puba je napisao/la:http://www.velika-nagrada.hr/index.php? ... &Itemid=82
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
F1-Champ
- Početnik

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-MSC

- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Po nekim postovima reklo bi se da je Massa na začelju poredka , ma dajte pa nisu mu poklonjeni bodovi . Imao je i grešaka boksa i kvarova ,ali i super odvoženih utrka , a sad kad sam pročila par postova od ljudi koji su realno komentirali sigurna sam da su pogriješili set up bolida . Da je bilo ko vozio Massin bolid u nedjelju bilo bi ga posvuda . Davidsona neću niti komentirat 
... Forza Massa ...
-
SRV
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Nije bitno sta sam ja htio reci (sarkazam je u pitanju), nego sta je Davidson htio reci, a to je ocito da bi on ono odvezao bolje od Masse.Scuderia je napisao/la:i sta si sad s time htio reci?SRV je napisao/la:Davidson car.
Normalno da je lik iznerviran kad nema mjesta u F1, a jedan Massa vozi Ferrari.
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Postavlja se pitanje, zasto ga nitko nece.... no bitno da on lijepo pljuje po osobi koja je u utrci za naslov...SRV je napisao/la:Nije bitno sta sam ja htio reci (sarkazam je u pitanju), nego sta je Davidson htio reci, a to je ocito da bi on ono odvezao bolje od Masse.Scuderia je napisao/la:i sta si sad s time htio reci?SRV je napisao/la:Davidson car.
Normalno da je lik iznerviran kad nema mjesta u F1, a jedan Massa vozi Ferrari.

- edo
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Formula4ever
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
Ma to su ti zlobne priče McM fanova koji žele da se u Ferrariju desi isto što i Mclarenu 2007 novinar neki frustirani McM fan i eto ti pričeScuderia je napisao/la:Ajde mi molim te daj link gdje si vidio da ALonso 100 % dolazi u Ferrari, te da Massa odlazi.
ps. dogodine će im biti ljubilarna 10 godina bez naslova
- brz i zestok
- Početnik

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač

- Navijam za: sebe_i_MS
Ha kad bi to tako islo...nazalost odnosno na srecu NE! to je osjecaj koji nemozes drugoga nauciti-mozes mu pokazati teoriju i mozda neke cake ali to je granica do koje netko kao ucitelj moze ici...sve ovisi o uceniku...npr Pogorelić zeli nauciti nekoga sviranje klavira a taj nema sluha uopce i ne moze uopce kvintni krug c-dura odsvirati-uzaludan trud....takve stvari se ne uce-njih imas ili ih bas nemas ali u svakom slucaju ne sprecavaju nikoga da napreduje koliko moze iako ponavljam svatko je onda sam sebi mentor i ucenik!brz i zestok je napisao/la:Imam jednu molbu za Schumahera:daj molim te nauči Massu voziti po kiši!
ps: za domacu zadacu 100 puta napisati pravilno Schumacher

- Night Rider
- Početnik

- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ma oni ne kuže da Massa kad vozi to je savršenstvo,on kao da pleše po stazi,igra se s njima,zapravo njemu je vožnja pjesma kao "Labuđe jezero"Schumy.d je napisao/la:Barem je iza balerine!!!Night Rider je napisao/la: Barem ne izgleda kao balerina na stazi.![]()
![]()
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
Pa massa se jako popravio na kiši ali on nema to neke vrhunskog po kiši. Recimo , smatram da je kimi naj na kiši jer se vidjelo da je bio najbrži onda kad je padalo s intermedijima , o onda se okrenuo
No Massi je zapravo odlično u ferrariju i zato sve bolje vozi jer jer ferrari ipak sad orijentiran više massi ,a ne podjednako kao i kimiju.
No Massi je zapravo odlično u ferrariju i zato sve bolje vozi jer jer ferrari ipak sad orijentiran više massi ,a ne podjednako kao i kimiju.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- Night Rider
- Početnik

Kimi bio bolji od Lewisa???Toyota fan-girl je napisao/la:Pa massa se jako popravio na kiši ali on nema to neke vrhunskog po kiši. Recimo , smatram da je kimi naj na kiši jer se vidjelo da je bio najbrži onda kad je padalo s intermedijima , o onda se okrenuo![]()
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
-
zizi
- Test vozač

- Navijam za: Nikoga
Maestro je napisao/la:
Massa je trenutno lošiji od Kimija na nekim stazama. Sve ovisi kako kome odgovara koja staza. Kimi je uvijek po meni loš na kiši bio i nisam iznenađen njegovim rezultatima na kišnim utrkama. Ono držanje kontrole nad bolidom u Monacu okačite mačku o rep. Ono nije ništa drugo nego hebena sreća koja i njega nekad pogodi. Da nije Sutila bilo u moru kraj neke jahte bi završio. I da sviđa mi se riječ "maestralno"!!!
shanghai 2007??
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Night Rider
- Početnik

-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

Što ti pričaš kakva srića lik nije odvezao niti jednu utrku vrijednu spomena vozi Mclaren kojeg nemore dovesti do 5. mjestaNight Rider je napisao/la:Barem Massa nema hebene nesreće kao Heikki.Schumy.d je napisao/la:Barem je iza balerine!!!Night Rider je napisao/la: Barem ne izgleda kao balerina na stazi.![]()
![]()
za razliku od njega Massa djeli prvo mjesto u poredku sa njegovim momčadskim kolegom(Lewis Hamilton) koji ima isti bolid kao on
-
Vleki
- Test vozač

- Navijam za: Michaela Schumachera
Istina je da ovo što je radio na silverstonu nikako si ne mogu objasniti. Ali on me ove godine razuvjerio u sumnje da ne zna voziti po kiši i prije svega u monte carlu po kiši! Da, imao je grešku sa onom punom linijom, ali sa bolidom podešenim za kišu i intermedij gumama, pokazao je da zna voziti u kišnim uvjetima. Možda je stvar u tome da je imao čistu stazu u odnosu na recimo hamiltona, ali svejedno, ja mu dajem još malo kredita, pa se s toga nadam da ćete i Vi .