Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Preem Palver je napisao/la:
a ja sam mislio da se popravio, pa jesi ti uopće gledao zadnjih 5 utrka?
ako nisi primjetio ispred Kimija je u poretku (iako je Kimi sve u svemu kompletniji vozač ni Massa nije za bacit, dokazo je da se može nosit s Kimijem i bez TC-a iako je bilo priče da će ga Kimi satrat [al dobro, Kimi bi vjerojatno pobijedio u Kanadi da ga Hamilton nije izbaciog)
Kimi je isto lošiji ove sezone nego kaj je trebo bit,no Massa nije odvezao ama baš niti jednu utrku da niej napravio neku grešku,TC ga ubija,Kimi također griješi,ne toliko ali svakako previše!!! Totalna suprotnost od BMW-a
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

schuey je napisao/la:Kimi je isto lošiji ove sezone nego kaj je trebo bit,no Massa nije odvezao ama baš niti jednu utrku da niej napravio neku grešku,TC ga ubija,Kimi također griješi,ne toliko ali svakako previše!!! Totalna suprotnost od BMW-a
Da to mi je odlično... Svi ovi "veliki" su griješili i imali probleme.. I Hamilton, i Massa, i Kimi i Heikki... A Heidfeld i Kubica fino šute, rade svoj posao i ne griješe... Cijelu sezonu dosad nisu imali ni jednu ozbiljnu grešku i evo ih sad, Kubica prvi u poretku, a BMW kasni samo 3 za Ferrariem i ima čak 17 bodova prednosti pred McLarenom... ;)
slika slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Adriana Lima fan je napisao/la:Kubica se umislio ako tjera Haidfelda. A i Alonso ce doc ako on(Kubica) pristane bit 2. vozac.....
Nemojte pretjerivat sada BMW nemogu pratit jos McLaren i Ferrari al kraj onakvog Masse i Kovalainena zbilja nije bilo tesko pobjedit.
ako nisi primjetio ispred Kimija je u poretku (iako je Kimi sve u svemu kompletniji vozač ni Massa nije za bacit, dokazo je da se može nosit s Kimijem i bez TC-a iako je bilo priče da će ga Kimi satrat [al dobro, Kimi bi vjerojatno pobijedio u Kanadi da ga Hamilton nije izbaciog)
:roll: :roll: Ovo je kao da pricas drvecu. Pa mislio sam na Kanadu i tu su Massa i Kova bili katastrofa.
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Adriana Lima fan je napisao/la: :roll: :roll: Ovo je kao da pricas drvecu. Pa mislio sam na Kanadu i tu su Massa i Kova bili katastrofa.
Zato što je morao još jednom u boks je njegova greška??? :roll:
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

http://www.autoklub.hr/sport/formula1/c ... ,3735.auto

Robert i Nick su ravnopravni i mislim da je to jedino ispravno. Nisam pobornik prvog i drugog vozača u momčadi.
There is no power, like M Power.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sepulctor je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la: :roll: :roll: Ovo je kao da pricas drvecu. Pa mislio sam na Kanadu i tu su Massa i Kova bili katastrofa.
Pa morali su i drugi..... A ako se nevaram on je izasao malo iza Kubice iz boksa 5 sekundi ksnije mozda,a razlika......... Kovalainen ista prica utrka savrseno poslozena za vozace koji su bili 6-7 da dođu do postolja i onda onako sranje vozi.
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Adriana Lima fan je napisao/la:
sepulctor je napisao/la:
Pa morali su i drugi..... A ako se nevaram on je izasao malo iza Kubice iz boksa 5 sekundi ksnije mozda,a razlika......... Kovalainen ista prica utrka savrseno poslozena za vozace koji su bili 6-7 da dođu do postolja i onda onako sranje vozi.
Isao je Massa ukupno 4 puta u boks, dvaput dva kruga zaredom kad je izasao safety car zbog pokvarene pumpe za gorivo.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

XTRage je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:
sepulctor je napisao/la: Zato što je morao još jednom u boks je njegova greška??? :roll:
Isao je Massa ukupno 4 puta u boks, dvaput dva kruga zaredom kad je izasao safety car zbog pokvarene pumpe za gorivo.
Nisam znao. Moj bed.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

slika

Heidfeld uvjeren u poboljšan bolid

Nick Heidfeld kaže kako je napravljen dobar napredak po pitanju nastupa bolida u kvalifikacijama, ali da se ipak još mora raditi kako bi on bio sretan.

Njemački vozač bio je nadmašen od strane Roberta Kubice na svakoj ovosezonskoj utrci, a imao je problema tijekom postizanja radne temperature guma u jednom krugu.

Nakon prošlotjednih testiranja u Barceloni, Heidfeld misli kako će stvari sada biti drugačije.

“Da, mislim da smo napravili određeni napredak. Mislim da je bolid sada brži i lakši za voziti,” rekao je Heidfeld.

“Prije početka testa imali smo nekoliko zanimljivih ideja. Napravili smo mnogo promjena zbog čega sam optimističan.”

Nijemac je komentirao i Veliku nagradu Kanade.

“Nisam baš previše sretan rezultatom jer sam imao priliku pobijediti, no ipak je bilo sjajno završiti kao drugi.”
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Nadam se da će se BMW poboljšati za iduće utrke. Ovo na VN Francuske je bilo jedva zadovoljavajuće. Želim Nicku da nađe brzinu koju je imao prošle sezone i da BMW ima dva vozača među prvih šest na svakoj utrci, to bi bilo jako dobro. BMW ima pouzdanost, sad trebaju naći brzinu koju su imali na nekim utrkama ove sezone.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Pošto BMW-eu ova staza nije odgovarala, trebalo se ocekivati nesto loše, no Theissen je rekao da ce do sljedece utrke vratiti brzinu koju su imali.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

BMW not to drop Nick in mid-season

BMW-Sauber team boss Mario Theissen has dismissed suggestions that the German squad is contemplating replacing the struggling Nick Heidfeld sooner rather than later.
Theissen said the driver decision for 2009 is some way off yet. “We will decide in the summer, probably in the second half of August,” he said. “But it could also happen sooner or later. The situation is not easy for Nick because he must try to get at the same level as Robert, but at the moment he [Kubica] is quick in every situation.”
Theissen said of Heidfeld: “We have given him much support over the past weeks.”

http://www.nickheidfeld.org/

Naravno ovo je glasina, istinita ili ne vidjet cemo.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Današnji Bildt piše da je Bruno Senna u intezivnim pregovorima sa BMW-om za iduću godinu! A Theissen bi, navodno već u kolovozu trebao obznaniti vozačku postavu za 2009, kao što je to i bmw_sauber_f1 naveo...
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Sutra tj. danas Nick testira u Silverstoneu, radit će na gumama opet za utrku, nadam se da će se napredak pokazati u kvalifikacijama i utrci. goo Nick!

Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

gringo73 je napisao/la:Današnji Bildt piše da je Bruno Senna u intezivnim pregovorima sa BMW-om za iduću godinu! A Theissen bi, navodno već u kolovozu trebao obznaniti vozačku postavu za 2009, kao što je to i bmw_sauber_f1 naveo...

Znam jednoga Mostarca koji živi za Brunu. ;) Bit ćemu jako drago kad sazna za ovo.
kakav potpis staviti???
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Nick je danas testirao i zavrsio peti, kaže da je sretan s tim rezultatom i da tim ima odličnu ideju za utrku koja slijedi, živi bili pa vidili. :D

http://www.motorsport-magazin.com/nickh ... p?ID=62148
Zadnja izmjena: bmw_sauber_f1, dana/u 26 lip 2008, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Preem Palver

Post Postao/la Preem Palver »

schuey je napisao/la:
Kimi je isto lošiji ove sezone nego kaj je trebo bit,no Massa nije odvezao ama baš niti jednu utrku da niej napravio neku grešku,TC ga ubija,Kimi također griješi,ne toliko ali svakako previše!!! Totalna suprotnost od BMW-a
Pa je, radio je greške, pa i napisao sam da je Kimi kompletniji vozač, ali mislim u bodovnom smislu, :oops: <-----ispričavam s, moja greška, a ti ALF, da jesam dijete (14 god. ah, šta ću, nadam se da nikom ne smeta), ali gledam F1 "odkad znam za sebe" (dobro, to je metafora, a bome nisi ni ti punoljetan koliko sam vidio, ali je lijepo od tebe što si priznao svoju grešku ;) (ovo što se tiče Massinih odlazaka u boks)

edit: Zaboravio sam, ipak je ovo tema o BMW, isprike na OT

Nadam se da će upalit to s Nickom u Silverstonu, drag mi je još odkad je vozio u Prostu, nadam se da ga BMW nece mijenjat
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Nick očekuje snažan BMW-e u Britaniji

Nada se da će se ponoviti brzina s VN Francuske iz kvalifikacija.

bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Lucky je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Današnji Bildt piše da je Bruno Senna u intezivnim pregovorima sa BMW-om za iduću godinu! A Theissen bi, navodno već u kolovozu trebao obznaniti vozačku postavu za 2009, kao što je to i bmw_sauber_f1 naveo...

Ukoliko dođe do dogovora vjerovatno će Nick morati iz BMW-a.
Ili Kubica ode u neku drugu momčad,ali mislim da je prva opcija lako moguća ako Nick ne popravi svoju vožnju.
Oče oče vjeruj mi, :D
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

dabar :lol:
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

mislim kako će se alf is*izdit ako taj ubojica životinja dođe u f1. :lol: :D
bukreka i jogurta
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Nick cijeni atmosferu u Silverstonu. Želim mu dobar rezultat na VN Velike Britanije. Treba ga podržat, uložio je svoje najbolje godine u napredak BMW Saubera i nije korektno prema njemu stalno spominjat neke druge vozače kao njegove zamjene. Uz Roberta on je vozač kojeg najviše cijenim.

http://www.youtube.com/watch?v=NxnPEFzuRc0
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

M Power je napisao/la:Nick cijeni atmosferu u Silverstonu. Želim mu dobar rezultat na VN Velike Britanije. Treba ga podržat, uložio je svoje najbolje godine u napredak BMW Saubera i nije korektno prema njemu stalno spominjat neke druge vozače kao njegove zamjene. Uz Roberta on je vozač kojeg najviše cijenim.

Ne samo BMW Sauberu nego i u Sauberu, izgleda da su mnogi ljudi to zaboravili i sada ga tjeraju iz momčadi koju je on vodio prema vrhu i doveo je samo im fali jedna kap kako bi se reklo. Hvala na videu bila je uzivancija gledati i slusati. :D
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Leganda na kotačima, praotac svih BMW-a iz M odjela i utjelovljenje čiste snage bez kompromisa.

http://www.formula1.com/news/headlines/2008/6/8013.html

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M1

A ovo je budućnost:

http://www.seriouswheels.com/cars/2008/ ... oncept.htm

Nažalost rijetki sretnici će ga voziti.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
M Power je napisao/la:Nick cijeni atmosferu u Silverstonu. Želim mu dobar rezultat na VN Velike Britanije. Treba ga podržat, uložio je svoje najbolje godine u napredak BMW Saubera i nije korektno prema njemu stalno spominjat neke druge vozače kao njegove zamjene. Uz Roberta on je vozač kojeg najviše cijenim.

Ne samo BMW Sauberu nego i u Sauberu, izgleda da su mnogi ljudi to zaboravili i sada ga tjeraju iz momčadi koju je on vodio prema vrhu i doveo je samo im fali jedna kap kako bi se reklo. Hvala na videu bila je uzivancija gledati i slusati. :D
Malo preuvelicavate stvari. Malo puno. Ako razmotrite cijelu Nickovu karijeru onda cete uociti da su mu i Sauber (2001.) i BMW (2006., a i 2005.) pruzili priliku kada nije bas imao puno izbora, te je mogao cak ostati bez mjesta na gridu.
Stoga neznam tko je kome vise "duzan"...BMW Sauber njemu, ili on BMW Sauberu...
slika
Odgovori