Robert Kubica [#88]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

M Power je napisao/la:Još ćemo se mi svi naslušati Poljske himne, samo nek nam je Robert skroman, radišan i brz s bolidom i pobjede će doći.

Samo nek ne postane ****** snob, ko neki njegovi vršnjaci u formuli 1.

Zweki: Pripazi na izjave.
Kao na primjer: Hamilton.
Avanti FER, Avanti!!!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

The Greatest je napisao/la:
M Power je napisao/la:Još ćemo se mi svi naslušati Poljske himne, samo nek nam je Robert skroman, radišan i brz s bolidom i pobjede će doći.

Samo nek ne postane šugavi snob, ko neki njegovi vršnjaci u formuli 1.
Kao na primjer: Hamilton.
Ili Alonso koji mora biti 1. vozac i bjezi od svakog oblika zdrave konkurencije u ekipi.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

The Greatest je napisao/la:Slažem se, ali makar nije ovako bahat i ne vjeruje da je novi Mesija pa da se cijeli svijet vrti oko njega.
O cemu ti pricas? Tko to misli?
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

There is no power, like M Power.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

M silo,
ja mislim da su ipak dosada svi shvatili da je poljak skroman i fin čovjek ljudskog karaktera, a ovaj malo više voli pice i glamur.
Pustimo ih sada da se natječu.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

-Briatore- je napisao/la:M silo,
ja mislim da su ipak dosada svi shvatili da je poljak skroman i fin čovjek ljudskog karaktera, a ovaj malo više voli pice i glamur.
Pustimo ih sada da se natječu.
Al su oni sad najkompletnija ekipa i bez najmanje svađa i priča o njima.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

Kubica u Ferrariju 2009. godine, neslužbena informacija...
Anything you can do, I can do better!
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

monza je napisao/la:
Pero Perilica je napisao/la:Kubica u Ferrariju 2009. godine, neslužbena informacija...
a mi mislili službena :badgrin:
Umjesto koga?
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Safety Car

Post Postao/la bugatti1001 »

U Francuskoj će Robert sigurno pomrsit račune nekima kojima je 'sklisko' u poretku...
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ja se samo nadam da neće mediji s Kubicom napravit istu stvar koju su napravili s Hamiltonom... Napravili su od njega mega-zvijezdu nakon 5 utrka prošle sezone, i od onda se i najmanju stvar koju Hamilton napravi (dobru ili lošu, na stazi ili van nje), analizira i o svemu se bezpotrebno raspravlja... Po meni, mediji su glavni krivac zašto puno ljudi ima takvo mišljenje o Hamiltonu kakvo već ima...
I Hamilton je bio skroman i tih, i samo je vozio utrke, sve dok nije preuzeo vodstvo u prvenstvu... Ali, Kubica je puno skromniji od Hamiltona zbog uvjeta i načina kako je došao do F1 i nije (još) toliko atraktivan medijima, pa se nadam da će se znat nosit s njima na pravi način... ;)
slika slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

keexx je napisao/la:Ja se samo nadam da neće mediji s Kubicom napravit istu stvar koju su napravili s Hamiltonom... Napravili su od njega mega-zvijezdu nakon 5 utrka prošle sezone, i od onda se i najmanju stvar koju Hamilton napravi (dobru ili lošu, na stazi ili van nje), analizira i o svemu se bezpotrebno raspravlja... Po meni, mediji su glavni krivac zašto puno ljudi ima takvo mišljenje o Hamiltonu kakvo već ima...
I Hamilton je bio skroman i tih, i samo je vozio utrke, sve dok nije preuzeo vodstvo u prvenstvu... Ali, Kubica je puno skromniji od Hamiltona zbog uvjeta i načina kako je došao do F1 i nije (još) toliko atraktivan medijima, pa se nadam da će se znat nosit s njima na pravi način... ;)
Mislim da si sam sve objasnija u ovom crvenom
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

keexx je napisao/la: Ali, Kubica je puno skromniji od Hamiltona zbog uvjeta i načina kako je došao do F1 i nije (još) toliko atraktivan medijima, pa se nadam da će se znat nosit s njima na pravi način... ;)
A Kubica je kao teze dosao do F1 od Hamiltona? Ja znam da je Hamiltonov stari radio 2 posla dok je Kubicin stari zastupnik neke auto firme za prostor Balkana.
Ako alaudiras na to da je Hamiltona stari "progurao" ili da je imao vise novca.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Adriana Lima fan je napisao/la:A Kubica je kao teze dosao do F1 od Hamiltona? Ja znam da je Hamiltonov stari radio 2 posla dok je Kubicin stari zastupnik neke auto firme za prostor Balkana.
Ako alaudiras na to da je Hamiltona stari "progurao" ili da je imao vise novca.
Ne znam šta je čiji stari radio, i nisam mislio na lovu jer ne znam koliko je ko imao onda, nego sam mislio na to da je Hamiltona kad je imao nekih 13 godina, pod svoje uzeo McLaren, odnosno Ron Dennis, znači počeli su ulagat u njega već pred 10 godina, tako da je njemu budućnost u f1 bila praktički osigurana (normalno uz uvjet da pokaže dobre rezultate i talent) dok s Kubicom to nije bilo tako...Dobro, to možda i nije toliko bitno, jer ako si talent onda će te neko uočit i ako voziš nabrijanu kosilicu po nekoj livadi... :D Šala...
Bit mojeg posta prije je bio da su nakraju mediji ti koji stvore neku sliku o nekome (nažalost)... Hamilton je svima bio super i odličan prvih 5-6 utrka, sve je djelovalo idilično u McLarenu, a kad je pobjedio i počeo vodit u prvenstvu, počelo se svašta pisat (o njemu, o njemu i Alonsu itd..)... A nešto slično se možda opet počelo događat... Nakon pobjede bilo je nekih priča da Kubica ne bi imao ništa protiv Alonsa kao momčadskog kolege (što se može svakako iskomentirat), pa sad izjave o Hamiltonu, i bit će toga sve više... A prije toga se gotovo ništa nije moglo čut od Kubice.... Sad je pod povećalom jer vodi u prvenstvu i ostvario je prvu pobjedu i sve što bude govorio i radio izlazit će u medijima... Po meni to je možda razlog zašto Kimi razmišlja o povlačenju (ne vole svi toliku medijsku exponiranost)... Ali nadam se da s Kubicom to neće otić toliko daleko ko sa Lew1som... ;)
Jesam se raspisao o ničemu... :blabla:
slika slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

A Hamilton je inicirao taj razgovor sa Dennisom i dalje se sve zna. Svojim zaslugama je to uspio.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Pričekajmo rujan i tada će se znati vozačka postava BMW Saubera za iduću sezonu. Dr. Mario Theissen će se tada izjasniti u vezi budućnosti Roberta i Nicka u BMW-u.
Ja se nadam da će obojica još godinama voziti u BMW Sauberu, jer su dobar tim. Sada novinari nagađaju u koji tim će koji vozač i time pojedinim vozačima nabijaju cijenu.
Robert ima talijanskog menađera koji spominjanjem Ferrarija želi Robertu podići plaću kod BMW-a. Robertu novci nisu najvažniji i nije pohlepan, ali znate kakvi su menađeri, pokušavaju izvuć što je više para od momčadi.
Ako BMW želi titule , onda mora zadržati i Nicka i Roberta, jer su uigran tim i poznaju momčad i bolid, a to je preduvjet za titule. Rosberg je dobar i brz vozač, ali bi mu trebale sezona ili dvije da se privikne na BMW Sauber i pitanje je bi li bio toliko brz da nadmaši McLaren i Ferrari. Samo Robert to može uz Nickovu suradnju i podršku. Kao nekad Schumacher i Patrese u benettonu.
Ako Robert ode u Ferrari biti će sigurno svjetski prvak, ali pitanje je tko će otići iz Ferrarija. Ja bi htio da ostane u BMW-u i s njim bude svjetski prvak.

Robert nikada neće biti kao Hamilton. Jednostavno nije takav čovjek. Nije toliko medijski i marketinški zanimljiv i uvijek će i medijima i sponzorima biti manje zanimljiv od Hamiltona, i to je dobro. Zato će na stazi, Robert nadam se biti konstantniji i uspješniji vozač, pogotovo ako bude imao podjednako brz bolid kao Hamilton.
Fiorano04

Post Postao/la Fiorano04 »

Adriana Lima fan je napisao/la:A Hamilton je inicirao taj razgovor sa Dennisom i dalje se sve zna. Svojim zaslugama je to uspio.
Malo previše vjeruješ u važnost tog famoznog razgovora
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Evo jedne po meni zanimljive izjave Kubice :)

http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 37,00.html
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Peto mjesto je dobar rezultat za Roberta na VN Francuske. Treba marljivo skupljati bodove i čekati kikseve protivnika, bit će još utrka kao VN Monaca i VN Kanade.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Robert traži još veći angažman svih u momčadi za budući napredak.

http://www.autosport.hr/content/view/8458/381/
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

M Power je napisao/la:Robert traži još veći angažman svih u momčadi za budući napredak.

http://www.autosport.hr/content/view/8458/381/
Kao i svi vozači
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Malo me je iznenadio onim izletanjem Robert, ali dobro, mlad je, doći će iskustvo.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.youtube.com/watch?v=foctCG5l5R0

Prebrzo je vozio, prevelika želja, trebao je biti oprezniji, pa bi došao do kojeg boda.
Nadam se da će na VN Njemačke Robert i Nick biti među prvih pet.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Majstor govori o svojim počecima u auto sportu:

http://max.tportal.hr/subPage.aspx?videoId=3665
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Fiorano04 je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:A Hamilton je inicirao taj razgovor sa Dennisom i dalje se sve zna. Svojim zaslugama je to uspio.
Malo previše vjeruješ u važnost tog famoznog razgovora
Lewis je povukao Rona za rukav i rekao: Čiko ja bih vozio za vas!!?? Niti ja ne vjerujem u razgovor koji je pokrenuo taj famozni čin - vučem te za rukav. OFF TOPIC
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Solidno odvožena VN Europe i zasluženo treće mjesto na podiju!
Čpvjek kojeg je lijepo vidjeti u vrhu. :driver:
Odgovori