prijedlozi za poboljšanje foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la -Briatore- »

schuey je napisao/la:dali se može uvest obavijest da se zabrani u prognozama samo nabijanje postovao kao lewis hamilton ili kimi pobjeđuje,postalo je već navika ljudima da bezveze ukucaju post samo da bi nekaj rekli,ja nisam protiv tih tema ali može se onda bar napomenut kome kako zašto s kim oko čega se tome nadaju,to žele i bar nekaj reč a ne ovak. postovi koji nemaju nikakvo objašnjenje su čisto nabijanje postova i u istom rangu su sa solo smajlićem ili potpis postom koji su po samoj definiciji protiv pravila foruma te se odmah brišu. baš sam vodio raspravu nedavno s jednim članom i on je shvatio ali očito drugi il ne žele shvatit il ne razumiju
Javio se.
:>>
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:dali se može uvest obavijest da se zabrani u prognozama samo nabijanje postovao kao lewis hamilton ili kimi pobjeđuje,postalo je već navika ljudima da bezveze ukucaju post samo da bi nekaj rekli,ja nisam protiv tih tema ali može se onda bar napomenut kome kako zašto s kim oko čega se tome nadaju,to žele i bar nekaj reč a ne ovak. postovi koji nemaju nikakvo objašnjenje su čisto nabijanje postova i u istom rangu su sa solo smajlićem ili potpis postom koji su po samoj definiciji protiv pravila foruma te se odmah brišu. baš sam vodio raspravu nedavno s jednim članom i on je shvatio ali očito drugi il ne žele shvatit il ne razumiju
Ti prijavi post - ja ga obrišem ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Daj morete otvorit neku školu za postavljat linkove i ostale BBCode jer očito 90% ljudi nezna sve poremete sa tim linkovima od 5 metara
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Slažem se , kao početnik nemam pojma o tome , čak se još nisam usudila stavit ni fotku - iako Ante nemoj poludit mislim da si mi već pisao kako to napravit , a nebi tila nešto zabrljat , tako javite čim bude detalja o tome da zapišem i ako prvi put probam pa zabucam , ne vičite :D
... Forza Massa ...
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Ja bi da se u "Aktualnosti" izbrisu svi oni topici dali je ovaj prava klasa i takve gluposti. pocelo je postat zbilja nepregledno tamo i dovoljan je jedan topic o doticnom vozacu ekipi da se komentira,a jos topic "novosti" i "Testiranja i rezultati" i to je to nema vise potrebe za drugim topicima. Moj prijedlog jel ce bit daleko ljepse i preglednije.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Vidim da u posljednje vrjeme nema nekih moderatoda na forumu i da je saletu i 47 teško sada uvoditi red. Moj prjedlog bi dio da se trenutno doda barem 1 ili 2 moderatora koji će praviti red dok se ostali nevrate, a kada se ostali vrate može se vratiti sve na staro ili da ih se smjeni ako novi rade bolji posao :D
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Kenny je napisao/la:Vidim da u posljednje vrjeme nema nekih moderatoda na forumu i da je saletu i 47 teško sada uvoditi red. Moj prjedlog bi dio da se trenutno doda barem 1 ili 2 moderatora koji će praviti red dok se ostali nevrate, a kada se ostali vrate može se vratiti sve na staro ili da ih se smjeni ako novi rade bolji posao :D

Je li se to uvlačiš u pakšu ;) hahaha.
kakav potpis staviti???
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Maestro je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Vidim da u posljednje vrjeme nema nekih moderatoda na forumu i da je saletu i 47 teško sada uvoditi red. Moj prjedlog bi dio da se trenutno doda barem 1 ili 2 moderatora koji će praviti red dok se ostali nevrate, a kada se ostali vrate može se vratiti sve na staro ili da ih se smjeni ako novi rade bolji posao :D

Je li se to uvlačiš u pakšu ;) hahaha.
Kome? :roll:
Što?

To kažem jer me već malo živcira ovo sve na forumu što se dešava. ;)
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

a što se događa? ja ne stignem baš toliko na forum, i istina da nas baš i nema. a vi prijavite post koji vam ne paše, pa ćemo riješiti problem.
Ne možemo mi sve vidjeti, pošaljite nam PP ;)

Maestro, pazi na jezik!
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Slažem se da 47....Trebali bi se i mi ostali malo više uključiti tako što prijavljujemo postove...Pa zbog toga je to i stavito....

Mislim da bismo moderatorima jako pomogli što se toga tiće...
1982 UCV 1919
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ponovno se rasplamsala rasprava o otvarnju nepotrebnih tema,i eto,duple se opet otvaraju. Nemam nikaj protiv tih tema ali mogu se svrstat u već postojeće,pa će opet krenut priča o nepreglednosti,spamanju i sto drugih čuda ponovno i ponovno i ponovno.

Dakle tema o slikama sa posjete utrkama članova jednostavno i savršeno paše u temu o odlascima na utrke,to je jedan,a druga o čestitanju rođendana našem adminu. Naravnonemam nikaj protiv tog al postoji nedavno otvorena tema za to o čestitanju rođendana,također daleko u naftalinu ima još nekoliko tema na sličnu foru otvaranih iz događaja u događaj. NHF al to je tak,opet ista stvar,opet ću slušat kak svi to radimo,da ni ja nisam svetac,off topičarim a solim drugima pamet,no to je tak...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Da se na neki način nadovežem na schueyev post. Pošto već imamo podforum vezan za fotografije koji između ostalog sadrži i fotoutrke, zar ovo nije bila idealna prilika da se organizira fotoutrka vezana uz F1???
p.s. još nije kasno ;-)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la:
Tema je otvorena u dogovoru sa administratorima i nije otvorena bez veze ;)
NHF ni tebi ni njemu,al onda sam svoje odluke poništava,kao nedavnu o duplim temama. Nebum ja njega učio kak da radi svoj poso,nit se petljo tam al meni to tak izgleda. Nemojte krivo shvatit,obje su jako dobre i zanimljive ali su duple
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:
Lucky je napisao/la:
Tema je otvorena u dogovoru sa administratorima i nije otvorena bez veze ;)
NHF ni tebi ni njemu,al onda sam svoje odluke poništava,kao nedavnu o duplim temama. Nebum ja njega učio kak da radi svoj poso,nit se petljo tam al meni to tak izgleda. Nemojte krivo shvatit,obje su jako dobre i zanimljive ali su duple
Ako pomiješaš 7 stranica rasprave o odlasku na utrku i dodaš još nekoliko stranica fotki i odgovora na fotke, tko će više u tom neredu naći samo fotke (ako njih traži). Jedna zasebna tema gdje će se slati samo fotke s utrka je puno bolje riješenje nego mješanje s temom gdje se raspravlja o odlasku na utrku ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

jel postoji mogućnost da se uvede da vidimo vrijeme kada je osoba kojoj sam poslao pp isti i pogledala,jer to recimo meni bi dobro došlo za pozivnice koje šaljem ljudima u svezi kviza,pa kad nekom pošaljem i vidim da je otvorio tek pol satsa prije početka kviza,onda nemoram drugi put slat,ovak samo vidim da je pp poslan a kad je pročitan nitko nema veze.
hvala
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la:jel postoji mogućnost da se uvede da vidimo vrijeme kada je osoba kojoj sam poslao pp isti i pogledala,jer to recimo meni bi dobro došlo za pozivnice koje šaljem ljudima u svezi kviza,pa kad nekom pošaljem i vidim da je otvorio tek pol satsa prije početka kviza,onda nemoram drugi put slat,ovak samo vidim da je pp poslan a kad je pročitan nitko nema veze.
hvala
Vidiš kad je pročitana kad ti se poruka spremi u "poslane poruke"!
Sve dok ju ovaj ne pročita, ona ti stoji u "odlaznim porukama"! ;)

Barem mislim da je tako, ispravite ako griješim... :?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la: Vidiš kad je pročitana kad ti se poruka spremi u "poslane poruke"!
Sve dok ju ovaj ne pročita, ona ti stoji u "odlaznim porukama"! ;)

Barem mislim da je tako, ispravite ako griješim... :?
tako je,i sve dok ne iziđe iz outboxa možeš ju ispravljat i dodavat stvari,no meni bi recimo preko nekoliko puta prilikom slanja pozivnica nekim ljudima pomoglo da vidim kad su ptvorili istu. Ak je prekomplicirano onda nikaj al ak se da sredit nabrzaka nekaj,dobro bi došlo,barem meni ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Neki dan mi je pala na pamet jedna ideja pa da upitam da li bi to bilo izvedivo i koliko bi se to ljudima svidjelo.
Umjesto da piše:

Km: xxxx

Bilo bi više u stilu F1. :D
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

tex je napisao/la:...i ja bi još predložio da se umjesto postotka aktivnosti članova (broj postova kroz vrijme provedeno na forumu) da se mjeri kao prosječna brzina. 8)
... i onda me bacite u bed jer ni pješke ne bih bio tako spor. :lol:

Zgodna ideja ak se Sale hoće (ima vremena) poigrati s tim.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Zweki je napisao/la:Umjesto da piše:

Km: xxxx

Bilo bi više u stilu F1. :D
Super ti je ideja. Sada sam malo zauzet ispitima, ali ovo bi se moglo riješiti bez nekakvih problema.
Mogli bi čak staviti i krugova umjesto kilometara (to bi bilo još više u stilu F1), ako se slažete, naravno :)

@ tex: Prosječna brzina baš i ne bi imala nekakvog smisla, jer bi svima pisalo oko 0.03 km/h i manje ;)
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Re:

Post Postao/la zvjerko »

Novi stil foruma je OK samo bi bilo dobro da je boja podloge za svaki drugi post malo intenzivnija da se bolje vizualno odvajaju. Ako odaberem drugi stil (subsilver2) onda ne vidim sve, a i prosilver mi se više sviđa...

add - proradilo mi sve na subsilver2 - mali savjet onima koji misle da je nepregledno, sa sub2 je preglednije
Zadnja izmjena: zvjerko, dana/u 03 lis 2008, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Re: prijedlozi za poboljšanje foruma

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Neznam dali je zaboravljeno za to, sada kada je forum izmjenjen mogla bi se dodati ona opcija za koji tim navijas da piše ispod profila.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Neznam dali je zaboravljeno za to, sada kada je forum izmjenjen mogla bi se dodati ona opcija za koji tim navijas da piše ispod profila.
Riješeno ;)
Potrebne informacije ispunite u postavkama profila (Profil > Profil > Navijam za). Ako ništa ne ispunite, pisat će da ne navijate za nikoga.

Kad ste već u tom dijelu postavki profila, namjestite si ponovno spol (nažalost, stare postavke nisu kompatibilne s novim forumom) :(
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Nisam dugo ovdje, ali mogu reći da mi sad nakon poboljšanja foruma ove slike i animacije u potpisu izgledaju brutalno loše i zbog toga sve izgleda jako nepregledno...

Hvala
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Poptpisujem, vidio sam tonu foruma s ovakvim stilom i niti jedan mi se nije svidio, prošle je bilo puno bolje, jednostavno uz loši skin neprirodno je danas nekak imat na desnoj strani avy i to ostalo.
Odgovori