dado je napisao/la:Hamilton ne moze hodat po oblacima, ne dolazit na testiranja...on je ipak zvijezda...Hamilton uopce nije sazrio niti kao vozac niti kao osoba i ja cisto sumnjam da je on, unatoc ipak dobrom McLarenovom bolidu, sposoban uzet naslov. I nije to samo stvar ove utrke. Ima tu nekih ozbiljnih slabosti koje su se pokazivale i prije nje a koje se nije otklanjalo.
Fora je da su to oni od njega napravili.. To je ono što je iritiralo Alonsa u MCM-u. Ko zna kako bi bilo da ga oni sami unutar ekipe nisu toliko dizali. Dečko je odlićan driver, no ekipa mu je stvorila krivu sliku njegovog ega. Umjesto da ga upute u F1 oni su ga mazili i razmazili. Stoga i griješi toliko.. Bit će on prvak kad tad al, mislim da ne sa MCM-om..
gringo73 je napisao/la:
Hamilton je kriv, kazna je zaslužena, ali ova izjava (crveni dio) nije točna: "I can't imagine how Hamilton could not see the red lights or the two cars standing still in front of him." Pogledajte, pa me demantirajte!
Kaj ti tu nije jasno il kaj je tu netoćno. Oni su stajali, semafor blinka crveno.. Istina oni su se netom prije zaustavili, no stali su.. A Hami ne staje.. Čovjek je previdio semafor, aute koji stoje pred njim, i bio je upozoren od strane boxa.. Njegova izjava ipak stoji.. F1 se vozi ne desetinke, pa ako neko stane samo sekundu prije tebe imaš cijelu sekundu da se i ti zaustaviš.. Do tada on pred tobom mirno stoji..(vrijeme je okvirno napisano)..