Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Piquet20 je napisao/la:Tako je. Na kraju krajeva i Nakajima je za sudar pod SC-om (VN Australije) dobio identicnu kaznu, te ne vidim razloga zasto bi onda u slucaju Hamiltona i Rosberga to bila prestroga kazna.
Ja sam zaboravio da je dobio 10 mjesta, mislio sam da je dobio 5.

U tom slučaju povlačim izjavu u jednom postu gdje sam napisao da je po meni primjerenije da su dobili po 5 mjesta, treba biti doslijedan.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

p@rtibrejker je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la:Tako je. Na kraju krajeva i Nakajima je za sudar pod SC-om (VN Australije) dobio identicnu kaznu, te ne vidim razloga zasto bi onda u slucaju Hamiltona i Rosberga to bila prestroga kazna.
Ja sam zaboravio da je dobio 10 mjesta, mislio sam da je dobio 5.

U tom slučaju povlačim izjavu u jednom postu gdje sam napisao da je po meni primjerenije da su dobili po 5 mjesta, treba biti doslijedan.
I ja sam istu (dez)informaciju dao Icy i ona ju je tu objavila (za sto se ispricavam), ali sam u meduvremenu provjerio i saznao da je ipak dobio 10 mjesta kazne. Stoga, FIA je bila dosljedna u izricanju kazne.
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Istina da se nico zabio u kimia i lewisa,ali što je to utjecalo na kimia i lewisa kada su oni več bili out.a rosberg nije nikom drugom napravio štetu negu samom sebi.ovo je moje mišljenje
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

ma Hamilton je tako bezobrazan da ga ja više smisliti ne mogu;takve arogantne izjave ni veliki MS nije davao u svoje vrijeme... :roll:
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

edo je napisao/la:ma Hamilton je tako bezobrazan da ga ja više smisliti ne mogu;takve arogantne izjave ni veliki MS nije davao u svoje vrijeme... :roll:
pa onda nemoj više gledat F1 ako ti je muka od njega i to je to... riješio si problem... ti u ovoj temi nisi ništa pametnog nikad napisao, samo si pljuvao i zanovjetao nešto protiv Hamiltona, pa te ja onda pitam, zašto se onda zamaraš time, i neprestano govoriš kako ti se Lewis gadi??
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Hamilton je napisao/la:
edo je napisao/la:ma Hamilton je tako bezobrazan da ga ja više smisliti ne mogu;takve arogantne izjave ni veliki MS nije davao u svoje vrijeme... :roll:
pa onda nemoj više gledat F1 ako ti je muka od njega i to je to... riješio si problem... ti u ovoj temi nisi ništa pametnog nikad napisao, samo si pljuvao i zanovjetao nešto protiv Hamiltona, pa te ja onda pitam, zašto se onda zamaraš time, i neprestano govoriš kako ti se Lewis gadi??
jednostavno ne volim i ne podnosim arogantne,napuhane ljudu koji misle da treba njima biti sve podređeno i kad tome dodam da za ovog vozača več govore ili ga porede sa Bogovima ovog sporta(A.S i M.S) onda mi je još veće muka,pa kad skontam ove njegove izjave kako im sa ovim bolidom niko ništa ne može do kraja sezone,pa se onda opet vratim u
sve njegove gluposti kojih je poveći broj i eto ti razlog što ga ne mogu smislit i nemoj ti meni govoriti da ne gledam F1,ima tu dosta vozaća koji
su mnogo zanimljiviji za gledati,a i mnogo veći su sportisti i ljudi nego ovaj klaun...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

edo je napisao/la:pa se onda opet vratim u
sve njegove gluposti kojih je poveći broj i eto ti razlog što ga ne mogu smislit i nemoj ti meni govoriti da ne gledam F1,ima tu dosta vozaća koji
su mnogo zanimljiviji za gledati,a i mnogo veći su sportisti i ljudi nego ovaj klaun...

kad sam rekao da prestaneš gledat nisam mislio ozbiljno, već je to bila ironija, ali ti to shvati kako god hoćeš. A upravo taj klanu kojeg ti spominješ, je jedan od najboljih vozača, priznao ti to ili ne, i daleko bolji vozač od Masse kojeg ti veličaš...
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Hamilton je napisao/la:
edo je napisao/la:pa se onda opet vratim u

kad sam rekao da prestaneš gledat nisam mislio ozbiljno, već je to bila ironija, ali ti to shvati kako god hoćeš. A upravo taj klanu kojeg ti spominješ, je jedan od najboljih vozača, priznao ti to ili ne, i daleko bolji vozač od Masse kojeg ti veličaš...
o ukusima se ne raspravlja,ja tih rekoh što ga ne volim,ja navijam za
felipea bio on najbolji vozać na gridu ili ne,a svi znamo ko je the best
vozač današnjice(ALONSO)...ali ja u vozačima ne vidim samo vozaće,več
i ljude i kad vidim felipea kako se iskreno raduje svakom uspjehu i uporedim to sa hamiem čiji je svaki osmijeh unaprijed planiran i osmišljen...forza felipe... :badgrin:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

edo je napisao/la:ali ja u vozačima ne vidim samo vozaće,več
i ljude i kad vidim felipea kako se iskreno raduje svakom uspjehu i uporedim to sa hamiem čiji je svaki osmijeh unaprijed planiran i osmišljen...forza felipe... :badgrin:

e to je ono što ti ja želim reć, uvijek za Lewisa imaš neke pogrdne riječi i uvijek ga kritiziraš, i nakon svake njegove izjave il greške koji napravi odmah skačeš i uvijek iznova govoriš kako ga mrziš. Ako ga tolko mrziš, zašto se onda uopće zamaraš njime??

...neću više ništa reći niti se raspravljati u vezi sa ovime, jer samo premaćemo iz šupljega u prazno...
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

edo je napisao/la:
jednostavno ne volim i ne podnosim arogantne,napuhane ljudu koji misle da treba njima biti sve podređeno i kad tome dodam da za ovog vozača več govore ili ga porede sa Bogovima ovog sporta(A.S i M.S) onda mi je još veće muka,pa kad skontam ove njegove izjave kako im sa ovim bolidom niko ništa ne može do kraja sezone,pa se onda opet vratim u
Pa trosi tastaturu na njih i gotova prica. Steta odlicna prilika bila da se Ham odvoji na + 5 od Kimija.
Preem Palver

Post Postao/la Preem Palver »

Šta nije Lewis prije Truske rekao da će odtad na svim trkama bit na podiju? :D
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

I čiji je tata onda jači? :D
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Preem Palver je napisao/la:Šta nije Lewis prije Truske rekao da će odtad na svim trkama bit na podiju? :D
Nije rekao da će biti na postolju već da mu je to cilj -> bitne razlike u izjavama. Naravno, mislim da smo komentirali da je to jako, jako teško ostvarivo i to se pokazuje točnim. Dapače, bila bi zaista senzacija, uz Ferrari i BMW da je Lewis baš svaki put na podiju, kamoli kad uračunamo famozni faktor x čiji primjer se vidio u boxevima Kanade.

Al je, koliko se sjećam, u Kanadi izjavio da im sa ovakvim bolidom ne može nitko ništa? Vidjet ćemo odmah na slijedećoj utrci, jer po prošloj godini Ferrari je tu što je McLaren bio u Kanadi.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Hamilton je napisao/la:
e to je ono što ti ja želim reć, uvijek za Lewisa imaš neke pogrdne riječi i uvijek ga kritiziraš, i nakon svake njegove izjave il greške koji napravi odmah skačeš i uvijek iznova govoriš kako ga mrziš. Ako ga tolko mrziš, zašto se onda uopće zamaraš njime??

...neću više ništa reći niti se raspravljati u vezi sa ovime, jer samo premaćemo iz šupljega u prazno...
upravo o tom smo pričali,to je to kaj ja velim o raspravama,pljuvat po nekom samo zato jer ga nevoliš ili ti se gadi,pa koliko puta sam ja reko da ne volim alonsa i nije mi simpatičan ni malo ali ružnu riječ nitko nije mogo čut,samo pohvale a kritika je dobrodošla uvijek,zato i jesmo tu da raspravljamo o tome,no ponekad stvarno nema veze kad je nekom smisao rasprave da je Massa najbolji(što definitivno nije) a obrana mu se temelji na pljuvanju i omalovažavanju ostatka grida,ma strašno
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Raikkonen - Hamilton je zaslužio kaznu

http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/06/ ... raikkonen/
slika
brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Walter je napisao/la:Raikkonen - Hamilton je zaslužio kaznu

Normalno da je zaslužil kaznu!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Walter je napisao/la:Raikkonen - Hamilton je zaslužio kaznu

Hamilton je kriv, kazna je zaslužena, ali ova izjava (crveni dio) nije točna: "I can't imagine how Hamilton could not see the red lights or the two cars standing still in front of him." Pogledajte, pa me demantirajte!
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Ovo sto je Hamilton napravio u Kanadi je tako tipicno za njega. On vrlo brizljivo njeguje tu svoju glupu nestrpljivost koja ga je do sada u karijeri jako puno kostala. I ovaj njegov potez je, po meni, direktna posljedica toga. On nije vidio crveno svijetlo, on je vidio Kimijev crveni bolid pred sobom i odmah mu se zacrnilo pred ocima. To je situacija koja jasno pokazuje da Hamilton nije napredovao od prosle sezone ni za milimetar. Al u svemu tome meni nije jasan stav vodecih ljudi McLarena koji ovoga ne uzmu za ruku i objasne mu neke stvari. Ukoliko Hamilton bude i dalje hodao po oblacima dok horda obozavatelja njegovog lika i dijela vidi u njemu i svemu sto dotakne bozju providnost dotle ce se takve stvari dogadjati a naslovi ce prolaziti.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

dado je napisao/la:Ovo sto je Hamilton napravio u Kanadi je tako tipicno za njega. On vrlo brizljivo njeguje tu svoju glupu nestrpljivost koja ga je do sada u karijeri jako puno kostala. I ovaj njegov potez je, po meni, direktna posljedica toga. On nije vidio crveno svijetlo, on je vidio Kimijev crveni bolid pred sobom i odmah mu se zacrnilo pred ocima. To je situacija koja jasno pokazuje da Hamilton nije napredovao od prosle sezone ni za milimetar. Al u svemu tome meni nije jasan stav vodecih ljudi McLarena koji ovoga ne uzmu za ruku i objasne mu neke stvari. Ukoliko Hamilton bude i dalje hodao po oblacima dok horda obozavatelja njegovog lika i dijela vidi u njemu i svemu sto dotakne bozju providnost dotle ce se takve stvari dogadjati a naslovi ce prolaziti.
Vodeći ljudi u McM-u sigurno nisu samo slegnuli ramenima i rekli: "Nema veze. Bit će bolje drugi puta." Napravili su jedinu ispravnu stvar u toj situaciji (nagađam) a to je: u javnosti podržali svog vozača ali pitanja i kritike su bile u 4 oka jer su procijenili da bi dodatni pritisak od strane tima negativno uticao za razliku od situacije sa Massom u Sepangu gdje je ferrari izvršio javni pritisak (praktično su rekli da je Massa pogriješio i da nije bilo nikakvog kvara koji su mogli i izmisliti) te na taj način izvukli od vozača ono njegovo najbolje.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

zvjerko je napisao/la:Vodeći ljudi u McM-u sigurno nisu samo slegnuli ramenima i rekli: "Nema veze. Bit će bolje drugi puta." Napravili su jedinu ispravnu stvar u toj situaciji (nagađam) a to je: u javnosti podržali svog vozača ali pitanja i kritike su bile u 4 oka jer su procijenili da bi dodatni pritisak od strane tima negativno uticao za razliku od situacije sa Massom u Sepangu gdje je ferrari izvršio javni pritisak (praktično su rekli da je Massa pogriješio i da nije bilo nikakvog kvara koji su mogli i izmisliti) te na taj način izvukli od vozača ono njegovo najbolje.
A sto su drugo mogli nego podrzat svog vozaca ? Apsolutno nista, samo razgovor u 4 oka nece pomoc. Hamilton ne moze hodat po oblacima, ne dolazit na testiranja, kao sto je radio prije ove sezone jer on je ipak zvijezda. Osim ovoga sto je napravio u Kandai u Monte Carlu je pokazao da mu kisa stvara probleme i ponovo ostetio bolid samo je imao srece sto nije pao u poredku. Hocu reci, da mislim da Hamilton uopce nije sazrio niti kao vozac niti kao osoba i ja cisto sumnjam da je on, unatoc ipak dobrom McLarenovom bolidu, sposoban uzet naslov. I nije to samo stvar ove utrke. Ima tu nekih ozbiljnih slabosti koje su se pokazivale i prije nje a koje se nije otklanjalo.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

A sta je pokazao Kimi Massa po kisi.
Friga
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

dado je napisao/la:Hamilton ne moze hodat po oblacima, ne dolazit na testiranja...on je ipak zvijezda...Hamilton uopce nije sazrio niti kao vozac niti kao osoba i ja cisto sumnjam da je on, unatoc ipak dobrom McLarenovom bolidu, sposoban uzet naslov. I nije to samo stvar ove utrke. Ima tu nekih ozbiljnih slabosti koje su se pokazivale i prije nje a koje se nije otklanjalo.
Fora je da su to oni od njega napravili.. To je ono što je iritiralo Alonsa u MCM-u. Ko zna kako bi bilo da ga oni sami unutar ekipe nisu toliko dizali. Dečko je odlićan driver, no ekipa mu je stvorila krivu sliku njegovog ega. Umjesto da ga upute u F1 oni su ga mazili i razmazili. Stoga i griješi toliko.. Bit će on prvak kad tad al, mislim da ne sa MCM-om..
gringo73 je napisao/la: Hamilton je kriv, kazna je zaslužena, ali ova izjava (crveni dio) nije točna: "I can't imagine how Hamilton could not see the red lights or the two cars standing still in front of him." Pogledajte, pa me demantirajte!
Kaj ti tu nije jasno il kaj je tu netoćno. Oni su stajali, semafor blinka crveno.. Istina oni su se netom prije zaustavili, no stali su.. A Hami ne staje.. Čovjek je previdio semafor, aute koji stoje pred njim, i bio je upozoren od strane boxa.. Njegova izjava ipak stoji.. F1 se vozi ne desetinke, pa ako neko stane samo sekundu prije tebe imaš cijelu sekundu da se i ti zaustaviš.. Do tada on pred tobom mirno stoji..(vrijeme je okvirno napisano)..
Zadnja izmjena: Friga, dana/u 12 lip 2008, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Adriana Lima fan je napisao/la:A sta je pokazao Kimi Massa po kisi.
Ajd ti pojmi jednu stvar. Lewis Hamilton od kada je dosao u F1, a odvezao je gotovo jednu i pol sezonu, nije nikada uspio odvesti kisnu utrku a da nije pritom izletio, sudario se, ostetio bolid ili odustao. To je vrlo pogubna statistika za nekoga tko je drugu sezonu za redom ozbiljan konkurent za osvajanje naslova.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

dado je napisao/la:
A sto su drugo mogli nego podrzat svog vozaca ? Apsolutno nista, samo razgovor u 4 oka nece pomoc. Hamilton ne moze hodat po oblacima, ne dolazit na testiranja, kao sto je radio prije ove sezone jer on je ipak zvijezda. Osim ovoga sto je napravio u Kandai u Monte Carlu je pokazao da mu kisa stvara probleme i ponovo ostetio bolid samo je imao srece sto nije pao u poredku. Hocu reci, da mislim da Hamilton uopce nije sazrio niti kao vozac niti kao osoba i ja cisto sumnjam da je on, unatoc ipak dobrom McLarenovom bolidu, sposoban uzet naslov. I nije to samo stvar ove utrke. Ima tu nekih ozbiljnih slabosti koje su se pokazivale i prije nje a koje se nije otklanjalo.
Da li će pomoć ili neće - bumo vidili. U svakom slučaju dodatni pritisak od strane tima bi bio pogrešan nakon što su ga ispljuvali čak i britanski mediji.
Što se tiče tvojeg mišljenja o sazrijevanju - nemam ništa za dodat ni oduzet. Mislim da je njegova karijera u f1 trebala biti malo sporije građena.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Mr. Spinx je napisao/la: Fora je da su to oni od njega napravili.. To je ono što je iritiralo Alonsa u MCM-u. Ko zna kako bi bilo da ga oni sami unutar ekipe nisu toliko dizali. Dečko je odlićan driver, no ekipa mu je stvorila krivu sliku njegovog ega. Umjesto da ga upute u F1 oni su ga mazili i razmazili. Stoga i griješi toliko.. Bit će on prvak kad tad al, mislim da ne sa MCM-om..
Pa to je bio i jedan od razloga zasto sam ja prosle godine toliko kritizirao postupak McLarena prema Alonsu. Prosle godine je McLaren bio kaznjen sa 100 miliona dolara zbog sukoba na relaciji Alonso - Hamilton sto je ovog potonjeg cinilo najbolje placenik rookijem u povijesti. I sto ako Hamilton ne uspije osvojiti naslov dok vozi za McLaren, a to se moze lako dogoditi. I sutra predje u recimo Ferrari i osvoji naslov ili naslove. Pa zar to ne bi bio potpuni debakl poslovne politike McLarena sa Ronom Dennisom, jos uvijek, na celu? Zato se ja nadam da ce mu se Mercedes zahvalit na suradnji na kraju ove sezone.
Odgovori