Posljednji film

Forum za sve ono što nema veze s Formulom 1...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Dr. DJ je napisao/la: Sinoč sam ga pogledo i moram priznat da mi i nije baš nešto.....Pogledo sam je zbog tvoje preporuke i očekivao više....
Možda je stvar trenutka :D Ponekad bolji film ostvari lošiji dojam i obrnuto...ovisno o raspoloženju. Meni je na lageru "No country for old man" već jako dugo, a dobar broj ljudi ga je izas*ao, i sad čekam trenutak da ga pogledam...ono, opušten i spreman. Jer "trebao" bi biti dobar. A i ukusi su različiti... ;)
Iskreno, u zadnje vrijeme 99% filmova smatram filmovima za jedno gledanje i to je to. Neki mi se svide više ili manje, ali rijetko mogu reć; e ovo je flimčina, i da ću ga pogledat drugi, a kamoli treći put. U zadnje vrijeme (sad već 2 godine star) film koji mi se iznadprosječno svidio je "Babel". Ne znam koliko vas ga je gledalo, ali meni je super..i mislim da ću ga uskoro morat ponovit :)
slika
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Harsh Times

Danas gledala jedno pola sata jer više nisam stigla jer sam morala krenut na posao.
Izgleda kao jako dobar film i jedan po meni od rijeđih filmova gdje nije sve idilično i opisuje stvaran život u Americi.
Uglavnom , glavni lik na početku sanja da je u borbi itd , vjerojatno zato jer je i bio ( do tog dijela još nisam gledala ) i on ima curu s kojom se želi vjenčat. Nakon sna probudi se i ujutro ide tražit posao s prijateljem , no već prvi dan imaju velikih problema s alkoholom i travom ali i L.A. gangsterima . No glavni lik ipak već u prvom danu sazna da ga neki ljudi traže za poso.

Dalje nisam gledala . Kad cu ga odgledat do kraja , napišem dalje radnju.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Jučer sam po deseti puta gledala Gattacu
slika
i još mi nije dosta! :) Mogla bi taj film gledat još tisuću puta, i onda opet tisuću puta...meni najbolji film kojeg sam ikad gledala, i preporučujem svima koji nisu, da odvoje sat i pol! Vjerujem da nećete požalit, pogotovo ako volite malo dobrog SF-a! ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

Pathology

slika

Film je lud do bola, preporucujem onima sa jacim zelucem, jer ima stvarno bolesnih scena.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
SLR mclaren
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la SLR mclaren »

ja sam jučer na novoj tv gledo petak poslije petka! :D
vamos rafa
jedan jedinstven nadal

slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

tex je napisao/la:Ja sam juće gledo ovo
slika

Meni zakon film i u njemu se točno vidi odnosi između vozača i ostalih timu
a koji to film?! ja ne vidim ništa!!
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Po tisućiti put gledala Dani grmljavine ; pre-pre -predobar film sa pre-pre-preslatkim Tom Cruisom :love: ( ipak cura sam i nemogu mu odolit - tako sladak osmjeh , cure me sigurno razumiju ) , a temu ne trebam niti komentirati
... Forza Massa ...
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Ferrari4ever je napisao/la:Po tisućiti put gledala Dani grmljavine ; pre-pre -predobar film sa pre-pre-preslatkim Tom Cruisom :love: ( ipak cura sam i nemogu mu odolit - tako sladak osmjeh , cure me sigurno razumiju ) , a temu ne trebam niti komentirati
Dani groma hebemu :D

Ja sam zadnji gledao što su mi tu preporučili: 30 days of night :)
.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

red_devil je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Po tisućiti put gledala Dani grmljavine ; pre-pre -predobar film sa pre-pre-preslatkim Tom Cruisom :love: ( ipak cura sam i nemogu mu odolit - tako sladak osmjeh , cure me sigurno razumiju ) , a temu ne trebam niti komentirati
Dani groma hebemu :D

Ja sam zadnji gledao što su mi tu preporučili: 30 days of night :)
Znaš da nisam bila sigurna dok sam pisala :oops: , nadam se da sam te bar nasmijala :D , kako je na hr prijevod 30 days of night i je li vrijedi šta :?:
... Forza Massa ...
red_devil
Veteran
Veteran

Ferrari4ever je napisao/la:i je li vrijedi šta :?:
Meni da (:

Upravo sam odgledao
Vantage point
.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Toyota fan-girl je napisao/la:Harsh Times

Danas gledala jedno pola sata jer više nisam stigla jer sam morala krenut na posao.
Izgleda kao jako dobar film i jedan po meni od rijeđih filmova gdje nije sve idilično i opisuje stvaran život u Americi.
Uglavnom , glavni lik na početku sanja da je u borbi itd , vjerojatno zato jer je i bio ( do tog dijela još nisam gledala ) i on ima curu s kojom se želi vjenčat. Nakon sna probudi se i ujutro ide tražit posao s prijateljem , no već prvi dan imaju velikih problema s alkoholom i travom ali i L.A. gangsterima . No glavni lik ipak već u prvom danu sazna da ga neki ljudi traže za poso.

Dalje nisam gledala . Kad cu ga odgledat do kraja , napišem dalje radnju.
Odgledala neki dan do kraja.
Uglavnom , glavni lik je psihopat . Žalostan završetak.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Jučer sam pogledala 2 filma:

Adaptation
slika

Malo bezveze, onako za ubit dosadu, ništa posebno...

Isplata
slika
Oooooodličan film, radnja je u budućnosti, odlična glumačka postava i super film...definitivno preporučam za pogledati!
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Kimi ynna Heikki
Kontakt:

Post Postao/la Cool Finn »

Ja jučer pogledala Hanibal:Rising , tek tolko za ubit dosadu, i kad sam već pomislila da će to biti još jedna loša adaptacija uvijek legendarnog originala, ostala sam šokirana koliko je film zapravo odličan! Oduševljena filmom preporučam fanovima tog žanra da ga svakako pogledaju! :D

slika
slika
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Evo maloprije sam pogledao "Dead Mary"....

Očajan horor....Izgubljena dva sata uzalud:)

Kad su pokazali odjavnu špicu ja gledam i nevjerujem....Pa zar se to može nazvati krajem???
1982 UCV 1919
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Ja sam jučer pogledao jedan domaći film- "Pjevajte nešto ljubavno", film je odličan!!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
red_devil
Veteran
Veteran

slika

The Ruins [1080p]

Neloše za ubit vrijeme :)
.
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

Jutros pogledo film "Europski žigolo"...Odličan film za ubit jutra dok vani pada fuck kiša:)

Svakako pogledati...
1982 UCV 1919
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la hamiltongirl »

ja i Cool finn smo u petak pogledale sex i grad!
odliiiiiiican film!!! :D
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Dr. DJ »

hamiltongirl je napisao/la:ja i Cool finn smo u petak pogledale sex i grad!
odliiiiiiican film!!! :D
Mene je cura nagovorila da odem snjom pogledati taj film i nisam požalio :D

Jutros sam pogledao Gabriel....

Film o čistilištu...Palim anđelima i tako tim stvarima...Borbi tame i svijetla...Sasvim dobra stvar...Svako pogledati...Jer nakraju imate veliki preokret koji nitko nije mogao pretpostaviti....U trenu preokrene cijeli film :!:
1982 UCV 1919
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Krivotvoritelji.

Ljubavne zbrlje tipa Titanik... nije mi zao sto cu umrijeti samo da sam te upozno ne podnosim. To ako moram gledat gledam pijan. Osobito bi se osvrnuo na sex i grad. Ja sam gledao par epizoda te serije. I moram odma rec da je to nesto strasno. Meni nije jasno u cemu tu zene vide sebe? Za one koji nisu gledali, radi se o cetri ocvale kurvetine iz njujorka koje je prejahalo pola tog grada. Od toga jedna pise svoj dnevnik ili tako nesto u kome sanja o svom idealnom decku i svom prvom poljubcu al istovremeno ima oko 40 godina i posjeduje laptop na leasing. Ne kuzim kako zene sebe mogu vidjeti u ulozi baba od 40+ godina koje je izjebo svako tko je htio, koje nemaju nikoga i koje u konacnici nitko zapravo i nece. One da su zene i da nesto vrijede u tim godinama bi imale muza, gomilu djece koji su na faxu ili se spremaju na fax i sreden zivot. Po meni je ta serija totalno sprdanje sa zenama, al one to ocito ne kuze.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

slika
dobar stari film,i jedan od meni dražih,stvarno predobra gluma Edwarda Nortona,tematika suvremenog nacizma predobro dočarana,ma cijeli film je predobar,ko nije gledo neka svakako pogleda,ja sam jedno 3-4 puta već :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

tex je napisao/la:
dado je napisao/la: lakše malo sa teškim riječima. sex i grad je dobra serija, gledo par epizoda, a vjerojatno je dobar i film. i nije to meni blačenje po ženama, nego stvarna priča koja se dešava u tom gradu. bi vidio tebe kako bi se snašao u životu takvog jednog grada.
Ma hajde. Koje teske rijeci? Pogledaj koju epizodu te serije i sve ce ti biti jasno. Druga je stvar sto je politicki koretkno napisati to sto si ti napisao jer eto cure se na to pale i tako to. Osim toga ja nisam zena ja sam muskarac. A to je bitna razlika. Za sve one koje misle da postoji jednakost ja bi zeni dao kramp i poslao ju kopat pa da vidimo tu jednakost. Naravno da toga nema. Zena je tu da se bavi kucanskim poslovima i vise vdi brigu oko djece dok je muskarac taj koji treba osigurati zeni i svoj dijeci dom i sigurnu buducnost. Nije do zene da nosi zeljezo, mijesa beton i gradi na bausteli. To je muski posao. A to sto je sve to oslo u muski spolni organ zapravo i nije moj problem.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

dado je napisao/la:
tex je napisao/la:
dado je napisao/la: lakše malo sa teškim riječima. sex i grad je dobra serija, gledo par epizoda, a vjerojatno je dobar i film. i nije to meni blačenje po ženama, nego stvarna priča koja se dešava u tom gradu. bi vidio tebe kako bi se snašao u životu takvog jednog grada.
Ma hajde. Koje teske rijeci? Pogledaj koju epizodu te serije i sve ce ti biti jasno. Druga je stvar sto je politicki koretkno napisati to sto si ti napisao jer eto cure se na to pale i tako to. Osim toga ja nisam zena ja sam muskarac. A to je bitna razlika. Za sve one koje misle da postoji jednakost ja bi zeni dao kramp i poslao ju kopat pa da vidimo tu jednakost. Naravno da toga nema. Zena je tu da se bavi kucanskim poslovima i vise vdi brigu oko djece dok je muskarac taj koji treba osigurati zeni i svoj dijeci dom i sigurnu buducnost. Nije do zene da nosi zeljezo, mijesa beton i gradi na bausteli. To je muski posao. A to sto je sve to oslo u muski spolni organ zapravo i nije moj problem.
Sex i grad mi je bezvezna serija , a film nisam išla gledat , nisam se javila da ulazim u žensko - muške odnose vječna tema i nemožemo se dogovorit oko nje nikako ( već vidim po tvojim osnovnim stavovima ) , ali daj kad si " dečko " odredi spol u tvojim podatcima - malo mi je bez veze neodređen NHF ;)
... Forza Massa ...
red_devil
Veteran
Veteran

slika

Ima scena koje mogu dobro nasmijati. Ugl. preporučujem :) ;)
.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

red_devil je napisao/la:slika

Ima scena koje mogu dobro nasmijati. Ugl. preporučujem :) ;)
Nešto ti ne valja sa slikom. Barem meni.
Odgovori