne šanse za pobjedu upropastio mu je motor. Odvozio rekord staze u Monacu u Q2.
2007. bio brži od Masse u kvalama dok nije zakvačio zid.
Tražim, al nema još... Al NI U LUDILU nemoj propustit snimku, vjeruj mi, bit ćeš jako zadovoljan!edo je napisao/la:neka neko stavi link preticanja,na moju žalost nisam gledao utrku...
Kod nas u Sarajevu na kablovskoj nam ukinu hrt kad god je neki sportskiAnte sexy je napisao/la:imas na hrt-u u 23 i neštoedo je napisao/la:vjerujte da stvarno nisam mogao gledati utrku,evo gledam sad na txt-u na dsf u i rtl-u nema snimke,eto ako može neka neko stavi snimku preticanja...