Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Pa nije spreman platit cijenu nevozenja utrka radi smanjenja troskova vozaca.schuey je napisao/la:gospodin čovjek to je sve kaj ću rečWalter je napisao/la:Hamilton neće učestvovati u štrajku
http://www.autosport.com/news/report.php/id/68432
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- muamert
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Nije mu se prepotentnost isplatila, nikako, zasluzeno van bodova.
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- muamert
- Test vozač
Malo procitaj njegove izjave poslije VN Kanade.Adriana Lima fan je napisao/la:Prepotentnost?
Pozdrav
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Na nekim se mjestima ova kazna uspoređuje se nekažnjavanjem bivšeg F1 vozača s ove snimke (oko 1:38 ) u sličnoj situaciji. Ali taj vozač je vozio za neku drugu momčad...Adriana Lima fan je napisao/la:Treba pocet pricat istinu,a to je da je ova kazna bezobrazna i drago mi je da je Hamilton poceo pricat o tome.

- muamert
- Test vozač
Pa zar sam ja nesto neargumentirano napisao, da bi ti mogao bockati.-Briatore- je napisao/la:Ti Lucky znaš da ja cijenim prave kvalitetu i da je Hamilton vrhunski vozač (uostalom ne bi ga ti cijenio), ali moram ovako bocnut' nekim komentarima kada ljudi slijepo bez argumenata samo cijene svoje favorite, a kritiziraju ostale, također bez argumenata...
Tako da, NHF.
Lewis Hamilton says "nothing can stop" his McLaren team this season
Obje izjave sa: http://www.autosport.com/news/report.php/id/68181The fact is we destroyed everyone this weekend. With the car we have right now there is no stopping us.
BTW takodjer cijenim Hamiltonove vozacke sposobnosti. Nemam svog favorita, osim Ferrarija i samo Ferrari.
Pozdrav
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ja bih vas zamolio da mi objasnite kako je to ista stvar ljudi??? nekad pomanjkanje objektivnosti nije dobro,pa jel dobio poziciju-NIJE,jel ju izgubio-JE,dali je steko bilokakvu prednost?NE,molio bih vas da mi objasnite sa kojim se to pravilom krši? i kaj onda ak je crveni,dajte molim vasLucky je napisao/la:Odmah sam se sjetio da je tu bio crveni bolid i ne Schumi nije sjekao šikanu.gringo73 je napisao/la: Na nekim se mjestima ova kazna uspoređuje se nekažnjavanjem bivšeg F1 vozača s ove snimke (oko 1:38 ) u sličnoj situaciji. Ali taj vozač je vozio za neku drugu momčad...
Tamo je ni nema za njega ili za crvene.
I sad se pitate zašto se bunimo na neke odluke FIA-e.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Formula4ever
FIA je prebrutalna prema Mclarenu, Kimi juri s auspuhom u zraku i nikom ništa.....samo svi gledaju kamo će odletit njegov auspuh
Hamilton drukčije nije mogao kroz onu šikanu jer je od preticanja doletio brzo i u svakom slučaju bi izgubio balans na kočenju pa bi morao preko nje...
Hamilton drukčije nije mogao kroz onu šikanu jer je od preticanja doletio brzo i u svakom slučaju bi izgubio balans na kočenju pa bi morao preko nje...
...::: // Hamilton United \\ :::...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
nažalost to je breme s kojim s mclaren mora nositi, a kako stvari stoje, breme će potrajati još neko vrijeme..... usprkos svemu, u mclarenu su morali javiti hamiltonu da propusti čisto iz predostrožnosti......zar su bilja mislili da ovaj neće iskoristiti svaku ponuđenu priliku? pogotovo nakon kanade? amaterizam u mclarenu...............
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Ne odnosi se na tebe, zar to nije logično, tebe sam samo potvrdio.muamert je napisao/la:Pa zar sam ja nesto neargumentirano napisao, da bi ti mogao bockati.-Briatore- je napisao/la:Ti Lucky znaš da ja cijenim prave kvalitetu i da je Hamilton vrhunski vozač (uostalom ne bi ga ti cijenio), ali moram ovako bocnut' nekim komentarima kada ljudi slijepo bez argumenata samo cijene svoje favorite, a kritiziraju ostale, također bez argumenata...
Tako da, NHF.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pitam se što bi bilo da je kojim slučajem taj dio pogodio nekog vozača u kacigu( pri 300 km/h)? Sada nisu mislili o sigurnosti. Dokaz je to da je Mad Max ponovo u sedlu i da Ferrari ponovo "mora" osvojiti prvenstvo, dok je Mosley još u FIA-i. 
Ove izjave me podsjećaju na izjave jednog legendarnog vozača koji je isto tako imao problema sa FIA-om

Ove izjave me podsjećaju na izjave jednog legendarnog vozača koji je isto tako imao problema sa FIA-om

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
Jesi mi ti jako frustriran?hsp1861 je napisao/la:ma balavac je uništio mclaren, zbog njega prošle godine nisu osvojeni naslovi. a sad je kakti postao zvijezda neka pa se slika s milijun sponzoruša. balavac mali. pun mi ga je **rac.

With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Ti si sinko stvarno pun negativne energije. Još i vrijeđaš LH. To nije lijepo.hsp1861 je napisao/la:ma balavac je uništio mclaren, zbog njega prošle godine nisu osvojeni naslovi. a sad je kakti postao zvijezda neka pa se slika s milijun sponzoruša. balavac mali. pun mi ga je **rac.
Nisam ni ja njegov obožavatelj, ali trudim se držati određeni nivo u svojim postovima.

Uništio Mclaren? Šta je onda radio Kimi kad je bio s njima...nemojmo pričati gluposti.
Glazba nije trčanje na 100 metara, glazba je emocija... (Mate Mišo Kovač-NU2).
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Zar nije bilo logično da nakon što je pretekao Vettela da ga rdi prevencije od kazne propusti,tu bi malo izgubio,ali opet bi ga uzeo...stvarno više ni samog hamia ne mogu kriviti koliko McLaren oni su trebali da ga upozore i kažu mu da se skloni,ali ne gospodi sada kriva FIA...
Ali mislim da je i kimi trebao biti udaljen sa utrke zbog visećeg auspuha,da je to nekoga pogodilo...
Ali mislim da je i kimi trebao biti udaljen sa utrke zbog visećeg auspuha,da je to nekoga pogodilo...

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
-
- Profesionalni vozač
Potpuno si u pravu, trebao ga je propustiti nakon onoga, jer bi trebao znati da FIA jedva ceka da ga kazni.edo je napisao/la:Zar nije bilo logično da nakon što je pretekao Vettela da ga rdi prevencije od kazne propusti,tu bi malo izgubio,ali opet bi ga uzeo...stvarno više ni samog hamia ne mogu kriviti koliko McLaren oni su trebali da ga upozore i kažu mu da se skloni,ali ne gospodi sada kriva FIA...
I to za Kimija stoji da je trebao biti diskvalificiran.
-
- Profesionalni vozač
Da, Ferrari opet _mora_ osvojiti prvenstvo, ne znam otkud tolika motivacija McLarenu over and over.Dani je napisao/la:Pitam se što bi bilo da je kojim slučajem taj dio pogodio nekog vozača u kacigu( pri 300 km/h)? Sada nisu mislili o sigurnosti. Dokaz je to da je Mad Max ponovo u sedlu i da Ferrari ponovo "mora" osvojiti prvenstvo, dok je Mosley još u FIA-i.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt: