Foto kutak
- Biba
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Biba je napisao/la:ajde 47 očekujem da me pokopaš....

ako to očekuješ onda već misliš i sama da je slika bezveze?!
Meni nije

Dobra fotka! IAko, možda malo preveliki nagib, moram okrenuti glavu poprilično da bi vidio što je

I višak ti je ono karlovac 2008, previše slova. Po meni, bilo bi dosta samo Biba! Zvjezdice su nice

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- Navijam za: Dobre utrke
Po meni je trebao kadrirati vise u lijevo tako da stup uopce ne bude u slici, i odmaknuti se da ulovi cijeli toranj i cijelu crkvu (onaj dio koji je sa lijeve strane). Ono kaj bi ostalo od lampe se obrise u photoshopu....47 je napisao/la:kao što je scorpyjo čini mi se jednom rekao, moraš paziti na kadriranje. Ne vidi ti se vrh tornja i to kvari cijlu sliku. Ili da si se odmaknuo pa uhvatio sve, ili se približio više i uslikao prema gore. a u taj rasvjetni stup je na užasnom mjestu!
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Scorpyo
- Rezervni vozač
- 47
- Moderator
- Kontakt:
da budem iskren, a to se očekuje od mene, prva bezveze, bolje da si uslikao prizor vanjski iza stakla 
a druga isto ništa specijalno, ništa se ne vidi, ne vidim 'što je pisac htio reći'. Da si se malo približio, stisnuo kadar, ajde de, al ovako...0 bodova
Nemoj se ti ljutit, ne kažem ja to da te uvrijedim ili nešto. Neko konstruktivno kritiziram, hihi

a druga isto ništa specijalno, ništa se ne vidi, ne vidim 'što je pisac htio reći'. Da si se malo približio, stisnuo kadar, ajde de, al ovako...0 bodova
Nemoj se ti ljutit, ne kažem ja to da te uvrijedim ili nešto. Neko konstruktivno kritiziram, hihi
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Ni greda..evo danas za kaznu, neću..(osim ove)Zweki je napisao/la:Mr. Spinx, za u buduće, jedna fotka na dan.
I htio sam vanjski prizor al bigaje pri brzini od 160km/h fokus je tak ispal jel sam neuk za fotić, to sam već izjavil na temi o opremi..47 je napisao/la:..prva..bolje da si uslikao prizor vanjski iza stakla..
..druga..ništa se ne vidi, ne vidim 'što je pisac htio reći'. Da si se malo približio, stisnuo kadar, ajde de, al ovako..
Za drugu bi se isto moglo reć..al mi ideju druge nemreš osporit..pisac je htio reć da na početku svakog mraka postoji svijetlo..a kvaliteta bu se već riješila, prožvakala nekak..
..ja sam samo amater..ptićica..
Da sam čućnuo bolje bi ispala al, nemrem ju ponovit..
Topla slika..

TF110 - Toyota F1 '10
"

- 47
- Moderator
- Kontakt:
ma nema problema, svi smo tako počeli 
Da, treba paziti dok se slikakroz prozore, da ne fokusira prozor već van, događalo se i meni u žurbi, pa skužiš tek kasnije i onda se hoću istuć
I ne osporavam ideje, bez ideje nema ničega
A za noćne fotke bi ti možda trebao stativ. I onda se igraš manualnim postavkama, slika ispadne bolje.
Ova druga mi je puno bolja. Malo možda ove grane gore smetaju, ali ok je.
Na takve sitnice bi trebalo paziti kod kadriranja. Znači, ne gledati samo glavni prizor,
u ovom slučaju more i sunce, nego bacit pogled na cijeli kadar, da ukloniš ako treba neke stvari koje ulaze u isti.

Da, treba paziti dok se slikakroz prozore, da ne fokusira prozor već van, događalo se i meni u žurbi, pa skužiš tek kasnije i onda se hoću istuć

I ne osporavam ideje, bez ideje nema ničega

A za noćne fotke bi ti možda trebao stativ. I onda se igraš manualnim postavkama, slika ispadne bolje.
Ova druga mi je puno bolja. Malo možda ove grane gore smetaju, ali ok je.
Na takve sitnice bi trebalo paziti kod kadriranja. Znači, ne gledati samo glavni prizor,
u ovom slučaju more i sunce, nego bacit pogled na cijeli kadar, da ukloniš ako treba neke stvari koje ulaze u isti.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
hehe,s posla dolazim u to vrijeme47 je napisao/la:Kud ćeš ti tak rano?
Lijep izlazak, nema šta!

a baš sam mislio da buš mi o kadriranju sad nekaj nabrajal kad ono-dobro je nema šta

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
desno je zgrada,ovoje najbolje kaj se moglo,a nemam nikakve ove shopove nit se znam njima koristit47 je napisao/la:ak baš hoćeš, mogo si mrrrrvicu udesno ciljatal sad već cijepam dlake.
koji fotić imaš? vidi se dosta šuma, pa pretpostavljam da nije neka zvjerina

mobitel

EDIT:aha, K530i,niš posebno
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Tam nekaj gori, si zval Vutrogasce.. Lepa slika.. Kak da nekaj isijava iz tih zgrada.. Na to si sigurno Anđeli pale cigare..schuey je napisao/la:jedna moja,slikano danas ujutro
Da shefe Zweki..Zweki je napisao/la:Ajde manje priče više fotki. Jaki ste na tuči tipkovnice a na okidaču mlitavi.
Jel tu su neki ljudi koji tajnu če ti odat,
S kim, se treba družit, s kim se treba hodat,
Trbuh če ti maknut, silikone če ti dodat,
MANJE SLOVA, VIŠE SLIKA, sve to treba prodat..
Zadnja izmjena: Friga, dana/u 17 lip 2008, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.
TF110 - Toyota F1 '10
"