47 očekujemo review Kawića kad ponovo zajašiš.

A do tada ljep pozdrav.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Za to te nemaju pravo kazniti jer ti se to može desiti i putem. Samo te može da isključi iz prometa dok se to nepopravi, bar ja tako mislim.47 je napisao/la:Ja sam od subote, kad sam počeo vozuiti, napravio kojih 200tinjak km. I skužim da mi stop svjetlo radi konstantno, vjerovatno mi se prekidač pokvario. Majku mu!
I sad moram ić skroz do Karlovca do KMS-a, pošto je motor skroz novi i pod garancijom. pa ne bi bilo dobro da mi netko šarafa po njemu!
A imam ispite slijedeći tjedan i ne znam kad ću stić to obavit. A malo mi je bed vozit bez stop svjetla. Zapravo, ne bih ni smio jer je motor tehnički neispravan!!
ma to bi ja nešto smuljao tipa: što? ne radi? kak ne radi? u jebote, nisam znao, to valjda sad!!Kenny je napisao/la: Za to te nemaju pravo kazniti jer ti se to može desiti i putem. Samo te može da isključi iz prometa dok se to nepopravi, bar ja tako mislim.
pridružujem se željama za oporavak,nadam se dobromeNight Rider je napisao/la:Na hebeni motor nikada više neću sjesti. Danas moja dva prijatelja podletjela pod kamion. Jedan je slomio ruku, izbjegao jedva ambutaciju noge i ima problema s koljenom. A drugi ima unutarnje krvarenje i hitno je prevezen u Zagreb. U životnoj je opasnosti. Jedan je od najboljih tenisača u Hrvatskoj za svoje godište (1993.). Daj Bože da preživi.
Strašno...Nadam se da če se što prije oporavitiNight Rider je napisao/la:Na hebeni motor nikada više neću sjesti. Danas moja dva prijatelja podletjela pod kamion. Jedan je slomio ruku, izbjegao jedva ambutaciju noge i ima problema s koljenom. A drugi ima unutarnje krvarenje i hitno je prevezen u Zagreb. U životnoj je opasnosti. Jedan je od najboljih tenisača u Hrvatskoj za svoje godište (1993.). Daj Bože da preživi.
Nemoj tako pričati. Nije kriv motor! Brz je koliko i vozačeva desna ruka! Stvarno je gadno kad nastrada netko tebi poznat nema veze čijom krivnjom,ali najvažnije je da se oporave!Night Rider je napisao/la:Na hebeni motor nikada više neću sjesti. Danas moja dva prijatelja podletjela pod kamion. Jedan je slomio ruku, izbjegao jedva ambutaciju noge i ima problema s koljenom. A drugi ima unutarnje krvarenje i hitno je prevezen u Zagreb. U životnoj je opasnosti. Jedan je od najboljih tenisača u Hrvatskoj za svoje godište (1993.). Daj Bože da preživi.
Realnost je da se na moto susretima mnogo pije...I to me ubija47 je napisao/la:Ova godina je užasna. Sve više ljudi gine na cestama. sve je vie motora, ali i budala!
Želim sreću tvome prijatelju, neka se što prije oporavi