Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Evo sta kažu u BMW-eu na kvale:
Robert Kubica
Poljski vozač nije imao većih problema u kvalifikacijama, izvukao je sve iz onoga što je imao na raspolaganju i iznenadio dobrim plasmanom.
“Jako sam sretan ovim rezultatom. Ovo je jedan od najboljih kvalifikacijskih treninga koji sam odvozio u dosadašnjem dijelu sezone. Nisam očekivao starta sa četvrtog mjesta jer je bolid bio prilično težak za voziti tijekom cijelog vikenda. Imali smo problema sa balansom, no na kraju sam uspio iskoristiti tvrđu komponentu guma i stigao je rezultat. Sada jedva čekam utrku.”
Nick Heidfeld
Nakon obečavajuće forme u trećem slobodnom treningu, slijedila je katastrofa u kvalifikacijama. Njemački vozač naišao je na promet u drugom brzom krugu prvog dijela kvalifikacija. Izgubio je toliko vremena da se nije plasirao ni u Q2.
„Strašno sam razočaran. Stvari su izgledale prilično dobro nakon jučerašnjih treninga i jutarnje sesije. U zadnjem brzom krugu prvog dijela kvalifikacija imao sam četiri bolida ispred sebe. Većina njih barem mi je pokušala dati mjesta, no još uvijek sam tu gubio vrijeme. Krajem kruga ispred mene je bio bolid u izlaznom krugu. Vidio me i ubrzao. Nakon toga je prestigao Sebastiena Bourdaisa prije zadnjeg zavoja, a ja sam onda naišao na njegov bolid. Nadao sam se da mogu ući u Q2 jer je bilo očito da je odmah zaslužio kaznu.“
Mario Theissen, direktor BMW – ovog odjela za motorsport:
„U vrhu se vodila velika borba sa zanemarivim zaostatcima. Očekivali smo McLarenove bolide u prvom startnom redu. Robert je odradio vrlo dobar brzi krug i osigurao start sa četvrtom mjesta, što znači da ćemo startati između dva Ferrarija. Sigurno je da smo razočarani Nickovim rezultatom. Nekoliko puta se žalio zbog prometa u svom zadnjem, vrlo važnom brzom krugu, zbog čega nije ušao u Q2. Biti ćemo jako zadovoljni ako sa ove startne pozicije u utrci uopće stigne i do bodova.“
Robert Kubica
Poljski vozač nije imao većih problema u kvalifikacijama, izvukao je sve iz onoga što je imao na raspolaganju i iznenadio dobrim plasmanom.
“Jako sam sretan ovim rezultatom. Ovo je jedan od najboljih kvalifikacijskih treninga koji sam odvozio u dosadašnjem dijelu sezone. Nisam očekivao starta sa četvrtog mjesta jer je bolid bio prilično težak za voziti tijekom cijelog vikenda. Imali smo problema sa balansom, no na kraju sam uspio iskoristiti tvrđu komponentu guma i stigao je rezultat. Sada jedva čekam utrku.”
Nick Heidfeld
Nakon obečavajuće forme u trećem slobodnom treningu, slijedila je katastrofa u kvalifikacijama. Njemački vozač naišao je na promet u drugom brzom krugu prvog dijela kvalifikacija. Izgubio je toliko vremena da se nije plasirao ni u Q2.
„Strašno sam razočaran. Stvari su izgledale prilično dobro nakon jučerašnjih treninga i jutarnje sesije. U zadnjem brzom krugu prvog dijela kvalifikacija imao sam četiri bolida ispred sebe. Većina njih barem mi je pokušala dati mjesta, no još uvijek sam tu gubio vrijeme. Krajem kruga ispred mene je bio bolid u izlaznom krugu. Vidio me i ubrzao. Nakon toga je prestigao Sebastiena Bourdaisa prije zadnjeg zavoja, a ja sam onda naišao na njegov bolid. Nadao sam se da mogu ući u Q2 jer je bilo očito da je odmah zaslužio kaznu.“
Mario Theissen, direktor BMW – ovog odjela za motorsport:
„U vrhu se vodila velika borba sa zanemarivim zaostatcima. Očekivali smo McLarenove bolide u prvom startnom redu. Robert je odradio vrlo dobar brzi krug i osigurao start sa četvrtom mjesta, što znači da ćemo startati između dva Ferrarija. Sigurno je da smo razočarani Nickovim rezultatom. Nekoliko puta se žalio zbog prometa u svom zadnjem, vrlo važnom brzom krugu, zbog čega nije ušao u Q2. Biti ćemo jako zadovoljni ako sa ove startne pozicije u utrci uopće stigne i do bodova.“
-
- Profesionalni vozač
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ja ne kužimbmw_sauber_f1 je napisao/la:To je samo dokaz koliko se oni zajebavaju s tim slanjem Nicka ZADNJEG na stazu. A Nick od 2004 nije tako nisko startao.Walter je napisao/la:Heidfeld nije ovako nisko startao još od kad je vozio za Jordan i Sauber.
kaj god se dogodi je kriv BMW,nikad nije Heidfeld,pa zar ti svakim postom upšorno možeš tvrdit da on nema nikakvu funkciju u odlukama?
Em ga maltraju s gumama,em nisu napravili bolid za njega,em stalno ga full tankaju za kvale,em ga zadnjeg šalju van,ma strašno....a kao Ferrari neide zadnji na stazu

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
Sve što si naveo je istina, sto je lako, i oni koji znaju zaključiti bilo tako, i molim te prestani me kvotati i proturiječiti svakom mom misljenju. Ferrari neizlazi zadnji nego Nick Heidfeld, sve se vidi na Live timingu.schuey je napisao/la: ja ne kužim
kaj god se dogodi je kriv BMW,nikad nije Heidfeld,pa zar ti svakim postom upšorno možeš tvrdit da on nema nikakvu funkciju u odlukama?
Em ga maltraju s gumama,em nisu napravili bolid za njega,em stalno ga full tankaju za kvale,em ga zadnjeg šalju van,ma strašno....a kao Ferrari neide zadnji na stazu
-
- Profesionalni vozač
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
zakaj da prestanem kad doslovno tražiš dlaku u jajetu,ma mislim nemogu shvatit kak tebi sve to ima logike? aj mi nabroji utrke kad recimo schumacher nije zadnji izašao na kvale? ili Ferrari među zadnjima,tu je i McLaren,pa ako nije neka mehanička greška onda je logično za momčad koja se bori za konstruktorski naslov bude i toliko bržbmw_sauber_f1 je napisao/la: Sve što si naveo je istina, sto je lako, i oni koji znaju zaključiti bilo tako, i molim te prestani me kvotati i proturiječiti svakom mom misljenju. Ferrari neizlazi zadnji nego Nick Heidfeld, sve se vidi na Live timingu.
a da može izać među zadnjima i čuvat gume

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
Mislim da je svima jasno da je BMW-e popustio i da su oni izasli iz borbe za naslov. A cekaj zasto Heidfeld zadnjih par utrka izlazi zadnji, nije on ni Schumacher ni niti vozi Ferrari ni Mclaren, on je Heidfeld koji vozi BMW koji mu ove sezone uopće neodogovara, s koji se mora boriti za razliku od drugih.schuey je napisao/la:zakaj da prestanem kad doslovno tražiš dlaku u jajetu,ma mislim nemogu shvatit kak tebi sve to ima logike? aj mi nabroji utrke kad recimo schumacher nije zadnji izašao na kvale? ili Ferrari među zadnjima,tu je i McLaren,pa ako nije neka mehanička greška onda je logično za momčad koja se bori za konstruktorski naslov bude i toliko bržbmw_sauber_f1 je napisao/la: Sve što si naveo je istina, sto je lako, i oni koji znaju zaključiti bilo tako, i molim te prestani me kvotati i proturiječiti svakom mom misljenju. Ferrari neizlazi zadnji nego Nick Heidfeld, sve se vidi na Live timingu.
a da može izać među zadnjima i čuvat gume
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ako nije on schumacher koji k... ga preuveličavaš u svakom j*benom postu? On ama baš svaku trku odvozi najbolje,i ama baš svaku trku mu nevalja bar 50% stvari na bolidu,niš mu ne paše ali on je i dalje za tebe najboljibmw_sauber_f1 je napisao/la: Mislim da je svima jasno da je BMW-e popustio i da su oni izasli iz borbe za naslov. A cekaj zasto Heidfeld zadnjih par utrka izlazi zadnji, nije on ni Schumacher ni niti vozi Ferrari ni Mclaren, on je Heidfeld koji vozi BMW koji mu ove sezone uopće neodogovara, s koji se mora boriti za razliku od drugih.

također,očito je da ferrari je pao,pa zakaj onda uopće voze još

-
- Profesionalni vozač
Pod 1 ja ga hvalim jer nakon loših kvalifikacija u utrkama napravi jako dobar posao, Pod 2 ja se svadam jedino s tobom (i Adriana Lima Fanom), Pod 3 ako Nick kaže da mu zbog toga nije islo, zasto mu nebi vjerovali (on sigurno zna BOLJE od nas), Pod 4 Nick je u kvalifikacijama za VN Njemačke napravio PRVU ovosezonsku grešku, to sam rekao, nisam nikog krivio nego njega i pod 5 Ferrari i BMW, neznam kako ih uopće možeš uspoređivati sada BMW je stvarno stao, a Ferrari je bio i prvak i pobjednik, njima BMW do kraja sezone nemože pomrsiti račune. I još jednom ne proturijeci više mojim misljenima, ako ti se nesvidaju zaobiđi i nečitaj.schuey je napisao/la: ako nije on schumacher koji k... ga preuveličavaš u svakom j*benom postu? On ama baš svaku trku odvozi najbolje,i ama baš svaku trku mu nevalja bar 50% stvari na bolidu,niš mu ne paše ali on je i dalje za tebe najboljiDapače nitko nema protiv Bmwa nikaj,niti protiv njega ali ti se svađaš sa svima i svačime a jedino si ti u pravu,taj dio mi nije jasan,kako svi mogu bit glupi a jedino ti i Nick pametni.
i Najzanimljivije je kad napravi grešku,za razliku od ostatka bolida,to nikad nije njegova vozačka greška već je tim urotio se protiv njega i nisu mu dali bolid koji može završit trku....
također,očito je da ferrari je pao,pa zakaj onda uopće voze joša,da, jedino muke po bmw-u se priznaju
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Pod 1,proturječit ću kome,kako i dgje ja hoču jer je to moje pravo,nit je tvoj forum niti samo tvoj topic tako da mi nemreš nikajbmw_sauber_f1 je napisao/la: Pod 1 ja ga hvalim jer nakon loših kvalifikacija u utrkama napravi jako dobar posao, Pod 2 ja se svadam jedino s tobom (i Adriana Lima Fanom), Pod 3 ako Nick kaže da mu zbog toga nije islo, zasto mu nebi vjerovali (on sigurno zna BOLJE od nas), Pod 4 Nick je u kvalifikacijama za VN Njemačke napravio PRVU ovosezonsku grešku, to sam rekao, nisam nikog krivio nego njega i pod 5 Ferrari i BMW, neznam kako ih uopće možeš uspoređivati sada BMW je stvarno stao, a Ferrari je bio i prvak i pobjednik, njima BMW do kraja sezone nemože pomrsiti račune. I još jednom ne proturijeci više mojim misljenima, ako ti se nesvidaju zaobiđi i nečitaj.

Pod 2,svađaš se ti sa puno ljudi,samo tebi to još nije došlo do glave da shvatiš
Pod 3,strašno me podsječaš na engleze i njihovo donedavno uzvišavanje Jensnona Buttona,njih dvoje su isti tip vozača,cijeli život se utrkuju i nikad nisu niti će nekaj napravit u karijeri. smao je razlika da je Nick u 144 puta uspio pobjedit NIJEDNOM!!!
Pod 4,upravo o ovakvim glupostima koje ti pišeš ti se ja obračam,kak to molim te ljepšo BMW nije još uvijek u igri? 2.su još uvijek u konstruktorima!!!! 16 bodova iza ferrarija i 3 ispred Mclarena,sljedeći iza je 64 boda,il ti i dalje smatraš da nisu opnda dovoljno brzi,a stvarno me možeš nasmijat

Pod 5 osim kad pogriješi,mislio sam da je i njegova krivica kad završi zadnji u poretku,12 il 9 jer nije osvojio ni boda,a čudno kak kubica ima konkurentan bolid a nick nema

Pod 6.samo papci se boje rasprave i osobe koje nemaju argumenata ili znaju da nisu u pravu,tebe ne smatram papkom dakle kaj je još ostalo

-
- Profesionalni vozač
,schuey je napisao/la: Pod 1,proturječit ću kome,kako i dgje ja hoču jer je to moje pravo,nit je tvoj forum niti samo tvoj topic tako da mi nemreš nikaj
Pod 2,svađaš se ti sa puno ljudi,samo tebi to još nije došlo do glave da shvatiš
Pod 3,strašno me podsječaš na engleze i njihovo donedavno uzvišavanje Jensnona Buttona,njih dvoje su isti tip vozača,cijeli život se utrkuju i nikad nisu niti će nekaj napravit u karijeri. smao je razlika da je Nick u 144 puta uspio pobjedit NIJEDNOM!!!
Pod 4,upravo o ovakvim glupostima koje ti pišeš ti se ja obračam,kak to molim te ljepšo BMW nije još uvijek u igri? 2.su još uvijek u konstruktorima!!!! 16 bodova iza ferrarija i 3 ispred Mclarena,sljedeći iza je 64 boda,il ti i dalje smatraš da nisu opnda dovoljno brzi,a stvarno me možeš nasmijat![]()
valjda su na sreću napravili toliku razliku i moraju sad kretat među prvima inače nikaj od kvala?
Pod 5 osim kad pogriješi,mislio sam da je i njegova krivica kad završi zadnji u poretku,12 il 9 jer nije osvojio ni boda,a čudno kak kubica ima konkurentan bolid a nick nema
Pod 6.samo papci se boje rasprave i osobe koje nemaju argumenata ili znaju da nisu u pravu,tebe ne smatram papkom dakle kaj je još ostalo(ovo je odgovor da te ne citiram više)
Ok hoćeš da nastavim, 1 nemaš pravo tuđe mišljenje gaziti, 2 nesvađam se ja s nikim nego jedino s dosadnjakovićima kao ti, 3 Ako se imalo RAZUMIJEŠ u F1 znao bih kakva je bila Heidfeldova karijera, da je ON trebao u McLaren a ne Kimi Raikkonen. 4 BMW je drugi, ali njegova slabost je postalo preočita i kao sto je Kubica rekao neke su ih momčadi sustigle. 6 Opet si ti uopće DETALJNO popratio Heidfeldov početak sezone, NISI, a Kubica i Nick su sasvim različiti vozači, Kubici ovaj BMW odgovara Nicku ne, tako je bilo 2007 ali obrnuto. Hočeš još?
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma nemam ti ja pojma o formuli,ja ti to onak pogledam tek tu i tamo na teletekstubmw_sauber_f1 je napisao/la:
Ok hoćeš da nastavim, 1 nemaš pravo tuđe mišljenje gaziti, 2 nesvađam se ja s nikim nego jedino s dosadnjakovićima kao ti, 3 Ako se imalo RAZUMIJEŠ u F1 znao bih kakva je bila Heidfeldova karijera, da je ON trebao u McLaren a ne Kimi Raikkonen. 4 BMW je drugi, ali njegova slabost je postalo preočita i kao sto je Kubica rekao neke su ih momčadi sustigle. 6 Opet si ti uopće DETALJNO popratio Heidfeldov početak sezone, NISI, a Kubica i Nick su sasvim različiti vozači, Kubici ovaj BMW odgovara Nicku ne, tako je bilo 2007 ali obrnuto. Hočeš još?

baš mi je fora,ajde hoću još,sad sam ja
1.Heidfeld ima sreće
2.Trebo je i Senna preć u Ferrari pa nije,trebo je i Jacques Villeneuve i brdo puno puno boljih vozača od njega,os9im toga nick je u rangu sa Massom,samo kaj je razlika to da je Nick prešo on bi bio vodonoša
3.ne postoje sva potpuno ista vozača,ali ako ti imalo ikaj znači,nakonb preko pola sezone ijedan bolji vozač bi sam napravio sebi bolid a kamoli da ga nebi pošelo da njemu paše

4.Nick nije loš,ali je tvoje preuveličavanje više nego očlito i nisi samo meni dosadan s tim nego malo više ljudi samo kaj ti oni to ne žele reč,između ostalog sam si potjero svojim pričama ono malo ljudi kaj su navijali za BMW i postali u ovu temu tako da nije bio samo tvoj post jedan iza drugog
5.DETALJNO ti meni objasni kako Heidfeld može čak 3 puta utrku završit u ne bodovima sa BMW-om? i molio bih nez izmišljotina
6.imam pravo gazit čije god mišljenje hoću,kako tvoje tako i od Jergovića,nemože mi to nitko zabranit,zato i jesmo tu,samo kaj je razlika kaj sam ja u pravu a ti ne

-
- Profesionalni vozač
Pa eto da znas imalo o F1 znao bih sta je Heidfeld sve prosaoschuey je napisao/la: ma nemam ti ja pojma o formuli,ja ti to onak pogledam tek tu i tamo na teletekstu
baš mi je fora,ajde hoću još,sad sam ja
1.Heidfeld ima sreće
2.Trebo je i Senna preć u Ferrari pa nije,trebo je i Jacques Villeneuve i brdo puno puno boljih vozača od njega,os9im toga nick je u rangu sa Massom,samo kaj je razlika to da je Nick prešo on bi bio vodonoša
3.ne postoje sva potpuno ista vozača,ali ako ti imalo ikaj znači,nakonb preko pola sezone ijedan bolji vozač bi sam napravio sebi bolid a kamoli da ga nebi pošelo da njemu paše
4.Nick nije loš,ali je tvoje preuveličavanje više nego očlito i nisi samo meni dosadan s tim nego malo više ljudi samo kaj ti oni to ne žele reč,između ostalog sam si potjero svojim pričama ono malo ljudi kaj su navijali za BMW i postali u ovu temu tako da nije bio samo tvoj post jedan iza drugog
5.DETALJNO ti meni objasni kako Heidfeld može čak 3 puta utrku završit u ne bodovima sa BMW-om? i molio bih nez izmišljotina
6.imam pravo gazit čije god mišljenje hoću,kako tvoje tako i od Jergovića,nemože mi to nitko zabranit,zato i jesmo tu,samo kaj je razlika kaj sam ja u pravu a ti ne
1 Heidfeld ove sezone uopće nema sreće, tj. vise ima nesrece nego srece
2 Nick je bolji od Masse, i on je u rangu vodecih, samo sto ga mnogi podcjenjuju
3 Nick zadnje 2 utrke je bio bolji i brzi od Kubice, sto znaci da je rijesio probleme
4 To ti misliš da je tako, nek mi osobno na privatne poruke, TI ljudi kažu da sam dosadan, ja IZNOSIM svoja misljenja, koja su istinita, nista nije izmisljeno ja sve kažem sto kaže Heidfeld, Theissen, Kubica, BMW... pa eto izvolite
5 Nemam sad vremena za toliko pisanja jer ce početi studio f1, budem kasnije ti SVE obrazložio
6 Onda ti imas neki problem, jer ako se tvoje misljenje ne slaže s drugim znaci da s tobom nesto nije OK. Da si upravu , ja bi rekao da upravu si Nick je promasaj ove sezone, ali pošto nemislim da je promasaj necu rec da si u pravu kada nisi.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
1.kao što ti je jedan već reko Heidfeld ima sreće da uopće vozi još formulu,čocjek je u F1 8 godina,nema pobjede,samo jedan pole i tek je ove godine napravio najbrži krug utrke.bmw_sauber_f1 je napisao/la:
Pa eto da znas imalo o F1 znao bih sta je Heidfeld sve prosao
1 Heidfeld ove sezone uopće nema sreće, tj. vise ima nesrece nego srece
2 Nick je bolji od Masse, i on je u rangu vodecih, samo sto ga mnogi podcjenjuju
3 Nick zadnje 2 utrke je bio bolji i brzi od Kubice, sto znaci da je rijesio probleme
4 To ti misliš da je tako, nek mi osobno na privatne poruke, TI ljudi kažu da sam dosadan, ja IZNOSIM svoja misljenja, koja su istinita, nista nije izmisljeno ja sve kažem sto kaže Heidfeld, Theissen, Kubica, BMW... pa eto izvolite
5 Nemam sad vremena za toliko pisanja jer ce početi studio f1, budem kasnije ti SVE obrazložio
6 Onda ti imas neki problem, jer ako se tvoje misljenje ne slaže s drugim znaci da s tobom nesto nije OK. Da si upravu , ja bi rekao da upravu si Nick je promasaj ove sezone, ali pošto nemislim da je promasaj necu rec da si u pravu kada nisi.
2.objasni onda kad imaš vremena,živo me zanima kaj buš smislil,zakaj se to tak događa
3.jebga da sam bar ja gledo f1,neg ti nemam pojma,a ti koji si počeo pratit prošle sezone sad buš me vjerovatno dosta tog naučil,jer kako bi ja imao pojma kad ti sve znaš,pogotovo o nicku,a vjerovatno si jajca vuko po pješčaniku dok je nick vozio za williams,jordan,a da ne spomenem da vjerovatno si samo mogo negdje pročitat da je prije vozio za sauber i prost
4.tako ispunjena karijera stvarno mora bit da ga svi podcjenjuju,jer drugog razloga nema,mislim ipak on je fenomenalan vozač,samo ni BMW nije dovoljno jak da mu to pruži

5.da sam u pravu,a jesam ti nebi reko da jesam,jer Heidfeld je najveći promašaj sezone za sad,uz Alonsa je najviše podbacio
-
- Profesionalni vozač
Ovako da Nick nis nevrijedi BMW-eu i u F1 otpustili bi ga, pošto je tu i radi odlična preticanja i utrke tu je i nece nigdje ici. Ja gledam F1 od 2005 ne od prošle godine, vidiš opet kažeš da ima tek 1 pole, da je tek ove sezone odvezao 2 najbrza kruga, jel se pitas zasto? Sauber, Jordan zar su to momčadi u kojima je mogao pobjedivati i raditi najbrže krugove jesu li???, 2005 je dosao u BMW-Williams i sta je tada bilo, osvojio je prvi pole, redovito je bio u 5, ALI tadasnji motor u Williamsu je bio KATASTROFA, i još samo da znas usput da je te godine morao propustit zadnjih 6 utrka zbog ozljede. 2006, mu nitko nista nemože prigovoriti, jer je ONAKAV BMW redovito dovodio u bodove. 2007 također najbolja njegova sezona, koliko puta je BMW doveo do 4 mjesta, osvojio je dva postolja, odlična preticanja, stvarno je IZVUKAO SVE iz toga BMW-ea. I sad ova sezona, ok krenio je super s drugim mjestom u Australiji, ALI onaj preblem s gumama mu je oduzimao puno bodova, plus sto je ON imao najvise pehova u sezoni, kazna ona banalna, Alonso u Monaku, Trulli, Button, Hami i Heikki u kvalama, svi su oni iz utrke u utrku dočarali loš start sezone, na zadnje dvije utrke se vratio, osvojio je dva najbrza kruga, tri postolja, vozac je s najvise drugih mjesta. To što nema prvu pobjedu je sto NEMA srece, kao npr. danas Kovalainen ili kao Kubica u Canadi kada ga je Nick propustio da pobjedi. Ti misli sta hoćes o njemu, o mojim postovima, al sve gore sto sam napisao je istina i nista nije izmisljotina.
Zadnja izmjena: bmw_sauber_f1, dana/u 03 kol 2008, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Heidfeld je vrlo dobar i konstantan vozač samo se još mora dokazati, BMW Sauber je relativno mlada momčad tek 2. godine su skupa i još nemogu složiti onaj pravi konkurentni bolid koji leti stazom...tada će vjerojatno Kubica i Heidfeld bit češće na postolju. BMW pokazuje poboljšanja i brzinu za razliku od Toyote koja toliko godina 'prdi u fenjer' i baca novce

-
- Profesionalni vozač
BMW će nastaviti sa razvojem ovogodišnjeg bolida
BMW će nastaviti sa razvojem bolida za ovu sezonu, bez obzira što sada već uvelike zaostaju za McLarenom i Ferrarijem.
Iako imaju čvrstu treću poziciju u ukupnom konstruktorskom poretku, i iako sve upućuje da će resurse prebaciti na sljedeću sezonu, čelnik momčadi Mario Theissen demantira.
Nakon što je od Autosporta bio upitan o planovima za ostatak sezone, Theissen je odgovorio: "Prva stvar će biti da shvatimo probleme koje smo imali. A rasplet će zavisiti o tome što ćemo raditi u narednim tjednima."
"Nema sumnje, svakako ćemo nastaviti sa razvojem ovogodišnjeg bolida, ali prije svega, moramo shvatiti što se dogodilo u Mađarskoj."
"Nakon takvih performansi, i osvajanju jednog boda, nismo mogli izazvati ostale timove."
Theissen dodaje kako je bio iznenađen padom Roberta Kubice.
"Ovo što se dogodilo bilo je apsolutno neočekivano. Takve stvari prije nismo viđali. Jednostavno, bili smo spori. Jako spori. U nekim fazama utrke Robert je imao najsporiji bolid."
Inicijalne analize govore kako su vozači imali problema sa stražnjim krajem i stabilnosti.
"Mislim da je to zbog guma. Tijekom cijele utrke, oba vozača imala su isti problem, sa obje smjese guma."
Ja sam vrlo iznenađen ovom izjavom Theissena, nemogu vjerovati da je Kubica u tim nekim fazama bio najsporiji, ovo je prevelik pad, prevelik. A sto se tice guma, nitko nije spomenio, tako ni ja da je Heidfeld preko 40 krugova bio na jednim gumama, sto je sad kada znamo da su opet imali problem s gumama za respect, sacuvao ih je a vozio je brzo. Neznam ova utrka je bila LOŠA za BMW-e ali i Nick i Robert su takav bolid po meni dobro odvozili bez obzira na rezultat.
BMW će nastaviti sa razvojem bolida za ovu sezonu, bez obzira što sada već uvelike zaostaju za McLarenom i Ferrarijem.
Iako imaju čvrstu treću poziciju u ukupnom konstruktorskom poretku, i iako sve upućuje da će resurse prebaciti na sljedeću sezonu, čelnik momčadi Mario Theissen demantira.
Nakon što je od Autosporta bio upitan o planovima za ostatak sezone, Theissen je odgovorio: "Prva stvar će biti da shvatimo probleme koje smo imali. A rasplet će zavisiti o tome što ćemo raditi u narednim tjednima."
"Nema sumnje, svakako ćemo nastaviti sa razvojem ovogodišnjeg bolida, ali prije svega, moramo shvatiti što se dogodilo u Mađarskoj."
"Nakon takvih performansi, i osvajanju jednog boda, nismo mogli izazvati ostale timove."
Theissen dodaje kako je bio iznenađen padom Roberta Kubice.
"Ovo što se dogodilo bilo je apsolutno neočekivano. Takve stvari prije nismo viđali. Jednostavno, bili smo spori. Jako spori. U nekim fazama utrke Robert je imao najsporiji bolid."
Inicijalne analize govore kako su vozači imali problema sa stražnjim krajem i stabilnosti.
"Mislim da je to zbog guma. Tijekom cijele utrke, oba vozača imala su isti problem, sa obje smjese guma."
Ja sam vrlo iznenađen ovom izjavom Theissena, nemogu vjerovati da je Kubica u tim nekim fazama bio najsporiji, ovo je prevelik pad, prevelik. A sto se tice guma, nitko nije spomenio, tako ni ja da je Heidfeld preko 40 krugova bio na jednim gumama, sto je sad kada znamo da su opet imali problem s gumama za respect, sacuvao ih je a vozio je brzo. Neznam ova utrka je bila LOŠA za BMW-e ali i Nick i Robert su takav bolid po meni dobro odvozili bez obzira na rezultat.

- Blesava_ KoKoš^
-
- Profesionalni vozač
Kad Heidfeld ode onda slobodno navijaj za Vettela, super sto si glasao za Nicka.safmaverick je napisao/la:heheheFerrari4ever je napisao/la:Nije baš predstavljanje , al dobro ( ima tema i za tosafmaverick je napisao/la:morao sam za heidfelda kad nema schumachera....
Pozdrav svima, ovo je moj prvi post na forumu, na neki nacin i moje predstavljanje!
Pozdrav svima!!!), a čini mi se da si " slab " na Njemce .
ima i toga pomalo, u skorijoj buducnosti planiram da navijam za Vettela!!!
- safmaverick
- Navijam za: Vettel-Ferrari
- Kontakt:
kad nema za koga drugog...nick je trenutno najkvalitetniju vozac u f1!bmw_sauber_f1 je napisao/la:Kad Heidfeld ode onda slobodno navijaj za Vettela, super sto si glasao za Nicka.safmaverick je napisao/la:heheheFerrari4ever je napisao/la: Nije baš predstavljanje , al dobro ( ima tema i za to), a čini mi se da si " slab " na Njemce .
ima i toga pomalo, u skorijoj buducnosti planiram da navijam za Vettela!!!
"There are no strangers here, only friends we havent met"
Marlboro advertisment

Marlboro advertisment

-
- Profesionalni vozač
-
- Navijam za: Nikoga
Ovako, tek sam se uključila na forum, pa neznam točno o čemu bi se trebalo raspravljati, Heidfeldovoj bradi ili timu. Što se tiče samog BMW-a.Odlična momčad, još nije perfektna, treba ju izbrusiti do kraja. Malo više rada na bolidu, a i neko dobro vozačko pojačanje ne bi loše došlo. Kubica mi izgleda skoro pa uvijekbrži od Heidfelda, ali, vidjet ćemo u drugom dijelu sezone. Imaju veliki potencijal za osvajanje naslova u budućnosti.
Što se tiče brade, žensko sam i sviđa mi se kako izgleda. Kad bi ju obrijao izgledao bi čudno.
Što se tiče brade, žensko sam i sviđa mi se kako izgleda. Kad bi ju obrijao izgledao bi čudno.

-----Fernando Alonso 4ever-----
-
- Profesionalni vozač
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren