Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Čestitam Robertu, Nicku, Dr. Mariu Theissenu i cijeloj momčadi BMW Sauber na pobjedi na VN Kanade. Prva pobjeda za momčad i još k tome dvostruka, prvo i drugo mjesto. To je nagrada za veliki trud proteklih godina, i ove sezone. Nadam se da će i u nastavku sezone biti ravnopravni Ferrariju i McLarenu i da mogu do oba naslova i vozačkog i konstruktorskog.
There is no power, like M Power.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Evo nešto za sve navijače BMW-a, Kubice i Heidfelda...
Osobno, nebi imao ništa protiv da se ova slika ponovi još koji put ove sezone, tako da prvenstvo bude još zanimljivije... ;)
slika
slika slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Predobra slika :D
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Nick će testirati u Barceloni. I imati sansu da rijesi problem s kvalifikacijama.

http://nickheidfeld.org/ :D
Friga
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

Samo da vam čestitam, što vam je momćad pobjedila i to 1.-2.. Čestitam..
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Di je sada Šumi i njegova prognoza da BMW ne će moći pratiti tempo Ferrarija i McLarena?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Daj molim vas Nick dobit pedalu iz momčadi koju je 06, 07 ON vodio prema vrhu?, to bih onda stvarno bilo lijepo od Theissena. A sto se tice Kubice i prizivanja Alonsa u momčad, to je dokaz kakav je Kubica. Zahvaljujuci Heidfeldu on je pobjedio (neznam dali mu je zahvalio na tome) ali tako nesto pricati kao da momcadski kolega nepostoji. :roll:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Di je sada Šumi i njegova prognoza da BMW ne će moći pratiti tempo Ferrarija i McLarena?
pa i nemože pratit,ama baš sve je zasluženo greškama iz ferrarija i Mclarena,svaka čast pa su iskoristili to
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Kubica je vrhunski vozač, ali je naivan što se tiče Alonsa. Alonso bi da dođe u BMW Sauber, zaboravio da mu je Kubica "prijatelj", jer zajedno kartaju i počeo bi Kubici i BMW-u raditi probleme.

To Alonsovo guranje u Ferrari i BMW nema smisla, neka se drži Renaulta, s njima je bio svjetski prvak i nek se koncentrira na razvoj renaultovog bolida, pa da bude konkurentan da imamo bar 4 momčadi koje se bore za vrh.

U BMW Sauberu će i idućih godina voziti Nick i Robert i tako je najbolje.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

M Power je napisao/la:Kubica je vrhunski vozač, ali je naivan što se tiče Alonsa. Alonso bi da dođe u BMW Sauber, zaboravio da mu je Kubica "prijatelj", jer zajedno kartaju i počeo bi Kubici i BMW-u raditi probleme.

To Alonsovo guranje u Ferrari i BMW nema smisla, neka se drži Renaulta, s njima je bio svjetski prvak i nek se koncentrira na razvoj renaultovog bolida, pa da bude konkurentan da imamo bar 4 momčadi koje se bore za vrh.

U BMW Sauberu će i idućih godina voziti Nick i Robert i tako je najbolje.
To bih stvarno jako volio vidjeti, milijun puta sam napisao da su njih dvojica savrseni momčadski kolege. To štu sad drugi govore da je Nick nitko i nista ide mi na živce, i zato sam trenutno na njegovoj strani.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Daj molim vas Nick dobit pedalu iz momčadi koju je 06, 07 ON vodio prema vrhu?, to bih onda stvarno bilo lijepo od Theissena. A sto se tice Kubice i prizivanja Alonsa u momčad, to je dokaz kakav je Kubica. Zahvaljujuci Heidfeldu on je pobjedio (neznam dali mu je zahvalio na tome) ali tako nesto pricati kao da momcadski kolega nepostoji. :roll:
Zadnja izmjena: M Power, dana/u 11 lip 2008, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

M Power je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Daj molim vas Nick dobit pedalu iz momčadi koju je 06, 07 ON vodio prema vrhu?, to bih onda stvarno bilo lijepo od Theissena. A sto se tice Kubice i prizivanja Alonsa u momčad, to je dokaz kakav je Kubica. Zahvaljujuci Heidfeldu on je pobjedio (neznam dali mu je zahvalio na tome) ali tako nesto pricati kao da momcadski kolega nepostoji. :roll:
Kubica karta s Alonsom, pa svašta kaže. Zahvalio je Nicku i poštuje Nicka.
Nadam se da je samo svašta kaže.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Citati obrisani!

Moram ti priznati da i mene koji sam veliki navijač Roberta smeta to spominjanje Alonsa. Treba poštovat Nickov trud koji je ugradio u uspjeh momčadi, kao i Robert. Nikakav Alonso ne dolazi u obzir.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Nick je odličan vozač, pobijedit će i on ove sezone. Robert je još mlad i zelen, pa misli ako karta s Alonsom, da mu je ovaj prijatelj. Koja zabluda.

Robert i Nick moraju ostati u BMW Sauberu, odlaskom bilo kojeg od njih i dolaskom nekog drugog vozača momčad bi jako puno izgubila. Bude Robert otišao na raport kod dr. Maria Theissena, pa više neće biti išćašenih izjava o Alonsu kao momčadskom kolegi, jer to stvarno nije fer prema Nicku.
Treba se zahvalit Nicku i koncentrirat na VN Francuske.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

M Power je napisao/la:Nick je odličan vozač, pobijedit će i on ove sezone. Robert je još mlad i zelen, pa misli ako karta s Alonsom, da mu je ovaj prijatelj. Koja zabluda.

Robert i Nick moraju ostati u BMW Sauberu, odlaskom bilo kojeg od njih i dolaskom nekog drugog vozača momčad bi jako puno izgubila. Bude Robert otišao na raport kod dr. Maria Theissena, pa više neće biti išćašenih izjava o Alonsu kao momčadskom kolegi, jer to stvarno nije fer prema Nicku.
Treba se zahvalit Nicku i koncentrirat na VN Francuske.
Nadam se da ce tako biti.
Nista idemo prema Francuskoj i nadajmo se odlični rezultatima.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Dani je napisao/la:Di je sada Šumi i njegova prognoza da BMW ne će moći pratiti tempo Ferrarija i McLarena?
A di su sad oni što neznaju što je drugi dio sezone :lol:
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

M Power je napisao/la:Moram ti priznati da i mene koji sam veliki navijač Roberta smeta to spominjanje Alonsa. Treba poštovat Nickov trud koji je ugradio u uspjeh momčadi, kao i Robert. Nikakav Alonso ne dolazi u obzir.
Kao Nickovog navijača te u potpunosti shvaćam. Ali i vjerujem da Kubica zna što priča, kao i to da ukoliko se BMW odluči na takav potez da to neće biti bez razloga. Da li će razlog biti Alonso kao bolja opcija, ili ajmo reći loša Nickova forma to je druga stvar.

BTW, mislim da ovi postovi više odgovaraju u temi o BMW teamu pa ih premještam tamo :!:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne samo da BMW prati, već i sustiže polako. Barem McM. Pogle kako je vozio Heidfeld, a kako Heikki. Nemoj suditi prema vožnjama Lewisa ,već Heikkija kakav je McLaren.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

Meni bi isto bilo žao da se riješe Nicka, nekako mi je sinonim za BMW.
I kao što već rekoh mislim da je jako puno zaslužan za ovo što je sada BMW. A ako ima neka statistika ko je u utrci napredovao najviše mjesta u odnosu na kvalifikacije mislim da je Heidfeld tu neprikosnoven. I da nekoliko puta zbog glupih pravila ili tuđih grešaka nije izgubio brdo bodova, ne bi bio po daleko od Gargamela.

S druge strane, Alonso u BMW -u zvuči fantastično. A opet Alonso bi morao biti gazda u momčadi, a on i Kubica su kao jarani, bi li bili i da su u istoj momčadi. A Ferni vjerojatno je kompletniji vozač od Kubice, ali da li je i brži :?:
Možda i ne bi tako puno pomogao BMW - u, jer sumnjam da bi za razvoj bolida bio bolji od Nicka, s obzirom da je ovaj tamo od početka i sigurno pozna bemburu bolje od njega a pitanje je koliko bi mu dugo trebalo da na tom području sustigne Heidfelda. A treba uzeti u obzir da je Heidfeld Nijemac u njemačkoj momčadi.

Tako da mislim da, kad se sve sumira, a pogotovo uzimajući u obzir mir u kući ( temperament Nijemca i Španjolca ) možda za BMW Alonso i Kubica i ne bi bili najbolje rješenje.
Kažem možda, to je samo moje mišljenje 8)
monza
Početnik
Početnik

Post Postao/la monza »

E i najvažnije sam zaboravio : Čestitka svim navijačima isključivo BMW-a ( i ja sam doduše među njima, al moj je Kimi) a i čitavoj ekipi BMW-a koja sigurno pažljivo skuplja ideje i razmatranja s našeg foruma i kompletnu taktiku za predstojeće utrke bazira na našim predviđanjima i razmišljanjima što je pak glavni razlog zašto su tako uspješni :p

A i moderatorima na pravovremenom prebacivanju sa teme VN Montreala di bi oftopičarili do besvjesti :D
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Alonso u BMW-u? Kubica nema ništa protiv...
Nemam ni ja
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

super aguri je napisao/la:Alonso u BMW-u? Kubica nema ništa protiv...
Nemam ni ja
Imam ja protiv! Nek se Alonso "kiseli" u Renaultu, BMW nek ostavi na miru.
On karta s Robertom, pa se preko njega uvaljuje u BMW. To je drsko nepoštivanje Nicka. Ja sam navijač Roberta, ali više od svega cijenim momčad i poštivanje momčadskog kolege u ovom slučaju Nicka. Zar Robert misli da bi ga Alonso bez problema propustio, kao što je to učinio Nick na VN Kanade? Pa Alonso bi i sebe i njega zgurao u pijesak! Ljut sam! Očekujem ispriku Nicku zbog toga i nadam se da će Nick i Robert ostati u BMW Sauberu dugi niz godina i obojica ostvariti mnoge pobjede.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Kubica se umislio ako tjera Haidfelda. A i Alonso ce doc ako on(Kubica) pristane bit 2. vozac.....
Nemojte pretjerivat sada BMW nemogu pratit jos McLaren i Ferrari al kraj onakvog Masse i Kovalainena zbilja nije bilo tesko pobjedit.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Koji komentari :roll:

Sad po vama ispada da se Kubica niti ne smije družiti sa Alonsom tj ne smije mu biti prijatelj, niti smije komentirati išta... Mislim, što je trebao reći na to postavljeno pitanje o eventualnoj situaciji da su njih dvoje kolege u timu? No comment?

I tko ustvari kaže da Kubica navija da Alonso dođe u BMW i "tjera" Nicka? Ako su njih dvoje dobri (a po komentarima i slikama se vidi da jesu) normalno da će reći tako nešto. I nema tu sad spuštanja Heidfeldu, barem ga ja ne vidim, ali koliko vidim spušta se (ovdje) Alonsu i to prilično.

Eto, dao Bog da se Nick "ukiseli" u BMWu do kraja karijere ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Preem Palver

Post Postao/la Preem Palver »

Adriana Lima fan je napisao/la:Kubica se umislio ako tjera Haidfelda. A i Alonso ce doc ako on(Kubica) pristane bit 2. vozac.....
Nemojte pretjerivat sada BMW nemogu pratit jos McLaren i Ferrari al kraj onakvog Masse i Kovalainena zbilja nije bilo tesko pobjedit.
a ja sam mislio da se popravio, pa jesi ti uopće gledao zadnjih 5 utrka?
ako nisi primjetio ispred Kimija je u poretku (iako je Kimi sve u svemu kompletniji vozač ni Massa nije za bacit, dokazo je da se može nosit s Kimijem i bez TC-a iako je bilo priče da će ga Kimi satrat [al dobro, Kimi bi vjerojatno pobijedio u Kanadi da ga Hamilton nije izbaciog)
Odgovori