kada je danas pokazivalo ferrari i vidio se taj shark ja sam zatvorio oči da ga negledam jer mi je to pre ružnoDr. DJ je napisao/la:Slažem se prvi je zbilja pre ružan!
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- almeida
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Tu ima vise faktora. Naravno da su bili lagani, kao i ostali, ali su koristili tvrdje gume, koje su se pokazale brzima. Osim toga, ocito je da im ova staza lezi puno bolje nego neke druge. Brzi su, ali nedovoljno da ugroze Ferrari ili McLaren.Ante sexy je napisao/la:Eto u Q2 su samo oni bili lagani ostali puni do čepaĆale od Lewisa je napisao/la:ma Toyota je lagana ko perce nema straha od njih, neće ni mjesto uspit zadržatFerrari4ever je napisao/la:neznam čini mi se da ovo jedino paše Toyoti njima je baš krenulo
sad su isto prani totalno
Desi se to tu i tamo, da neki relativno slabiji tim iznenadi pa udje sa oba bolida u Q3.
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
glock je lagan ko perce brzo če on u boks nema šanse za dobar rezultat lewis če odjuriti naprid stvoriti prednost i pobijediti,kova če mu čuvati leđa i zadržavati massu kubica če voziti da održi poziciju,a kimi če se popraviti za jedno glockovo mjesto možda jer koliko je nezainteresiran

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
-
- Profesionalni vozač
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ajde, gdje ste sad vi skeptici?? Šta sad kažete na vožnju Kimija i Masse?? Ajde da sada vidim kakve ćete ovaj puta naći primjedbe!
Ja bih samo želio pohvaliti obojicu jer su vozili dostojno za jedan tim kao što je Ferrari! Bravo dečki!!:thumbup:
Kako je Massa samo vratio potez Hamiltonu za ono guranje u Hockenheimu!! Stvarno majstorski!!
A Kimi je pokazao da je i dalje najbrži čovjek u formuli 1!!
Ja bih samo želio pohvaliti obojicu jer su vozili dostojno za jedan tim kao što je Ferrari! Bravo dečki!!:thumbup:
Kako je Massa samo vratio potez Hamiltonu za ono guranje u Hockenheimu!! Stvarno majstorski!!
A Kimi je pokazao da je i dalje najbrži čovjek u formuli 1!!
-
- Profesionalni vozač
- Schumy.d
- Legenda
Daj, o čemu ti??? Pa čovjek je sa 6. mjesta došao na 3. na jednoj stazi kao što je Hungaroring!!!Ante sexy je napisao/la: Pa Kimi bezveze opet ništa nije napravija dok je Massa od početka nizao brze krugove i sva pohvale

I još je polovicu utrke gubio vrijeme iza Alonsa, tako da je po meni on odvozio jednu odličnu utrku!

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
E pa baš to ti oću reći to sve je preša kroz boks na osnovu Ferrarija Alonsa nije moga preći na stazi nikako i nevidim što je tu maestralnoSchumy.d je napisao/la:Daj, o čemu ti??? Pa čovjek je sa 6. mjesta došao na 3. na jednoj stazi kao što je Hungaroring!!!Ante sexy je napisao/la: Pa Kimi bezveze opet ništa nije napravija dok je Massa od početka nizao brze krugove i sva pohvaleI još je blizu 2. mjesta bio...
I još je polovicu utrke gubio vrijeme iza Alonsa, tako da je po meni on odvozio jednu odličnu utrku!
a ova druga 2 mista su ti 2 odustajanja Lewis pao iza njega radi problema i Massa motor da toga nije bilo bija bi 5. ako je to dobro ona samo naprijed

- Schumy.d
- Legenda
E pa, ajde ti meni nabroji vozače koji su pretekli Alonsa?? A onda mi nabroji vozače u bodovima koji su pretjecali konkurentne vozače IZRAVNO na stazi!!!Ante sexy je napisao/la: E pa baš to ti oću reći to sve je preša kroz boks na osnovu Ferrarija Alonsa nije moga preći na stazi nikako i nevidim što je tu maestralno

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Kimi je dva puta na prošloj utrci pretjecao Alonsa na stazi,ovo je ipak Mađarski i to je kao Monaco gdje van putanje nema nikakvog gripa,nije ni staza dovoljno široka ni nikaj,a kaj se tiče toga Alonso sigurno nije mačji kašaljSchumy.d je napisao/la:E pa, ajde ti meni nabroji vozače koji su pretekli Alonsa?? A onda mi nabroji vozače u bodovima koji su pretjecali konkurentne vozače IZRAVNO na stazi!!!Ante sexy je napisao/la: E pa baš to ti oću reći to sve je preša kroz boks na osnovu Ferrarija Alonsa nije moga preći na stazi nikako i nevidim što je tu maestralno

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Schumy.d
- Legenda
E pa to hoću i reći, a neka mi nabroji vozače koji su danas pretekli Alonsa na stazi!!schuey je napisao/la: Kimi je dva puta na prošloj utrci pretjecao Alonsa na stazi,ovo je ipak Mađarski i to je kao Monaco gdje van putanje nema nikakvog gripa,nije ni staza dovoljno široka ni nikaj,a kaj se tiče toga Alonso sigurno nije mačji kašalj

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
tak svejedno kad imaju đokera za MassuDamper je napisao/la:Jeli ovo Massi bila prva ili druga utrka sa istim motorom?
Stvarno sam izenađen sa odustajanjem.

znam,znam zato i velim toSchumy.d je napisao/la: E pa to hoću i reći, a neka mi nabroji vozače koji su danas pretekli Alonsa na stazi!!Baš se danas nitko nije previše obračunavao na stazi (od vozača u bodovima)!!

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
e to ne znam ali nije imo problema nego je preventivno usporio kako nebi zaribo dok ne otkriju kvar koji je bio kod Massebrz i zestok je napisao/la:Kimi je imao problema na kraju utrke pa me zanima koja mu je ta utrka s istim motorom?

-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
sad će me kimijevci napast ali ako kimi nastavi buditi se ovako kasno u utrci onda je bolje da alonso dođe što prije u ferrari (iako da sam ja na alonsovom mjestu malo bi si sad bolje razmislila o toj odluci
pogotovo nakon ove utrke
)

Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
-
- Svjetski prvak
kaj nije bilo očito kaj je bilo s massomschuey je napisao/la:e to ne znam ali nije imo problema nego je preventivno usporio kako nebi zaribo dok ne otkriju kvar koji je bio kod Massebrz i zestok je napisao/la:Kimi je imao problema na kraju utrke pa me zanima koja mu je ta utrka s istim motorom?

Ma ja sam Fisico-fan...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
-
- Svjetski prvak
neznam nekak mi za ferrari nije dobro da tako završavaju utrkered_devil je napisao/la:Sad svi pričaju kako je Ferrarijev motor sranje i sl.
A zaboravljuju da je taj motor 2006. pobjedio 9 puta i lani 10 puta. Ove sezone 5 puta
od 2005 ferrari radi bolide koji se stalno krparaju, ak ne ode jedno ode drugo, ak nije motor onda je mjenjač, ako ih već sudar ne izbaci iz utrke
ferrari od 00 do 04 na oba bolida nije imao toliko problema koliko ih je imao samo massa ili kimi (schumi) u razdoblju od 04 do 08-me
Ma ja sam Fisico-fan...
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt: