Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Pokazuje da je balav al to ne govori nista o njegovim vozackim sposobnostima. Neka kupi tu tablicu ako najmanje duplo daje u dobrotvorne svrhe......
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Bezveze. Mogao je kupiti recimo L3W 1S za 10x manju lovu ako već nije htio 73W 15 (što bi po meni bilo najveća fora)

Ma ako ga usrećuje nek mu je, i ja bih volio imati tablicu p@rtibrejker. samo računajući broj slova moja bi došla oko 1.5M $ :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

vidc je napisao/la:nije on balav,on je seljačina
Dečko koji je pun love nesmi imat takve tablice ?
90% vas da ste na njegovom mistu bi se kurčilo još više.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Ante sexy je napisao/la:
vidc je napisao/la:nije on balav,on je seljačina
Dečko koji je pun love nesmi imat takve tablice ?
90% vas da ste na njegovom mistu bi se kurčilo još više.
pa bi,al ne na takav način,mogo je kupit sebi još jednu kuću,otić u svemir...dat tolke pare za 5 slova,niđe veze...bez mašte,užas,seljački...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

vidc je napisao/la:
pa bi,al ne na takav način,mogo je kupit sebi još jednu kuću,otić u svemir...dat tolke pare za 5 slova,niđe veze...bez mašte,užas,seljački...
pa jel otišo u Švicu živit,tamo će na porezu uštedit bar 10X toliko,pa zakaj si nebi priušti,ak hoče nek si kupi kaj god mu padne na pamet,ima pare,sam ih je zaradio nitko drugi,je malo razbacivački al on sam je reko da voli takav život i bing-bling pa neka mu,ak u tom uživa ja ga podržavam....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pa neka kupuje šta hoće,normalno,njegove pare...nije stvar u tom što se razbacuje,samo eto,baš taj potez je meni bezveze,sve više i više želi bit zvijezda i izvan staze,dok na stazi radi gluposti...šteta,talenat je,al može propast ako postane previše raskalašen...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Moram primjetiti, da više ferrarijevih navijača posta ovdje, nego McLarenovih. Očito ih nešto smeta. Imaju nekog crva u dupetu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Moram primjetiti, da više ferrarijevih navijača posta ovdje, nego McLarenovih. Očito ih nešto smeta. Imaju nekog crva u dupetu.
to je zato što nas je puno više :D
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

i meni su ta slova malo seljački,bez ukusa,ali on ima para pa ih troši.
ako vam šta znači i kerum ima na svojim tablicama ST-KERUM pa zaključite šta to znači. :D
bukreka i jogurta
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:i meni su ta slova malo seljački,bez ukusa,ali on ima para pa ih troši.
ako vam šta znači i kerum ima na svojim tablicama ST-KERUM pa zaključite šta to znači. :D
To je da se ne zabuni i sjedne u krivi auto.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la:Sa svojim novcem radi što želi.Dobiva najviše od vozača što se sponzorskih ugovora tiče i može si takvo nešto priuštiti.
Svi vozači troše lovu na ovaj ili onaj način.To što je trenutno Hamilton pod povećalom i svaki njegov potez se uredno prati od novinara nije ništa novo u svijetu sporta ili showbiznisa.

Kimi cuga pa šta onda!
Njegov život,a koliko je potrošio na cugu njegova stvar.
Niti u moj đep,niti iz njega ;)

slažem se,pa schumi je trošio pare i još troši na privatni zoo na imanju,čovjeku se to sviđa a nekima je to katastrofa,mučenje životinja itd.... svak ima nekaj kaj ga usrećuje,stvarno neki prave od muhe slona...ja recimo da imam toliko para vjerovatno bi stavio tablicu s imenom,to je fora i nije niš ne znam kak strašno,inače za one koji nisu skužili hami ima tu nesreću da je tablica u državi s prek 50 milja stanovnika i samo je jedna moguća,nemre otić u neki drugi grad i stavit ime s drugim predznakom kao kod nas....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:i meni su ta slova malo seljački,bez ukusa,ali on ima para pa ih troši.
i sad se ljudi čude zašto je hamilton nekima prilično antipatičan.......... samodopadan, bahat, arogantan, prepreden, a sada vidimo još i tašt.......šteta, a tako dobar vozač...........samo ne znam kaj mu ovo 1 znači? možda misli na titulu u GP2? :badgrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Moram primjetiti, da više ferrarijevih navijača posta ovdje, nego McLarenovih. Očito ih nešto smeta. Imaju nekog crva u dupetu.
I vi ste imali crva u vrijeme Michaela Schumachera! :p :badgrin:
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Svaka čast lewisu na tablicama . A uostalom ima para pa nek radi s njima kaj god hoće. Schumacher ima vilu ko jen cijeli zagreb a kak je netko već i naveo kimi cuga . pa što?

ili kak ide jedna lijepa pjesmica . so f*****g what?
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Razlika je u tome da svi oni rade s tom lovom ono kaj ih ispunjava- Schumi ima zoo jer valjda voli životinje i brine se o njima i uživa u toj spominjanoj kući...Kimiju je očito super ubit se s alkoholom i onda radit gluposti, a Hamilton kupuje tabilce da se može pokazati! ;)

Al ko što je već neko reko, njihova lova, kaj se mene tiče mogu si s njom i *** brisat! :lol:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ovdje uopće nije stvar u lovi.......tek se naziru karakterne osobine pojedinca, mi kao konzumenti njihovih predstava na stazi počeli smo i ovako gubiti vrijeme komentirajući njihove ekshibicije van redovnih aktivnosti, ali to je normalno...

ja pak, bez obzira na sve, nikada nebi kupio tablicu sa osobnim inicijalima, bez obzira što si je, baš kao i dotični, mogu priuštiti.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa nebi ti nebi ni ja al osobno meni je balavije imat svoj vlastiti mali zoloski vrt i drzat zivotinje u kavezima vec imat tablice sa svojim inicijalima. Osobno ne podrzajem ni jednu eksibiciju takve vrste al pricat o Hamiltonu kao jedinom vozacu "pogresnog" karaktera je smjesno ili uopce pricat da ima pogresan karakter.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

E baš me zanima šta bi vi radili da imate toliko novca kao on. Trošili bi i na još veće gluposti. Čovjek hoće tablice sa svojim imenom, pa neka mu ih zaradio je taj novac, pa neka ga troši kako god hoće.
Nevidim u čemu je tu problem.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

sunseeker je napisao/la:ovdje uopće nije stvar u lovi.......tek se naziru karakterne osobine pojedinca, mi kao konzumenti njihovih predstava na stazi počeli smo i ovako gubiti vrijeme komentirajući njihove ekshibicije van redovnih aktivnosti, ali to je normalno...

ja pak, bez obzira na sve, nikada nebi kupio tablicu sa osobnim inicijalima, bez obzira što si je, baš kao i dotični, mogu priuštiti.
Slažem se u potpunosti. Ionako ovdje se naziru karakterne osobine pojedinca iz priče (aka LEW 1S-a) ali i karakterne osobine pojedinaca na forumu, što onih koji će takav Lewisov potez podržati, što onih koji će ga osuditi, bilo radi toga jer su navijački premazani ili nam otkrivaju ustvari dijelove svoje osobnosti.

Ali da li je zaista BITNO to što je Lewis potrošio lovu i lovu za personaliziranu tablicu? Očito je bitno jjer se još jednom na forumu oko njega lome koplja. Ali kao što je citirani kolega rekao, i ovakve "vannastavne" aktivnosti postaju dovoljnim razlogom za "gubljenjem vremena". I makar razglabanje o ovoj temi ne smatram općenitim gubljenjem vremena, mislim da komentari polako prerastaju u preopćenite komentare vezane uz naš život.

Realno gledano, svi mi volimo neke stvari u životu - da li radi toga što ih baš volimo, ili radi toga što volimo da ljudi znaju da ih volimo. Lewis je došao do slave, love, ogromnog poštovanja dijela ljudi (prvenstveno nacije a onda i stranaca)... Ako mu je gušt i čini ga sretnim da ušeta u garažu i vidi auto sa svojim imenom . neka mu je. Ako mu je gušt da svi znaju da on ide jer čitaju na tablici tko je - neka mu je. A sigurno je uzeo tu tablicu radi jednog od ova dva razloga. Trećeg nema, tj ja ne mogu doći do njega.

I ja bih racimo mogao uzeti personaliziranu tablicu, pljunuti par hiljada kuna na nju, pa da svi vide da p@rtibrejker ide u susret / parkiran je u gradu. Ali neću je uzeti jer mi to ne predstavlja nikakav gušt. A njemu je tih par hiljada dolara kao meni par hiljada kuna (ma i manje) - i još mu je to gušta radi nečeg. S druge strane, moj auto je drugačiji od svih u gradu, i tu je ustvari moja personalizirana tablica... Svi smo mi...Lewis Hamilton :lol: u nečem...

I nemojte baš toliko suditi jednog 23-godišnjaka koji je po meni još uvijek razigran i u fazi razvoja; barem u nekim stvarima. Svi smo mi zamišljali sve i svašta samo što si on svaku tu zamišljotinu može i ostvariti. Pa nek ostvaruje, meni je to apsolutno nebitno.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Mozda je stvar samo u tome da ti ljudi tolike pare razbacuju na gluposti, dok milioni dece gladuju, Pitanje je samo, koliko su dali u dobrotvorne svrhe. Bilo ko od njih.
Ja bih bio spreman dati 30 % od dobitka na LOTO-u u dobrotvorne svrhe.
Kimi je najbolji
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Hamilton je faca od vozača. kontrola bolida, stil vožnje... sve!
i osobno me iritira što je sada napadnut sa svim mogućim kritikama. Bernie se pravi pametan kako nije ni do koljena alonsu i kubici. Kubica je sada popularan i In kao što je hamilton bio točno u ovo doba prošle godine. Normalno da čovjek griješi, neiskusniji je od većine njih (a već pobjeđuje, svejedno). u stvari, on je meni najsličniji Vettelu od svih na gridu.
No, bez obzira na to, što se ovoga tiče, stvarno djeluje kao seljo koji je odjednom dobio puno para...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Michael Schumacher je često davao novac u dobrotvorne svrhe.Za žrtve cunamija u Aziji je dao mislim 7 miliona dolara.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Icy je napisao/la:Razlika je u tome da svi oni rade s tom lovom ono kaj ih ispunjava- Schumi ima zoo jer valjda voli životinje i brine se o njima i uživa u toj spominjanoj kući...Kimiju je očito super ubit se s alkoholom i onda radit gluposti, a Hamilton kupuje tabilce da se može pokazati! ;)

Al ko što je već neko reko, njihova lova, kaj se mene tiče mogu si s njom i *** brisat! :lol:
Ja bih, recimo, forumašima f1.hr osigurao VIP ložu (trke po izboru)...s Jumbo pizzama :D Ne znam bil' svima, ali McLarenovim navijačima sigurno :p
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

cezar je napisao/la:Mozda je stvar samo u tome da ti ljudi tolike pare razbacuju na gluposti, dok milioni dece gladuju, Pitanje je samo, koliko su dali u dobrotvorne svrhe. Bilo ko od njih.
Ja bih bio spreman dati 30 % od dobitka na LOTO-u u dobrotvorne svrhe.
Sumacher je isto mogao ustedit tih par mil. od zoloskog i dat gladnoj djeci unatoc tome sto daje puno para..... Uostalom kako ti znas mozda Hamilton se za razliku od Sumachhera pravi sa tablicama i daje siromasnima van javnosti dok Sumacher hoce da svi vide kako je dobrotvor. Mi to neznamo i zato nemozes sudit nekoga po tom.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Adriana Lima fan je napisao/la:Sumacher je isto mogao ustedit tih par mil. od zoloskog i dat gladnoj djeci unatoc tome sto daje puno para..... Uostalom kako ti znas mozda Hamilton se za razliku od Sumachhera pravi sa tablicama i daje siromasnima van javnosti dok Sumacher hoce da svi vide kako je dobrotvor. Mi to neznamo i zato nemozes sudit nekoga po tom.
Joooj, molim te!!!
Baš je Hamilotnu cilj dati lovu u dobrotvorne svrhe, a prošle godine je "moral" pisat knjigu jer mu je plaća bila premala! :roll: Vjeruj mi da je on tolko medijski pokriven da vjerojatno nebre ni p*dnuti na miru jer novinari hvataju svaki njegov potez! Baš ko pravi lešinari! I da daje neku lovu to bi se sigurno saznalo, ko što bi se saznalo za svaku drugu poznatu ličnost tak da mi ne iznosi neke svoje teze da je Schumacheru u interesu da se sazna! :roll: A njega mi nemoj ni spominjat u ovom kontekstu! Ako si hoće priuštit zološki, može bez problema jer on valjda daje više love nego svi ostali vozači zajedno (za tsunami je dal 10 milijona)! Mogu se kladit da neznaš ni polovicu onoga kaj je on napravil i doniral žrtvama tsunamija ili ratova! :off:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Odgovori